Νέα

ο ΜΥΘΟΣ του "εξαναγκασμού σε πορνεία "

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κώστας Λαδάκης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 230
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
εσάς τους περιπτεράδες που μας κωλοτρίβεστε τί σας ενοχλεί-τρώει;;; :birdman:
το οτι σε ξεσκεπαζω που πας να περαστεις ως αντρας δεν ειναι κωλοτριψιμο  :birdman: αποδεξου τη φυση σου επιτελους και ζησε ελευθερος χωρις ενοχες οπως ο μαστερ  :2funny: αληθεια που εχει χαθει αυτος? βρηκε κανα καλο παιδι και μετακομισε στο αφγανισταν?  :2funny:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Δεν υπάρχουν ελεύθερα εκπορνευόμενες γυναίκες!
Όλες τις εξαναγκάζουμε εμείς να εκπορνεύονται, με την διαστροφή που μας διακατέχει, να θέλουμε να πληρώσουμε τα  10—20—50—100 κλπ ευρώ για να γαμήσουμε!
Αυτές (οι έρμες) παρασυρμένες από τις κορμοστασιές μας, την αρρενωπότητα μας, και την σεξοαυρα που εκπέμπουμε θα ήταν διατεθειμένες ακόμα και να μας πληρώνουν για να απολαύσουν τις υπηρεσίες μας!

:headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.287
Πόντοι
22.785
Πώς έξηγούσαν άραγε οί άρχαίοι τήν ίερή πορνεία ???
... τών φιλόξενων <<<σπιτιών>>> ???

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ρε σοβαρευτείτε!
Καλά οι απαταιώνες των ΜΚΟ που τα κονομάνε, από Ε.Ε. και λοιπές πηγές για να δίνουν λύση σε ουσιαστικά ανύπαρκτο πρόβλημα, τί να λέγανε δηλαδή; Πως δεν υπάρχει πλέον θέμα τράφικινγκ και καταναγκασμού στην Ελλάδα (στην Ν.Α. Ασία δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει), όπως όντως υπήρχε σε κάποιο βαθμό προ του 1990;
Θα το κλείνανε το "μαγαζί", σαν τις λοιπές άχρηστες δημόσιες υπηρεσίες. Και αυτά τα μαγαζιά (των ΜΚΟ) είναι και "γωνιακά", με χοντρή κονόμα.

Ποιο τράφικιγκ και παπαριές; Και ποιος καταναγκασμός;
Οι πουτάνες από την τέως Ανατολική Ευρώπη που ταξειδεύουν αεροπορικώς (και ενίοτε πρώτη θέση, όπως είχα δει μία που συνταξιδεύαμε από την Πράγα), και μπαινοβγαίνουν όποτε θέλουν και μένουν σε πεντάστερα;

Ή οι Ελληνίδες που έχουν βγει πρόσφατα στο κλαρί, συχνά εγκαταλείποντας τις σπουδές (για τις οποίες είχαν έρθει στην Αθήνα από το χωριό τους) ή ενίοτε, σε μεγαλύτερη ηλικία, έχοντας και σπουδές και άλλη δουλειά που όμως δεν τους αποφέρει όλα όσα τους χρειάζονται ή είχαν μάθει να χαλάνε.
Κάποια που είχε μάθει να χαλάει, ας πούμε, 4.000 το μήνα και βγάζει από την κανονική της  δουλειά 1.000, της λείπουν 3.000 που τα βγάζει (ή προσπαθεί να τα βγάλει τέλος πάντων) με 20 βίζιτες των 150 το μήνα. (Λιγώτερο από μια βίζιτα την ημέρα βγαίνει.) Κι αν δεν έχει 20 το μήνα και έχει 10, πάλι θα πάρει 1.500. Από το 8άωρο της κανονικής της δουλειάς, το χιλιάρικο ζήτημα είναι να το βγάζει!
Αρκεί να μπορούν να το κάνουν, όπως είπε και ο άλλος! Και βέβαια να βλέπονται κάπως. Διότι όντως δεν το μπορούν όλες, ή δεν έχουν τα εμφανισιακά προσόντα, οπότε μαθαίνουν να ζουν με τα 1.000, αν τα έχουν κι αυτά!

Εμένα μία της συγκεκριμένης κατηγορίας μου είχε ομολογήσει πως σε ένα ποσοστό 40-50% το ευχαριστιώνταν κι όλας, επειδή την συγκεκριμένη περίοδο δεν είχε μόνιμο σεξουαλικό σύντροφο. Και γι αυτό ήταν και "καλή στη δουλειά" της.
"Σιγά μην πηγαίνω στα μπαρ να ψωνίζομαι με μεθυσμένους!" Μου είχε πει. "Και σιγά το γαμήσι που θα μου κάνει! Αυτός που μου σκάει τα 150 και με σέβεται περισσότερο (Λογικό! Ότι πληρώνεις το εκτιμάς, σε αντίθεση με το τζάμπα) και πιο πιθανό είναι να με ικανοποιήσει κι εμένα! Κι αν δεν με ικανοποιήσει μου μένουν τα 150. Με τον κάθε μαλάκα που θα πήγαινα σε one night stand, τί σκατά θα μου έμενε;"  

Και κάτι ακόμα! Δεν ξέρω για τις μαύρες, αλλά οι Ελληνίδες και οι λοιπές Ευρωπαίες που έχουν νταβατζή τον έχουν επιλέξει!
Συνήθως είναι τέως γκόμενος που τις ώθησε να βγούνε στη δουλειά, όχι χωρίς την θέλησή τους φυσικά.
Τώρα αν είναι "ζώα" και τα λεφτά, αντί να τα κρατάνε αυτές τα διαχειρίζεται ο "γκομενονταβατζής" (και φυσικά υπάρχουν και τέτοιες), δεν είναι "κοινωνικό" το πρόβλημα. Δικό τους είναι, προσωπικό.

Και σε περίπτερα, βενζινάδικα, ψησταριές κλπ διάφοροι Ελληναράδες εχουν βάλει τις γυναίκες τους (μετά ή άνευ γάμου) να δουλεύουν κι αυτοί το παίζουν άνετοι και κόβουν βόλτες.
Όλοι μας ξέρουμε τέτοιες περιπτώσεις.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Ρε σοβαρευτείτε!
Καλά οι απαταιώνες των ΜΚΟ που τα κονομάνε, από Ε.Ε. και λοιπές πηγές για να δίνουν λύση σε ουσιαστικά ανύπαρκτο πρόβλημα, τί να λέγανε δηλαδή; Πως δεν υπάρχει πλέον θέμα τράφικινγκ και καταναγκασμού στην Ελλάδα (στην Ν.Α. Ασία δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει), όπως όντως υπήρχε σε κάποιο βαθμό προ του 1990;
Θα το κλείνανε το "μαγαζί", σαν τις λοιπές άχρηστες δημόσιες υπηρεσίες. Και αυτά τα μαγαζιά (των ΜΚΟ) είναι και "γωνιακά", με χοντρή κονόμα.

Οι πουτάνες από την τέως Ανατολική Ευρώπη που ταξειδεύουν αεροπορικώς (και ενίοτε πρώτη θέση, όπως είχα δει μία που συνταξιδεύαμε από την Πράγα), και μπαινοβγαίνουν όποτε θέλουν και μένουν σε πεντάστερα;

Ή οι Ελληνίδες που έχουν βγει πρόσφατα στο κλαρί, συχνά εγκαταλείποντας τις σπουδές (για τις οποίες είχαν έρθει στην Αθήνα από το χωριό τους) ή ενίοτε, σε μεγαλύτερη ηλικία, έχοντας και σπουδές και άλλη δουλειά που όμως δεν τους αποφέρει όλα όσα τους χρειάζονται ή είχαν μάθει να χαλάνε.
Κάποια που είχε μάθει να χαλάει, ας πούμε, 4.000 το μήνα και βγάζει από την κανονική της  δουλειά 1.000, της λείπουν 3.000 που τα βγάζει (ή προσπαθεί να τα βγάλει τέλος πάντων) με 20 βίζιτες των 150 το μήνα. (Λιγώτερο από μια βίζιτα την ημέρα βγαίνει.) Κι αν δεν έχει 20 το μήνα και έχει 10, πάλι θα πάρει 1.500. Από το 8άωρο της κανονικής της δουλειάς, το χιλιάρικο ζήτημα είναι να το βγάζει!
Αρκεί να μπορούν να το κάνουν, όπως είπε και ο άλλος! Και βέβαια να βλέπονται κάπως. Διότι όντως δεν το μπορούν όλες, ή δεν έχουν τα εμφανισιακά προσόντα, οπότε μαθαίνουν να ζουν με τα 1.000, αν τα έχουν κι αυτά!

Εμένα μία της συγκεκριμένης κατηγορίας μου είχε ομολογήσει πως σε ένα ποσοστό 40-50% το ευχαριστιώνταν κι όλας, επειδή την συγκεκριμένη περίοδο δεν είχε μόνιμο σεξουαλικό σύντροφο. Και γι αυτό ήταν και "καλή στη δουλειά" της.
"Σιγά μην πηγαίνω στα μπαρ να ψωνίζομαι με μεθυσμένους!" Μου είχε πει. "Και σιγά το γαμήσι που θα μου κάνει! Αυτός που μου σκάει τα 150 και με σέβεται περισσότερο (Λογικό! Ότι πληρώνεις το εκτιμάς, σε αντίθεση με το τζάμπα) και πιο πιθανό είναι να με ικανοποιήσει κι εμένα! Κι αν δεν με ικανοποιήσει μου μένουν τα 150. Με τον κάθε μαλάκα που θα πήγαινα σε one night stand, τί σκατά θα μου έμενε;"  

Και κάτι ακόμα! Δεν ξέρω για τις μαύρες, αλλά οι Ελληνίδες και οι λοιπές Ευρωπαίες που έχουν νταβατζή τον έχουν επιλέξει!
Συνήθως είναι τέως γκόμενος που τις ώθησε να βγούνε στη δουλειά, όχι χωρίς την θέλησή τους φυσικά.
Τώρα αν είναι "ζώα" και τα λεφτά, αντί να τα κρατάνε αυτές τα διαχειρίζεται ο "γκομενονταβατζής" (και φυσικά υπάρχουν και τέτοιες), δεν είναι "κοινωνικό" το πρόβλημα. Δικό τους είναι, προσωπικό.

Και σε περίπτερα, βενζινάδικα, ψησταριές κλπ διάφοροι Ελληναράδες εχουν βάλει τις γυναίκες τους (μετά ή άνευ γάμου) να δουλεύουν κι αυτοί το παίζουν άνετοι και κόβουν βόλτες.
Αποψή μου είναι ο εξαναγκασμός είναι μεταξύ 30%-45% κυρίως σε γυναίκες σε πιατσες που δουλεύουν για 10 ευρώ όλα τα άλλα είναι μεμονομένα περιστατικά, κατα τα άλλα η τηλεόραση για λόγους τηλεθέασης έχει κάνει το 30-45% να φαίνεται με 99% + τα ΜΚΟ.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ρε σοβαρευτείτε!

Στις κυριλάτες πόρνες το πήγες όμως,αυτές είναι οι λιγότερες.

Πιάτσες,μπουρδέλα κ λιγότερο studio,εκεί τί λες να παίζει;;;

Αν ξέρεις φυσικά,που αν είσαι στις ct από Πράγα που ταξιδεύουν πρώτη θέση κ στις ελληνίδες-φοιτήτριες cg που αποφάσισαν να κονομήσουν σιγά μην ξέρεις.

Και γω δεν ξέρω,αλλά με το φτωχό μου μυαλό φαντάζομαι ότι κάθε άλλο παρά επιλογή κάποιας είναι να την πηδάνε 30-40-50 την ημέρα για 10e-20e-30e(τα μισά να μην πάνε στο κατάστημα,τί μένει;).

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Αποψή μου είναι ο εξαναγκασμός είναι μεταξύ 30%-45% κυρίως σε γυναίκες σε πιατσες που δουλεύουν για 10 ευρώ.

Υποθέτω πως εννοείς τις μαύρες του κέντρου.
Δεν έχω ιδίαν άποψη για "πιάτσες", αλλά φαντάζομαι πως μόνο αυτές είναι του δεκάευρου.
Ίσως να υπάρχει γι αυτές ένα ζήτημα, αλλά δεν είναι συγκεκριμένα η πορνεία. Η σε κάθε περίπτωσε δεν είναι ΜΟΝΟΝ η πορνεία.

Θέλω να πω πως οι μαύροι, άντρες και γυναίκες της υποσαχαρίου Αφρικής που έχουν γεμίσει το κέντρο της Αθήνας, κάνοντας ότι "δουλειά" μπορούν, συνήθως μη παραγωγική, έχουν "νταβατζήδες" σε κάθε περίπτωση. Από τον μικροπωλητή και τον διακινητή ναρκωτικών, μέχρι την πουτάνα.
Το πρόβλημα εδώ δεν είναι πρόβλημα "ακούσιας πορνείας" (αν και σαφέστατα είναι πρόβλημα δημοσιας υγείας!), όσο πρόβλημα ελέγχου της παράνομης μετανάστευσης. Και αυτών που τους κατευθύνουν σε αυτήν βέβαια. (Αν μή και των πολιτικών παρατάξεων που τους ενθαρρύνουν! ;))
Αφού δεχόμαστε τον καθένα να μείνει στην Ελλάδα αρκεί να δηλώσει πως στη χώρα του διώκεται πολιτικά και να ζητήσει πολιτικό άσυλο, τί διάολο δουλειά περιμένουμε να κάνουν αυτοί;

Βρωμιάρες πουτάνες θα γίνουν και νταβατζήδες και έμποροι πρέζας...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αποψή μου είναι ο εξαναγκασμός είναι μεταξύ 30%-45% κυρίως σε γυναίκες σε πιατσες που δουλεύουν για 10 ευρώ όλα τα άλλα είναι μεμονομένα περιστατικά, κατα τα άλλα η τηλεόραση για λόγους τηλεθέασης έχει κάνει το 30-45% να φαίνεται με 99% + τα ΜΚΟ.
Kάπως έτσι,αυτή είναι κάπως πιο σωστή προσέγγιση(με τα νούμερα σχετικά πάντα).

Και δεν μπαίνει κανείς στην ψυχολογία της ιερόδουλης,ρε μάγκες κορίτσια 20-22 ετών ή κ τριαντάρες ακόμα τους είναι ευχάριστο να πηδιούνται με τον καθένα;;;

Γιατί για 20-20-30-40e με τον καθένα πηδιούνται.......και δεν μιλάμε για τρελή κονόμα πια(τα μισά σίγουρα πάνε στο μαγαζί) όπως οι κυριλάτες πόρνες που πιθανόν έχουν κίνητρο την κονόμα.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Υποθέτω πως εννοείς τις μαύρες του κέντρου.
Δεν έχω ιδίαν άποψη για "πιάτσες", αλλά φαντάζομαι πως μόνο αυτές είναι του δεκάευρου.
Ίσως να υπάρχει γι αυτές ένα ζήτημα, αλλά δεν είναι συγκεκριμένα η πορνεία. Η σε κάθε περίπτωσε δεν είναι ΜΟΝΟΝ η πορνεία.

