Ρε σοβαρευτείτε!
Καλά οι απαταιώνες των ΜΚΟ που τα κονομάνε, από Ε.Ε. και λοιπές πηγές για να δίνουν λύση σε ουσιαστικά ανύπαρκτο πρόβλημα, τί να λέγανε δηλαδή; Πως δεν υπάρχει πλέον θέμα τράφικινγκ και καταναγκασμού στην Ελλάδα (στην Ν.Α. Ασία δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει), όπως όντως υπήρχε σε κάποιο βαθμό προ του 1990;
Θα το κλείνανε το "μαγαζί", σαν τις λοιπές άχρηστες δημόσιες υπηρεσίες. Και αυτά τα μαγαζιά (των ΜΚΟ) είναι και "γωνιακά", με χοντρή κονόμα.
Ποιο τράφικιγκ και παπαριές; Και ποιος καταναγκασμός;
Οι πουτάνες από την τέως Ανατολική Ευρώπη που ταξειδεύουν αεροπορικώς (και ενίοτε πρώτη θέση, όπως είχα δει μία που συνταξιδεύαμε από την Πράγα), και μπαινοβγαίνουν όποτε θέλουν και μένουν σε πεντάστερα;
Ή οι Ελληνίδες που έχουν βγει πρόσφατα στο κλαρί, συχνά εγκαταλείποντας τις σπουδές (για τις οποίες είχαν έρθει στην Αθήνα από το χωριό τους) ή ενίοτε, σε μεγαλύτερη ηλικία, έχοντας και σπουδές και άλλη δουλειά που όμως δεν τους αποφέρει όλα όσα τους χρειάζονται ή είχαν μάθει να χαλάνε.
Κάποια που είχε μάθει να χαλάει, ας πούμε, 4.000 το μήνα και βγάζει από την κανονική της δουλειά 1.000, της λείπουν 3.000 που τα βγάζει (ή προσπαθεί να τα βγάλει τέλος πάντων) με 20 βίζιτες των 150 το μήνα. (Λιγώτερο από μια βίζιτα την ημέρα βγαίνει.) Κι αν δεν έχει 20 το μήνα και έχει 10, πάλι θα πάρει 1.500. Από το 8άωρο της κανονικής της δουλειάς, το χιλιάρικο ζήτημα είναι να το βγάζει!
Αρκεί να μπορούν να το κάνουν, όπως είπε και ο άλλος! Και βέβαια να βλέπονται κάπως. Διότι όντως δεν το μπορούν όλες, ή δεν έχουν τα εμφανισιακά προσόντα, οπότε μαθαίνουν να ζουν με τα 1.000, αν τα έχουν κι αυτά!
Εμένα μία της συγκεκριμένης κατηγορίας μου είχε ομολογήσει πως σε ένα ποσοστό 40-50% το ευχαριστιώνταν κι όλας, επειδή την συγκεκριμένη περίοδο δεν είχε μόνιμο σεξουαλικό σύντροφο. Και γι αυτό ήταν και "καλή στη δουλειά" της.
"Σιγά μην πηγαίνω στα μπαρ να ψωνίζομαι με μεθυσμένους!" Μου είχε πει. "Και σιγά το γαμήσι που θα μου κάνει! Αυτός που μου σκάει τα 150 και με σέβεται περισσότερο (Λογικό! Ότι πληρώνεις το εκτιμάς, σε αντίθεση με το τζάμπα) και πιο πιθανό είναι να με ικανοποιήσει κι εμένα! Κι αν δεν με ικανοποιήσει μου μένουν τα 150. Με τον κάθε μαλάκα που θα πήγαινα σε one night stand, τί σκατά θα μου έμενε;"
Και κάτι ακόμα! Δεν ξέρω για τις μαύρες, αλλά οι Ελληνίδες και οι λοιπές Ευρωπαίες που έχουν νταβατζή τον έχουν επιλέξει!
Συνήθως είναι τέως γκόμενος που τις ώθησε να βγούνε στη δουλειά, όχι χωρίς την θέλησή τους φυσικά.
Τώρα αν είναι "ζώα" και τα λεφτά, αντί να τα κρατάνε αυτές τα διαχειρίζεται ο "γκομενονταβατζής" (και φυσικά υπάρχουν και τέτοιες), δεν είναι "κοινωνικό" το πρόβλημα. Δικό τους είναι, προσωπικό.
Και σε περίπτερα, βενζινάδικα, ψησταριές κλπ διάφοροι Ελληναράδες εχουν βάλει τις γυναίκες τους (μετά ή άνευ γάμου) να δουλεύουν κι αυτοί το παίζουν άνετοι και κόβουν βόλτες.
Όλοι μας ξέρουμε τέτοιες περιπτώσεις.