Νέα

Ο νομάρχης δεν παίζει...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 345
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
προσθεσε  στα κομματοσκυλα,τους ρωσσοποντιους, τους κολλημενους με την εκκλησια,και κατι κρυφοχουντικος και βγαινει το αποτελεσμα φιλε μου.

θα συμφωνήσω με αυτό που λες

Μήπως όμως τελικά αυτοί που αναφέρεις είναι η πλειοψηφία στην πόλη σου?

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=CDO3hXw6y6I[/video] [/video]

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
μέγιστος καραγκιόζης

αλλα αφού εκφράζει τους θεσσαλονικιούς με τους οποιους πρέπει να έχει πολλά κοινά, εγώ πάω πάσο

Φιρί-φιρί το πας να αρχίσουν να λένε για την Φώφη και τους κατοίκους Αθηνών, Πειραιώς και Νήσων.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
προσθεσε  στα κομματοσκυλα,τους ρωσσοποντιους, τους κολλημενους με την εκκλησια,και κατι κρυφοχουντικος και βγαινει το αποτελεσμα φιλε μου.

Και εγώ αυτή την άποψη έχω. Πώς είναι δυνατόν να βγάζει η νομαρχία αυτόν τον άνθρωπο; Τι αυμπέρασμα μπορεί να βγάλουν κάποιοι άλλοι εκτός; Σε συζητήσεις λέγεται ότι κάνει έργο..

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16

φιλε ανοιγεις μεγαλη συζητηση τωρα.αυτο καποτε θα γινει και στην πολη σου σε χειροτερο βαθμο και θα το δεις.

Επισκέπτης
Για σιγά ρε μανάρια. Καθήστε και σκεφθήτε λίγο πόσο ανιαρή θα ήταν η ζωή μας χωρίς Ψωμιάδηδες.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Γιατί δεν μιλούν οι Θεσσαλονικείς; Αμιγώς αθηναϊκό είναι το site; Γιατί τον ψηφίζουν οι ίδιοι ή οι φίλοι-συγγενείς τους;

Επισκέπτης
Τελικά γιατί βγαίνει; :rolleyes:
Και-κυριως-ποιοι τον ψηφιζουν?

Πιανουμε τον Καρατζαφερη και τον κανουμε ρομπα...μοκο,ουδεμια αντιδρασις απο καποιον ΛΑΟΣιτη.

Τωρα αρχισαμε με τον Πανικα,παλι τα ιδια:ακρα του ταφου σιωπη στο site βασιλευει.

Απ'οτι φαινεται τους ψηφιζουν αμφοτερους κυριως γυναικες.(θυμιζω οτι ειμαστε σε ανδροκρατουμενο site)

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Γιατί δεν μιλούν οι Θεσσαλονικείς; Αμιγώς αθηναϊκό είναι το site; Γιατί τον ψηφίζουν οι ίδιοι ή οι φίλοι-συγγενείς τους;

ρε μαγκες εσεις μπερδευεστε με την αθηνα.ρε στην επαρχια και στα χωρια δεν υπαρχουν ελληνες,μονο ρωσσοποντιους εχει και αλβανους που εγιναν ελληνες,αυτοι ρε τον ψηφιζουν.και σε λιγο θα ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
ρε μαγκες εσεις μπερδευεστε με την αθηνα.ρε στην επαρχια και στα χωρια δεν υπαρχουν ελληνες,μονο ρωσσοποντιους εχει και αλβανους που εγιναν ελληνες,αυτοι ρε τον ψηφιζουν.και σε λιγο θα ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα.
μαλακιες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom