Νέα

Ο νομάρχης δεν παίζει...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 345
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.933
Πόντοι
606
Μήπως όμως τελικά αυτοί που αναφέρεις είναι η πλειοψηφία στην πόλη σου?
ετσι φαινεται...αλλιως δεν πιστευω οτι τα καρντασια ειναι τοσο χαζα για να τον ψηφιζουν συνεχεια

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
μ'αρεσει που τον Ψωμιαδη τον κρινει, ποιος? ο... Κανακης! Το πρεζονι που τον εχω δει να κανει μπαφο σε ενα κλαμπ στη Θεσσαλονικη!
με καηκανε φιλε τα αρχιδια για το κανακι αμα κανει μπαφους.αλλα εσενα τις χαλαει?μηπως σου γαμησε καμια γκομενα σου?

Επισκέπτης
μ'αρεσει που τον Ψωμιαδη τον κρινει, ποιος? ο... Κανακης! Το πρεζονι που τον εχω δει να κανει μπαφο σε ενα κλαμπ στη Θεσσαλονικη!

Έλα ρε αλήθεια? Ρε το παλιόπαιδο!
Άρα αφού ο Κανάκης την πίνει ο Ψωμιάδης είναι καλός νομάρχης έτσι?

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66

Καλο θα ήταν να ξέρεις τις έννοιες των λέξεων που χρησιμοποιείς στα γελοία κείμενα σου πριν μας ζαλίσεις τ αρχίδια

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Είναι μεγάλο μούτρο ο Νομάρχης...
μη τον βλέπετε στα παράθυρα που είναι όλο πλακίτσες και γελάκια.
Όποιος τον έχει δει από κοντά και off-camera καταλαβαίνει περί τίνος πρόκειται.
Είναι κρίμα η Θεσσαλονίκη να βγάζει συνεχώς αυτό τον άνθρωπο τόσο ψηλά...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
προσθεσε  στα κομματοσκυλα,τους ρωσσοποντιους, τους κολλημενους με την εκκλησια,και κατι κρυφοχουντικος και βγαινει το αποτελεσμα φιλε μου.
Ξέχασες το βασικότερο...αυτούς που τον ψηφίζουν επειδή τα βάζει με την κακιά Αθήνα! :grin:

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Ο Ψωμιάδης ο ίδιος μιλαέι απαξιωτικά για τις νομαρχίες ώς τοπικές αυτοδιοικήσεις. Δεν έχουνε έσοδα, για να διαχειριστούν κονδύλια πρέπει να λογοδοτήσουν σε ένα σωρό μαλάκες κτλ. Απο το να κάθεται σε ένα γραφείο κ να ψωλάρει-όπως κάνουν οι υπάλληλοι σε νομαρχίες, που δεν ξέρω ποιος είναι ο ρόλος του-κάνει τον 'καραγκιόζη' τρέχοντας απο γάμους σε βαφτήσια, εγκαίνια κ γενικά όπου τον φωνάξουν. Προσωπικά δεν με ενοχλεί, απεναντίας με ταμίες Δήμων που εξαφανήστικαν με 21 εκ. ευρα κ το κάνουν γαργάρα όλοι.

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
που καταντησε η Θεσσαλονικη..
1903 βουλγαρικη αναρχικη ομαδα μαθητων ανατινασει το κτιριο της Bank Ottoman στην Θεσσαλονικη.
Βαλης εκει τοτε ηταν ενας κοσμοπολιτης οθωμανος καλοκαγαθος γερος που ειχε παντρευτει την ομορφη υπηρετρια και προσπαθει να πεσουν στα μαλακα οι αναρχικοι μαθητες.
απο το βιβλιο του Γ.Μεγα "οι βαρκαρηδες της Θεσσαλονικης" εκδοσεις Τροχαλια
σημερα βαλης της πολης το νουμερο..

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
H Θεσσαλονικη εχει μια αντιδραστικη παραδοση που κραταει απο παλια και ενιοτε εκτροχιαζεται σε περιοδους μεγαλυτερων κοινωνικων εντασεων(Λαμπρακης π.x.)

Ο Πανικας ειναι ενας καθολα αξιος συνεχιστης,παρεα με τον τελευταιο των Μοικανων Ανθιμο.
+1000

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Ρε μάγκες δεν ξέρω την πολιτική ιστορία της Θεσαλονίκης αλλά μου κάνει φοβερή εντύπωση πως μια πόλη που σε προδιαθέτει τόσο προοδευτικά (κυρίως λόγω πολιτιστικής κληρονομιάς)
να ψηφίζει τέτοιο σούργελο για νομάρχη!
Και Δήμαρχο να συμπληρώσω εγώ.

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
αλλα και στην Αθηνα ο "νικητα παρε μου μια πιπα" ιδια σκατα δεν ειναι?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
που καταντησε η Θεσσαλονικη..
1903 βουλγαρικη αναρχικη ομαδα μαθητων ανατινασει το κτιριο της Bank Ottoman στην Θεσσαλονικη.
Βαλης εκει τοτε ηταν ενας κοσμοπολιτης οθωμανος καλοκαγαθος γερος που ειχε παντρευτει την ομορφη υπηρετρια και προσπαθει να πεσουν στα μαλακα οι αναρχικοι μαθητες.
απο το βιβλιο του Γ.Μεγα "οι βαρκαρηδες της Θεσσαλονικης" εκδοσεις Τροχαλια
σημερα βαλης της πολης το νουμερο..

Πώς γλίτωσε αυτό το βιβλίο και δεν το έκαψε στην πυρά τότε; Πάντως μήν τυχόν σε ακούσει να λες ότι υπήρχαν Βούλγαροι στη Θεσσαλονίκη. Φ'λάξου!

Αλλά για την κατάντια που λες... Δεν πιστεύω να προτιμάς τη Θεσσαλονίκη, Οθωμανική και πολυεθνική, ε;

OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Οι βαρκάρηδες της Θεσσαλονίκης
Η αναρχική βουλγαρική ομάδα και οι βομβιστικές ενέργειες του 1903
Συγγραφείς:  Γιάννης Μέγας

Θέμα:  Γεωγραφία- Ιστορία (γενικά)
Εκδότης: Τροχαλία
Σελίδες:  254
Ημ. Έκδοσης: 01/01/1994

εξαιρετικη αφηγηση σε μεταφερει στην Θεσσαλονικη πριν πλακωσουν οι ποντιοι

OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.540
Πόντοι
4.615
η θεσσαλονίκη είναι χωριο. Και οι κάτοικοι της έχουν αντίστοιχη νοοτροπία. Η πολη είχε προοπτικές να γίνει το κέντρο των Βαλκανίων. Kαι δεν έγινε τίποτα - προτίμησε την κλάψα και το "συμπρωτεύουσα"

Ο ψωμιάδης πήρε σχεδόν 50%. Εκφράζει το μέσο θεσσαλονικιό. Και του μοιάζει. Πολύ
Προσυπογράφω τα παραπάνω. Και για να μη βιαστούν ορισμένοι, έχω ζήσει 6 χρόνια Θεσσαλονίκη και την ξέρω απέξω και ανακατωτά, καθώς και τη νοοτροπία των κατοίκων της. Οι κάτοικοι της διακατέχονται από ένα σύμπλεγμα κατωτερότητας απέναντι στην πρωτεύουσα, και για τα όποια δεινά της Θεσσαλονίκης φταίει το ''κράτος των Αθηνών''. Ο κ. Ψωμιάδης είναι ο ενσαρκωτής αυτής της αντίληψης, και άρα δικαίως κατά την άποψή τους τον ψηφίζουν. Και δεν βγαίνει ούτε λόγω ποντιακής καταγωγής (και η Πατουλίδου πόντια είναι) ούτε από τους Αλβανούς και τους κάθε είδους αλλοδαπούς. Από εκεί και έπειτα, ο κ. Ψωμιάδης, ακριβώς επειδή ως τηλεοπτικό προϊόν ''πουλάει'', προβάλλεται όσο κανένας άλλος νομάρχης στην Ελλάδα. Πενήντα πέντε νομάρχες έχουμε στην Ελλάδα, βλέπετε εσείς κανέναν άλλον να προβάλλεται τόσο πολύ; και η δημοσιότητα αυτή μόνο καλό του κάνει, γιατί του διατρανώνει το προφίλ του ''λαϊκού ήρωα'', του ''προστάτη της πόλης'' και άλλων τινών ανοησιών.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ανεπαγγελτος απο κουνια. Συνιθιζει να μιλαει για τον εαυτο του σε τριτο προσωπο γεγονος που με διασκεδαζει πολυ. Θα μπορουσε να κανει καριερα ειτε ως πολιτικος ειτε ως κωμικος. Διαλεξε τον ευκολο τροπο.

Α ναι αυτό το "ο νομάρχης Θεσσαλονίκης" σπάει κόκαλα! Α btw εσύ μίστερ, άσε τις πολιτικές αναλύσεις! Καμιά τουρκάλα θα μας βρεις? :cheesy:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Και δεν βγαίνει ούτε λόγω ποντιακής καταγωγής (και η Πατουλίδου πόντια είναι) ούτε από τους Αλβανούς και τους κάθε είδους αλλοδαπούς.

Επείδή έκανα εγώ την εκτίμηση ότι βγαίνει διότι είναι Πόντιος, να προσθέσω και Θεσσαλονικιός. Δεν μπορείς να φέρεις έναν οποιονδήποτε Πόντιο από οπουδήποτε και να πιστέψεις ότι θα χτυπήσεις στα ίσα τον Πόντιο Θεσσαλονικιό και θα του ακυρώσεις το πλεονέκτημα της ποντιακής καταγωγής και της εντοπιότητας. Παίζει και αυτή ρόλο. Η Πατουλίδου είναι εάν δεν απατώμαι από τη Φλώρινα. Ήταν νομίζω στον ΠΑΟΚ αλλά δεν είναι Θεσσαλονικιά. Εκεί παίζει ρόλο αυτό.

Φυλήσυχος Πολίτης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom