Νέα

ο ΜΥΘΟΣ του "εξαναγκασμού σε πορνεία "

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κώστας Λαδάκης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 230
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
το οτι πανε απο μαγαζι σε μαγαζι δεν σημαινει οτι
απο πισω δεν υπαρχει καποιος τυπος.

γενικα νταβας ειναι παλια εννοια.
τωρα το μεγαλυτερο ποσοστο εργαζεται οικιοθελως.
το εχουνε μαθει το κολπο πλεον.

Τύπε, σωστή παρατήρηση αλλά δεν λέει. Ο νταβάς μπορεί να παίζει και τον ρόλο του διαμεσολαβητή ή αυτού που διασφαλίζει τις εισπράξεις.
Επίσης αυτού που σταματάει τις μανούρες πριν εξελιχθούν, ακόμα και στον δρόμο έξω από τα σπιτάκια.

Συνήθως οι ιδιοκτήτες των σπιτιών δεν έχουν δικό τους πλήρωμα από κοπέλες, αλλά προμηθεύονται από ενδιάμεσους.
Αυτοί προσφέρουν τον χώρο, τα υλικά και φυσικά την κάλυψη για απροβλημάτιστη εργασία.

Προφανώς αν ίσχυαν όσα λέγονται περί εγκλεισμών και εξαναγκασμών με την βια, δεν θα τις άφηναν να περπατάνε χαλαρά στην μέση του δρόμου.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Τύπε, σωστή παρατήρηση αλλά δεν λέει. Ο νταβάς μπορεί να παίζει και τον ρόλο του διαμεσολαβητή ή αυτού που διασφαλίζει τις εισπράξεις.
Επίσης αυτού που σταματάει τις μανούρες πριν εξελιχθούν, ακόμα και στον δρόμο έξω από τα σπιτάκια.

Συνήθως οι ιδιοκτήτες των σπιτιών δεν έχουν δικό τους πλήρωμα από κοπέλες, αλλά προμηθεύονται από ενδιάμεσους.
Αυτοί προσφέρουν τον χώρο, τα υλικά και φυσικά την κάλυψη για απροβλημάτιστη εργασία.

Προφανώς αν ίσχυαν όσα λέγονται περί εγκλεισμών και εξαναγκασμών με την βια, δεν θα τις άφηναν να περπατάνε χαλαρά στην μέση του δρόμου.

αυτο που αναφερεις δεν ειναι νταβας ειναι συνεργατης .
νταβας σημαινει πουτσα και ξυλο για να μου τα φερεις και ισως γλυψεις κανα κοκκαλακι.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Και τι σχέση έχει τώρα αυτός που πληρώνεται για να φυλάει το μπουρδέλο με τους νταβάδες; Υπάλληλος είναι ο άνθρωπος.
Επίσης, από που κι ως που οι ιδιοκτήτες των μαγαζιών είναι νταβάδες; Εργοδότες είναι. Όλες σχεδόν από μαγαζί σε μαγαζί πάνε. Αλλάζουνε νταβάδες δηλαδή;
Για εμενα οποιος κονομαει απο την συνευρεση μιας γυναικας και ενως αντρα ειναι νταβατζης, για εσενα τι ειναι νταβατζης????

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ρε παιδια τη θυμηθηκα τωρα :dancing:

ειχα πετυχει εναν αλβανο γνωστο μου καποτε στην ομονοια και οταν τον ρωτησα τι κανει εκει,μου χε πει οτι εψαχνε καμια πουτανα να τη νταβαντεψει  :think:

τωρα τι εννοουσε... :dunno:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
αυτο που αναφερεις δεν ειναι νταβας ειναι συνεργατης .
νταβας σημαινει πουτσα και ξυλο για να μου τα φερεις και ισως γλυψεις κανα κοκκαλακι.

νταβατζής < από το τουρκικό davacı, συνήγορος, υπερασπιστής < dava, δίκη

νταβατζής αρσενικό και νταβάς, ντάβα
1. αυτός που διευθύνει έναν οίκο ανοχής
2. ο προστάτης και εκμεταλλευτής ιεροδούλων
3. ο αγαπητικός ιεροδούλων
4. ο προαγωγός, ο μαστροπός

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
νταβατζής < από το τουρκικό davacı, συνήγορος, υπερασπιστής < dava, δίκη

νταβατζής αρσενικό και νταβάς, ντάβα
1. αυτός που διευθύνει έναν οίκο ανοχής
2. ο προστάτης και εκμεταλλευτής ιεροδούλων
3. ο αγαπητικός ιεροδούλων
4. ο προαγωγός, ο μαστροπός

το ιδιο λεμε ρε αγαπη :grin:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
υπάρχει και ο νταβάς...... με τα κουλούρια.

