Νέα

ο ΜΥΘΟΣ του "εξαναγκασμού σε πορνεία "

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κώστας Λαδάκης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 230
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ξερω πολυ καλα οτι τα παλια χρονια χωρις να υπαρχουν τοσα πολλα μπουρδελα, μια ομορφη κοπελα μπορουσε να εχει 70-80 ραντεβου ημερησιως !!!!!!

Το θεμα δεν ειναι τοσο το χρημα, οσο το ποσο υπολογιζεις ανεχομενη αλλους, τον εαυτο σου....

Απλα η μορφωση και οι προοπτικες που εχουν μερικες κοπελες μεσω αυτης, δεν τους αφηνουν πολλα περιθωρια σε μια στραβοτιμονια στην ζωη..... και μοιραια καταλληγουν εκει.

Το θεμα εχει συζητηθει πολλες φορες και δεν οδηγει καπου .... καθως το χρημα ειναι πολυ γλυκο

Οσες εχουν εναν προγραμματισμο βγαινουν καβαλα στο αλογο και φτιαχνουν την ζωη τους
Αρκετες ομως επιστρεφουν λογω καψιματος εγκεφαλου και μετα απο λανθασμενες επιλογες στην ζωη τους και δυστυχως μοιραια καταλληγουν εκει βλεποντας τις να εργαζονται και μετα τα 40-50.... Αυτες οντως ειναι για λυπηση.........

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Τί κερδοσκοπία έχουν ρε από το συγκεκριμένο θέμα πια;

Οκ θα πουλήσουν οι κοινωνικές εκπομπές το κατί τις τους,αλλά αλλού είναι τα χοντρά λεφτά για τα ΜΜΕ.
Αλλού είναι, από τα ΜΚΟ, τους πολιτικούς και τους/τις αγάμητους/ες που τα πληρώνουνε + τους πολιτικούς για όλους τους λόγους

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Πάντως γεγονός είναι νομίζω ότι
''ο ΜΥΘΟΣ του εξαναγκασμού σε πορνεία'',δεν είναι κ τόσο μύθος.

Ντάξει δεν έχω πάρει προσωπική συνέντευξη από καμιά 100ρια ιερόδουλες για να ξέρω σίγουρα,αλλά νομίζω ούτε κανένας άλλος.
Ο μυθος του εξαναγκασμου σιγουρα δεν ειναι μυθος......

Ο εξαναγκασμος ομως στην σημερινη εποχη κατα μεγαλο ποσοστο οπου υπαρχει, ειναι κυριως ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ....

Και δεν ειναι απολυτο αυτο καθως υπαρχει μεγαλο ποσοστο περιπτωσεων που το θελουν οι ιδιες για ενα καλυτερο αυριο (να φτιαξουν κατι)

Αλλο θεμα ειναι και ο κοινωνικος στιγματισμος αυτων

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Δεν αναφερομαστε φυσικα και σε περιπτωσεις ντολτσε βιτα !!!!!

Γιατί να μην αναφερόμαστε δηλαδή; Για να μην καταλαβαίνουμε πόσο μαλάκες είμαστε μήπως;

Θυμάμαι προ διετίας, κάποια διάσημη τότε κώλ γκερλ, όχι Ελληνίδα (δεν είχαν τότε αρχίσει ακόμη οι Ελληνίδες μαζικά) που μου έλεγε πως έβγαζε το μήνα δέκα χιλιάρικα και χαλούσε δώδεκα, "διότι είχε ακριβά γούστα"!!

Της λέω "Μην το λες παραέξω ρε κορίτι μου και προκαλείς τον κόσμο!"
Κι εμένα, που δεν είμαι φτωχός, μου είχε φανεί "κάπως"...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Γιατί να μην αναφερόμαστε δηλαδή; Για να μην καταλαβαίνουμε πόσο μαλάκες είμαστε μήπως;

Θυμάμαι προ διετίας, κάποια διάσημη τότε κώλ γκερλ, όχι Ελληνίδα (δεν είχαν τότε αρχίσει ακόμη οι Ελληνίδες μαζικά) που μου έλεγε πως έβγαζε το μήνα δέκα χιλιάρικα και χαλούσε δώδεκα, "διότι είχε ακριβά γούστα"!!

Της λέω "Μην το λες παραέξω ρε κορίτι μου και προκαλείς τον κόσμο!"
Κι εμένα, που δεν είμαι φτωχός, μου είχε φανεί "κάπως"...
Μαλακες γιατι ?
Επειδη δεν εχουμε μουνι ?

Ειναι θεμα φιλε μου πως οριζεις την ζωη σου και πως βλεπεις τον εαυτο σου....
Αν ησουν γυναικα κατσε και σκεψου θα πηδιοσουν με τον οποιονδηποτε για 10-20-50-100 ευρω ?
Μονο και μονο για ντολτσε βιτα ?

Θα ξεπουλουσες τον εαυτο σου για το οτιδηποτε υλικο ?
Απο την στιγμη που ενας ανθρωπος ξεπουλαει τον εαυτο του για ντολτσε βιτα, παυει να σεβεται και να υπολογιζει οτιδηποτε !!!!!!

Εξαιρουνται καταστασης επιβιωσης !!!!!!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μαλακες γιατι ?
Επειδη δεν εχουμε μουνι ?

Ειναι θεμα φιλε μου πως οριζεις την ζωη σου και πως βλεπεις τον εαυτο σου....
Αν ησουν γυναικα κατσε και σκεψου θα πηδιοσουν με τον οποιονδηποτε για 10-20-50-100 ευρω ?
Μονο και μονο για ντολτσε βιτα ?

Θα ξεπουλουσες τον εαυτο σου για το οτιδηποτε υλικο ?
Υπάρχουν γυναίκες κ γυναίκες,κάποιες(οι περισσότερες) για τα λεφτά τα κάνουν όλα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Γιατί ΕΜΕΙΣ τα δίνουμε τα 10.000 το μήνα, που δεν φτάνουν κι όλας ρε παίχτη!
Γι αυτό είμαστε μαλάκες.
Λαθος αποψη αυτη κατα την γνωμη μου....

Εμεις με το 10-20-40-50-100ευρω αγοραζουμε μια μεριδα ψευδης ευχαριστησης, γιατι δεν εχουμε κοπελα να νιωσουμε αυτο που θελουμε να νιωσουμε, η να βγαλουμε γουστα, η οτιδηποτε αλλο, αναλογα τα γουστα του καθενος...

Αλλωστε η ζωη η αληθινη δεν εχει τοσες χαρες και ολα ρεουν χυμα και ανακατα !!!!!
Ποτε και πουθενα δεν μπορεις να εχεις τα παντα οπως τα φανταζεσαι.... και εκει ειναι που θα πρεπει να δειξει κανεις, πυγμη, τολμη και σωστη βουληση.

Ναι αποτελουν μια αναγκη για την κοινωνια, ας μου επιτραπει ο χαρακτηρισμος αυτος και επιτελουν εργο επι αυτης.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο πουτανες ειναι οι γυναικες.

Οι μονοι πραγματικοι μυθοι ειναι αυτοι του ερωτα και της αγαπης που οι περισσοτεροι (δηθεν) αντρες ως μαλθακοι
μαλ(θ)ακες τα πιστευουν!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Λαθος αποψη αυτη κατα την γνωμη μου....

Εμεις με το 10-20-40-50-100 αγοραζουμε μια μεριδα ψευδης ευχαριστησης, γιατι δεν εχουμε κοπελα να νιωσουμε αυτο που θελουμε να νιωσουμε, η να βγαλουμε γουστα, η οτιδηποτε αλλο, αναλογα τα γουστα του καθενος...

Αλλωστε η ζωη η αληθινη δεν εχει τοσες χαρες και ολα ρεουν χυμα και ανακατα !!!!!
Ποτε και πουθενα δεν μπορεις να εχεις τα παντα οπως τα φανταζεσαι....

Ναι αποτελουν μια αναγκη για την κοινωνια, ας μου επιτραπει ο χαρακτηρισμος αυτος και επιτελουν εργο επι αυτης.

Έχεις κάποιο δίκιο.
Απλά, επειδή το θυμήθηκα και σε συνδυασμό την υπόθεση του "εξαναγκασμού" το ανέφερα, αν η άλλη βγάζει δέκα χιλιάρικα το μήνα και δεν την φτάνουν, τα οποία της τα δίνουν 150 - 150, διάφοροι που σε ποσοστό 98-99% δεν τα βγάζουν και δεν ελπίζουν να τα βγάλουν ποτέ, δεν χρειάζεται να το διατυμπανίζει κι όλας!

Προκαλεί! Τουλάχιστον να έλεγε απλά πως όσα έβγαζε δεν της έφταναν. Πιο ξύπνιο είναι.
Η "δυστυχία" πουλάει!
Τί λέμε τόσην ώρα; ;) ;)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο πουτανες ειναι οι γυναικες.

Οι μονοι πραγματικοι μυθοι ειναι αυτοι του ερωτα και της αγαπης που οι περισσοτεροι (δηθεν) αντρες ως μαλθακοι
μαλ(θ)ακες τα πιστευουν!
Δεν ειναι ολες ετσι και μην τσουβαλιαζεις... κι εμεις εχουμε ελλατωματα μην το ξεχνας αυτο.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Έχεις κάποιο δίκιο.
Απλά, επειδή το θυμήθηκα και σε συνδυασμό την υπόθεση του "εξαναγκασμού" το ανέφερα, αν η άλλη βγάζει δέκα χιλιάρικα το μήνα και δεν την φτάνουν, τα οποία της τα δίνουν 150 - 150, διάφοροι που σε ποσοστό 98-99% δεν τα βγάζουν και δεν ελπίζουν να τα βγάλουν ποτέ, δεν χρειάζεται να το διατυμπανίζει κι όλας!

Προκαλεί! Τουλάχιστον να έλεγε απλά πως όσα έβγαζε δεν της έφταναν. Πιο ξύπνιο είναι.
Η "δυστυχία" πουλάει!
Τί λέμε τόσην ώρα; ;) ;)
Αυτο λεγεται και ψωνιο οχι απολυτα  ομως

Εξαρταται σε πια φαση σου μιλησε ετσι ..... Υπαρχουν διαφοροποιησεις αν το καλοσκεφτεις λιγο...

kanenidis

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Οι διάφορες γεροντοκόρες και οι υπόλοιποι κομπλεξικοί έφτιαξαν τον ΜΥΘΟ του "εξαναγκασμού σε πορνεία ", ενώ το ζήτημα είναι η  εκβιαστική αρπαγή των χρημάτων που εισπράττουν οι ιερόδουλες .

Το όλο θέμα της πορνείας εχει σχέση με τα ΧΡΗΜΑΤΑ ,τον τεράστιο τζίρο της πορνείας .
Το μαυρο χρήμα είναι το πραγματικό θέμα .
Καμία γυναίκα δεν μπορεί να εξαναγκαστεί να δουλέψει σαν ιερόδουλη ,αν δεν έκανε ποτέ αυτή τη δουλειά.Μπορεί μια γυναίκα να υποστεί βιασμό ,αλλα δεν μπορεί να δουλέψει σαν επαγγελματίας πορνη με το ζόρι .
Αυτό το ξέρουν όσοι έχουν προσωπική εμπειρια από στουντιο ,μπουρδελακια ,κωλ γκερλς ,σιτιτουρια ,στριπ κλαμπ κτλ

Εδώ και αυτόν που δουλεύει σαν σερβιτορος και βαριεται τον καταλαβαίνει κανεις ,ότι με το ζορι δουλευει ,πόσο μάλλον μια γυναικα που κανει σεξ "με το ζόρι".

Ο εξαναγκασμος ειναι για το ότι δουλεύουν για τον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ νταβά ,που παιρνει το μεγαλύτερο μερος των εισπράξεων .
Όσες πηγαν στην Αστυνομία και κατέθεσαν και εκλεισαν φυλακή τους νταβάδες ,ΜΕΤΑ δουλεύουν σαν ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΜΟΝΕΣ τους .

Αυτά είναι τα πραγματικά γεγονότα .

Τα υπόλοιπα είναι η φαντασία που έχουν οι κομπλεξικες γεροντοκόρες ,οι κομπλεξικοί θρησκόληπτοι και γενικά οι κομπλεξάρες.

Ρωτήστε τις ίδιες τις ιερόδουλες να σας πουν .

Οι απειλές είναι για να τους παίρνουν τα λεφτα και να μην δουλεύουν μόνες τους .

Βέβαια αν κάποια ιερόδουλη βρεί κάποιον να την παντρευτεί ,την βολεύει ο ΜΥΘΟΣ ότι τη εξανάγκασαν σε πορνεία ,ενω αυτή ήταν "αγνή" κοπέλα.

Μήπως εξανάγκασαν και την Τζούλια να κάνει πίπες και να γαμιέται σαν σκυλί ?

Η μήπως το έκανε για χιλιάδες ευρώ ?

Η γυναίκα έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί το σώμα της για να βγάζει πολλά χρήματα .

Δεν έχει δικαίωμα ο νταβάς να της τα παίρνει .Το πρόβλημα είναι οι νταβάδες ,οχι η πορνεία.

Οι κομπλεξαρες προσπαθουν να μεταθέσουν το ζήτημα .

Οπως είπε και ο Σεβαλιε ,κάποιοι δέρνουν τις γυναίκες τους ,συνεπώς...πρέπει να απαγορευτούν οι γάμοι ???!

Μην τσιμπάτε από τα επιχειρήματα που αναφέρουν οι κομπλεξικοί ,οι άσχετοι και οι λεσβίες .

Οι ιερόδουλες που κάνουν τέλειες πίπες ,στήνονται με τον καλύτερο τρόπο ,χαϊδεύουν και στον παίζουν με τέχνη ,γαμιούνται με μαεστρία ,το κάνουν γιατί έχουν ταλέντο στο σεξ και θέλουν να βγάλουν ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ !!

Γιατί δεν μπορείτε...να εξαναγκάσετε την γυναίκα σας ...να κάνει το ίδιο καλό σεξ ??

Γιατί απλόυστατα δεν μπορεί .Με τον εξαναγκασμό κανείς και καμία δεν κάνει κάτι καλά .
τεραστιο λαθος φιλε μου αν και οι περισσοτερες δουλευουν οντως για το χρημα (πληρωνοντας φυσικα αδρα τον νταβαντζη)υπαρχουν κοριτσια που ηρθαν με τον <αντρα>τους και καλα για διακοπες και βρεθηκαν σε μπουρδελο.και μην μου πεις οτι δεν εχεις δει ενα σωρο μελανιες σε διαφορα κοριτσια??πρωσοπικα λογο δουλειας ξερω 3-4 περιστατικα εξαναγκαζμου..
απο την αλλη οσες πηγαν σε αστυνομια,ναι οντως τους κλεισανε για λιγο φυλακη αλλα ο ξαδερφος απ εξω την σακατεψε και αν πρωτα επαιρνε καποια λεφτα για την παρτη της μετα δεν επαιρνε φραγκο..καθε κοπελα δεν εχει ξεχωριστο νταβαντζη..υπαρχουν <<οικογενειες>> που ελεγχουν σπιτια και κοπελες..
αν θυμασαι πριν καποιους μηνες σε σελιδα γνωστων στουντιων που ψαχναν πληροφοριες για καποια κοπελα που εξαφανιστηκε??ε!!βρεθηκε κατακρεουργημενη στην θεσσαλονικη..αυτα δεν τα βλεπεις στην τηλεοραση..λοιπον αν δεν ειστε γυρω απο το αντεικειμενο καλλο θα ηταν να μην βγαζεται συμπερασματα απο το κεφαλι σας,,επειδει βλεπεται καποιεσ χαρουμενες στον δρομο και στα κλαπς να σπαταλουν τα χρηματα σασ.

Επισκέπτης
Σε όλο τον κόσμο τα δηλωμένα θύματα της εμπορίας ανθρώπων ξεπερνούν τα [size=20pt]27.000.000[/size], ωστόσο ο πραγματικός τους αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος.''

Ντάξει,
τα αγόρια και οι 15 χρονοι που είναι θύματα εμπορίας ανθρώπων
και δουλεύουν σε υφαντήρια, ραφεία κτλ δεν είναι πιασάρικα ,όμως.
Δεν πουλάνε.

Και τα παιδιά των Αρμένηδων υπεστησαν γενοκτονία
τα κοπάναγαν οι κωλότουρκοι σε βράχους και τα σκότωναν.
Είδες να γίνεται έστω και μία ταινία για αυτούς ;;;;;;

Για το Αουσβιτς όμως ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ντάξει,
Δεν πουλάνε.

Όλα στο μπλέντερ.....

Ντάξει τα 15χρόνα θύματα εμπορίας ανθρώπων,η γενοκτονία των αρμένιων κ το Αούσβιτς που κολλάνε ρε;;;

Επισκέπτης
Ρε σοβαρευτείτε!
Καλά οι απαταιώνες των ΜΚΟ που τα κονομάνε, από Ε.Ε. και λοιπές πηγές για να δίνουν λύση σε ουσιαστικά ανύπαρκτο πρόβλημα, τί να λέγανε δηλαδή; Πως δεν υπάρχει πλέον θέμα τράφικινγκ και καταναγκασμού στην Ελλάδα (στην Ν.Α. Ασία δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει), όπως όντως υπήρχε σε κάποιο βαθμό προ του 1990;
Θα το κλείνανε το "μαγαζί", σαν τις λοιπές άχρηστες δημόσιες υπηρεσίες. Και αυτά τα μαγαζιά (των ΜΚΟ) είναι και "γωνιακά", με χοντρή κονόμα.

Με αυτό
και με το άλλο ποστ για τις βρωμιαρες των Εξαρχείων
στη Σαντορίνη
έχω γίνει φανατικός οπαδός του gianevan !!!!

Θα τυπώνω τα ποστ του
και θα τα διαβάζω
να μου φτιάχνουν το κέφι !!
Θεός !!!!!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.358
Πόντοι
25.467
Ντάξει,
Δεν πουλάνε.

Το μου λέτε;;;

Σιγά τώρα μην ασχοληθούμε με τους κόπτες τους Αρμένιους.  

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.358
Πόντοι
25.467
Με αυτό
και με το άλλο ποστ για τις βρωμιαρες των Εξαρχείων
στη Σαντορίνη
έχω γίνει φανατικός οπαδός του gianevan !!!!

Θα τυπώνω τα ποστ του
και θα τα διαβάζω
να μου φτιάχνουν το κέφι !!
Θεός !!!!!

Ου λήψει το όνομα Κυρίου του Θεού σου επί ματαίω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom