Νέα

ο ΜΥΘΟΣ του "εξαναγκασμού σε πορνεία "

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κώστας Λαδάκης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 230
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Εσύ πως είσαι σε θέση να ξέρεις τις επιλογές της? Και πως προδικάζεις ποιες και υπό ποιες συνθήκες θα είναι αυτές?

Φαντάζομαι πολλοί λαντζέρηδες, μούτσοι, καθαριστές ουρανοξυστώνκ .ο.κ. δεν είχαν ως πρώτη επιλογή να κάνουν αυτό ακριβώς.

Από εκεί και ύστερα τι σχέση έχουν αυτά που γράφεις με αυτό που λέμε "εξαναγκασμό " δλδ με τη βία από κάποιο τρίτο άτομο?

Ρε συ Σεβαλιέ, συγκρίνεις τη δουλειά ενός μούτσου με την δουλειά μιας ιερόδουλης? Πέρα από τις οικονομικές απολαβές.
Εσείς πώς τις ξέρετε? Επειδή ίσως να υπάρχει συνομιλία πριν ή μετά την επαφή? Πόση ειλικρίνεια χωράει το θέμα μεταξύ σας?

Το τράφφικινγκ δηλαδή δεν υπάρχει στον ορίζοντα? Ακόμα και σε πιο ήπια μορφή.

Βασικά οκ, το ξέρω ότι είμαι άκυρη. Είναι pathetic, i guess, να κάνω αυτή την κουβέντα σε σάιτ για τον αγοραίο έρωτα και δεν έπρεπε καν να επεκταθώ. Κι απολογούμαι γιατί είναι εξ'ορισμού μαλακία δική μου.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Σκατά ξέρεις.

Από γυναίκες
έχουν άποψη για το θέμα οι ίδιες οι εκδιδόμενες
και όσες δουλεύουν μέσα στο κύκλωμα.

Οι άλλες,δεν ξέρουν τίποτε.
Απλά ένα μεγάλο ποσοστό, κατανοεί ότι δεν ξέρει τίποτε
και σωπαίνει.
Κάποια ηλίθια πιτσιρίκια που δεν ξέρουν τι είναι πούτσα
έχουν διαβάσει 10-20 μαλακίες
και νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα
παρόλο που τις κυλότες τους
τους τις πλένει η μάνα τους
η οποία τους πάει και τον καφέ στο κρεβάτι
στις 17.30 που ξυπνάνε για πρωί ...

Ναι είμαι πιτσιρίκα που ξυπνάει στις 5μιση το απόγευμα.
Από άντρες, έχουν άποψη οι πελάτες?

_____

Τέσπα, αυτά από εμένα, τουλάχιστον στο main.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε συ Σεβαλιέ, συγκρίνεις τη δουλειά ενός μούτσου με την δουλειά μιας ιερόδουλης? Πέρα από τις οικονομικές απολαβές.
Εσείς πώς τις ξέρετε? Επειδή ίσως να υπάρχει συνομιλία πριν ή μετά την επαφή? Πόση ειλικρίνεια χωράει το θέμα μεταξύ σας?

Το τράφφικινγκ δηλαδή δεν υπάρχει στον ορίζοντα? Ακόμα σε πιο ήπια μορφή.

Βασικά οκ, το ξέρω ότι είμαι άκυρη. Είναι pathetic, i guess, να κάνω αυτή την κουβέντα σε σάιτ για τον αγοραίο έρωτα και δεν έπρεπε καν να επεκταθώ. Κι απολογούμαι γιατί είναι εξ'ορισμού μαλακία δική μου.

θελω να σε χυσω  :2on1: :2on1: :2on1:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Εχω μιλήσει και εγώ με πουτάνες, και απο στουντιο και από μπουρδέλα. Εντάξει δεν έχω και την τεράστια εμπειρία στο χώρο. Στο φιλικο λοιπον, πολύ φυσιολογικά παραδέχονται που κάνουν αυτό το επάγγελμα, γιατί ήρθαν εδώ για να δουλέψουν, είναι ένας γρήγορος τρόπος να βγάλεις πολλά χρήματα. Καμια δεν ειπε πως είναι εύκολος τρόπος. Κάποιες έχουν οικογένεια πίσω. Καμιά δε γουστάρει να γαμιέται με 30 πελάτες, αλλά λένε "έτσι είναι η δουλειά τι θες να κάνουμε τώρα?"
Είναι μια συζήτηση που φυσικά δεν ενθουσιάζονται να την κάνουν. Οπως αν ρωτήσεις κάποιον οδοκαθαριστή αν γουστάρει να αδειαζει σκουπιδοτενεκέδες..

Νταβατζήδες δεν έχω δει ποτέ μου σε μπουρδέλα, ή στουντιο. Οχι φανερά τουλάχιστον. Στο εξωτερικό έχω δει. Μελανιές καψίματα κλπ... ούτε. Φυσικά υπάρχει κάποιος φίλος, που τις περισσότερες φορές παραπονιούνται πως δεν περνάνε καλά μαζί τους.

Οπως είπα και χθες...αν υπήρχε ξεκάθαρο νομικό πλαίσιο πορνείας, κανεις δε θα μπορούσε να βρει πάτημα ώστε να κατηγορήσει πως υπάρχει εξαναγκασμός.
Σε αδήλωτες πουτάνες, που κάνουν ένα απλό πέρασμα απο εδω, ή μολις έχουν έρθει, ή υπάρχει φοροδιαφυγή για να μην πληρώνεται ασφάλεια, το ένα, το άλλο... πολλά μπορού εύκολα να υποστηριχθούν από (όπως τους χαρακτηρίσατε) θρησκόληπτους, αγάμητους, πολιτικούς, συντηρητικούς αγάμητους κλπ κλπ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Το τράφφικινγκ δηλαδή δεν υπάρχει στον ορίζοντα? Ακόμα σε πιο ήπια μορφή.

Το ένα έχει την τάδε δυσκολία το άλλο την άλλη. Δε κατάλαβα δηλαδή γιατί στο ένα καταπονείται κάποιος ενώ στο άλλο όχι ή τι μετράει την καταπόνηση, και την ταλαιπωρία. Και στο κάτω κάτω δεν το κάνει δωρεάν, πληρώνεται και μάλιστα αδρά αν δε κάνω λάθος.

Όλος ο κόσμος εξαναγκάζεται για να κάνει τη δουλειά που κάνει, ελάχιστοι την κάνουν με την ελεύθερη τους βούληση. Έτσι λειτουργεί η ανθρώπινη κοινωνία, χιλιετίες τώρα , όσο είναι καταγεγραμμένη η ανθρώπινη ιστορία.

Επομένως τα περί ψυχολογικών εξαναγκασμών, είναι άτοπα και άκυρα και για να περνα η ώρα και να γεμίζουν οι σελιδες.

Περί συγκεκριμένου εξαναγκασμου με τη βία από τρίτα πρόσωπα και εκμετάλλευσης? Εκεί βεβαίως υφίσταται θέμα.

ΤΙ ΛΕΜΕ ΩΣΤΟΣΟ? Πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΑΛΛΑ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ. Είναι περιστατικά άξια τιμωρίας, ωστόσο όχι το κύριο. Ελπίζω να το καταλαβαίνεις.

Και δεύτερον : Κάποιοι για διαφορους λόγους διογκώνουν τα όποια πραγματικά περιστατικά και υπερβάλλουν, ώστε να προσπαθήσουν να πείσουν πως όοολη η πορνεία είναι έτσι και λειτουργεί έτσι. Και αυτό άκυρο και άτοπο και δεν ισχύει. Μεμονωμένα περιστατικά ΔΕΝ χαρακτηρίζουν ΌΛΟ τον κλάδο ας το πούμε έτσι. Πόσο πιο απλά να το πούμε? Να τα γράψουμε σε άλλες γλώσσες μπας και γίνει κατανοητό?

Πως τις ξέρουμε επειδή έχει τυχει να πάμε για άλλος καφε, για ποτο να παμε διακοπές μαζί, για φαγητό κλπ κλπ κλπ. Άνθρωποι είναι ξέρεις και έχουν και κοινωνική ζωή όπως όλος ο κόσμος. Και εγώ προσωπικά έχω βγει πολλάκις με διάφορες. Απλά επειδή έτυχε να κανουν αυτό το επάγγελμα , όχι εξ επι τούτου δηλαδή. Ασε μας να ξέρουμε κάτι παραπάνω, ήμαρτον! Όλοι να πείτε την ψαγμένη αποψάρα σας!  :headbang:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ξέρω αρκετά πράγματα.
Πριν βγάλεις πόρισμα, απλά κοίτα τις επιλογές της καθεμιάς και τη ζωή πίσω τους. Από την παιδική ηλικία, ηλίθιε.
Πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις. Εσύ μπορείς να τις αναγάγεις στον κανόνα.
Θεώρησε ότι στον πούτσο θέλεις για το πόσο άχρηστη γκόμενα είμαι. Πες ευφάνταστες μαλακοϊστορίες για να ψαρώσουν τα βλαχαδερά του φόρουμ.
Το θέμα είναι να δεις πέρα από αυτό.
Από πού αν επιτρέπεται;;;

Υπάρχουν πάντα κ οι δύο πλευρές του νομίσματος έτσι.

