Νέα

ο ΜΥΘΟΣ του "εξαναγκασμού σε πορνεία "

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κώστας Λαδάκης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 230
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Εκτιμήσεις από δίκτυα και ΜΚΟ που ΚΟΝΟΜΑΝΕ και ζουνε ακριβώς από το φαινόμενο αυτό, δεν τις έχω σε μεγάλη αξιοπιστία. Λυπάμαι. Πραγματικά περιστατικά που έχουν διερευνηθεί και καταδικαστεί από τις αρχές θέλω.
Ποσα περιστατικα θελεις για να πειστεις δηλαδη?
[URL unfurl="true"]http://news.pramnos.net/story58-458.html[/url]

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Εγώ για Καμπότζη έχω ακούσει ότι εκδίδονται συστηματικά παιδιά, λόγω της διάβρωσης του κρατικού μηχανισμού.
Στην Ταϋλάνδη που οι νόμοι είναι αυστηροί, η παιδική πορνεία είναι σχεδόν ανύπαρκτη.
Αμα γραψεις στο google παιδικη πορνεια Ταυλανδη θα δεις αρκετα αποτελεσματα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Επίσης αν γράψεις στο google μουνάρες θα δεις πολλές,αυτό τί σημαίνει,ότι υπάρχουν πολλές μουνάρες;;; :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Επίσης αν γράψεις στο google μουνάρες θα δεις πολλές,αυτό τί σημαίνει,ότι υπάρχουν πολλές μουνάρες;;; :grin:
Ναι βλακα!
Σιγουρα θα εχεις παει και στις φωτογραφιες.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ναι βλακα!
Σιγουρα θα εχεις παει και στις φωτογραφιες.
Μην μου θυμώνεις καλέ κ μην με βρίζεις,με πληγώνεις. :- :'(

Απλά τα πράγματα είναι σχετικά....για εμάς παιδί είναι στα 14 η άλλη,για Ταϊλάνδη μπορεί κ να μην είναι.

Στην Κούβα λένε ότι γίνεται της πουτάνας το κάγκελο κ δεν θέλουν πολλοί για να γαμηθούν όλες,ειδικά αν έχεις κ e πάνω σου,όλες πόρνες είναι;;;

Τα πράγματα είναι κάπως σχετικά,μην τα βλέπεις τόσο μονόπατα κ με την ελληνική πραγματικότητα.

Επισκέπτης
Δεν σημαίνει τίποτε αυτό. Και τα Καμποτζιανά κορίτσια ως thai-girls θα τα ονομάσουνε λόγω φήμης.

Απλά τα πράγματα είναι σχετικά....για εμάς παιδί είναι στα 14 η άλλη,για Ταϊλάνδη μπορεί κ να μην είναι.
Είναι! Αν πιαστείς με κορίτσι κάτω των 18 ετών, θα βιώσεις το εξπρές του μεσονυχτίου μέσα στις Ταϋλανδέζικες φυλακές.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Είναι! Αν πιαστείς με κορίτσι κάτω των 18 ετών, θα βιώσεις το εξπρές του μεσονυχτίου μέσα στις Ταϋλανδέζικες φυλακές.
Και πώς πρόεκυψε ρε παίκτη η παιδική πορνία στην Ταϊλάνδη;;;

Μύθος που καλλιεργούν οι ΜΚΟ;;; :think:

Επισκέπτης
Και πώς πρόεκυψε ρε παίκτη η παιδική πορνία στην Ταϊλάνδη;;;

Μύθος που καλλιεργούν οι ΜΚΟ;;; :think:
Μέχρι τη δεκαετία του 90 ανθούσε, όπως ανθούσε και το trafficking γυναικών στην Ευρώπη την ίδια περίοδο.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μέχρι τη δεκαετία του 90 ανθούσε, όπως ανθούσε και το trafficking γυναικών στην Ευρώπη την ίδια περίοδο.
Εεε ναι,τώρα απλά υπάρχει κ ανθεί πιο δίπλα(Καμπότζη).

Μην τρελαθούμε πως εξαφανιστήκε,απλά πέρασε πιο χαμηλά από εκεί που ήταν από τις πρώτες χώρες όπου ανθούσε το είδος.

Επισκέπτης
Σε οποιαδήποτε χώρα μπορείς να βρεις σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων. Και στην Ελλάδα ακόμα.
Το θέμα είναι ότι εκεί που η Ταϋλάνδη ήταν κέντρο εκπόρνευσης παιδιών, σήμερα αν είσαι παιδεραστής δεν θα πας Ταϋλάνδη.
Το ότι θα υπάρχουν ακόμα κυκλώματα, φαντάζομαι θα ισχύει αλλά όχι στο σημείο που να λέμε ότι οι χιλιάδες Ταϋλανδεζούλες που εκδίδονται στο λιμάνι της Παττάγια έχουν βιαστεί και εκπορνευθεί από τα 9 τους.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Σε οποιαδήποτε χώρα μπορείς να βρεις σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων. Και στην Ελλάδα ακόμα.
Το θέμα είναι ότι εκεί που η Ταϋλάνδη ήταν κέντρο εκπόρνευσης παιδιών, σήμερα αν είσαι παιδεραστής δεν θα πας Ταϋλάνδη.
Το ότι θα υπάρχουν ακόμα κυκλώματα, φαντάζομαι θα ισχύει αλλά όχι στο σημείο που να λέμε ότι οι χιλιάδες Ταϋλανδεζούλες που εκδίδονται στο λιμάνι της Παττάγια έχουν βιαστεί και εκπορνευθεί από τα 9 τους.
Θα είναι η δεύτερη,τρίτη,τέταρτη ή πέμπτη επιλογή σου κ θα πας Καμπότζη,so what???

Η πορνία αποτελεί επιλογή για κάποιες για τα λεφτά ίσως,αλλά δεν είναι για καμία τοπ όπως κ να'χει.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κοπελίτσα στον πλανήτη που έχει/είχε όνειρο να γίνει πουτάνα.

Επισκέπτης
Θα είναι η δεύτερη,τρίτη,τέταρτη ή πέμπτη επιλογή σου κ θα πας Καμπότζη,so what???
Δεν υπάρχουν επιλογές γι' αυτά τα πράγματα πέραν της Καμπότζης με το τρομερά σαθρό κράτος.

Η πορνία αποτελεί επιλογή για κάποιες για τα λεφτά ίσως,αλλά δεν είναι για καμία τοπ όπως κ να'χει.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κοπελίτσα στον πλανήτη που έχει/είχε όνειρο να γίνει πουτάνα.
Πιθανόν, όπως δεν νομίζω ότι κανένας έχει/είχε όνειρο να γίνει βοθρατζής.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Απλά οι άντρες είναι άτυχοι και δεν μπορούν να γίνουν πόρνες με την ίδια ευκολία που μπορούν οι γκόμενες ;)
Εεε ναι ρε συ,φυσικά ατυχία,εμας μας οδηγεί η πούτσα μας(τους περισσότερους δηλαδή),αυτές όχι.

Συνημμένα

• αντρες γυναικες.jpg
    αντρες γυναικες.jpg
    60,4 KB · Εμφανίσεις: 28

Επισκέπτης
Χαχαχα κάπως έτσι :2funny:

Άντε, ώρα για ύπνο τώρα.
Καληνύχτα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom