Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
απορω με αυτη τη γυναικα (Αλιμονου) φαινοτανε σοβαρη και προσγειωμενη!!! δεν μπορω να καταλαβω πως παντρεφτηκε αυτον τον ανθρωπα????
μηπως της εκανε προταση γαμου με το κουμπουρι αντι με μονοπετρο???
φιλαράκο κάτι παιδάκια σαν εσένα δεν μπορούν να καταλάβουν ότι το ποδόσφαιρο είναι παιγνίδι και για τους πολλούς διασκέδαση. εσύ και οι όμοιοι σου ΚΑΦΡΟΙ ανεξαρτήτου χρώματος και ομάδας αδειάσατε τα γήπεδα. ΟΥΣΤ κοπροσκυλα ψευτόμαγκες. ΟΛΟΙ ΣΑΣ.θα μας στειλεις και το βιντεακι της υμηττου γκιοζακο, η δε προλαβατε να τραβηξετε την κασσετα ?
ΚΑΙ απο μένα συγνώμη. Νομίζω ότι το πμ στον DESAPARECIDOκακως ανοιγουν θεματα για αθλητικα εδω μεσα..το λεω και εγω που εστειλε πριν ενα χαζο μηνυμα...προτεινω να κλεισει και να μην αντιπαρατασουμε εδω οπαδικες λαλακιες ...ζητω συγγνωμη αν το περιεχομενο του μηνυματος μου ηταν ενοχλητικο , και περιμενω αναλογη σταση απο αλλους χρηστες..
o δουρος, επεζε με τη βαλενθια να σας δωσει κανα πετσινο γκολ χωρις να μπει η μπαλα στο πλεχτο?ρε παιδιά ο βασσάρας έπεζε χτες? χοχοχοχοχο