Αυτές που γαμιούνται για τα λεφτά κ αυτές που βρέθηκαν εκεί για χ λόγους κ αναγκαστικά το κάνουν.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Το τράφφικινγκ δηλαδή δεν υπάρχει στον ορίζοντα? Ακόμα και σε πιο ήπια μορφή.

Η βλακεια σου δεν ειναι που μιλας για το τραφικινγκ κτλ.
Η μαλακια σου ειναι πως μιλας λες και εισαι γνωστης.

Επισκέπτης
Όλοι να πείτε την ψαγμένη αποψάρα σας!

Aφού έχουν διαβάσει και τα πορίσματα ψαγμένων ΜΚΟ
στις οποίες γεροντοκόρες με βίσμα
παίρνουν μύρια ευρώ
για να γαμιούνται με Πάκια
κι ενδιάμεσα γράφουν και καμιά μαλακία
να δικαιολογήσουν τα μύρια
που πληρώνει ο Μαλάκας Φορολογούμενος ...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Το ένα έχει την τάδε δυσκολία το άλλο την άλλη. Δε κατάλαβα δηλαδή γιατί στο ένα καταπονείται κάποιος ενώ στο άλλο όχι ή τι μετράει την καταπόνηση, και την ταλαιπωρία. Και στο κάτω κάτω δεν το κάνει δωρεάν, πληρώνεται και μάλιστα αδρά αν δε κάνω λάθος.

Όλος ο κόσμος εξαναγκάζεται για να κάνει τη δουλειά που κάνει, ελάχιστοι την κάνουν με την ελεύθερη τους βούληση. Έτσι λειτουργεί η ανθρώπινη κοινωνία, χιλιετίες τώρα , όσο είναι καταγεγραμμένη η ανθρώπινη ιστορία.

Επομένως τα περί ψυχολογικών εξαναγκασμών, είναι άτοπα και άκυρα και για να περνα η ώρα και να γεμίζουν οι σελιδες.

Περί συγκεκριμένου εξαναγκασμου με τη βία από τρίτα πρόσωπα και εκμετάλλευσης? Εκεί βεβαίως υφίσταται θέμα.

ΤΙ ΛΕΜΕ ΩΣΤΟΣΟ? Πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΑΛΛΑ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ. Είναι περιστατικά άξια τιμωρίας, ωστόσο όχι το κύριο. Ελπίζω να το καταλαβαίνεις.

Και δεύτερον : Κάποιοι για διαφορους λόγους διογκώνουν τα όποια πραγματικά περιστατικά και υπερβάλλουν, ώστε να προσπαθήσουν να πείσουν πως όοολη η πορνεία είναι έτσι και λειτουργεί έτσι. Και αυτό άκυρο και άτοπο και δεν ισχύει. Μεμονωμένα περιστατικά ΔΕΝ χαρακτηρίζουν ΌΛΟ τον κλάδο ας το πούμε έτσι. Πόσο πιο απλά να το πούμε? Να τα γράψουμε σε άλλες γλώσσες μπας και γίνει κατανοητό?

Πως τις ξέρουμε επειδή έχει τυχει να πάμε για άλλος καφε, για ποτο να παμε διακοπές μαζί, για φαγητό κλπ κλπ κλπ. Άνθρωποι είναι ξέρεις και έχουν και κοινωνική ζωή όπως όλος ο κόσμος. Και εγώ προσωπικά έχω βγει πολλάκις με διάφορες. Απλά επειδή έτυχε να κανουν αυτό το επάγγελμα , όχι εξ επι τούτου δηλαδή. Ασε μας να ξέρουμε κάτι παραπάνω, ήμαρτον! Όλοι να πείτε την ψαγμένη αποψάρα σας!  :headbang:

Oκ.

Από πού αν επιτρέπεται;;;

Δεν αφορά κάποιον αυτό.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.251
Πόντοι
5.595
Ρε Σεβαλιε, ακριβως , θα συμφωνησω οτι ειναι διογκωμενος ο αριθμος των οσων εξαναγκαζονται με οσες το κανουν οικειοθελως.
Διογκωμενος ομως ειναι και ο μικροκοσμος στο μυαλο του Λαδακη και του φασιστολακη33, που επειδη μιλησαν με μερικες πουτανες που ζουν στην Ελλαδα, νομιζουν οτι ολες περνανε καλα.
Α...και στην Ταυλανδη, ξεχασα...Ασχετα αν η Ταυλανδεζουλα τη γαμουσαν απο 9 χρονων και απο τους πολλους βιασμους, εχει αναισθητοποιηθει και τωρα τη βλεπετε με το χαμογελο στα χειλη να σας λικνιζεται στην Παταγια ετσι μαλακες?
Ασχετα αν τα περισσοτερα θυματα παιδικης πορνειας, μετα συνεχιζουν να ειναι πορνες, αφου ΑΥΤΟ μαθαινουν. Ουτε αυτο ειναι εξαναγκασμος?

Και εστω οτι μια καθαριστρια ρωσιδα το επιλεγει καποια μερα συνειδητα. Αρνειστε δηλαδη οτι ο εξαναγκασμος ειναι οτι γαμιεται για 5 ευρω στο Μεταξουργειο και τα υπολοιπα πανε στο νταβατζη?
Ανοιξες το θεμα ρε παπαρα λαδακη σα να εισαι ο προεδρος των ελληνων νταβατζηδων?
Ποιες αρχες θα επεμβουν ακριβως? Η ελληνικη αστυνομια? Μιλαμε γι'αυτους που εξω απο το τμημα τους στην Ομονοια εχει εμποριο πρεζας και πιατσες με πουτανες?Μιλαμε για τους επισημους πρεζεμπορους και νταβατζηδες του κρατους?
Ρε, αμα θελετε να νιωθετε σουπερ γαμιαδες, που τιμωρειτε τις "πουτανες" τις γυναικες,αυτα τα παραμυθια οτι δεν υπαρχει εξαναγκασμος ή οτι "ενταξει μωρε, δεν ειναι τοσο σοβαρα τα πραματα", να τα λετε μπροστα σε εναν καθρεφτη.

Α..και αν εχετε τα αντερα μερικοι, δειτε και αυτη την ταινια...Κατεβαστε την απο καπου ή νοικιαστε την..

Lilya for ever λεγεται. Αντε, δειτε και τιποτα αλλο εκτος απο τους 300 και τον Λιακοπουλο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Aφού έχουν διαβάσει και τα πορίσματα ψαγμένων ΜΚΟ
στις οποίες γεροντοκόρες με βίσμα
παίρνουν μύρια ευρώ
για να γαμιούνται με Πάκια
κι ενδιάμεσα γράφουν και καμιά μαλακία
να δικαιολογήσουν τα μύρια
που πληρώνει ο Μαλάκας Φορολογούμενος ...

E , είναι επηρεασμένοι από μια "εσάνς" Νew Age .. ξέρεις, αγαπούλες, όλοι ίσοι, φεμινισμός, τραγουδάκια, λουλουδάκια, ψαγμένη και καλά μουσική με επιρροές από τριτοκοσμικές κουλτούρες, οι πιο ψαγμένοι ανατολικές θρησκείες και πρακτικές, ε και για καρύκευμα, λίγο πουστριλίκι, λίγο πρέζα .

Αν δεις τέτοια πρότυπα προβάλλονται  διακριτικά πανταχόθεν πχ διαφημίσεις, κουλτούρα, νοοτροπία.
Φυσικά και ως κρατικές πολιτικές μέσω των ΜΚΟ που είναι και καλά ψαγμένες επειδή δεν είναι αυταρχικές αλλά " εθελοντικές" και  " μεταμοντέρνες".

Αν θες μπορούμε να την πάμε μακριά τη βαλίτσα με το όλο ρεύμα του New Age και τις αποχρώσεις και επιδράσεις αλλά δεν είναι του θέματος. Εκεί πάντως είναι οι πηγές του κάθε πυροβολημένου, και χαζεμένου απ την πρέζα δήθεν " προοδευτικού" και " φιλελευθερου"...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Πως τις ξέρουμε επειδή έχει τυχει να πάμε για άλλος καφε, για ποτο να παμε διακοπές μαζί, για φαγητό κλπ κλπ κλπ. Άνθρωποι είναι ξέρεις και έχουν και κοινωνική ζωή όπως όλος ο κόσμος. Και εγώ προσωπικά έχω βγει πολλάκις με διάφορες. Απλά επειδή έτυχε να κανουν αυτό το επάγγελμα , όχι εξ επι τούτου δηλαδή. Ασε μας να ξέρουμε κάτι παραπάνω, ήμαρτον! Όλοι να πείτε την ψαγμένη αποψάρα σας!  :headbang:
Κάπως έτσι μέσες-άκρες.

Σε άλλες χώρες ας πούμε υπάρχει μεγαλύτερη παραπορνία/

Δεν είμαστε εδώ:

που η φτωχιά κοπέλα πάντα είναι αναγκασμένη να το κάνει...σήμερα για τα λεφτά γίνονται πολλά πράγματα...αν έχει κ μια σεξουαλική ελευθερία η άλλη γιατί να μην βγάζει 10-25-50-100-150e για κάθε γαμίσι;;;

Δεν θα πάνε επιστημόννισες σε αυτόν τον χώρο,αλλά από σκάλες κ 600e πολλές θα το επιλέξουν.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ρε παιδια οι μελανιες δε λενε κατι...

αυτες που ειναι και βορειες ,ειναι το δερμα τους τετοιο που μελανιαζουν με το παραμικρο...

και τουριστριες να δειτε το καλοκαιρι ολο μελανιες ειναι...

αν τις ρωτησεις που το παθαν,σου λενε οτι δεν το θυμουνται καν!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δεν αφορά κάποιον αυτό.
Ούτε με pm;;; :grin:

Koίτα κ γω έχω διαβάσει πολλά κ διάφορα,αλλά δεν πιστεύω ότι είναι ο κάνονας ή δεν θέλω να το πιστέψω.

Σήμερα πιστεύω ότι αρκετές θα καθόντουσαν να τις γαμήσεις για 100e ακόμα κ χύμα να το πεις χωρίς η άλλη να'ναι του χώρου.

Σκέψου επίσης ότι για τις Βουλγάρες,Ρουμάνες κτλ που απαρτίζουν τα πόστα συνήθως το e έχει μεγαλύτερη αξία λόγω νομισματικής διαφοράς.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Ο καθένας μπορεί να λέει τη αποψη του...
Δηλαδή όλοι εμείς - εσείς που γαμάμε πουτάνες ξέρουμε και πραγματικά τι βγάζουν? ή τι τραβα η καθεμια?
Και φυσικά δεν συγκρίνεται η δουλειά μουτσου με πουτάνας. Εχω συναντήσει πουτάνα στο τέλος της βάρδιας (και άλλες) και την έχω ρωτήσει αυθόρμητα... (-κουρασμένη?) και μου απαντά με απορημένο ύφος (-από τι να κουραστώ?)

Και αυτό που προβάλλεται ως επιχείρημα...μα κανείς δεν είναι ευχαριστημένος από τη δουλεια του και εξαναγκάζεται...εχει γίνει μοτο σε μια κοινωνία τεμπέληδων..

Και για τον εξαναγκασμό πολύ ευκολα μιλάτε χωρίς στοιχεία...
Εχω δει μαυρουλα με ψυχωσική συνδρομη...και μετά απο κανα διμηνο στην πλατεία Λαυριου πιο κάτω ένα βράδυ ντυμένη σαν ξέκωλο, και λίγο λιάρδα...και με χαιρετησε σαν ξεψυχισμένη...όπως έτρεχα να προλάβω το τρολεϋ..
Και πιο κάτω ένας χοντροκοιλιάς με κοιτουσε ανησυχος σα μαλακας, οταν με χαιρετησε...

Και κακως τα βάζετε με τη Velvy ολοι λες και είστε καμια σεκτα θιγμένων πολυ-εμπειρων πελατών...

Επισκέπτης
Ναι οκ δεν θα πάνε επιστημόνισες σε αυτόν τον χώρο,αλλά από σκάλες κ 600e πολλές θα το επιλέξουν.
Κάνεις τεράστιο λάθος!

ρε παιδια οι μελανιες δε λενε κατι...

αυτες που ειναι και βορειες ,ειναι το δερμα τους τετοιο που μελανιαζουν με το παραμικρο...

και τουριστριες να δειτε το καλοκαιρι ολο μελανιες ειναι...

αν τις ρωτησεις που το παθαν,σου λενε οτι δεν το θυμουνται καν!
Ναι σου είπα ότι κι εγώ παλιά τις λυπόμουν επειδή ήμουν μικρός και ηλίθιος.
Τώρα που δεν είμαι πλέον μικρός αλλά σκέτο ηλίθιος, καταλαβαίνω την πλάνη μου :birdman:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε Σεβαλιε, ακριβως , θα συμφωνησω οτι ειναι διογκωμενος ο αριθμος των οσων εξαναγκαζονται με οσες το κανουν οικειοθελως.
Διογκωμενος ομως ειναι και ο μικροκοσμος στο μυαλο του Λαδακη και του φασιστολακη33, που επειδη μιλησαν με μερικες πουτανες που ζουν στην Ελλαδα, νομιζουν οτι ολες περνανε καλα.
Α...και στην Ταυλανδη, ξεχασα...Ασχετα αν η Ταυλανδεζουλα τη γαμουσαν απο 9 χρονων και απο τους πολλους βιασμους, εχει αναισθητοποιηθει και τωρα τη βλεπετε με το χαμογελο στα χειλη να σας λικνιζεται στην Παταγια ετσι μαλακες?
Ασχετα αν τα περισσοτερα θυματα παιδικης πορνειας, μετα συνεχιζουν να ειναι πορνες, αφου ΑΥΤΟ μαθαινουν. Ουτε αυτο ειναι εξαναγκασμος?

Και εστω οτι μια καθαριστρια ρωσιδα το επιλεγει καποια μερα συνειδητα. Αρνειστε δηλαδη οτι ο εξαναγκασμος ειναι οτι γαμιεται για 5 ευρω στο Μεταξουργειο και τα υπολοιπα πανε στο νταβατζη?
Ανοιξες το θεμα ρε παπαρα λαδακη σα να εισαι ο προεδρος των ελληνων νταβατζηδων?
Ποιες αρχες θα επεμβουν ακριβως? Η ελληνικη αστυνομια? Μιλαμε γι'αυτους που εξω απο το τμημα τους στην Ομονοια εχει εμποριο πρεζας και πιατσες με πουτανες?Μιλαμε για τους επισημους πρεζεμπορους και νταβατζηδες του κρατους?
Ρε, αμα θελετε να νιωθετε σουπερ γαμιαδες, που τιμωρειτε τις "πουτανες" τις γυναικες,αυτα τα παραμυθια οτι δεν υπαρχει εξαναγκασμος ή οτι "ενταξει μωρε, δεν ειναι τοσο σοβαρα τα πραματα", να τα λετε μπροστα σε εναν καθρεφτη.

Α..και αν εχετε τα αντερα μερικοι, δειτε και αυτη την ταινια...Κατεβαστε την απο καπου ή νοικιαστε την..

Lilya for ever λεγεται. Αντε, δειτε και τιποτα αλλο εκτος απο τους 300 και τον Λιακοπουλο.

Eίπα εγώ πουθενά πως δεν υφίσταται εξαναγκασμός? Είπα πως δεν είναι το κύριο. Πόρνες δεν υπάρχουν μόνο στην Ταυλάνδη αλλά σε όλο τον κόσμο. Ακόμη και εκεί που απαγορεύεται. Υπολόγισέ τες πχ πανελλαδικά.

Πόσες ναναι σε όλη την Ελλάδα. 15 000? 10 000? Λες 10 000 άνθρωποι να εξαναγκάζονται με τη βία???Δηλαδή μια επαρχιακή πόλη? Τι λες? Σου φαίνεται λογικό εσένα αυτό?

Ανα την Ευρώπη? Να υπάρχουν σε όλη την Ευρώπη 100 000? 200 ? Παραπάνω είναι, πολύ μάλιστα, αλλά εγώ σου λέω τόσες. Πιστεύεις πως ζουν και εργάζονται ένας τόσος μεγάλος αριθμός ανθρώπων με το πιστόλι στον κρόταφο? Να μαστε σοβαροί.

Το ποσοστο του εξαναγκασμού, είτε μιλάμε για Ελλάδα , είτε για Ευρώπη , είτε παγκοσμίως, είναι πολύ μικρό.

Άρα δεν θα πω πως " εξαναγκασμός- μύθος" .Γιατί σαφώς και ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.

Ο μύθος έγκειται στην εξίσωση εξαναγκασμού με την πορνεία.Αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου έτσι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom