Νέα

ο ΜΥΘΟΣ του "εξαναγκασμού σε πορνεία "

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κώστας Λαδάκης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 230
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Α...και στην Ταυλανδη, ξεχασα...Ασχετα αν η Ταυλανδεζουλα τη γαμουσαν απο 9 χρονων και απο τους πολλους βιασμους, εχει αναισθητοποιηθει και τωρα τη βλεπετε με το χαμογελο στα χειλη να σας λικνιζεται στην Παταγια ετσι μαλακες?
Ασχετα αν τα περισσοτερα θυματα παιδικης πορνειας, μετα συνεχιζουν να ειναι πορνες, αφου ΑΥΤΟ μαθαινουν. Ουτε αυτο ειναι εξαναγκασμος
Παιδική πορνεία στην Ταϋλάνδη; Είσαι σίγουρος;
Κάνε έναν κόπο να το ρωτήσεις αυτό στο νήμα που έχουμε για την Ταύλάνδη να δεις τι απαντήσεις θα πάρεις.

Καλά ντάξει και εμένα μία μου χε πει ότι σπουδάζει δασολόγος στην χώρα της,να το πιστέψω;;;
Ναι.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Το ποσοστο του εξαναγκασμού, είτε μιλάμε για Ελλάδα , είτε για Ευρώπη , είτε παγκοσμίως, είναι πολύ μικρό.

Άρα δεν θα πω πως " εξαναγκασμός- μύθος" .Γιατί σαφώς και ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.

Οχι! Δεν ξέρεις αν είναι μικρό το ποσοστό γιατί δεν υπάρχει ποσοστό!
Δεν υφίστανται αξιοπιστες μελέτες.
Εκτός αν μου παρουσιάσεις, μια βιβλιογραφικά τεκμηριωμένη, κάποια.
Εχεις κάποια να παραπέμψεις?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ο καθένας μπορεί να λέει τη αποψη του...
Δηλαδή όλοι εμείς - εσείς που γαμάμε πουτάνες ξέρουμε και πραγματικά τι βγάζουν? ή τι τραβα η καθεμια?
Και φυσικά δεν συγκρίνεται η δουλειά μουτσου με πουτάνας. Εχω συναντήσει πουτάνα στο τέλος της βάρδιας (και άλλες) και την έχω ρωτήσει αυθόρμητα... (-κουρασμένη?) και μου απαντά με απορημένο ύφος (-από τι να κουραστώ?)

Και αυτό που προβάλλεται ως επιχείρημα...μα κανείς δεν είναι ευχαριστημένος από τη δουλεια του και εξαναγκάζεται...εχει γίνει μοτο σε μια κοινωνία τεμπέληδων..

Και για τον εξαναγκασμό πολύ ευκολα μιλάτε χωρίς στοιχεία...
Εχω δει μαυρουλα με ψυχωσική συνδρομη...και μετά απο κανα διμηνο στην πλατεία Λαυριου πιο κάτω ένα βράδυ ντυμένη σαν ξέκωλο, και λίγο λιάρδα...και με χαιρετησε σαν ξεψυχισμένη...όπως έτρεχα να προλάβω το τρολεϋ..
Και πιο κάτω ένας χοντροκοιλιάς με κοιτουσε ανησυχος σα μαλακας, οταν με χαιρετησε...

Και κακως τα βάζετε με τη Velvy ολοι λες και είστε καμια σεκτα θιγμένων πολυ-εμπειρων πελατών...

Μάλλον ταυτολογείς αγαπητέ. Ναι μια πουτάνα για να κάνει αυτή τη δουλειά, προφανώς από ανάγκη το κάνει και για να λάβει χρήματα. Εγώ τουλάχιστον ως τώρα μόνο όσες τους έχω προσφέρει χρήματα έχουν καθίσει να κάνουν σεξ μαζί μου. Αυτό άλλωστε είναι ο ορισμός της λέξης πουτάνα. Γυναίκα που εξ επαγγέλματος προσφέρει σεξ, νοικιάζει τη γυναικεία φύση της προς χρήμα.
Μισθώνει το κορμί της = πουτάνα. Αν δε το κανε για αυτό, δε θα ταν ιερόδουλος αλλά κάτι άλλο
( νυμφομανής, φετιχίστρια, ότι θες ξέρω γω? )
Ε αυτό από μόνο του είναι ουδέτερο. Αν τώρα κάποιος άλλος την αναγκάζει να το κάνει διά της βίας, αυτό είναι κατάπτυστο . Κατανοητή η διαφορά?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Το ποσοστο του εξαναγκασμού, είτε μιλάμε για Ελλάδα , είτε για Ευρώπη , είτε παγκοσμίως, είναι πολύ μικρό.

Άρα δεν θα πω πως " εξαναγκασμός- μύθος" .Γιατί σαφώς και ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.

Ο μύθος έγκειται στην εξίσωση εξαναγκασμού με την πορνεία.Αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου έτσι.
Δηλαδη πες μου τι τους λενε οταν τις φερνουν στην Ελλαδα.
Σιγουρα δεν τις φερνουν λεγοντας τους οτι θα τις κανουν πουτανες, οπως επισης δεν τις χτυπανε ολες μεχρι να κανουν αυτο που θελουν.
Η αληθεια ειναι στην μεση πιστευω.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οχι! Δεν ξέρεις αν είναι μικρό το ποσοστό γιατί δεν υπάρχει ποσοστό!
Δεν υφίστανται αξιοπιστες μελέτες.
Εκτός αν μου παρουσιάσεις, μια βιβλιογραφικά τεκμηριωμένη, κάποια.
Εχεις κάποια να παραπέμψεις?

Το μόνο που μπορώ να σου δείξω είναι αριθμός πουτάνων συνολικά, επί καταγεγραμμένων από τις αρχές περιστατικών που έχουν διερευνηθεί και έχει βγει το τελικό πόρισμα. Εκεί ο αριθμός είναι ελάχιστος. Αντε να δεχτώ πως είναι μεγαλύτερος, πόσο μεγαλύτερος λες να είναι.

Μια εκτίμηση δε μπορείς να κάνεις? Θεωρείς πχ πως οι μισές ή το 75 % των ιερόδουλων στην Ελλαδα ας πούμε το κάνουν με το μαχαίρι στο λαιμό?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Σιγουρα δεν τις φερνουν λεγοντας τους οτι θα τις κανουν πουτανες, οπως επισης δεν τις χτυπανε ολες μεχρι να κανουν αυτο που θελουν.

Τίποτα δε τους λένε γιατί δε τις φέρνουν. Ως επί το πλείστον έρχονται μόνες για να κάνουν το επάγγελμα αυτό επειδή απλουστατα όταν το καναν στη χώρα της δεν ήταν αρκετά επικερδές.

Επισκέπτης
Ξέρουν πολύ καλά που έρχονται και τι δουλειά θα κάνουνε.
20 χρόνια συμβαίνει αυτό το πράγμα, κρυμμένες κάτω από πέτρες να ήτανε πάλι θα μάθαιναν τι συβαίνει.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.277
Πόντοι
5.595
Ενταξει, αφου το λενε αυτοι απο το φορουμ που πανε στην Ταυλανδη, δεν πρεπει να υπαρχει παιδικη πορνεια εκει....

Σεβαλιε:
Μονος σου παραδεχτηκες οτι ΚΑΘΕ δουλεια ειναι ενας εξαναγκασμος. Να σε ρωτησω : η φτωχια ειναι εξαναγκασμος? Η φτωχια ειναι μια μορφη βιας?
Αμαγκαζεσαι να κανεις κατι που δεν θες αν πεινας?
Θα μου πεις : Ειδες ολες οι φτωχες γυναικες να γινονται πορνες?
Θα σου πω: ειδες ολοι οι φτωχοι αντρες να γινονται σκουπιδιαρηδες? ή πρεζεμποροι? καποιοι γινονται, καποιοι δεν γινονται.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ να το επιλεγουν , αλλα τα ορια της επιλογης τους δεν ειναι διακριτα.

Γιατι ως κυριο κριτιριο παραμενει η φτωχια. Κι οχι ενας νταβατζης που τις δερνει, οπως γραφικα περιγραφετε.Ουτε ειναι το ιδιο μια πουτανα του Μεταξουργειου, ή που γαμιεται στα λιμανια της καθε χωρας, απο ενα call girl. Αλλα κι αυτο μπορει να εχει πεσει θυμα trafficking. Απλα η πρωτη, ειναι ερμαιο ΚΑΙ της φτωχιας της.

Τελος παντων, τι μιλαω αφου κι εγω παω με πουτανες? Δεν το παιζω ηθικολογος, αλλα τουλαχιστον, δεν αποποιουμαι το μεριδιο ευθυνης που εχω κι εγω για το ποσο σκατενια ειναι αυτη η κοινωνια.

ΥΓ.Καλλιροης 85. Ο Olym, ειχε περιγραψει ενα περιστατικο με μια κινεζουλα που εβαλε τα κλαμματα μπροστα του. Μετα αυτη εγινε τοπ και περιζητητη.Λετε να αλλαξε μυαλα απο μονη της ε?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οι υπερβολές για τον εξαναγκασμό έρχονται από άτομα που κατακρίνουν την πορνεία καθεαυτή, όχι τόσο για τα περιστατικά εξαναγκασμού που είναι σχετικά λίγα.
Στην πραγματικότητα θέλουν να βρουν πάτημα για να βάλλουν συνολικά κατά του φαινομένου της πορνείας. Γιατί? Επειδή θεωρούν πως το να κάνει σεξ μια γυναίκα για χρήματα είναι κακό και " εξαναγκάζεται".
Λες και κάθε άλλος εργαζόμενος δεν εξαναγκάζεται. Αλλά γιατί ειδικα για το αν κάνει σεξ το κατηγορούν?
Γιατί στο βάθος κρύβεται μια μυθοποίηση και μια μεσαιωνικού τύπου αντίληψη για το σεξ. Ηρεμήστε, σεξ κάνει ,δε της κάνει κινέζικα βασανηστήρια! Ούτε την καίει με πυρωμένη σίδερο.
Απλά στο μυαλό τους το σεξ είναι κατι το τρομερό και το μυθώδες που δε μπορεί να γίνει έτσι όπως ναναι, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Ενώ στην πραγματικότητα, είναι μια απλη εκδήλωση της φυσιολογία του οργανισμού. Μια λειτουργία σα το φαγητό, το χέσιμο, το κατούρημα, το ρέψιμο, τον ύπνο. Έτσι είναι και το σεξ. Ερεθίζεσει, εκτονώνεσαι. Κύκλος είναι. Απλά πράγματα.

Επισκέπτης
Ενταξει, αφου το λενε αυτοι απο το φορουμ που πανε στην Ταυλανδη, δεν πρεπει να υπαρχει παιδικη πορνεια εκει....
Έχουν πάει μερικές φορές, όπως κι εγώ. Πολλοί απ' αυτούς ζουν εκεί μόνιμα.
Εσύ το λες βασισμένος που;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Σεβαλιε:
Μονος σου παραδεχτηκες οτι ΚΑΘΕ δουλεια ειναι ενας εξαναγκασμος. Να σε ρωτησω : η φτωχια ειναι εξαναγκασμος? Η φτωχια ειναι μια μορφη βιας?
Αμαγκαζεσαι να κανεις κατι που δεν θες αν πεινας?
Θα μου πεις : Ειδες ολες οι φτωχες γυναικες να γινονται πορνες?
Θα σου πω: ειδες ολοι οι φτωχοι αντρες να γινονται σκουπιδιαρηδες? ή πρεζεμποροι? καποιοι γινονται, καποιοι δεν γινονται.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ να το επιλεγουν , αλλα τα ορια της επιλογης τους δεν ειναι διακριτα.

Γιατι ως κυριο κριτιριο παραμενει η φτωχια. Κι οχι ενας νταβατζης που τις δερνει, οπως γραφικα περιγραφετε.Ουτε ειναι το ιδιο μια πουτανα του Μεταξουργειου, ή που γαμιεται στα λιμανια της καθε χωρας, απο ενα call girl. Αλλα κι αυτο μπορει να εχει πεσει θυμα trafficking. Απλα η πρωτη, ειναι ερμαιο ΚΑΙ της φτωχιας της.

Τελος παντων, τι μιλαω αφου κι εγω παω με πουτανες? Δεν το παιζω ηθικολογος, αλλα τουλαχιστον, δεν αποποιουμαι το μεριδιο ευθυνης που εχω κι εγω για το ποσο σκατενια ειναι αυτη η κοινωνια.

ΥΓ.Καλλιροης 85. Ο Olym, ειχε περιγραψει ενα περιστατικο με μια κινεζουλα που εβαλε τα κλαμματα μπροστα του. Μετα αυτη εγινε τοπ και περιζητητη.Λετε να αλλαξε μυαλα απο μονη της ε?

Και εγώ αδερφέ ξεροσταλιάζω να δουλεύω εκει που δουλευω γιατί αναγκάζομαι από τη φτώχεια. Εκτός αν γεννήθηκα πορφυρογέννητος με τίτλους ιδιοκτησίας και δε το ξέρω. Γιατί το να κάνω αυτό που κάνω να είναι νορμάλ ενώ το να κάνεις σεξ είναι κατακριτέο?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Οι υπερβολές για τον εξαναγκασμό έρχονται από άτομα που κατακρίνουν την πορνεία καθεαυτή, όχι τόσο για τα περιστατικά εξαναγκασμού που είναι σχετικά λίγα.
Στην πραγματικότητα θέλουν να βρουν πάτημα για να βάλλουν συνολικά κατά του φαινομένου της πορνείας. Γιατί? Επειδή θεωρούν πως το να κάνει σεξ μια γυναίκα για χρήματα είναι κακό και " εξαναγκάζεται".
Λες και κάθε άλλος εργαζόμενος δεν εξαναγκάζεται. Αλλά γιατί ειδικα για το αν κάνει σεξ το κατηγορούν?
Γιατί στο βάθος κρύβεται μια μυθοποίηση και μια μεσαιωνικού τύπου αντίληψη για το σεξ. Ηρεμήστε, σεξ κάνει ,δε της κάνει κινέζικα βασανηστήρια! Ούτε την καίει με πυρωμένη σίδερο.
Απλά στο μυαλό τους το σεξ είναι κατι το τρομερό και το μυθώδες που δε μπορεί να γίνει έτσι όπως ναναι, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Ενώ στην πραγματικότητα, είναι μια απλη εκδήλωση της φυσιολογία του οργανισμού. Μια λειτουργία σα το φαγητό, το χέσιμο, το κατούρημα, το ρέψιμο, τον ύπνο. Έτσι είναι και το σεξ. Ερεθίζεσει, εκτονώνεσαι. Κύκλος είναι. Απλά πράγματα.
Αυτοί που τα βάζουν με το πληρωμένο σεξ τα βάζουν κ με τις άλλες μορφές εξαναγκασμού των εργαζομένων,σε θεωρητικό επίπεδο τουλάχιστον.

''Σε όλο τον κόσμο τα δηλωμένα θύματα της εμπορίας ανθρώπων ξεπερνούν τα [size=30pt]27.000.000[/size], ωστόσο ο πραγματικός τους αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος.''

Από λινκ πιο πίσω,αυτός ο αριθμός σου φαίνεται τόσο μικρός;;;;;;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αυτοί που τα βάζουν με το πληρωμένο σεξ τα βάζουν κ με τις άλλες μορφές εξαναγκασμού των εργαζομένων,σε θεωρητικό επίπεδο τουλάχιστον.

''Σε όλο τον κόσμο τα δηλωμένα θύματα της εμπορίας ανθρώπων ξεπερνούν τα [size=30pt]27.000.000[/size], ωστόσο ο πραγματικός τους αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος.''

Από λινκ πιο πίσω,αυτός ο αριθμός σου φαίνεται τόσο μικρός;;;;;;

H εμπορία ανθρώπων δεν αφορά μόνο τον εξαναγκασμό σε πορνεία, αλλά σε επαιτεία, σε καταναγκαστική εργασία, εμπορία ανθρώπινων οργάνων κλπ!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τίποτα δε τους λένε γιατί δε τις φέρνουν. Ως επί το πλείστον έρχονται μόνες για να κάνουν το επάγγελμα αυτό επειδή απλουστατα όταν το καναν στη χώρα της δεν ήταν αρκετά επικερδές.

Ε μην εισαι και τοσο αφελης.

[URL unfurl="true"]http://archive.enet.gr/online/online_print?id=94064128[/url]

Γραφει το αρθρο επισης με ποιον τροπο αναγκασαν την πουτανα να κανει απιστευτες πιπες στον Λαδακη  :jerking:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
H εμπορία ανθρώπων δεν αφορά μόνο τον εξαναγκασμό σε πορνεία, αλλά σε επαιτεία, σε καταναγκαστική εργασία, εμπορία ανθρώπινων οργάνων κλπ!
Να αφήσω στην πορνεία πόσο θες;;;;
Πες το νούμερο που εκτιμάς κ πως προκύπτει αυτή η εκτιμισή σου.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Έχουν πάει μερικές φορές, όπως κι εγώ. Πολλοί απ' αυτούς ζουν εκεί μόνιμα.
Εσύ το λες βασισμένος που;
Μαλλον στα στοιχεια για την παιδικη πορνεια στην Ταϊλανδη, που ειναι και απο τους αγαπημενους προορισμους για τα τερατα.
[δεν λεω για σενα και για οποιον παει ]

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μαλλον στα στοιχεια για την παιδικη πορνεια στην Ταϊλανδη, που ειναι και απο τους αγαπημενους προορισμους για τα τερατα.
Εδώ να διορθώσω ότι έχει πέσει στο νούμερο 2,3 ή 4.

Καμπότζη πλέον(λίγο πιο δίπλα) ο νο 1 προορισμός.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ε μην εισαι και τοσο αφελης.

[URL unfurl="true"]http://archive.enet.gr/online/online_print?id=94064128[/url]

Γραφει το αρθρο επισης με ποιον τροπο αναγκασαν την πουτανα να κανει απιστευτες πιπες στον Λαδακη  :jerking:

Εκτιμήσεις από δίκτυα και ΜΚΟ που ΚΟΝΟΜΑΝΕ και ζουνε ακριβώς από το φαινόμενο αυτό, δεν τις έχω σε μεγάλη αξιοπιστία. Λυπάμαι. Πραγματικά περιστατικά που έχουν διερευνηθεί και καταδικαστεί από τις αρχές θέλω.

Επισκέπτης
Εγώ για Καμπότζη έχω ακούσει ότι εκδίδονται συστηματικά παιδιά, λόγω της διάβρωσης του κρατικού μηχανισμού.
Στην Ταϋλάνδη που οι νόμοι είναι αυστηροί, η παιδική πορνεία είναι σχεδόν ανύπαρκτη.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εκτιμήσεις από δίκτυα και ΜΚΟ που ΚΟΝΟΜΑΝΕ και ζουνε ακριβώς από το φαινόμενο αυτό, δεν τις έχω σε μεγάλη αξιοπιστία. Λυπάμαι. Πραγματικά περιστατικά που έχουν διερευνηθεί και καταδικαστεί από τις αρχές θέλω.
Οι ΜΚΟ οκ ζουν από αυτό,ωστόσο αυτό για αναιρεί το γεγονός ότι λένε αλήθεια,έστω κάποια αλήθεια;;;

Όπως και να χει η πορνία δεν είναι να ενοχλεί,η παραπορνία πρέπει να ενοχλεί κ να την τσακίζεις,με απαγορεύσεις κ μαλακίες(που ίσως είναι η ονείρωξη κάθε φεμινίστριας) αυξάνεις την παραπορνία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom