Νέα

Οι 488 τίτλοι του Π.Α.Ο. 1908 !!!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα monimo sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 145
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.131
Like
196
Πόντοι
16
Θα ανεβασω το βιντεακι απο τα καμινια λαγε να δεις πως τρεχετε απο τις καρεκλες που σας πεταει ο γαμιας σας ο Τασος 5 ατομα εναντιον40  λαγων και την κανατε λαμογια μεχρι και τα μηχανακια παρατησατε κοτεςςςςςςςςςςςς :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Η φαση στα καμινια εγινε πριν τον τελικο αεκ-Παναθηναικου στο καραισκακη το 97 ή 98. Που βρεθηκε το βιντεακι??
Το συνδεσμο του ολυμπιακο τον κανανε λαμπογιαλο οπως και αρκετους ολυμπιακους.
Κατα την αποχωρηση των  Παναθηναικων απ το χωρο του συνδεσμου και των επισοδειων οι ολυμπιακοι ξανασυγκεντρωθηκαν απ το γκετο και απ τις τριγυρω περιοχες  και επιτεθηκαν στους τελευταιους  παναθηναικους ενω ηταν πανω στα μηχανακια και ειχαν ειδη αρχισει να φευγουν με αποτελεσμα να την πληρωσουν αυτοι που ειχαν μεινει πολυ πισω.
Οι απωλειες ηταν 3 μηχανακια.

Και οσο για τον τασο που λες αν δεν κανω λαθος ηταν αυτος που πηρανε σηκωτο για να τον σωσουνε σε κατι μανουρες που ειχαν γινει στα πατησια!!!
 
OP
OP
M

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Μηνύματα
694
Like
3
Πόντοι
6
Σωστος ο αδερφος !

Υ.Γ. : Εχουμε το καπελακι φερραρι του μιχαλακη :dancing:
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
Η παρακάτω είδηση δημοσιεύθηκε χθες από το in.gr:
Εισιτήρια για Θύρες που βρίσκονται στο πάνω διάζωμα του Σταδίου και όχι στο κάτω, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα, θα λαμβάνουν οι σύνδεσμοι των οργανωμένων φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

Αυτή την απόφαση πήρε η «πράσινη» ΠΑΕ προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα σαν και αυτά που συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με την... εισβολή στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ πριν την έναρξη του παιχνιδιού.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θεωρεί ότι η περιφρούρηση του δικαιώματος των οργανωμένων οπαδών για φθηνό εισιτήριο, εξασφαλισμένη θέση στην εξέδρα και δυναμική υποστήριξη της ομάδας, θα πρέπει να αποτελεί κύριο μέλημα και ενέργεια πρώτης προτεραιότητας των ίδιων των Συνδέσμων.

» Στα πλαίσια αυτά μετά τα γεγονότα της Πάτρας ζήτησε με δημόσια τοποθέτησή της, τη λήψη μέτρων από τους Συνδέσμους μη θέλόντας να επέμβει στα εσωτερικά τους.

» Ακολούθησε σειρά συναντήσεων με τους εκπροσώπους του Ενιαίου Φορέα Συνδέσμων Θύρας 13. Παρά τις διαβεβαιώσεις που δόθηκαν δεν ελήφθησαν συγκεκριμένα μέτρα, ενώ ταυτόχρονα σημειώθηκε έξαρση των φαινομένων βίας.

» Επειδή η επανάληψη τέτοιων συμπεριφορών (έστω και μεμονωμένων) εκθέτει όχι μόνο το σύνολο των Συνδέσμων αλλά και τον ίδιο τον Παναθηναϊκό, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα προχωρήσει σε σειρά μέτρων προκειμένου να προστατέψει τόσο την ομάδα όσο και τους φιλάθλους της.

» Αρχικά, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θα εκδίδει τα εισιτήρια που αναλογούν στα μέλη του Ενιαίου Φορέα Συνδέσμων της Θύρας 13 στις Θύρες 2 και 4 του επάνω διαζώματος αντί των Θυρών 1 και 3. Η ίδια μεταφορά θα ισχύσει και για τους κατόχους καρτών εισόδου διαρκείας στις συγκεκριμένες θύρες.

» Για πληροφορίες οι κάτοχοι διαρκείας στις Θύρες 1 και 3 του ΟΑΚΑ μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εισιτηρίων της ΠΑΕ».

ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ.

:dancing: :dancing: :dancing: :grin: :grin: :grin:
 

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Μηνύματα
4.073
Like
1
Πόντοι
16
γεια σου βρε σαβαλα ποιητη!!!!
 

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Μηνύματα
2.302
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
2.945
    Πεθανε  σημερα  ο  Φερεντς Πουσκας  ενας  απο  τους  μεγαλυτερους  παικτες  στην  ιστορια . Ο ανθρωπος  μαζι  με  τον  Ντι Στεφανο  ειχαν  στησει  την  αυτοκρατορια  της  Ρεαλ  στην  δεκαετια  του  50 . Σε  ολα  δε  τα  διεθνη  ειδησεογραφικα  πρακτορεια(BBC,Reuters etc)  αναφερεται  ο  Παναθηναικος .  Θυμιζω  για  τους  νεοτερους  οτι  ο  Πουσκας    ειχε  οδηγησει  τον  ΠΑΟ  στο  τελικο του  Wembley    με  τον  Ajax . To  παγκοσμιο  ποδοσφαιρο  και  μαζι  του  η  παναθηναικη  οικογενεια  πενθει  για  τον  χαμο  ενος  Μεγαλου.... 
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom