Επισκέπτης
Tι εγινε ρε συ Μεμοσαν?
Ακομη να γκουγκλαρεις ΕΛΔΥΚ?
Εδω ειμαι οποιος θελει να την παρουμε μια μια παραγραφο για να ξεβρακωθειτε επιτελους!
Πορνοπαπε για γκελ μπουρντα που λενε και στο χωριο σου!
Για πες εσυ που τα εμαθες καλυτερα στο Ναυτικο:Μην πεις ψεματα ομως...
Επιμενεις ακομη οτι ο μεσος φανταρος στην ΕΛΔΥΚ ειναι βυσματιας?
Επειδή διάβασα και τα 2, γενικώς δε διαφωνείτε. Συμπληρωματικά παρέθεσες αυτονόητα πράγματα.Δεν διαφωνούμε..
Με την προσθήκη ότι ούτε κανένα κομματόσκυλο θα υποδαυλίζει την πειθαρχία και το ηθικό με διανομή φυλλαδίων και συνδικαλισμό της κακιάς ώρας...
Και στην τελική, δεν μας λες ποια είναι η αποστολή του ΕΣ, να ξέρουμε και εμείς;
Tι εγινε ρε συ Μεμοσαν?
Επειδή διάβασα και τα 2, γενικώς δε διαφωνείτε. Συμπληρωματικά παρέθεσες αυτονόητα πράγματα.
Δεν κατάλαβα όμως ποια φυλλάδια εννοείς.
και περιμένει να ακούσει τα επιχειρήματα σου.
Ποιό είναι το πρόβλημα με την προκήρυξη;
Δικαιώνεται μήπως ο ΠΠ όταν μίλησε για ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ακροδεξιών; Βεβαίως! Έχουμε κάτι άλλο;
Α μάλιστα - μάλλον δεν είμαι ενήμερος. Θα το διαβάσω αύριο - thanks.Δες μερικές σελίδες πίσω...
Τσυριζαίοι μοίραζαν φυλλάδια σε νεοσύλλεκτους και με αφορμή το περιέχόμενό της, λέμε καμια μαλακία να περάσει η ώρα...
Δεν έχει δικαίωμα ο ΣΥΡΙΖΑ να μοιράζει φυλλάδια στους φαντάρους;Ελα ντε ποιο ειναι αραγε? Κατ αρχην το ιδιο το γεγονος οτι ο ΣΥΡΙΖΑ μοιρασε φυλλαδια στους φανταρους! Για αναλυτικοτερο κραξιμο διαβασε παραπανω που τα σχολιαζω ανα παραγραφο!
Τα 300 Ευρω τον μηνα ειναι καλα λεφτα για ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ και οχι για ΚΟΝΟΜΑ οπως εγραψες.Μισθός περίπου 300 ευρώ το μήνα.
Σε συγχωρω γιατι εισαι"ασπιρινη"αρα και ασχετος:τα θαλασσια μπανια ειναι τα λεγομενα"πλωτα",η θερινη διαβιωση.-Μπάνια στη θάλασσα για 15 ημέρες σε «κέντρο θαλάσσιας εκπαίδευσης
Απο την πολη ερχομαι και στην κορφη κανελλα...Κατ'αρχην το κοστος του καθε Στρατιωτη για το Κρατος ειναι ΑΛΛΟ πραγμα και εντελως ΑΣΧΕΤΟ με οτι εγραψες προηγουμενως.ΠΡΟΤΟΥ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ 300 ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΟΥΜΑ ΠΟΣΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝΕ ΤΟ ΜΗΝΑ ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΝΑ ΦΑΝΤΑΡΟ? Και για καποιον που στο στρατιωτικο του θελει να μαζεψει λεφτα μπορει να κανει αποταμιευση 300 το μηνα( αφου οτι φαει οτι πιει στο στρατοπεδο ειναι δωρεαν). Για συγκρινε το με καποιον που στην Ελλαδα σταματαει τελειως τη δουλεια του και αμοιβεται με 8 ευρω το μηνα!
Αμα δεν κατεχεις κατι ειναι καλυτερα να το παραδεχεσαι παρα να επιμενεις σε παπαριες που σε εκθετουν.Μη μου πεις λοιπον οτι ολα αυτα δεν ειναι λογοι να βαλει καποιος Βυσμα να παει στην Κυπρο!
Δεν έχει δικαίωμα ο ΣΥΡΙΖΑ να μοιράζει φυλλάδια στους φαντάρους;
Τα 300 Ευρω τον μηνα ειναι καλα λεφτα για ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ και οχι για ΚΟΝΟΜΑ οπως εγραψες. Σε συγχωρω γιατι εισαι"ασπιρινη"αρα και ασχετος:τα θαλασσια μπανια ειναι τα λεγομενα"πλωτα",η θερινη διαβιωση.Απο την πολη ερχομαι και στην κορφη κανελλα...Κατ'αρχην το κοστος του καθε Στρατιωτη για το Κρατος ειναι ΑΛΛΟ πραγμα και εντελως ΑΣΧΕΤΟ με οτι εγραψες προηγουμενως.
Για το αλλο τι να πω:προφανως μας δουλευεις και δεν εχεις κανει την θητεια σου αλλιως δεν θα πεταγες τετοια κοτσανα.Αμα δεν κατεχεις κατι ειναι καλυτερα να το παραδεχεσαι παρα να επιμενεις σε παπαριες που σε εκθετουν.
εκανα ερωτησηχαχαχα μεχρι και τιτλο εβαλες στο ποστ σου! Πωπω αισθανομαι υπερηφανος!
Παπουλη, αλλο πραγμα η ελευθερια λογου και αλλο πραγμα ο προσυλητισμος!
Αλλο πραγμα η δημκρατια και αλλο πραγμα η δημαγωγια
Αλλο πραγμα ο στρατος και αλλο πραγμα τα πανεπιστημια
Αλλο πραγμα η πειθαρχια και αλλο ο συνδικαλισμος
Αλλο πραγμα το δικαιωμα και αλλο πραγμα η προδοσια
το καταλαβες η να κανω και κακα μου?
Οτι μου αναλογουσε το εκανα,δεν θα πω και ευχαριστω...και ασε τα κουλα για κονομα και πασαλικι στην Κυπρο.Πασας ησουνα! Και μην εισαι αχαριστος! Αν ετρωγες εδω τα σκατα θα σουλεγα εγω αν ελεγες τα ιδια!
εκανα ερωτηση
δεν πήρα απάντηση
άρχισες το παραλήρημα
μπορείς να απαντήσεις;
για να σε βοηθήσω
η απάντηση
1) θα πρέπει να είναι απάντηση δηλαδή "ναι"/"όχι" αν θες και "ίσως" ή "δεν γνωρίζω".
2) θα πρέπει να έχει μια αιτιολογία, συνήθως ξεκινάει με ένα "διότι" ή "γιατί" και συνεχίζει με μια λογική φράση με υποκείμενο, ρήμα κλπ
αν θέλεις κι άλλη βοήθεια στη σύνταξη μπορείς να τη ζητήσεις (και με πμ)
για το παραλήρημά σου δεν μπορώ να κάνω τίποτε...
Φιλε μου, εγω στο Π.Ν. και σκοπουν ειχα, και ασκησεις και περιπολιες και στους 19 μηνες που εμεινα στο καραβι ζητημα να πηγα σπιτι μου συνολικα 1 μηνα! Και επαιρνα και 1200 δρχ τοτε, και μεσα στα σκατα ζουσα, και σκατα και κατδσαριδες ετρωγα, και ουτε βιβλιοθηκη ειχα, ουτε ιντερνετ, ουτε θαλασσια μπανια ουτε φερνανε τους δικους μου να με δουνε ουτε με στελνανε με το αεροπλανο σπιτι μου, ουτε τιμητικη πηρα που παρουσιαστηκα στο μπουρδελο ουτε τιμητικη 10 μερες μου δωσανε οταν εφυγα! Εσυ εισαι αυτος που δεν ξερει! Κολοτουμπες θακανα για να πηγαινα Κυπρο για θητεια αν μπορουσα!
Εκτος βεβαια αν θες ο φανταρος στην Κυπρο περαν του "χαρτζηλικου" να παιρνει και κανα επιδομα γαμησιου , κανα επιδομα καταναλωσης αλκοολ και να του στελνουνε και λιμουζινα να τον παιρνει απο το αεροδρομιο!
Πασας ησουνα! Και μην εισαι αχαριστος! Αν ετρωγες εδω τα σκατα θα σουλεγα εγω αν ελεγες τα ιδια!
εκανα ερωτηση
δεν πήρα απάντηση
άρχισες το παραλήρημα
μπορείς να απαντήσεις;
για να σε βοηθήσω
η απάντηση
1) θα πρέπει να είναι απάντηση δηλαδή "ναι"/"όχι" αν θες και "ίσως" ή "δεν γνωρίζω".
2) θα πρέπει να έχει μια αιτιολογία, συνήθως ξεκινάει με ένα "διότι" ή "γιατί" και συνεχίζει με μια λογική φράση με υποκείμενο, ρήμα κλπ
αν θέλεις κι άλλη βοήθεια στη σύνταξη μπορείς να τη ζητήσεις (και με πμ)
για το παραλήρημά σου δεν μπορώ να κάνω τίποτε...
Επειδη λετε πολλα...γιατι δεν μας βγαζετε μια φωτο απο το paybook?Καταλαβατε… Ο Τσιπρούλης πέρασε φρίκη στο στρατό λεμέ
Επειδη λετε πολλα...γιατι δεν μας βγαζετε μια φωτο απο το paybook?
Να δουμε και το δικο σας χαιρι δλδ.