Επισκέπτης
Για εμενα οποιος κονομαει απο την συνευρεση μιας γυναικας και ενως αντρα ειναι νταβατζης, για εσενα τι ειναι νταβατζης????
Κατ' αυτόν τον τρόπο νταβατζής είναι και ο τύπος που πουλάει προφυλακτικά στο μπουρδέλο ρε φίλε.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
το ιδιο λεμε ρε αγαπη :grin:
Και καποιοι λενε οτι ο ιδιοκτητης του μπουρδελου δεν ειναι νταβατζης  :2funny: :2funny: ιδιοκτητης μπουρδελου σαν να λεμε ιδιοκτητης περιπτερου  :2funny: :2funny: η οτι ο νταβατζης που φροντιζει για την ταξη του μπουρδελου απο ολες τις πλευρες ειναι φυλακας λεει :2funny: :2funny: φυλακας μπουρδελου σαν να λεμε φυλακας σε μουσειο  :2funny: :2funny:
Τι να πω ρε πουστη μου τα πιστευουν αυτα !!!!!!!

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Κατ' αυτόν τον τρόπο νταβατζής είναι και ο τύπος που πουλάει προφυλακτικά στο μπουρδέλο ρε φίλε.
Ναι και ο επιπλας που πουλαει τους καναπεδες, μονο που αυτοι αν δεν υπηρχαν τα μπουρδελα και η πορνεια θα ειχαν δουλεια, αρα δεν εννοω αυτους

Επισκέπτης
Φίλε, το νήμα μιλάει για εξαναγκασμό σε πορνεία. Ως νταβά θεωρούμε αυτόν που θα εξαναγκάσει κάποια να εκπορνευθεί ούτως ώστε να οικιοποιηθεί τις χρηματικές απολαβές της.
Ο φύλακας και ο ιδιοκτήτης του μπουρδέλου δεν εξαναγκάζουν καμία κοπέλα. Άρα νταβάδες δεν είναι.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Φίλε, το νήμα μιλάει για εξαναγκασμό σε πορνεία. Ως νταβά θεωρούμε αυτόν που θα εξαναγκάσει κάποια να εκπορνευθεί ούτως ώστε να οικιοποιηθεί τις χρηματικές απολαβές της.
Ο φύλακας και ο ιδιοκτήτης του μπουρδέλου δεν εξαναγκάζουν καμία κοπέλα. Άρα νταβάδες δεν είναι.
Τον ορισμο του νταβατζη στον εχω δωσει δυο φορες εγω και αλλη μια ενας αλλος φιλος παραπανω, μην ανακυκλωνεις τα ιδια. Η σιγουρια σου οτι οι "ιδιοκτητες" και οι "φυλακες" των μπουρδελων ειναι αθωα περιστερακια απο που προκυπτει??? εχεις προσωπικη γνωριμια με αυτους???

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Φιλε μη λες μαλακιες! Αυτες που δουλευουν με 10 ευρω στο Μεταξι (μαλιστα πολλες απο αυτες δουλευανε παλιοτερα με 15 και 20) εχουν τη μερα διπλασιους πελατες απο αυτες που δουλευουν με 20 ευρω στη Φυλης!

Γενικα μερικοι εδω παρουσιαζουν το να γαμιεται μια γυναικα με τον καθενα ως κατι σιχαμερο και αποκρουστικο για τη γυναικα. Αυτο βρε μαλακες ειναι μονο στο δικο σας μυαλο ετσι! Ρωτηστε τις πουτανες και θα δειτε οτι πολλες απο αυτες γουσταρουν αυτο που κανουν! Κοπελιτσα στο Μεταξι (πολυ γνωστη απο κριτικες, η οποια πριν δουλευε σε μπαρ) μου ελεγε προσφατα οτι δεν υπαρχουν εξω δουλειες και γι' αυτο αποφασισε να γινει πορνη! Τη ρωτησα πως και το πηρε αποφαση και μου ειπε οτι ο ιδιοκτητης του οικου ηταν πελατης στο μπαρ και της το ειχε προτεινει πολλες φορες αλλα σε καμια περιπτωση δεν την πιεσε. Ητανε καθαρα δικη της αποφαση!

Εμεις γαμαμε σε μπουρδελα συνεχεια και μιλαμε συνεχεια με τις πουτανες. Εσεις, αφου ΔΕΝ γαματε πουτανες ή γαματε στη χαση και στη φεξη, πως μπορειτε να εκφραζετε γνωμη για το συγκεκριμενο θεμα? Αφηστε να μιλησουν αυτοι που εδω και χρονια μιλανε με τις πορνες (των μπουρδελων με το φωτακι, οχι των κρυφων μπουρδελων ουτε του δρομου - γιατι εκει οντως μπορει να συμβαινουν και τετοιες μαλακιες). Βαρεθηκα να διαβαζω μαλακιες!

Και οσο για σενα φιλε marios51 που εγραψες οτι τις φερνουν στην Ελλαδα και δεν ξερουν τι θα κανουν εδω, αυτο κι αν ειναι για γελια... Ξερουν πολυ καλα τι ερχονται να κανουν, πολλες απο αυτες το εκαναν και στην πατριδα τους. 18-χρονη Ρουμανα απο Φυλης πριν απο λιγα χρονια μου ελεγε οτι αφησε το σχολειο στη Ρουμανια και ζητησε αυτη απο εναν τυπο να τη φερει στην Ελλαδα για να γινει πορνη. Στην αρχη μαλιστα εμενε στην Αθηνα με τον τυπο και τη γυναικα του μεχρι να βρει να νοικιασει δικο της σπιτι.

Μη λετε λοιπον μαλακιες, στην συντριπτικη πλειοψηφια των περιπτωσεων ειναι συνειδητη επιλογη των κοριτσιων να γινουνε πορνες και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ γιατι ειναι οι πιο ακομπλεξαριστες και οι πιο αξιολογες γυναικες που κυκλοφορουν. Και τελικα, βαρεθηκαμε την ελεεινη χριστιανικη ηθικη σας, θα επρεπε να χαιροσασταν αν οι κορες σας γινονταν πορνες!

:rockon:
Γαμάω πουτάνες αλλά όχι από τοβ δρόμο ούτε σε μπουρδελω στα ct παίζω 'γω, τέσπα γνώμη μάλλον επηρεασμένη είπα, μιας και σαφή άποψη δεν έχω

MastrorasAthina

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
δεν εχει σημασία που δουλεουν, ο καταναγκασμος υπάρχει παντού σε όλα τα επιπεδα

Επισκέπτης
δεν εχει σημασία που δουλεουν, ο καταναγκασμος υπάρχει παντού σε όλα τα επιπεδα

Καταναγκαστικη μαλακια υπαρχει μονο.  :jerking:  Να την κοψετε!

Κανενας ιδιοκτητης δεν θα ηθελε στο μπουρδελο του μια γκομενα που γαμιεται με το ζορι. Υπαρχει μαλιστα τοσο μεγαλη προσφορα απο πουτανες σημερα που δεν ξερουν ποια να πρωτοβαλουν να δουλεψει και τις βαζουν σε καθε βαρδια δυο-δυο. Επαναλαμβανω: oλοι αυτοι που λενε οτι οι πουτανες εξαναγκαζονται ειναι οσοι δεν τους σηκωνεται για να γαμησουν σε μπουρδελο και τους εχει φαει η μαλακια.  :jerking:  Κοψτε τη μαλακια παιδια!

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Καταναγκαστικη μαλακια υπαρχει μονο.  :jerking:  Να την κοψετε!

Κανενας ιδιοκτητης δεν θα ηθελε στο μπουρδελο του μια γκομενα που γαμιεται με το ζορι. Υπαρχει μαλιστα τοσο μεγαλη προσφορα απο πουτανες σημερα που δεν ξερουν ποια να πρωτοβαλουν να δουλεψει και τις βαζουν σε καθε βαρδια δυο-δυο. Επαναλαμβανω: oλοι αυτοι που λενε οτι οι πουτανες εξαναγκαζονται ειναι οσοι δεν τους σηκωνεται για να γαμησουν σε μπουρδελο και τους εχει φαει η μαλακια.  :jerking:  Κοψτε τη μαλακια παιδια!
συμφωνω φιλε Picker και αν υπαρχει αποτελει εξαιρεση.

Επισκέπτης
συμφωνω φιλε Picker και αν υπαρχει αποτελει εξαιρεση.

Σωστα. Δεν το αποκλειω κι εγω καποιες φορες να συμβαινει αλλα σιγουρα αποτελει εξαιρεση!

Ειμαστε καθε μερα στα μπουρδελα και μιλαμε με τις πορνες και βλεπουμε την ψυχολογια τους. Πορνες μου εχουν πει απο μονες τους οτι βγαζουν πολλα λεφτα, οτι θελουν να μαζεψουν λεφτα για να αγορασουν σπιτι. Εχω δει πορνες να ερχονται οι ιδιες μονες τους στο μπουρδελο για να ζητησουν δουλεια. Πολλες πορνες πηγαινουν τακτικα στην πατριδα τους για να δουν τους δικους τους και ξαναρχονται στην Ελλαδα. Και πολλα αλλα!

Μη λετε μαλακιες. Οπως ειπε ο φιλος απο πανω, αν συμβαινει αποτελει εξαιρεση!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom