GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 14.521
- Πόντοι
- 2.546
Αρκετες φορος μα σε hands free συνηθως
Αίσχος τύποι μου. Αντί να του δώσει κανένα παράσημο ο Κούλης που είναι ικανός για όλα αυτά μαζί, τον διαπομπεύουν τον σκληρά εργαζόμενο άνθρωπο.Οδηγός ΚΤΕΛ στρίβει τσιγάρο, καπνίζει και σκρολάρει στο κινητό κρατώντας το τιμόνι
Το περιστατικό συνέβη σε διαδρομή από Αθήνα προς Λαμίαwww.protothema.gr
Λογικά θα του κλασουν τα αρχιδια.Οδηγός ΚΤΕΛ στρίβει τσιγάρο, καπνίζει και σκρολάρει στο κινητό κρατώντας το τιμόνι
Το περιστατικό συνέβη σε διαδρομή από Αθήνα προς Λαμίαwww.protothema.gr
Φίλτατε να με συμπαθάς ως οδηγος λεωφορείου που ειμαι και εγώ οι επιβάτες που μεταφέρουμε είναι στην κυριολεξία δίποδα ζώα δεν φαντάζεσε τι μαλακίες και παραμύθια μας λένε, δεν φτάνει που έχουμε και τα άλλα ζώα στους δρόμους που κάνουν ότι τους καπνίσει. Το μόνο που καταδικαζω 100 τοις εκατό είναι η χρήση τηλεφώνου για προσωπικούς λόγους εν ώρα δρομολογίου.Σε φόρτωση...
www.sdna.gr
Λες να βγαίνουν πριν τα 60 στην σύνταξη;Η απορία μου έχει να κάνει με την ηλικία του.
Υπάρχουν ακόμα εξηντάρηδες οδηγοί στον ΟΑΣΑ;;;
Για πολλές μαπες ο οδηγός.Καυγάς σε λεωφορείο ανάμεσα σε επιβάτη και οδηγό για κινητό τηλέφωνο - Δείτε βίντεο
«Πρέπει να μιλήσω να πω δυο πράγματα» είπε ο οδηγός στον επιβάτη, ο οποίος ζητούσε από τον εργαζόμενο να σταματήσει στην άκρη για να μιλήσειwww.protothema.gr
Για πολλές μαπες ο οδηγός.
Λες να βγαίνουν πριν τα 60 στην σύνταξη;
Υπάρχει ακόμα ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ;;;
Μια παροιμία λέει:"Και ο Άγιος φοβερά θέλει".Γινηκανε ξαφνικά όλοι οι πολίτες αυτοκλητοι σεριφηδες..
Μας έχουν στραβωσει τα φωτοστέφανα τους