Λοιπον για τελειωνουμε μια και καλη με σενα γιατι μου ταχεις κανει τσουρεκια με τη βλακεια σου!
ο ΣΥΡΙΖΑ και καθε πολιτικο κομμα, καθε οργανωση καθε, συλλογος, καθε εταιρεια, καθε σουβλατζιδικο και καθε πιτσαρια ΕΧΟΥΝ δικαιωμα να μοιραζουνε διαφημιστικα φυλλαδια! ( οι "προκυρηξεις" του Συριζα το ιδιο πραγμα ειναι, πελατες ψαχνουνε)
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΟΜΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΥΛΙΤΙΖΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΠΕΙΘΙΑ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ!
Ασε λοιπον τις παπαριες περι δικαιωματος του Συριζα να μοιραζει διαφημιστικα, γιατι ΜΟΝΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ! Αν υπηρχε σοβαρη δικαιοσυνη σάυτη τη χωρα θα ειχανε συλληφθει ολοι οσοι τα μοιραζουνε για ενα καρο παραβασεις του ποινικου κωδικα αλλα και του συνταγματος!
Ρουφα το αυγο σου τωρα παπουλη και κοψε τις μαλακιες επιτελους!
οριστε θαυμαστε τον παλιο, γνωστο, αμπλαουμπλα πορνοπαπο!
Ολο λογια και απο ουσια μηδεν! Κατα την προσφιλη οτυ τακτικη, μολις στριμωχτηκε την εκανε με ελαφρα! Δεν εχω αγαπητε να προσθεσω τιποτε αλλο για σενα, απο μονος σου αναιρεισαι!
1) Συμφωνήσαμε ότι
ο ΣΥΡΙΖΑ (και ο καθένας) έχει δικαίωμα να μοιράζει προκηρύξεις. Διαφωνούμε σε επιμέρους σημεία, όπως στο ποιά η έννοια της προκήρυξης ή του διαφημιστικού εντύπου και ποιά η θεμελίωση του δικαιώματος: εσύ το θεμελιώνεις στην αγοραία, οικονομική ελευθερία λέγοντας ότι και οι ιδέες ή οι πολιτικές προτάσεις είναι εμπόρευμα, εγώ το θεμελιώνω στην ελευθερία της διακίνησης των ιδεών και την ελευθερία της πολιτικής δράσης. Ας κρατήσουμε, προς το παρόν, πάντως τη συμφωνία στο δια ταύτα.
2) Αφού δέχεσαι λοιπόν το παραπάνω, λες ότι
ναι μεν δικαιούται να διανέμει προκηρύξεις ο ΣΥΡΙΖΑ (εν προκειμένω), αλλά δεν δικαιούται να λέει αυτά που λέει. Διότι συνιστούν παραβάσεις του ΠΚ κλπ. Ερώτημα που γεννάται: Ποιός κρίνει και ποιός αποφασίζει περί αυτού;
3)
Έρχεσαι πάντως ν' αντιμετωπίσεις την πολιτική άποψη / δράση του άλλου (του ΣΥΡΙΖΑ εν προκειμένω) με την ποινική καταστολή.
4) Αυτό φίλτατε κατά την γνώμη μου είναι
απαράδεκτη ποινικοποίηση του δικαιώματος πολιτικής δράσης και έκφρασης και δεν έχει κανένα έρεισμα ούτε πολιτικό ούτε νομικό. Μόνο του έρεισμα είναι τα ΤΑΝΚΣ!
5)
Μπορείς εσύ ή οι φίλοι σου να καταθέσετε μηνυτήρια αναφορά και να οδηγηθεί σιδεροδέσμιος ο Αλαβάνος και ο Τσίπρας στον εισαγγελέα, το δικαστήριο και τη φυλακή.
6) Περαιτέρω οι μικρολεπτομέρειεις της μικρής - μικρουλας προβοκάτσιας σου είναι οι εξής (προκύπτουν από την ολοκληρωμένη παράθεση, εκ μέρους μου, των ποστς σου επί του θέματος)
α) Πετάς τη μαλακία περί ανταρσίας, λιποταξίας κλπ στα οποία δήθεν προτρέπει / παρακινεί ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να αναφέρεις την πηγή. Αντιθέτως καλείς τους άλλους να την προσκομίσουν, αν και δεν υποχρεούνται (καθόσον καθείς υποχρεούται να αποδεικνύει τους δικούς του ισχυρισμούς).
β) Όταν στην εμφανίζουν την φοβερή και τρομερή προκήρυξη,
εγκαλείς τους άλλους για λαθροχειρία και φυσικά αναγκάζεσαι αμέσως να παραδεχθείς ότι έκανες “λάθος”.
γ) Πουθενά (παρά την αποδεδειμενη σου ευφράδεια)
δεν επιχειρηματολογείς, με λογική τάξη, για την βασική σου έγκληση ότι, δλδ, η προκήρυξη αυτή συνιστά ποινικό αδίκημα. Απλώς επειδή διαφωνείς με την ύπαρξη δικαιωμάτων των στρατευμένων, με την εισαγωγή του συνδικαλισμού στο στρατό, αλλά και με την ύπαρξη του συνδικαλισμού γενικά, και επειδή δεν θέλεις ή δεν δύνασαι να επιχειρηματολογήσεις , καλείς τον εισαγγελέα να παρέμβει και τα όργανα να συλλάβουν τους αντιφρονούντες.
δ)
Εκμεταλλεύεσαι δε τη φύση του παρόντος μέσου (ιντερνετικό φόρουμ) όπου άλλος μπαίνει, άλλος βγαίνει, κοιτάμε όλοι τα τελευταία ποστς και λίγοι ψάχνουμε τη λογική σειρά και τη γενεαλογία των ισχυρισμών, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΟΡΥΒΟ και ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. Χωρίς καμιά λογική ή πραγματική βάση.
Γι αυτό σε αποκαλώ προβοκάτορα.
ε)
Δεν στέκομαι στους αναπόδεικτους και παντελώς αναιτιολόγητους χαρακτηρισμούς ή και ύβρεις προς εμένα ή όσους διαφωνούν μαζί σου αν και είναι επίσης σοβαρό ζήτημα.
στ) Δήλωσες ότι εγώ βιοπορίζομαι από το ΣΥΡΙΖΑ.
Πόθεν το γνωρίζεις;
Μήπως είσαι και ολίγον συκοφάντης;
Εσύ ο εγκαλών (επί του ηθικού) πόθεν βιοπορίζεσαι;
ΥΓ Φούσκωσαν τα τσουρεκάκια σου αρκετά; Αν ναι, στο φούρνο αμέσως!