Νέα

Ντοκουμέντα ΝΤΡΟΠΗΣ για τη δράση των Αριστεριστών–ΚΚΕ Διεθνικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rafman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Δράττομαι της ευκαιρίας να τονίσω ότι η σύγκριση φαντάρων με αστυνομικούς είναι ατυχης, όπως επίσης και η σύγκριση φαντάρου με συνδικαλιστή

Αυτά
αποψη μου είναι ότι ο στρατός όπως χρησιμοποιείτε γιά τό σβήσιμο τών πυρκαιων στά δάση πρέπει νά χρησιμοποιείτε καί γιά τό σβήσιμο  πυρκαιών τών περιουσιών τού κοσμάκι πού κάηκε από τήν δράση τών εγκληματιών τών εξαρχείων καθώς επίσης καί γιά τήν συληψη τους
εάν είχε γίνει τόν δεκεμβριο θά θρηνούσαμε λιγοτερες καταστροφες...
δυστιχως η αστυνομια δέν επαρκει.οπως δέν αρκεί η πυροσβεστική γιά τό σβήσιμο τών πυρκαιων...
αποψή μου είναι ότι οί ειδικές δυνάμεις τού στρατού πρέπει να χρησιμοποιούντε καί σέ περιπτώσεις πού κινδυνεύει η δημόσια ασφαλεια ακόμα άν θές καί από ανικανότητα της αστυνομιας..
εμενα σάν πολίτη στά αρχιδια μου εάν ο στρατός επιβάλει τήν τάξη αντί της αστυνομιας..αυτό πού μέ ενδιαφερει είναι η σύληψη καί η υποδειγματική τιμωρια τών κλεφτοκοτάδων τής πλατείας εξαρχειων...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
θα σου απαντήσω επειδή σε μερικά θέματα συμφωνούμε

Αλλα με την προϋπόθεση ότι δε θα βριστούμε ok?

λοιπόν

Σιχαίνομαι τους συνδικαλιστές. Ειδικά του δημοσιου. Θα έπρεπε να απολυθούν όλοι και να τους στείλουνε πακέτο στο Ιράκ. Με μπλουζάκια που να έχουν την αμερικανικη σημαία

Ο μονος συνδικαλιστής που σέβομαι είναι η Κούνεβα.

Aρα η σύγκριση φαντάρου (κάποιου που με κάποιο τρόπο είναι χρήσιμος στην κοινωνία) με συνδικαλιστή (απλό παράσιτο) είναι ατυχης

Τώρα φαντάρος με αστυνομικό.

Νομίζω ότι δε μπορείς να συγκρίνεις ένα συνειδητοποιημένο επαγγελματία που έχει επιλέξει αυτό σαν επάγγελμα, με κάποιον ο οποιος είναι φαντάρος προσωρινά και όχι από επιλογή του

Φαντάρος = πολίτης.

Δεν συνηθιζω να βριζω απροκλητα φιλε μου! Στην τελικη δεν εχω να χωρισω τιποτα ουτε με σενα ουτε με κανενανε

ενα ενα λοιπον,
συμφωνουμε για τον συνδικαλισμο, οι συνδικαλιστες ειναι παρασιτα και το μονο που κανουν ειναι να δημιουργουν προβληματα! Γιαυτο ειναι διακαεις ποθος του Συριζα ο στρατιωτικος συνδικαλισμος για να καταντησει και ο στρατος πολεοδομια!

Δευτερον ο Συριζα υποστηριζει την δημοσιουπαλληλικη αντιμετωπιση των φανταρων! (μισθος, ενσημα, συνδικαλισμος), Αρα θελει να τους κανει το ΙΔΙΟ με τους αστυνομικους που κατα τα αλλα κατηγορει!

Και εχε υπ οψιν σου οτι ουτε το 1/10 αστυνομικοι δεν πηγαν εκει επειδη τους αρεσει να βαρανε με τα γκλομπ! Κιαυτοι παιδια ειναι που μεγαλωσαν με το ονειρο του να μπουνε στο δημοσιο! Η αστυνομια ειναι ο μονος "ευκολος" τροπος να μπεις στο δημοσιο αμεσως!

Διαφωνω με το φανταρος=πολιτης!
Σε καθε χωρο οφειλεις να υπακους στους κανονες που τον διεπουν! Το οτι στο στρατο οι κανονισμοι ειναι πιο αυστηροι εχει να κανει κυριως με την προστασια των φανταρων, οχι με την καταπατηση δικαιωματων τους! Για φαντασου δηλαδη να γινεται πολεμος, να δινει μια διαταγη ο στρατηγος για επιθεση και να πρεπει να γινει συνεδριο απο τους φανταρους για να ψηφισουνε αν θα εκτελεσουν τη διαταγη η οχι! Τους εχουνε φαει λαχανο!! Αυτο ακουγεται και ειναι γελοιο επιχειρημα!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Διαφωνω με το φανταρος=πολιτης!
Σε καθε χωρο οφειλεις να υπακους στους κανονες που τον διεπουν! Το οτι στο στρατο οι κανονισμοι ειναι πιο αυστηροι εχει να κανει κυριως με την προστασια των φανταρων, οχι με την καταπατηση δικαιωματων τους! Για φαντασου δηλαδη να γινεται πολεμος, να δινει μια διαταγη ο στρατηγος για επιθεση και να πρεπει να γινει συνεδριο απο τους φανταρους για να ψηφισουνε αν θα εκτελεσουν τη διαταγη η οχι! Τους εχουνε φαει λαχανο!! Αυτο ακουγεται και ειναι γελοιο επιχειρημα!

απομονώνω το εδάφιο αυτό μιας και σε αυτό διαφωνούμε

Κατ αρχάς ο ελληνικός στρατός αποτελεί τη χειρότερη μορφή ελληνικού δημοσιου που υπάρχει.

Κατά δεύτερον από τη στιγμή που με το ζόρι με ρίχνουν σε ένα περιβάλλον στο οποιο εγώ δε θέλω να είμαι, προφανώς θα είμαι αντιδραστικός και αντιπαραγωγικός. Όσα παιδιά αποφάσισαν να το δούνε με κάποια αξιοπρέπεια κατάντησαν να καθαρίζουνε τουαλέτες ενώ ο ξάδερφος του μπατζανάκη του τάδε ήταν κάθε μέρα έξω.

Κατά δεύτερον είναι λάθος του οποιουδήποτε στρατηγού να δώσει σήμα για επίθεση σε ένα συρφετό ανεκπαίδευτων, ανέτοιμων και ανομοιογενών ατόμων. Και από όσο γνωρίζω τέτοιες διαταγές δίνονται σε καλά εκπαιδευμένους επαγγελματίες τους οποιους και σέβομαι

από αυτά που λες έχω αρχίσει και μπερδεύομαι. Που υπηρέτησες?

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
αποψη μου είναι ότι ο στρατός όπως χρησιμοποιείτε γιά τό σβήσιμο τών πυρκαιων στά δάση πρέπει νά χρησιμοποιείτε καί γιά τό σβήσιμο  πυρκαιών τών περιουσιών τού κοσμάκι πού κάηκε από τήν δράση τών εγκληματιών τών εξαρχείων καθώς επίσης καί γιά τήν συληψη τους
εάν είχε γίνει τόν δεκεμβριο θά θρηνούσαμε λιγοτερες καταστροφες...
δυστιχως η αστυνομια δέν επαρκει.οπως δέν αρκεί η πυροσβεστική γιά τό σβήσιμο τών πυρκαιων...
αποψή μου είναι ότι οί ειδικές δυνάμεις τού στρατού πρέπει να χρησιμοποιούντε καί σέ περιπτώσεις πού κινδυνεύει η δημόσια ασφαλεια ακόμα άν θές καί από ανικανότητα της αστυνομιας..
εμενα σάν πολίτη στά αρχιδια μου εάν ο στρατός επιβάλει τήν τάξη αντί της αστυνομιας..αυτό πού μέ ενδιαφερει είναι η σύληψη καί η υποδειγματική τιμωρια τών κλεφτοκοτάδων τής πλατείας εξαρχειων...
Μήπως να σου στείλουμε και κανα-δυό κωλο-φάνταρα κάτω απ' το σπίτι για καβάτζα?

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
απομονώνω το εδάφιο αυτό μιας και σε αυτό διαφωνούμε

Κατ αρχάς ο ελληνικός στρατός αποτελεί τη χειρότερη μορφή ελληνικού δημοσιου που υπάρχει.

Κατά δεύτερον από τη στιγμή που με το ζόρι με ρίχνουν σε ένα περιβάλλον στο οποιο εγώ δε θέλω να είμαι, προφανώς θα είμαι αντιδραστικός και αντιπαραγωγικός. Όσα παιδιά αποφάσισαν να το δούνε με κάποια αξιοπρέπεια κατάντησαν να καθαρίζουνε τουαλέτες ενώ ο ξάδερφος του μπατζανάκη του τάδε ήταν κάθε μέρα έξω.

Κατά δεύτερον είναι λάθος του οποιουδήποτε στρατηγού να δώσει σήμα για επίθεση σε ένα συρφετό ανεκπαίδευτων, ανέτοιμων και ανομοιογενών ατόμων. Και από όσο γνωρίζω τέτοιες διαταγές δίνονται σε καλά εκπαιδευμένους επαγγελματίες τους οποιους και σέβομαι

από αυτά που λες έχω αρχίσει και μπερδεύομαι. Που υπηρέτησες?

Πρωτον, υπηρετησα στο Π.Ν. σε αντιτορπιλικο 19 μηνες (+2 βασικη και σχολειο), οποιος εχει παει ας σου πει τι σημαινει θητεια σε μαχιμο αντιτορπιλικο κλασσης ADAMS

Δευτερον, το οτι λες οτι σε ριχνουν  καπου που δεν θες να πας (μου θυμιζει παιδακι που δε θελει να φαει το φαϊ του), ειναι απλα γιατι οπως ολοι οι ΝεοΕλληνες γουσταρεις την ανεμελια και την καλοπεραση και θεματα οπως εθνικη συνηδειση, τα αγαθα κοποις κτωνται κ.λ.π. πιθανον να σου φαινονται τιτλοι απο τηλεοπτικες σειρες.
Συμφωνω απολυτα για τα βυσματα, αλλα η λυση δεν ειναι να γινουν ολοι βυσματα αλλα να γινουνε τα βυσματα ανθρωποι!
Οσον αφορα την ασχετοσυνη του στρατευματος, εν μερει συμφωνω μαζι σου, για φαντασου ομως για να εκπαιδευτει το στρατευμα να αποφασισει ο ΥΠΕΘ πως η θητεια θα ειναι 3 χρονια και οτι ολοι θα κανουνε εκπαιδευση ΟΥΚ τι εχει να γινει απο τους "μαμακηδες" και τους καλοπερασακηδες ΝεοΕλληνες? Το οτι στο στρατο οπως υφισταται τωρα οι φανταροι καταφερνουν τουλαχιστο να μην αυτοπυροβολουνται θαυμα ειναι!

Και στην τελικη ξερεις κατι? ο Στρατος δεν παυει να ειναι μικρογραφια της κοινωνιας! Οπως στη ζωη σου θα βαλεις μεσο για να χτισεις το αυθερετο η για να μπεις στο δημοσιο, ετσι στο στρατο θα βαλεις το βυσμα για να μην κουραστεις και τρεξεις λιγο παραπανω και σου πεσει ο κωλος(δεν αναφερομαι σε σενα)

Το σωστοτερο και δικαιοτερο (κατα τη γνωμη μου) θα ητανε στρατος οχι μισθοφορικος, αλλα τυπου Ισραηλ! Να πηγαινουνε ολοι(αντρες γυναικες) να εκπαιδευονται αριστα και να ειναι παντοτε ετοιμοπολεμοι και οργανωμενοι! (για να μην παρεξηγηθω δεν αναφερομαι στη χρηση του στρατευματος οπως κανει το Ισραηλ αλλα στην οργανωση του)

Για πες μου λοιπον, αμα καποιος υπουργος το προτεινει αυτο θα πεσουνε ή οχι ολοι να τον φανε? Αλλα εδω ειναι το παραλογο! Απο τη μια θελουμε στρατο αλλα απο την αλλη θελουμε οι φανταροι να ειναι ρεμπεσκεδες, απο τη μια καμαρωνουμε τους πιλοτους που κανουνε παπαδες με την εκπαιδευση που εχουνε(και το φιλοτιμο)απο την αλλη αμα μας πουνε κανε βασικη εκπαιδευση ψαχνουμε να βρουμε βυσμα για να κρυφτουμε σε καμια αποθηκη εφοδιασμου!
Το οτι το στρατευμα ειναι απροετομαστο και ανεκπαιδευτο οφειλεται στην νοοτροπια μας! Οχι στον στρατο τον ιδιο!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

οχι καλυτερα να επιτραπει η πωληση μολοτωφ στα περιπτερα! Σε τρελλανα τωρα ε? Θεσε το θεμα στο επομενο συνεδριο!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Δευτερον, το οτι λες οτι σε ριχνουν  καπου που δεν θες να πας (μου θυμιζει παιδακι που δε θελει να φαει το φαϊ του), ειναι απλα γιατι οπως ολοι οι ΝεοΕλληνες γουσταρεις την ανεμελια και την καλοπεραση και θεματα οπως εθνικη συνηδειση, τα αγαθα κοποις κτωνται κ.λ.π. πιθανον να σου φαινονται τιτλοι απο τηλεοπτικες σειρες.

επειδή διαλέγω πλέον τους συνομιλητές μου και επειδή εδώ το θέμα πήρε μια τροπή που δεν είμαι υποχρεωμένος να ακολουθήσω σε αποχαιρετώ και σου εύχομαι καλή συνεχεια

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
επειδή διαλέγω πλέον τους συνομιλητές μου και επειδή εδώ το θέμα πήρε μια τροπή που δεν είμαι υποχρεωμένος να ακολουθήσω σε αποχαιρετώ και σου εύχομαι καλή συνεχεια

Επισης καλο βραδυ

ασχετο.......πως γινεται και παντα ο πορνοπαπος εξαφανιζεται οταν ειναι να μιλησει για το ζουμι των πραγματων! Περιεργο πραγμα!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Προσπαθώ κι εγώ να σε τρελλάνω όπως βλέπεις.

Επισκέπτης
Καλά όλα αυτά, που μπορεί να έγιναν έτσι ή όχι ακριβώς έτσι. Οι πηγές είναι τουλάχιστον νεφελώδεις. Θα σε ρωτούσα για παράδειγμα που ακριβώς έγινε η απόβαση αλά Κόλπου των Χοίρων, με τι πλωτά μέσα κλπ, κλπ.
Το θέμα είναι άλλο. Ότι όλες οι πηγές είναι δυτικές.
Πως και ο Χοτζα και ο Στάλιν δεν εκμεταλλεύτηκαν τα γεγονότα αυτά για να αναδείξουν την ιμπεριαλιστική παρέμβαση;
Πως δεν συνέλαβαν ούτε έναν από τους αποβιβαζόμενους ο οποίος να ομολόγησε;;
Εγώ δεν θυμάμαι από τον ραδιοσταθμό των Τιράνων που άκουγα και που εξέπεμπε τιράντες κατά των ιμπεριαλιστών να αναφερθεί ποτέ ένα τέτοιο γεγονός.
Και ούτε ένα μνημείο δεν είχε κάνει ο Χότζα στον χώρο της απόβασης όπως είχε κάνει ο Κάστρο στον Κόλπο των Χοίρων;;
Ή ένα μουσείο όπως αυτό στην Playa Giron;
Λαθος εκανα προηγουμενως μιας και τα εγραψα απο μνημης:Οι προσπαθειες διεισδυσεις στην Αλβανια που εγιναν μεχρι το 1952 ειτε με αλεξιπτωτο,ειτε δια ξηρας(μεσω Ελλαδας),ειτε δια θαλασσης(με καικια απο την Κερκυρα),δεν ηταν δυο αλλα περισσοτερες.
Απο 'κει και περα το οτι οι πηγες ειναι κυριως Δυτικες δεν αναιρει το οτι συνεβησαν αλλα μαλλον το αντιθετο,μιας και αναφερονται σε μια γενικα αποτυχημενη προσπαθεια που στοιχισε αρκετες ζωες και αρκετο χρημα.
Το γιατι δεν καταγγελθηκε απο την ΕΣΣΔ οτι συνεβη εχει να κανει μεταξυ αλλων με το οτι η ΕΣΣΔ δεν επιθυμουσε σε αυτην την περιοδο που δεν ειχε επαρκη ικανοτητα αποτροπης(οι ΗΠΑ διεθεταν ατομικα οπλα και κατασκευαζαν αεροπορικες βασεις περιμετρικα της),να κλιμακωσει την αντιπαραθεση με περιστατικα που ουτως η αλλως αντιμετωπιζονταν.
Στα Τιρανα παντως οργανωθηκαν δικες οσων συνελληφθησαν,αλλα μαλλον για εσωτερικη καταναλωση παρα για λογους διεθνους προβολης.
"Shehu, Sufa , Matjani and others were put on a show trial, which found all guilty as charged. Shehu, Sula and the royal guards were to be shot, Matjani to be hanged. Many of the local inhabitants who were suspected of having helped the guerrillas, were jailed or forcibly located elsewhere in Albania. Whatever remained of the anticommunist resistance was virtually erased."
"The Albanian subversion cost the lives of at least 300 men and for a long time has remained one of the most carefully concealed secrets of the Cold War. For the West it was a humiliating operational disaster, whereas for the East, while an operational triumph, news of Western infiltration would have send the wrong message throughout the Communist bloc."
Αλλο ενα ενδιαφερον link-απο την Wikipedia:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Προσπαθώ κι εγώ να σε τρελλάνω όπως βλέπεις.

Με τιποτα πλεον δεν τρελλαινομαι! Εδω μεχρι και εκλογες με εναν υποψηφιο εχω αξιωθει να δω (αξεχαστες εποχες υπερδημοκρατικων διαδικασιων χαχαχα), πλεον δε με σκιαζει τιποτα! χαχαχαχα

Επισκέπτης

τι παραλογο ειπε ο ανθρωπος?
Προφανως κατα την γνωμη σου ο καθε κωλοπαιδαρας μπορει να κυκλοφορει ατιμωρητα εξω και να πεταει μια μολοτοφ σε περιουσιες...

Επισκέπτης
"ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΚΙΟΛΛΑΣ ΧΟΝΤΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΧΕΙΣ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΚΥΠΡΟ! ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΘΑ ΤΟΞΕΡΕΣ"
Aπο τον Μemosan.

Εσυ ρε μεγαλε αφου πηγες Ναυτικο και οχι Στρατο πως το ξερεις οτι οσοι πανε ΦΑΝΤΑΡΟΙ στην Κυπρο ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΟ?

Αν ειναι Αξιωματικοι δεν λεω,βαζουν...οι Φανταροι ΔΕΝ βαζουν και αυτο σου το λεει ενας που ηταν ΕΛΔΥΚ στο 1ο ΤΠ.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
"ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΚΙΟΛΛΑΣ ΧΟΝΤΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΧΕΙΣ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΚΥΠΡΟ! ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΘΑ ΤΟΞΕΡΕΣ"
Aπο τον Μemosan.

Εσυ ρε μεγαλε αφου πηγες Ναυτικο και οχι Στρατο πως το ξερεις οτι οσοι πανε ΦΑΝΤΑΡΟΙ στην Κυπρο ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΟ?

Αν ειναι Αξιωματικοι δεν λεω,βαζουν...οι Φανταροι ΔΕΝ βαζουν και αυτο σου το λεει ενας που ηταν ΕΛΔΥΚ στο 1ο ΤΠ.

και στο δημοσιο μεσω ΑΣΕΠ προσλαμβανεσαι..... ( 100 μεσω ΑΣΕΠ και 10000 απο δω και απο κει)
για πες λοιπον αφου πηγες, τα κονομησες η οχι?

Επισκέπτης
και στο δημοσιο μεσω ΑΣΕΠ προσλαμβανεσαι..... ( 100 μεσω ΑΣΕΠ και 10000 απο δω και απο κει)
Τι με ενδιαφερει εμενα αυτο και τι σχεση εχει με την απαντηση που εδωσες στον soisix?
για πες λοιπον αφου πηγες, τα κονομησες η οχι?
Εγω ημουν στο 1ο Ταγμα το 1994 με την 93Ε'ΕΣΣΟ και τοτε παιρναν 80 η 90 Λιρες Κυπρου οι Στρατιωτες,και οι Δεκανεις και Λοχιες 100 η 110(δεν θυμαμαι ακριβως τωρα):Eμεινα στο νησι εναν χρονο κλεισμενο,γιατι ανηκα σε ζυγη σειρα(226),οι μονες μεναν 10 μηνες(τοτε).

Με αυτα τα λεφτα την εβγαζες για δυο βδομαδες για τα εξοδα:τσιγαρα καφεδες και καμμια εξοδο σε κανα σινεμα και κανα ποτακι-μεχρι εκει.Aντε τρεις για τους πολυ σφικτους.

Αν αυτο εσενα σου φαινεται κονομα παει καλα...ΜΕΣΟ για ΕΛΔΥΚ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να βαλει φανταρος για διαφορους λογους τους οποιους ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ:Aπλα πεταξες μια κοτσανα στα κουτουρου.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Τι με ενδιαφερει εμενα αυτο και τι σχεση εχει με την απαντηση που εδωσες στον soisix?Εγω ημουν στο 1ο Ταγμα το 1994 με την 93Ε'ΕΣΣΟ και τοτε παιρναν 80 η 90 Λιρες Κυπρου οι Στρατιωτες,και οι Δεκανεις και Λοχιες 100 η 110(δεν θυμαμαι ακριβως τωρα):Eμεινα στο νησι εναν χρονο κλεισμενο,γιατι ανηκα σε ζυγη σειρα(226),οι μονες μεναν 10 μηνες(τοτε).

Με αυτα τα λεφτα την εβγαζες για δυο βδομαδες για τα εξοδα:τσιγαρα καφεδες και καμμια εξοδο σε κανα σινεμα και κανα ποτακι-μεχρι εκει.Aντε τρεις για τους πολυ σφικτους.

Αν αυτο εσενα σου φαινεται κονομα παει καλα...ΜΕΣΟ για ΕΛΔΥΚ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να βαλει φανταρος για διαφορους λογους τους οποιους ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ:Aπλα πεταξες μια κοτσανα στα κουτουρου.

δεν μιλαω για τοσο πισω! την τελευταια 7-8 ετια εχεις υποψιν σου ποσα παιρνουνε?

Και εχε υπ οψιν σου οτι ενας μεσος φανταρος ακομη και τωρα παιρνει λεφτα που του φτανουνε για 1 πακετο τσιγαρα!

Επισκέπτης
δεν μιλαω για τοσο πισω! την τελευταια 7-8 ετια εχεις υποψιν σου ποσα παιρνουνε?
Για πες εσυ που τα εμαθες καλυτερα στο Ναυτικο:Μην πεις ψεματα ομως...

Επιμενεις ακομη οτι ο μεσος φανταρος στην ΕΛΔΥΚ ειναι βυσματιας?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Οι ΦΑΝΤΑΡΟΙ ειναι ελληνες πολιτες με ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ...

..και με υποχρεώσεις που πηγάζουν από την ιδιότητα του ως στρατιώτη, μια ιδιότητα που προβλέπεται συνταγματικά...

Δουλεια του ελληνικου στρατου δεν ειναι να κυνηγα απελπισμενους ανθρωπους στα συνορα....

Δουλειά του ΕΣ είναι να φυλάει τα σύνορα...
Όχι να ζητάει εκκαθαριστικά από το καθέναν που πάει να μπει παράνομα για να δει αν όντως είναι απελπισμένος ούτε να κρίνει ποιος δικαιούται να εισέλθει και ποιος όχι...

Δουλεια του ελληνικου στρατου δεν ειναι η συναυτουργια σε εγκληματα πολεμου τυπου ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ....

Το ότι λες εσύ ότι είναι εγκλήματα δεν σημαίνει ότι είναι...Ειδικά μονάδων μηχανικού και υγειονομικού που μάλλον καλό κάνουν εκεί που είναι...
Την αποστολή στρατευμάτων την αποφασίζει η κυβέρνηση του ελληνικου λαού...
Αν διαφωνείς με την επιλογή αυτή, μην φηφίζεις πασοκ ή νδ που έχουν ταχθεί υπέρ της αποστολής...

Δουλεια του ελληνικου στρατου δεν ειναι η καταστολη κινηματων,διαδηλωτων και λαικων διεκδικησεων....

Απ' όσο θυμάμαι, ο στρατός δεν έχει καθήκοντα ΜΑΤ ούτε και χρησιμοποιήθηκε στο πρόσφατο παρελθόν για καταστολή διαδηλώσεων, ακόμη και παράνομων...

Δεν ειναι δουλεια του ελληνικου στρατου η διαιωνιση του διαιρει και βασιλευε αναμεσα στους ελληνες φανταρους....

Το ποιος διαιρεί και ποιος διχάζει, ρώτα το σε αυτούς που μοιράζουν φυλλάδια έξω από τα στρατόπεδα...

Δουλεια του ελληνικου στρατου ειναι να σου εξασφαλιζει τις καταλληλες συνθηκες υγιεινης και ασφαλειας κατα τη θητεια σου...και να μην συγκαλυπτει θανασιμα η μη <<ατυχηματα>>...

Ο ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΣΤΟΛΗ...ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΨΟΝΙΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΘΕΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ και εχει ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ...κανενας καραβανας-παρασιτο της κοινωνιας δεν πρεπει να εχει δικαιωμα
να την διασυρει...

Δεν διαφωνούμε..
Με την προσθήκη ότι ούτε κανένα κομματόσκυλο θα υποδαυλίζει την πειθαρχία και το ηθικό με διανομή φυλλαδίων και συνδικαλισμό της κακιάς ώρας...

Και στην τελική, δεν μας λες ποια είναι η αποστολή του ΕΣ, να ξέρουμε και εμείς;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom