You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι 488 τίτλοι του Π.Α.Ο. 1908 !!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα monimo sex
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 145
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
απορω με αυτη τη γυναικα (Αλιμονου) φαινοτανε σοβαρη και προσγειωμενη!!! δεν μπορω να καταλαβω πως παντρεφτηκε αυτον τον ανθρωπα????
μηπως της εκανε προταση γαμου με το κουμπουρι αντι με μονοπετρο???
Ακριβώς! Όπως όλες οι σοβαρές κοπέλες του χώρου, οι οποίες έχουν μαζέψει καμιά 200αρα πούτσους μέχρι να βγουν στο γυαλί και θέλουν μια τράπεζα το μήνα για ψώνια, τον παντρεύτηκε γιατί 'είναι έξυπνος και έχει χιούμορ' ;)
αφιερωμένο εξαιρετικά
]
]
TranceMedia
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2006
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
Με πολυ αγαπη στα βαζελακια ετσι για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι
και η δική μου προσφορά (υπάρχει και σε άλλο θέμα)
DESAPARECIDO
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
θα μας στειλεις και το βιντεακι της υμηττου γκιοζακο, η δε προλαβατε να τραβηξετε την κασσετα ?
TranceMedia
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2006
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
Θα ανεβασω το βιντεακι απο τα καμινια λαγε να δεις πως τρεχετε απο τις καρεκλες που σας πεταει ο γαμιας σας ο Τασος 5 ατομα εναντιον40 λαγων και την κανατε λαμογια μεχρι και τα μηχανακια παρατησατε κοτεςςςςςςςςςςςς
φιλαράκο κάτι παιδάκια σαν εσένα δεν μπορούν να καταλάβουν ότι το ποδόσφαιρο είναι παιγνίδι και για τους πολλούς διασκέδαση. εσύ και οι όμοιοι σου ΚΑΦΡΟΙ ανεξαρτήτου χρώματος και ομάδας αδειάσατε τα γήπεδα. ΟΥΣΤ κοπροσκυλα ψευτόμαγκες. ΟΛΟΙ ΣΑΣ.θα μας στειλεις και το βιντεακι της υμηττου γκιοζακο, η δε προλαβατε να τραβηξετε την κασσετα ?
α και χαρη σε σένα και την μαλακία των ομοίων σας οι ομάδες χάνουν τρελά λεφτά από ποινές και πρόστιμα.
τραβα στην σπηλιά σου μαζί με τά άλλα κοκκινα, κίτρινα, πράσινα ζώα και παρατα μας στην ησυχία μας να κάνουμε πλακα ο ένας στον άλλο και να ξεχνάμε τον πόνο μας και την κατάντια μας.
ΟΥΣΤ ΡΕ
TranceMedia
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2006
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
Τον κοσμο φιλε δεν νομιζω να τον εδιωξαν οι χουλιγκανς...Αλλα το αθλιο θεαμα...Και παλιοτερα υπηρχαν χουλιγκανς αλλα παιζοταν μπαλα καλη που τραβαγε τον κοσμο
DESAPARECIDO
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
κακως ανοιγουν θεματα για αθλητικα εδω μεσα..το λεω και εγω που εστειλε πριν ενα χαζο μηνυμα...προτεινω να κλεισει και να μην αντιπαρατασουμε εδω οπαδικες λαλακιες ...ζητω συγγνωμη αν το περιεχομενο του μηνυματος μου ηταν ενοχλητικο , και περιμενω αναλογη σταση απο αλλους χρηστες..
ΚΑΙ απο μένα συγνώμη. Νομίζω ότι το πμ στον DESAPARECIDOκακως ανοιγουν θεματα για αθλητικα εδω μεσα..το λεω και εγω που εστειλε πριν ενα χαζο μηνυμα...προτεινω να κλεισει και να μην αντιπαρατασουμε εδω οπαδικες λαλακιες ...ζητω συγγνωμη αν το περιεχομενο του μηνυματος μου ηταν ενοχλητικο , και περιμενω αναλογη σταση απο αλλους χρηστες..
να του εξήγησε κάποια πράγματα. κια για να γυρίσουμε στο θέμα μας (δηλαδή στην καζούρα και μόνο εκεί) πάρτε και μια αποκλειστική φωτογραφία του ΜΠΑΚΕ απο την συνέντευξη τύπου
Συνημμένα
MISTER_TRIPER
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
metallica1
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
o δουρος, επεζε με τη βαλενθια να σας δωσει κανα πετσινο γκολ χωρις να μπει η μπαλα στο πλεχτο?ρε παιδιά ο βασσάρας έπεζε χτες? χοχοχοχοχο
ο Κασναφερης επαιζε για να σας δωσει πεναλτυ?
Σωκρατη τα πληρωσες τα κορακια φετος?
TranceMedia
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2006
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
Βαζελακια ο θειος παραγωγος σας δινει την προσευχη που θα την λετε καθε μερα μηπως και παρετε κανενα πρωταθλημα
TranceMedia
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2006
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
TranceMedia
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2006