προσθεσε στα κομματοσκυλα,τους ρωσσοποντιους, τους κολλημενους με την εκκλησια,και κατι κρυφοχουντικος και βγαινει το αποτελεσμα φιλε μου.
θα συμφωνήσω με αυτό που λες
Μήπως όμως τελικά αυτοί που αναφέρεις είναι η πλειοψηφία στην πόλη σου?
προσθεσε στα κομματοσκυλα,τους ρωσσοποντιους, τους κολλημενους με την εκκλησια,και κατι κρυφοχουντικος και βγαινει το αποτελεσμα φιλε μου.
μέγιστος καραγκιόζης
αλλα αφού εκφράζει τους θεσσαλονικιούς με τους οποιους πρέπει να έχει πολλά κοινά, εγώ πάω πάσο
Άλλο αθηνα άλλο πειραιάς, μην μπλέκουμε τα μπούτια μας τώραΦιρί-φιρί το πας να αρχίσουν να λένε για την Φώφη και τους κατοίκους Αθηνών, Πειραιώς και Νήσων.
Άλλο αθηνα άλλο πειραιάς, μην μπλέκουμε τα μπούτια μας τώρα
φιλε ανοιγεις μεγαλη συζητηση τωρα.αυτο καποτε θα γινει και στην πολη σου σε χειροτερο βαθμο και θα το δεις.
Για σιγά ρε μανάρια. Καθήστε και σκεφθήτε λίγο πόσο ανιαρή θα ήταν η ζωή μας χωρίς Ψωμιάδηδες.
Ναι ρε πούτη μου, δυστυχώς... :'(Μία είναι η υπερνομαρχία.
Σωστόστ!Για σιγά ρε μανάρια. Καθήστε και σκεφθήτε λίγο πόσο ανιαρή θα ήταν η ζωή μας χωρίς Ψωμιάδηδες.
Και-κυριως-ποιοι τον ψηφιζουν?Τελικά γιατί βγαίνει;
Γιατί δεν μιλούν οι Θεσσαλονικείς; Αμιγώς αθηναϊκό είναι το site; Γιατί τον ψηφίζουν οι ίδιοι ή οι φίλοι-συγγενείς τους;
μαλακιεςρε μαγκες εσεις μπερδευεστε με την αθηνα.ρε στην επαρχια και στα χωρια δεν υπαρχουν ελληνες,μονο ρωσσοποντιους εχει και αλβανους που εγιναν ελληνες,αυτοι ρε τον ψηφιζουν.και σε λιγο θα ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα.
Χαίρομαι που στη Θεσσαλονίκη το μόνο πρόβλημα είναι η άνια
Τσαχπινιά είναιΤί είναι αυτό?
Τόστ με σως?
μαλακιες