Φιλε μη λες μαλακιες! Αυτες που δουλευουν με 10 ευρω στο Μεταξι (μαλιστα πολλες απο αυτες δουλευανε παλιοτερα με 15 και 20) εχουν τη μερα διπλασιους πελατες απο αυτες που δουλευουν με 20 ευρω στη Φυλης!
Γενικα μερικοι εδω παρουσιαζουν το να γαμιεται μια γυναικα με τον καθενα ως κατι σιχαμερο και αποκρουστικο για τη γυναικα. Αυτο βρε μαλακες ειναι μονο στο δικο σας μυαλο ετσι! Ρωτηστε τις πουτανες και θα δειτε οτι πολλες απο αυτες γουσταρουν αυτο που κανουν! Κοπελιτσα στο Μεταξι (πολυ γνωστη απο κριτικες, η οποια πριν δουλευε σε μπαρ) μου ελεγε προσφατα οτι δεν υπαρχουν εξω δουλειες και γι' αυτο αποφασισε να γινει πορνη! Τη ρωτησα πως και το πηρε αποφαση και μου ειπε οτι ο ιδιοκτητης του οικου ηταν πελατης στο μπαρ και της το ειχε προτεινει πολλες φορες αλλα σε καμια περιπτωση δεν την πιεσε. Ητανε καθαρα δικη της αποφαση!
Εμεις γαμαμε σε μπουρδελα συνεχεια και μιλαμε συνεχεια με τις πουτανες. Εσεις, αφου ΔΕΝ γαματε πουτανες ή γαματε στη χαση και στη φεξη, πως μπορειτε να εκφραζετε γνωμη για το συγκεκριμενο θεμα? Αφηστε να μιλησουν αυτοι που εδω και χρονια μιλανε με τις πορνες (των μπουρδελων με το φωτακι, οχι των κρυφων μπουρδελων ουτε του δρομου - γιατι εκει οντως μπορει να συμβαινουν και τετοιες μαλακιες). Βαρεθηκα να διαβαζω μαλακιες!
Και οσο για σενα φιλε marios51 που εγραψες οτι τις φερνουν στην Ελλαδα και δεν ξερουν τι θα κανουν εδω, αυτο κι αν ειναι για γελια... Ξερουν πολυ καλα τι ερχονται να κανουν, πολλες απο αυτες το εκαναν και στην πατριδα τους. 18-χρονη Ρουμανα απο Φυλης πριν απο λιγα χρονια μου ελεγε οτι αφησε το σχολειο στη Ρουμανια και ζητησε αυτη απο εναν τυπο να τη φερει στην Ελλαδα για να γινει πορνη. Στην αρχη μαλιστα εμενε στην Αθηνα με τον τυπο και τη γυναικα του μεχρι να βρει να νοικιασει δικο της σπιτι.
Μη λετε λοιπον μαλακιες, στην συντριπτικη πλειοψηφια των περιπτωσεων ειναι συνειδητη επιλογη των κοριτσιων να γινουνε πορνες και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ γιατι ειναι οι πιο ακομπλεξαριστες και οι πιο αξιολογες γυναικες που κυκλοφορουν. Και τελικα, βαρεθηκαμε την ελεεινη χριστιανικη ηθικη σας, θα επρεπε να χαιροσασταν αν οι κορες σας γινονταν πορνες!