jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
απόλυτε, γι αυτον λέγατε διπλα???
σύμπτωση?
Τωρα που αποδειχτηκε οτι ειναι μυθος ο "εξαναγκασμος"
μπορω να σε βγαλω επιτελους στο κλαρι
απόλυτε, γι αυτον λέγατε διπλα???
σύμπτωση?
Τωρα που αποδειχτηκε οτι ειναι μυθος ο "εξαναγκασμος"
μπορω να σε βγαλω επιτελους στο κλαρι
θιχτηκαν τα συμφεροντα σου εεεε....και ειπες τη μαλακια σου,τι να κανεις.......Σ'έβγαλαν από το ντουλάπι εσένα? Τόση πεσμένη κίνηση έχει το σάιτ?
ελα ρε τυπε που εισαι εσυ
δικε μου βγηκε μια φημη στο σαιτ οτι ελεγες πραγματα για αυτους που δεν επρεπε και σε γραβατιασαν :S
ο τυπος φανατικ σκαει μυτη σε ανυποπτες στιγμες λεει οτι εχει να πει και εξαφανιζεται για να μην τον εντοπισουν οι εβραιοι
τυπε η βελβυ τα λεει αυτα γιατι ειναι εβραικων συμφεροντων και θελει την φιμωση σουθιχτηκαν τα συμφεροντα σου εεεε....και ειπες τη μαλακια σου,τι να κανεις.......
τυπε η βελβυ τα λεει αυτα γιατι ειναι εβραικων συμφεροντων και θελει την φιμωση σου
να και φωτο με τις φιλες της
τυπε η βελβυ τα λεει αυτα γιατι ειναι εβραικων συμφεροντων και θελει την φιμωση σου
αυτη τυπεΗ μεσαια ειναι ? που δε γελαει ?
θα πρεπει να με δοκιμάσεις πρώτα όμως!
Ενοειτε ...
Γουρουνι στο κλαρι θα βγαλουμε ?
Ο Καιν ηταν ο πρωτος δολοφονος και ο Αβρααμ ο πρωτος νταβατζης δηλαδι ?
Βρε τι μαθαινει κανεις σε τουτο το φορουμ :o
εκτος απο τζογαδορος ειναι και νταβας?ο Αβρααμ ο πρωτος νταβατζης δηλαδι ?
το πρωτο βαμπιρι ηταν η λιλιθ
ηταν σκανδαλιαρα και την σουταρε ο πεθερος απτον παραδεισο ομωςΔεν ξέρω. Αν υποθέσουμε ότι οκ ήταν αυτή η γυναίκα του Αδάμ, ναι. Αλλά όταν μου είχαν δώσει να διαβάσω για τις φατρίες, τον Κάιν ανέφεραν σαν τον πρώτο βρυκόλακα.