Νέα

Ο νομάρχης δεν παίζει...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 345
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
ανεβα καμια βολτα φιλε προς τα επανω και θα δεις τι γινετε.στην κομμοτηνη οι περισσοτεροι δημαρχοι τουρκοι ειναι.ρε στα χωρια οι περισσοτεροι ξενοι ειναι.
τι μας λες τωρα αγαπητε; οτι για τα χαλια που ψηφιζουν στην επαρχια ευθυνονται οι ψηφοι των Αλβανων κ των Ρωσοποντιων; και τον Ψωμιαδη τον Τουρκοφαγο οι Αλβανοι τον ψηφισαν; ΑΑυτο που λες για τη Ροδοπη ειναι ανακριβεστατο. Και δεν ειναι Τουρκοι. Ειναι συμπατριωτες σου μουσουλανοι. Εκτος αν θες σε αμιγως τουρκοφωνες περιοχες να ψηφιζουν χριστιανους. Για αυτο σου λεω.

Μαλακιες.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Υποψήφιος                               ψηφοι       %   Έδρες 
Ψωμιαδης Παναγιωτης                   269.349       48,20   23     
Πατουλιδου Παρασκευη (Βουλα)          171.345       30,66   9     
Ζιωγας Ιωαννης                        32.706        5,85    2     
Τρεμοπουλος Μιχαηλ                    25.661        4,59    2     
Πλωμαριτης Ευστρατιος ( Στρατης)      19.387        3,47    1     
Τσιπιδης Δημητριος                    15.017        2,69    0     
Μπρεκαση Μαριαννα                     12.859        2,30    0

αυτα ειναι τα αποτελεσματα των εκλογων γιατι δεν μπορω αλλο να ακουω τον μαλακα να λεει και να ξαναλεει οτι το 60% τον ψηφισε.
Να ειχε και αντιπαλο....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Υποψήφιος                               ψηφοι        %   Έδρες 
Ψωμιαδης Παναγιωτης                   269.349       48,20   23     
Πατουλιδου Παρασκευη (Βουλα)          171.345       30,66   9     
Ζιωγας Ιωαννης                        32.706        5,85    2     
Τρεμοπουλος Μιχαηλ                    25.661        4,59    2     
Πλωμαριτης Ευστρατιος ( Στρατης)      19.387        3,47    1     
Τσιπιδης Δημητριος                    15.017         2,69    0     
Μπρεκαση Μαριαννα                     12.859        2,30    0

αυτα ειναι τα αποτελεσματα των εκλογων γιατι δεν μπορω αλλο να ακουω τον μαλακα να λεει και να ξαναλεει οτι το 60% τον ψηφισε.
Να ειχε και αντιπαλο....

1 στους δύο δεν είναι λίγο για τέτοια ρεκλάμα

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
τι μας λες τωρα αγαπητε; οτι για τα χαλια που ψηφιζουν στην επαρχια ευθυνονται οι ψηφοι των Αλβανων κ των Ρωσοποντιων; και τον Ψωμιαδη τον Τουρκοφαγο οι Αλβανοι τον ψηφισαν; ΑΑυτο που λες για τη Ροδοπη ειναι ανακριβεστατο. Και δεν ειναι Τουρκοι. Ειναι συμπατριωτες σου μουσουλανοι. Εκτος αν θες σε αμιγως τουρκοφωνες περιοχες να ψηφιζουν χριστιανους. Για αυτο σου λεω.

Μαλακιες.

καταρχην δεν ειμαι απο κομμοτινη.εσυ απο που εισαι?αν νομιζεις οτι τα πουμακια ειναι συμπατριωτες μου εισαι πολυ λαθος.δικοι σου μπορει να ειναι,και αυτοι και οι αλβανοι,και οι ρωσσοποντιοι,και οι πακιστανοι.και μην με πειτε ρατσιστη γιατι δεν ειμαι.το θεμα ειναι οτι το μπουρδελο το κρατος δεν κανει αποκεντρωσει,και εχει γαμισει την επαρχια εντελος.

Επισκέπτης
H Θεσσαλονικη εχει μια αντιδραστικη παραδοση που κραταει απο παλια και ενιοτε εκτροχιαζεται σε περιοδους μεγαλυτερων κοινωνικων εντασεων(Λαμπρακης π.x.)

Ο Πανικας ειναι ενας καθολα αξιος συνεχιστης,παρεα με τον τελευταιο των Μοικανων Ανθιμο.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
καταρχην δεν ειμαι απο κομμοτινη.εσυ απο που εισαι?αν νομιζεις οτι τα πουμακια ειναι συμπατριωτες μου εισαι πολυ λαθος.δικοι σου μπορει να ειναι,και αυτοι και οι αλβανοι,και οι ρωσσοποντιοι,και οι πακιστανοι.και μην με πειτε ρατσιστη γιατι δεν ειμαι.το θεμα ειναι οτι το μπουρδελο το κρατος δεν κανει αποκεντρωσει,και εχει γαμισει την επαρχια εντελος.
Αντιο φιλε.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ρε μαγκες εσεις μπερδευεστε με την αθηνα.ρε στην επαρχια και στα χωρια δεν υπαρχουν ελληνες,μονο ρωσσοποντιους εχει και αλβανους που εγιναν ελληνες,αυτοι ρε τον ψηφιζουν.και σε λιγο θα ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα.

Ως απλός και Φυλήςυχος Πολίτης ερωτώ:

• [li]Βάσει ποίας απογραφής στην επαρχία και στα χωριά έχει Ρωσσοπόντιους και Αλβανούς που έγιναν Έλληνες;  :huh:[/li]
    [li]Οι Ρωσσοπόντιοι και οι Αλβανοί που έγιναν Έλληνες είναι το 50% του εκλογικού σώματος; :huh:[/li]
    [li]Και γιατί οι Ρωσσοπόντιοι και οι Αλβανοί που έγιναν Έλληνες να ψηφίσουν Ψωμιάδη; Αυτός δεν είναι εναντίον τους;  :huh:[/li]

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
H Θεσσαλονικη εχει μια αντιδραστικη παραδοση που κραταει απο παλια και ενιοτε εκτροχιαζεται σε περιοδους μεγαλυτερων κοινωνικων εντασεων(Λαμπρακης π.x.)

Ο Πανικας ειναι ενας καθολα αξιος συνεχιστης,παρεα με τον τελευταιο των Μοικανων Ανθιμο.
αντιδραστικη παραδοση?
δεν ξερεις τι λες!
βενιζελικη ηταν και μεχρι το 80 προοδευτικη αλλα με το σκοπιανο και τις μαλακιες εγινε πλυση εγκεφαλου

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
εγω δεν ειμαι ρατσιστης αλλα αυτοι να παν να ψωφισουν οι βρωμιαριδες ετσι δεν ειναι arcans? :2funny:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
η θεσσαλονίκη είναι χωριο. Και οι κάτοικοι της έχουν αντίστοιχη νοοτροπία. Η πολη είχε προοπτικές να γίνει το κέντρο των Βαλκανίων. Kαι δεν έγινε τίποτα - προτίμησε την κλάψα και το "συμπρωτεύουσα"

Ο ψωμιάδης πήρε σχεδόν 50%. Εκφράζει το μέσο θεσσαλονικιό. Και του μοιάζει. Πολύ

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Η θεσσαλονικη πηρε μια πολυ ανοικτη δεξια στροφη κατα τη δεκαετεια του 90 για ευνοητους λογους. Εκει βρηκαν προσφορο εδαφος πολιτικοι -αλλα κ αλλου τυπου αρχοντες πχ θρησκευτικοι- που το εκμεταλλευτηκαν. θα τους περασει. στις μεθεπομενες εκλογες οι γεροντες που κατα κυριο λογο στηριζουν αυτα τα φαινομενα θα χουν μεταβει εις Κυριον

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.083
Πόντοι
22.785
θα ροτισο τι λουκ... κ θα επιστρεψο μ απαντισισ
για το παλικαρι

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
"Εγώ δεν είμαι ρατσιστής, αυτοί είναι αλβανοί, ρωσοπόντιοι και πακιστανοί"  :2funny: :2funny: :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
. στις μεθεπομενες εκλογες οι γεροντες που κατα κυριο λογο στηριζουν αυτα τα φαινομενα θα χουν μεταβει εις Κυριον
καλα μην παιρνεις και ορκο ειναι βαθεια ριζομενος ο συντηρητισμος στην Θεσσαλονικη

Επισκέπτης
αντιδραστικη παραδοση?
δεν ξερεις τι λες!
βενιζελικη ηταν και μεχρι το 80 προοδευτικη αλλα με το σκοπιανο και τις μαλακιες εγινε πλυση εγκεφαλου
Στην Θεσσαλονικη εχουμε και λεμε:Μαης του 1936(υπερβιαια καταστολη του εργατικου κινηματος),δολοφονια Πολκ και στην συνεχεια το δικαστηριο-ανεκδοτο σε βαρος του Στακτοπουλου,Δολοφονια Λαμπρακη.

Ισως ο ορος αντιδραστικη παραδοση να μην ηταν ακριβης,αλλα στην Θεσσαλονικη οι κοινωνικες αντιθεσεις,που ειναι εντονοτερες απο οτι στην Αθηνα,συναντουν την δεξια αντιδραση πολυ νωριτερα-και ενιοτε βιαιοτερα-απο οτι στην Πρωτευουσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom