Νέα

ο ΜΥΘΟΣ του "εξαναγκασμού σε πορνεία "

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κώστας Λαδάκης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 230
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
ηταν σκανδαλιαρα και την σουταρε ο πεθερος απτον παραδεισο ομως :grin:
μετα ο αδαμ ζητησε μια πιο υποτακτικη και ο πεθερος του εδωσε την ευα
αλλα αυτης της αρεσαν τα απαγορευμενα  :2on1:
εσεις φταιτε παλι που μας πεταξαν απτον παραδεισο  :2funny:

δε φταιμε εμεις!!!
Ο αδαμ ο φλωρος φταιει!
να την επιανε απ το μαλλι να της ριξει και δυο χαστουκια τυπε!
αντε τωρα με πιασανε τα φεμινιστικά μου!
στο καλο!

Επισκέπτης
Ελεος! Τι αλλες μαλακιες θα διαβασω? Ποιοι νταβατζηδες και ποια εκμεταλλευση?

Τοσα χρονια μιλαω με τοσες πουτανες, μου εχουν πει πολλα πραγματα για τη ζωη τους... Ουτε μια δεν μου ειπε οτι το εκανε με το ζορι! Ολες μαλιστα επεμεναν πως ηταν επιλογη τους και με λεπτομερειες μου εχουν πει πως εγινε το κονε και ηρθαν στην Ελλαδα για δουλεια.

Εχω δει πουτανα να μιλαει με τον ιδιοκτητη του μπουρδελου μπροστα μου και να του λεει οτι σε δυο μηνες σκοπευει να σταματησει. Και οντως σταματησε οταν γουσταρε! Ας βγει ενας να μας αποδειξει οτι υπαρχουν σημερα νταβατζηδες και βουτανε απο τις γκομενες τα λεφτα με το ζορι.  :-

OP
OP
Κ

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Ελεος! Τι αλλες μαλακιες θα διαβασω? Ποιοι νταβατζηδες και ποια εκμεταλλευση?

Τοσα χρονια μιλαω με τοσες πουτανες, μου εχουν πει πολλα πραγματα για τη ζωη τους... Ουτε μια δεν μου ειπε οτι το εκανε με το ζορι! Ολες μαλιστα επεμεναν πως ηταν επιλογη τους και με λεπτομερειες μου εχουν πει πως εγινε το κονε και ηρθαν στην Ελλαδα για δουλεια.

Εχω δει πουτανα να μιλαει με τον ιδιοκτητη του μπουρδελου μπροστα μου και να του λεει οτι σε δυο μηνες σκοπευει να σταματησει. Και οντως σταματησε οταν γουσταρε! Ας βγει ενας να μας αποδειξει οτι υπαρχουν σημερα νταβατζηδες και βουτανε απο τις γκομενες τα λεφτα με το ζορι.  :-

Μα εσύ φίλε ,έχεις εμπειρία προσωπική !

Γι'αυτο δεν χάβεις αυτά που διαδίδουν οι γεροντοκόρες !

Οτι δηθεν οι πόρνες "εξαναγκάζονται " να κάνουν τη δουλειά της ιερόδουλης .

Εξαναγκάζονται να δίνουν τα λεφτά στον νταβά τους ,αν έχουν .

Τις  τέλειες πίπες που κάνουν ,τα στησίματα ,τα χάδια ,την τεχνική που έχουν ,με εξαναγκασμό δεν μπορούν να τα κάνουν .

Επισκέπτης
Μήπως εξανάγκασαν και την Τζούλια να κάνει πίπες και να γαμιέται σαν σκυλί ?

Η μήπως το έκανε για χιλιάδες ευρώ ?

Δηλαδή δεν είναι (η Τζούλια)
μία άσπιλη και αμόλυντη νεανίς
που εξαναγκάσθηκε να τα κάνει όλα αυτά ;;;;

Είναι μια καραπουτάνα ξεκωλιάρα
που το έκανε για τα γκαφρα ;;;;

Μου γκρέμισες τα όνειρα τώρα ...

κι εγώ είχα ελπίδες ότι θα μπορούσα να το γνωρίσω
το παραστρατημένο κορίτσι
να του κάνω μια ... παρθενοραφή
και να έχω μία αγνή και αμόλυντη γυναίκα κοντά μου ...

πουτάνα κοινωνία ...

OP
OP
Κ

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Τα άτομα που τους συμφέρει να διαδίδουν τον ΜΥΘΟ του εξαναγκασμού σε πορνεία .

1.Γυναίκες γεροντοκόρες αγάμητες .

2.Γυναίκες θρησκόληπτες ανοργασμικές .

3.Γυναίκες που ζηλεύουν τους άντρες τους .

4.Γυναίκες λεσβίες .

5.Γυναίκες που καταλαβαίνουν ότι οι άντρες έχουν στραφεί στις ιερόδουλες ,και φοβούνται τον ανταγωνισμό από αυτές .

6.Γυναίκες Πόρνες που παντρεύτηκαν κάποιον και θέλουν να πιστεύει ότι τις "ανάγκαζαν " να είναι ιερόδουλες ,και δεν ηταν πουτανιαρες στην πραγματικότητα .Τις βολεύει αυτός ο μύθος

7.Γυναίκες Πόρνες που εκμεταλλεύονται το νόμο και παίρνουν ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ καταγγέλοντας τον νταβατζή τους για εξαναγκασμό σε πορνεία.

8.Γυναίκες άσχετες (όπως η Βέλβυ ).

9.Αντρες ομοφυλόφιλοι .

10.Άντρες θρησκόληπτοι .

11.Άντρες αγάμητοι και κομπλεξικοί.

12.Άντρες που πάσχουν από ανικανότητα.

13.Άντρες που παίρνουν λεφτά από ΜΚΟ για να μελετήσουν το "τράφικιν ".

14.Αντρες ασχετοι και ηλιθιοι .

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Έχουν υπάρξει και υπάρχουν περιστατικά εξαναγκασμού. Και όχι μόνο σε πορνεία αλλά ναι και σε αυτό το χώρο. Σαφώς ΔΕΝ είναι ο κανόνας ούτε το συνηθέστερο. Απλά υπάρχουν  και απο εκεί και πέρα είναι θέμα των αρχών ασφαλείας της χώρας να το αντιμετωπίσουν.

Από εκεί και πέρα, γιγαντώθηκαν τα όποια πραγματικά περιστατικά και φτάσαμε σε υπερβολες και υστερίες από άτομα που απλώς δεν τους κάθεται καλά να γαμάει ο άντρας πουτάνες, και ψάχνουν να βρουν από κάπου να πιαστούν για να γίνει το γινάτι τους.

OP
OP
Κ

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Είναι πολύ απλό .

Δεν μπορεί καμία γυναίκα να κάνει τόσο καλό σεξ με εξαναγκασμό ,όσο κάνουν οι καλες επαγγελματίες πόρνες .

Αν π.χ. απήγαγαν την Βέλβυ ,όσο και ξύλο να έτρωγε και να την φόβιζαν ,αποκλείεται να μάθαινε να κάνει καλές πίπες ,να βάζει γρήγορα και σωστά το προφυλακτικό ,να σου έγλυφε τα αρχίδια καλά ,να έκανε σωστό στήσιμο ,να σε χάϊδευε όμορφα ,να έκανε σωστες κινήσεις πάνω στο γαμήσι ,να σου έλεγε λόγια διεγερτικά και να λικνιζόταν ερωτικά .

Θα ηταν "κομοδίνο" και κανένας πελάτης δεν θα περνούσε στο μαγαζί.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αν π.χ. απήγαγαν την Βέλβυ ,όσο και ξύλο να έτρωγε και να την φόβιζαν ,αποκλείεται να μάθαινε να κάνει καλές πίπες ,να βάζει γρήγορα και σωστά το προφυλακτικό ,να σου έγλυφε τα αρχίδια καλά ,να έκανε σωστό στήσιμο ,να σε χάϊδευε όμορφα ,να έκανε σωστες κινήσεις πάνω στο γαμήσι ,να σου έλεγε λόγια διεγερτικά και να λικνιζόταν ερωτικά .

αν την εκαναν λυκανθρωπο λες να μαθαινε να τα κανει ολα αυτα τυπε? :2funny:

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Είναι πολύ απλό .

Δεν μπορεί καμία γυναίκα να κάνει τόσο καλό σεξ με εξαναγκασμό ,όσο κάνουν οι καλες επαγγελματίες πόρνες .

μην ψαξω στις κριτικές σου και βρω κριτικη για κομοδινο!!!
ουε κι αλλοίμονό σου!

OP
OP
Κ

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Έχουν υπάρξει και υπάρχουν περιστατικά εξαναγκασμού. Και όχι μόνο σε πορνεία αλλά ναι και σε αυτό το χώρο. Σαφώς ΔΕΝ είναι ο κανόνας ούτε το συνηθέστερο. Απλά υπάρχουν  και απο εκεί και πέρα είναι θέμα των αρχών ασφαλείας της χώρας να το αντιμετωπίσουν.

Από εκεί και πέρα, γιγαντώθηκαν τα όποια πραγματικά περιστατικά και φτάσαμε σε υπερβολες και υστερίες από άτομα που απλώς δεν τους κάθεται καλά να γαμάει ο άντρας πουτάνες, και ψάχνουν να βρουν από κάπου να πιαστούν για να γίνει το γινάτι τους.

Αυτές που "εξαναγκάστηκαν " ,εξαναγκάστηκαν να δουλεύουν για συγκεκριμένο αφεντικό ,που δεν τις άφηνε να φύγουν διότι θα έχανε τις εισπράξεις .

Πουτάνες θέλανε να δουλεύουν ,αλλα για την πάρτη τους .Οχι να πληρώνουν νταβαδες .

Καμία γυναίκα δεν μπορει να δουλεψει σαν πουτανα με το ζόρι .

Διότι δεν αρκει να ανοίξει τα πόδια .Πρεπει να ικανοποιήσει αυτον που θα την πληρωσει .

Και καμια γυναικα δεν μπορει να κανει καλο σεξ με εξαναγκασμο .

Ειναι τοσες πολλες που θέλουν να βγαλουν ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ από την πορνεια ,που είναι αστειο να μιλας οτι οι νταβαδες τις βγαζουν στο κλαρι με το ζορι .Υπερπροσφορά πάντα υπήρχε και θα υπάρχει  ,απο γυναικες που θελουν να δουλεψουν σαν πορνες .Αλλα θελουν να δουλευουν ΜΟΝΕΣ τους .

Επισκέπτης
Έχω γαμήσει καμιά 500αριά πόρνες.
Σε δύο-τρεις απ' αυτές είχα δει σημάδια στο δέρμα από σβησμένα τσιγάρα.
Σε πολλές είχα δει μελανιές. Παλιά τις λυπόμουν. Τώρα βλέπω ότι οι περισσότερες απλά έχουν τις σφαλιάρες μέσα στις υπηρεσίες τους. Κάποιες, πιθανόν να τις είχαν δείρει όντως.
Έχω μιλήσει με δεκάδες ιερόδουλες που είχαμε έτσι μια κάπως μεγαλύτερη οικειότητα. Όλες ανεξαιρέτως, μου μίλησαν για τα σχέδια του μέλλοντος, για το πότε θα πάρουν άδεια, για τα λεφτά που τους τρώνε τα Hondos και αυτά που βάζουν στην άκρη για να αγοράσουν σπίτι.
Μία και μοναδική έβαλε τα κλάμματα για το ότι δεν της αρέσει αυτή η δουλειά αλλά και πάλι δεν επιβεβαιώθηκε ότι την εξαναγκάζουν.
Στην Ταϋλάνδη τα ίδια και καλύτερα. Οι Ταϋλανδές έβγαιναν από μικρές στο κλαρί και δούλευαν είτε μόνες τους είτε σαν εργαζόμενες σε στριπτιζάδικα. Οι Ευρωπαίες που εργάζονταν Ταϋλάνδη, πανηγύριζαν όταν τέλειωνε η περίοδος εργασίας και επέστρεφαν σπίτι (ήταν κάτι σαν εποχιακοί υπάλληλοι).
Γκόμενα κωλομπαρού που είχα βγάλει στην επαρχία, μου έλεγε ότι σκεφτόταν να ανέβει Αθήνα για δουλειές αλλά δεν ήθελε η φιλενάδα της.
Γκόμενα κωλομπαρού που είχε βγάλει φίλος μου στην επαρχία, τον είχε σπιτώσει.

Από όλες, όλες αυτές λοιπόν, μια υπερβολικά μικρή μειοψηφία μου έδωσε την εντύπωση ότι μπορεί και να εξαναγκαζόταν να κάνει ό,τι κάνει.
Γνωρίζω πολλούς περισσότερους πατεράδες που εξαναγκάζουν τα παιδιά τους να εργαστούν στις οικογενειακές επιχειρήσεις...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

στο μεταξυ ακομη να μπει η αλλη... απο τοτε
προσβαλθηκε
τυπε ο λαδακης πολλες φορες ειναι καυστικος στα λεγομενα του και προκαλει την δυσαρεσκεια των ελλεεινιδων

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Γαμούσε??? :cheesy: :cheesy:

Είναι πολύ απλό .

Προφανώς και θα ήμουν όλα αυτά. Δε θα άντεχα να με γαμάει το κάθε σίχαμα, καλή ώρα.

Άλλη φορά, πριν αρχίσεις τα σεντόνια σου, λάβε υπόψιν το backgroung της κάθε πουτάνας, τις επιλογές που έχουν αλλά και κυρίως τι ψυχολογικά αποκτούν κατά τη διάρκεια αλλά κι όταν αφήνουν αυτή τη δουλειά. Αν νομίζεις ότι βγαίνουν ανέπαφες από όλο αυτό, τότε εκτός από αγάμητος είσαι και αισχρός μαλάκας.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Είναι πολύ απλό .

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Γαμούσε??? :cheesy: :cheesy:

Προφανώς και θα ήμουν όλα αυτά. Δε θα άντεχα να με γαμάει το κάθε σίχαμα, καλή ώρα.

Άλλη φορά, πριν αρχίσεις τα σεντόνια σου, λάβε υπόψιν το backgroung της κάθε πουτάνας, τις επιλογές που έχουν αλλά και κυρίως τι ψυχολογικά αποκτούν κατά τη διάρκεια αλλά κι όταν αφήνουν αυτή τη δουλειά. Αν νομίζεις ότι βγαίνουν ανέπαφες από όλο αυτό, τότε εκτός από αγάμητος είσαι και αισχρός μαλάκας.
Αυτό που λες δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το νήμα.

OP
OP
Κ

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
αν την εκαναν λυκανθρωπο λες να μαθαινε να τα κανει ολα αυτα τυπε? :2funny:

Ααααααααααααααααααααααααχαχαχαχα !

Καλυτερα να γαμησεις λυκανθρωπο ,παρα την Βελβούλα ?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εξαναγκασμος να κάνεις σεξ με λυκάνθρωπο θηλυκου γένους !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom