Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
και μετα απορουμε για τα ατυχηματα στο δρομο
Μάλιστα....σίγουρο το στουκάρισμα.η μονη μαλακία που αξίζει στο αμάξι έιναι όταν σου την τραβάει η γκομενα οδηγός
και στο φαναρι πιπα!Μεχρι να ακουστει η 5η κορνα!η μονη μαλακία που αξίζει στο αμάξι έιναι όταν σου την τραβάει η γκομενα οδηγός
Enduros πάντα extreme !!!τυπε εχω βεσπα δε γινεται αυτο
ομως ξυνω τη μυτη μου που και που
Σε λίγα χρόνια όταν η αυτόνομη οδήγηση θα μπει για τα καλά στη ζωή μας θα αφήνουμε το τιμόνι (ούτε καν με το ένα χέρι) θα βάζουμε τσόντα στην οθόνη του αυτοκινήτου και θα τον παίζουμε κανονικά. Βέβαια ο Ιλον Μάσκ θα το πάει ένα βήμα πιο πέρα, θα βάλει αυτόματο μηχάνημα να σου παίρνει και πίπα......πουτανιά?Είστε κι εσείς από αυτούς που όταν οδηγείτε με το ένα χέρι κρατάτε το τιμόνι και με το άλλο τον παίζετε αδιαφορώντας αν σας βλέπουν απ'εξω;
Με το μπαρδον τύπε μου αλλά, οι εκ των δεξιών απαγορεύεται να παίρνουν μάτι; Αν οδηγας στην μεσαία λωρίδα;Ότι καλύτερο να οδηγάς μ το μουνακι ανάμεσα στα πόδια σου να σε ρουφάει και να σε παίρνουν μάτι όσοι σε περνάνε από αριστερά
Δεξια οδηγάω για να το απολαμβάνωΜε το μπαρδον τύπε μου αλλά, οι εκ των δεξιών απαγορεύεται να παίρνουν μάτι; Αν οδηγας στην μεσαία λωρίδα;
το κανω στη δουλεια...μπροστα στους πελάτεςΕίστε κι εσείς από αυτούς που όταν οδηγείτε με το ένα χέρι κρατάτε το τιμόνι και με το άλλο τον παίζετε αδιαφορώντας αν σας βλέπουν απ'εξω;
Τι δουλειά κάνεις τύπε?το κανω στη δουλεια...μπροστα στους πελάτες
ταξιΤι δουλειά κάνεις τύπε?
Ένα Uber που σε χρειάζεται