Ενταξει, αφου το λενε αυτοι απο το φορουμ που πανε στην Ταυλανδη, δεν πρεπει να υπαρχει παιδικη πορνεια εκει....
Σεβαλιε:
Μονος σου παραδεχτηκες οτι ΚΑΘΕ δουλεια ειναι ενας εξαναγκασμος. Να σε ρωτησω : η φτωχια ειναι εξαναγκασμος? Η φτωχια ειναι μια μορφη βιας?
Αμαγκαζεσαι να κανεις κατι που δεν θες αν πεινας?
Θα μου πεις : Ειδες ολες οι φτωχες γυναικες να γινονται πορνες?
Θα σου πω: ειδες ολοι οι φτωχοι αντρες να γινονται σκουπιδιαρηδες? ή πρεζεμποροι? καποιοι γινονται, καποιοι δεν γινονται.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ να το επιλεγουν , αλλα τα ορια της επιλογης τους δεν ειναι διακριτα.
Γιατι ως κυριο κριτιριο παραμενει η φτωχια. Κι οχι ενας νταβατζης που τις δερνει, οπως γραφικα περιγραφετε.Ουτε ειναι το ιδιο μια πουτανα του
Μεταξουργειου, ή που γαμιεται στα λιμανια της καθε χωρας, απο ενα call girl. Αλλα κι αυτο μπορει να εχει πεσει θυμα trafficking. Απλα η πρωτη, ειναι ερμαιο ΚΑΙ της φτωχιας της.
Τελος παντων, τι μιλαω αφου κι εγω παω με πουτανες? Δεν το παιζω ηθικολογος, αλλα τουλαχιστον, δεν αποποιουμαι το μεριδιο ευθυνης που εχω κι εγω για το ποσο σκατενια ειναι αυτη η κοινωνια.
ΥΓ.Καλλιροης 85. Ο Olym, ειχε περιγραψει ενα περιστατικο με μια κινεζουλα που εβαλε τα κλαμματα μπροστα του. Μετα αυτη εγινε τοπ και περιζητητη.Λετε να αλλαξε μυαλα απο μονη της ε?