Θέλω να πω πως οι μαύροι, άντρες και γυναίκες της υποσαχαρίου Αφρικής που έχουν γεμίσει το κέντρο της Αθήνας, κάνοντας ότι "δουλειά" μπορούν, συνήθως μη παραγωγική, έχουν "νταβατζήδες" σε κάθε περίπτωση. Από τον μικροπωλητή και τον διακινητή ναρκωτικών, μέχρι την πουτάνα.
Το πρόβλημα εδώ δεν είναι πρόβλημα "ακούσιας πορνείας" (αν και σαφέστατα είναι πρόβλημα δημοσιας υγείας!), όσο πρόβλημα ελέγχου της παράνομης μετανάστευσης. Και αυτών που τους κατευθύνουν σε αυτήν βέβαια. (Αν μή και των πολιτικών παρατάξεων που τους ενθαρρύνουν! ;))
Αφού δεχόμαστε τον καθένα να μείνει στην Ελλάδα αρκεί να δηλώσει πως στη χώρα του διώκεται πολιτικά και να ζητήσει πολιτικό άσυλο, τί διάολο δουλειά περιμένουμε να κάνουν αυτοί;

Βρωμιάρες πουτάνες θα γίνουν και νταβατζήδες και έμποροι πρέζας...
Συμφωνώ απόλυτα. Απλά το θέμα είναι για πόρνες, και για 10 ευρα είμαι απλώς σίγουρος , για εμένανε τουλάχιστον γυναίκα που το κάνει ηθελημένα δεν πηδιέται με ταρίφα κάτω από 50 ευρόπουλα, άντε 40 το λιγότερο η ταρίφα όχι τα κέρδη για λόγους αυτοσεβασμού και μόνο.Το ίδιο βέβαι ισχύει και για μη παραγωγικούς μετανάστες που δουλεύουν για 10 ευρώ την ώρα άσχετα το πόσα κρατάνε.

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Στις κυριλάτες πόρνες το πήγες όμως,αυτές είναι οι λιγότερες.

Πιάτσες,μπουρδέλα κ λιγότερο studio,εκεί τί λες να παίζει;;;

Αν ξέρεις φυσικά,που αν είσαι στις ct από Πράγα που ταξιδεύουν πρώτη θέση κ στις ελληνίδες-φοιτήτριες cg που αποφάσισαν να κονομήσουν σιγά μην ξέρεις.

Και γω δεν ξέρω,αλλά με το φτωχό μου μυαλό φαντάζομαι ότι κάθε άλλο παρά επιλογή κάποιας είναι να την πηδάνε 30-40-50 την ημέρα για 10e-20e-30e(τα μισά να μην πάνε στο κατάστημα,τί μένει;).
Δυστυχώς κάνεις λάθος. 19χρονη κούκλα από Αλβανία που έχει μεγαλώσει εδώ και είναι στη βίζιτα από τα 14 και δουλεύει σε γνωστή αλυσίδα studio και που δοκίμασε να δουλέψει ως cg μου είπε ότι καλύτερα να έχει καπου να κάθεται να μιλάει με κάποιον (στο sudio εννοούσε) παρά να περιμένει να χτυπήσει το τηλέφωνο.
Το ίδιο έχω ακούσει και από Ελληνίδα cg που σε κάποια φάση που της τη βάρεσε πήγε πάλι για λίγο σε μασάζ απ' όπου είχε ξεκινήσει. Εχει λογική να αφήσει τα ραντεβού (από 150 μέχρι 300 την ώρα ανάλογα με τον πελάτη έπαιρνε) για να πάει στα 40 την ώρα και να περνάει μέρα χωρίς ούτε ένα 40άρι?
Προφανώς υπάρχουν περιπτώσεις εξαναγκασμού σε πορνεία όπως και εξαναγκασμού σε δουλεία κ.λ.π. Αλλά μην υποθέτεις ότι οποιαδήποτε παίρνει 10 άντρες την ημέρα για να βγάλει 300 ευρώ υποχρεώνεται να το κάνει.
Σε όσες περιπτώσεις εργαζομένων σε studio μασάζ μπουρδέλα ξέρω, το κάνουν γιατί είναι ανασφαλείς και δεν πιστεύουν ότι μπορούν να το κάνουν με 3-4 ραντεβού και προτιμούν νάναι μαντρωμένες εκεί. Pathetic αλλά έτσι είναι.

Επισκέπτης
Γιατί για 20-20-30-40e με τον καθένα πηδιούνται.......και δεν μιλάμε για τρελή κονόμα πια(τα μισά σίγουρα πάνε στο μαγαζί) όπως οι κυριλάτες πόρνες που πιθανόν έχουν κίνητρο την κονόμα.
Θεότρελη κονόμα φίλε! Μέχρι πέρσι μια γκόμενα του εικοσάρικου μπορεί να πέρασε και μέρα που έβγαλε 500 ευρώ.
Μην κοιτάς τον τελευταίο χρόνο που έχει επέλθει κρίση.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306

Και δεν μπαίνει κανείς στην ψυχολογία της ιερόδουλης,ρε μάγκες κορίτσια 20-22 ετών ή κ τριαντάρες ακόμα τους είναι ευχάριστο να πηδιούνται με τον καθένα;;;

προσωπικά για να αποφύγω περιπτώσεις εξαναγκασμού μηγαίνω μονο με ct μία φορά το μήνα για μια ώρα γιατί για τόσο μπορώ να διαθέσω+ την καθαριότητα χώρου και κοπέλας+ το γεγονός ότι δεν θα την έχει πηθήξει ένας στρατός ολόκληρος! οπότε είναι και πιο ασφαλές. Το φτηνό έχει πάντοτε τα αρνητικά του, Αλλά όπως λέω τα Μέσα Μαζικής Επιροής πάντοτε για λόγους κερδοσκοπ[ίας παραπληροφωρούν.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Θεότρελη κονόμα φίλε! Μέχρι πέρσι μια γκόμενα του εικοσάρικου μπορεί να πέρασε και μέρα που έβγαλε 500 ευρώ.
Μην κοιτάς τον τελευταίο χρόνο που έχει επέλθει κρίση.
500 την ημέρα,για δώσε το αυτό....
Δεν υπολογίζεις ότι έχει κ το μαγαζί μερίδιο μου φαίνεται(τα μισά το λιγότερο).

Σιγά μην παίρνει καμιά 50 άντρες την ημέρα για να βγει το νούμερο που λες.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
προσωπικά για να αποφύγω περιπτώσεις εξαναγκασμού μηγαίνω μονο με ct μία φορά το μήνα για μια ώρα γιατί για τόσο μπορώ να διαθέσω+ την καθαριότητα χώρου και κοπέλας+ το γεγονός ότι δεν θα την έχει πηθήξει ένας στρατός ολόκληρος! οπότε είναι και πιο ασφαλές. Το φτηνό έχει πάντοτε τα αρνητικά του, Αλλά όπως λέω τα Μέσα Μαζικής Επιροής πάντοτε για λόγους κερδοσκοπίας παραπληροφωρούν.
Τί κερδοσκοπία έχουν ρε από το συγκεκριμένο θέμα πια;

Οκ θα πουλήσουν οι κοινωνικές εκπομπές το κατί τις τους,αλλά αλλού είναι τα χοντρά λεφτά για τα ΜΜΕ.

Επισκέπτης
500 την ημέρα,για δώσε το αυτό....
Δεν υπολογίζεις ότι έχει κ το μαγαζί μερίδιο μου φαίνεται(τα μισά το λιγότερο).

Σιγά μην παίρνει καμιά 50 άντρες την ημέρα για να βγει το νούμερο που λες.
Τις προάλλες μου έλεγε μια ότι πήρε 40 και μια άλλη λίγο πιο παλιά 45, ημέρα Πέμπτη μάλιστα.
Για βάλε δέκα ευρώ που πάνε στην τσέπη της από τον κάθε πελάτη.
Φυσικά δεν είναι κάθε μέρα έτσι αλλά και 15-20 πελάτες να 'χει πάλι για τρελή κονόμα μιλούμε. Και δεν βάζω μέσα και τα εξτρά που κάνουν μόνες τους.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Αποκλειεις το ενδεχομενο τα μισα που λες, να ειναι και παλι παρα πολλα ?
Σε οποιαδηποτε αλλη εργασια και αν πανε, ζητημα να παιρνουν μεχρι 1000 ευρω και αν βρουν κιολας !!!!!!

Μερικες πιθανον εκτος απο το χρημα με σκοπο να δημιουργησουν κατι, εχουν και θεματα επιβιωσης
(συγγενεις που χρειζουν βοηθειας, η αρρωστους που θελουν πολυδαπανη θεραπεια... παρατημενες με παιδια χωρις στηριγμα γιατι βρηκαν τον λαθος ανθρωπο)
Αλλες παλι πιθανον εχουν πιαστει απο ''παραμυθατζηδες νταβαδες'' και τις εκμεταλλευονται ........

Φυσικα πιθανον υπαρχουν και περιπτωσεις νυμφομανιας, οπου εκει συνδιαζετε το τερπνον μετα του ωφελιμου

Ειναι τοσες πολλες οι περιπτωσεις που γραφεις ανετα βιβλιο.... μεχρι και εθισμος σε ουσιες για εξαναγκασμο παιζει  :S

Δεν αναφερομαστε φυσικα και σε περιπτωσεις ντολτσε βιτα !!!!!

Επισκέπτης
Τί κερδοσκοπία έχουν ρε από το συγκεκριμένο θέμα πια;

Οκ θα πουλήσουν οι κοινωνικές εκπομπές το κατί τις τους,αλλά αλλού είναι τα χοντρά λεφτά για τα ΜΜΕ.
Μετά το εμπόριο όπλων και τα ναρκωτικά, η πορνεία είναι ο πιο επικερδής και περιζήτητος τομέας.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τις προάλλες μου έλεγε μια ότι πήρε 40 και μια άλλη λίγο πιο παλιά 45, ημέρα Πέμπτη μάλιστα.
Για βάλε δέκα ευρώ που πάνε στην τσέπη της από τον κάθε πελάτη.
Φυσικά δεν είναι κάθε μέρα έτσι αλλά και 15-20 πελάτες να 'χει πάλι για τρελή κονόμα μιλούμε. Και δεν βάζω μέσα και τα εξτρά που κάνουν μόνες τους.
Αποκλειεις το ενδεχομενο τα μισα που λες, να ειναι και παλι παρα πολλα ?
Σε οποιαδηποτε αλλη εργασια και αν πανε, ζητημα να παιρνουν μεχρι 1000 ευρω και αν βρουν κιολας !!!!!!

Μερικες πιθανον εκτος απο το χρημα με σκοπο να δημιουργησουν κατι, εχουν και θεματα επιβιωσης
(συγγενεις που χρειζουν βοηθειας, η αρρωστους που θελουν πολυδαπανη θεραπεια... παρατημενες με παιδια χωρις στηριγμα γιατι βρηκαν τον λαθος ανθρωπο)
Αλλες παλι πιθανον εχουν πιαστει απο ''παραμυθατζηδες νταβαδες'' και τις εκμεταλλευονται ........

Φυσικα πιθανον υπαρχουν και περιπτωσεις νυμφομανιας, οπου εκει συνδιαζετε το τερπνον μετα του ωφελιμου

Ειναι τοσες πολλες οι περιπτωσεις που γραφεις ανετα βιβλιο.... μεχρι και εθισμος σε ουσιες για εξαναγκασμο παιζει  :S

Δεν αναφερομαστε φυσικα και σε περιπτωσεις ντολτσε βιτα !!!!!
Πάντως γεγονός είναι νομίζω ότι
''ο ΜΥΘΟΣ του εξαναγκασμού σε πορνεία'',δεν είναι κ τόσο μύθος.

Ντάξει δεν έχω πάρει προσωπική συνέντευξη από καμιά 100ρια ιερόδουλες για να ξέρω σίγουρα,αλλά νομίζω ούτε κανένας άλλος.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Πάντως πρέπει να παίζονται τρελα λεφτά..

Αλι σε εμάς που τα μαζευουμε 10ρικο 10ρικο...για να γαμήσουμε καμια της προκοπής.. για 15-20 λεπτά εκτόνωσης...
Και στερούμαστε άλλων...

Επισκέπτης
Σε προηγούμενο post μου έκανα αναφορά ότι έχω πάει με περίπου 500.
Με πολλές από αυτές έχω κάνει συζητήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom