Νέα

Ντοκουμέντα ΝΤΡΟΠΗΣ για τη δράση των Αριστεριστών–ΚΚΕ Διεθνικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rafman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Εγω δεν σε ειπα μαλακα...
αν και εισαι Τρισμέγιστος... :jerking:

Παρτον τον Σχορτσιανίτη θα σε τζετρζελαρει στα χοντρα...

Είσαι  και  σεμνότυφος  τώρα  ?

πρόσεξε  λίγο , η  ωχρα  σπειροχαίτη  σε  τρελλαίνει  και  θα  στενοχωρηθούμε !

OP
OP
rafman

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Pouranger σημερα ψαχνομαι για κανενα πουρο η GRANNY
για δωσε τα φωτα σου....

Για τον πορνοπαπο την Θελω γιατι εχει βαρεσει φρικη απο την αγαμία

για λεγε...
Πουρο-Γιαγιαδο-γαμικουλα

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Α  και  για  κάτι  μαλακιστήρια  που  στέλνουνε  περίεργα  μηνυματάκια
Τη  βέργα  μου  δεν την πετώ
Και  την κάπα  μου  την  κρέμασα !

Κανονίστε  να  στενοχωρηθούμε !

OP
OP
rafman

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Α  και  για  κάτι  μαλακιστήρια  που  στέλνουνε  περίεργα  μηνυματάκια
Τη  βέργα  μου  δεν την πετώ
Και  την κάπα  μου  την  κρέμασα !

Κανονίστε  να  στενοχωρηθούμε !

Κοκκινη ηταν η κάπα σου που κρεμασες ?

OP
OP
rafman

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
[size=20pt]Τελικα το βιβλιο του Λαζαριδη κρυβει ΧΡΥΣΟ[/size]

ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΟΥ... ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ

[size=15pt]ΕΜΦΥΛΙΟΣ[/size]

Δεν θα μάθουμε ίσως ποτέ, πώς και πότε ακριβώς αποφασίστηκε ο Εμφύλιος
Πόλεμος. Ποιος ήταν ο «σχων την πρωτοβουλίαν» ... Αν ήταν δηλαδή φαεινή ιδέα
του Ζαχαριάδη που την αποδέχτηκαν και την ενθάρρυναν ευχαρίστως οι Σοβιετικοί
γιατί εξυπηρετούσε πλήρως τα σχέδιά τους την εποχή εκείνη. Ή αν οι Σοβιετικοί
υπέβαλαν την ιδέα αυτή με ένα μορφασμό ή με έναν υπαινιγμό στον Ζαχαριάδη και
κείνος την υιοθέτησε αμέσως γιατί έβλεπε να ξανοίγεται μπροστά του «στάδιον δόξης
λαμπρόν». Η μεγάλη ευκαιρία να ξεπλύνει το στίγμα από την αναγκαστική, έστω,
απουσία του από την Αντίσταση
και τον Δεκέμβρη. Να αποδείξει πως δεν ήταν μόνο
πολιτική αλλά και στρατιωτική ιδιοφυία.

Γεγονός, πάντως, είναι πως ο Εμφύλιος ήταν μέσα στα σχέδια και τις προοπτικές του
ΚΚΕ και του Στάλιν.
Γι' αυτό και οι Σιάντος - Ιωαννίδης, κατά παράβαση της
Συμφωνίας της Βάρκιζας, έκρυψαν τον περισσότερο και καλύτερο οπλισμό του ΕΛΑΣ
και έστειλαν στο Μπούλκες 5.000 μαχητικά και αφοσιωμένα στελέχη του. Πράξεις και
οι δύο με βαρύνουσα σημασία, που ασφαλώς δεν θα αποτολμούσαν οι ηγέτες του
ΚΚΕ χωρίς την έγκριση ή την υπόδειξη των Σοβιετικών. Όπως και να ναι, ένα είναι
βέβαιο: Ο εμφύλιος πόλεμος με τις διεθνείς προεκτάσεις του στις συνθήκες του
ψυχρού πολέμου που μαινόταν την εποχή εκείνη, ήταν πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση
για να αφεθεί στην πρωτοβουλία και τη δικαιοδοσία του Ζαχαριάδη και του Ιωαννίδη.
Αυτό, άλλωστε, σαφώς προκύπτει, τόσο από τις ομολογίες των κορυφαίων
πρωταγωνιστών Γούσια, Βλαντά, Μπαρτζώτα, όσο και από τα επίσημα άρχεία του
ΚΚΕ, ένα μέρος των οποίων έφερε στη δημοσιότητα η «Αυγή» το 8εκέμβρη 1979 -
Γενάρη 1980.
Για αρκετά χρόνια η επίσημη εκδοχή του ΚΚΕ ήταν πως τον εμφύλιο μας τον
επέβαλλαν οι Άγγλοι και η Δεξιά με τον μονόπλευρο εμφύλιο πόλεμο που είχαν
εξαπολύσει αμέσως μετά τη Βάρκιζα. Τ
ο επιχείρημα δεν ήταν βέβαια και τόσο
πειστικό, ήταν όμως το μόνο που είχε κάποια αληθοφάνεια...

ΣΕΛΙΔΑ 79

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ το Βιβλιαρακι να ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΤΕ....

Με εκτίμηση

[size=20pt]ΛΕΩΝ-ΡΑΦΜΑΝ[/size]

OP
OP
rafman

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Ο Πολεμιστής του φωτός ΛΕΟΝΤΑΣ-ΡΑΦΜΑΝ όταν δεν διακρίνει ΜΑΧΗ
Αποσύρεται στην ΑΓΕΛΗ του και προετοιμάζεται για την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΑΧΗ

ΣΑΣ ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ 300.000 ΑΡΙΣΤΕΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ…

Με εκτίμηση
[size=15pt]ΛΕΟΝΤΑΣ-ΡΑΦΜΑΝ[/size]

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Το  θέμα  όμως  δεν  είναι  οι εξυπναδούλες
Κλείνω  εδώ  τη  συμμετοχή  μου  , αφού  δε  θα  κάτσω  να  βάλω  μυαλό στον κάθε συφυλιδικό !
Κι  όποιος  έχει  αντίθετη  άποψη , όταν  έχουμε  θέματα  αρχής , η  Δημοκρατία  είναι συγκρουσιακό πολίτευμα  και η  τοων πλειόνων γνώμη κρατείτω .
Όσοι  με  φασιστικές  μεθόδους  νοσταλγούν το παρελθόν  ε  ας  κοπιάσουν !
NO PASSARAN
Το  θέμα  είναι  τα  μακρονήσια , τα Γιούρα , η Γυάρος  και  όλα  τα  κολαστήρια που  οι  «νικητές»  του  εμφυλίου ,πρόέβησαν  στη  γενοκτονία  ενος  κόσμου !
Νικητές  από τη  μαλακία  που  έδερνε  την  ηγεσία  του ΚΚΕ  που  έδιωξε τους  καπετάνιους , για να  πάρει  τους  βενιζελικούς Αξιωματικούς γνώστες  του  κλασσικού πολέμου  αξιωματικούς  της  Ευελπίδων  που  καθήλωσαν τον αντάρτη  να  κάνει  μάχη  χαρακωμάτων .

Οι  νικητές  γιατί  η  νοοτροπία  της  κομματικής  γραφειοκρατείας όταν  η  Αθήνα και όλη σχεδόν η  Ελλάδα  ελέγχονταν  από  τον ΕΛΑΣ ήταν  να  συρθούν στη Βαρκιζα .

Γιατί  δεν  πήγαν  σε  εκλογές  όπως  ο Τολιάτι  στην Ιταλία !

Και  επέτρεψαν  να  ξαναρθουν οι Γλύξμπουργκ .
Επέτρεψαν  να  ξαναπατήσει  το πόδι στην Ελλάδα  ο  Παύλος  και  Φρειδερίκη ( μέλος  της  ναζιστικής  νεολαίας ) .

Επέτρεψαν  να  συγχωρεθούν  οι δοσίλογοι και  οι ταγματασφαλήτες  και  να  ρέψουν στις  φυλακές  και στις  εξορίες  οι αντάρτες .

Για  να  έχουμε  τον Αγαθόνικο τν στρατιωτικό ιερέα  στο μακρονήσι  μητροπολίτη  Μεσογαίας και Λαυρεωικής , για  να  έχουμε  τον Ιωαννίδη  διοικητή  της  ΕΣΑ  στο Μακρονήσι , αόρατο  δικτάτορα .
Τον  Παπαδόπουλο , στρατιωτικό  επίτροπο στα  στρατοδικεία , βασανιστή  των  στρατιωτών στα  σύνορα  με  τις  συνομωσίες  της  ζάχαρης  αρχιπραξικοπηματία !

Μια  γενοκτονία  ενός  νικητή  εις  βάρος  του  ηττημένου !
Και  χρεώνεται  τις  μαλακίες  του Σιάντου  ένας  ολόκληρος  κόσμος !

Και  την ώρα  που  όλη  η  Ευρώπη  με  το Μάρσαλ  ανασταίνονταν , εδώ  μονο  μια  Χαλυβουργική  φτιάχτηκε ) , ο  ένας  αδερφός  σκότωνε  τον  άλλο !  Για  να  αλωνίζει  η  αλητ  της  ντόπιας  πλουτοκρατίας  !
Και  αντί  σήμερα  να  φτάσουμε  στη συμφιλίωση  και  να  κοιτάξουμε  να  πάει μπροστά  ο κωλότοπος  , έχουμε  τα  φασιστάκια  να  μας  διχάζουνε .

Έ  όχι  ρε  φίλε  ο διχασμός  δεν θα  περάσει !
Θα  σας  τσακίσουμε  πριν  σηκώσετε  κεφάλι !
Πριν  δηλητηριάσετε  την  κοινωνία !

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
6
τωρα μιλαμε σοβαρα? μιλαμε για υποθεσεις του 1940-50 που και οι ιδιοι οι πρωταγωνιστες τους τις εχουν ξεχασει?
Αχρηστες Ελληναρες της συμφορας... Νομιζετε οτι αν ερθει ο καθε Χουντικος μαλακας στα πραγματα θα καθεστε και θα σας πληρωνουν κακομοιρηδες...
σας φουσκωνειτα μυαλα ο Καρατζαφυρερ με τις λαικολογιες του και νομιζετε οτι αν διωξουμε μερικους πεινασμενους Πακιστανους και Αλβανους θα σωθει η Ελλαδα... και αν αφησουμε τους παπαδες ( που ειδικα οι Χριστιανοι ιερεις επεβιωσαν και εμειναν αλωβητοι πληθυσμιακα και οικονομικα και στην σοβιετικη ρωσια ακομη, ακομη και στην Κουβα ) Οι Ορθοδοξοι Χριστιανοι Ιερωμενοι σας που τα εκαναν τακιμια με τους Τουρκους με τους Ναζι με τον Σταλιν με οποιονδηποτε θα τους εξασφαλιζε τα λεφτουδακια τους εσεις καθεστε σαν τα προβατα στο ΛΑΟΣ και ακουτε μαλακιες για την προσφορα του κληρου στον Αγωνα για το ανυπαρκτο Κρυφο σχολειο και νομιζετε οτι ολοι οι μεταναστες ειναι αγραμματα ζωα σαν και εσας... Τοτε γιατι ΦΟΥΣΤΟΠΑΝΘΗΡΑ η Ορχηστρα των Χρωματων , στο Μπαλετο της Εθνικης Λυρικης Σκηνης ειναι οι πρισσοτεροι Αλβανοι και Ρωσοι? Ξερεις γιατι ? γιατιολοι εσεις οι ελληναρες καθεστε και φραπεδιαζεστε (κανονικα και μεταφορικα) και ελπιζετε οτι θα βγει ο Φυρερ να δειτε και σεις μια θεσουλα στο δημοσιο μια και δεν τα καταφερατε να επιβιωσετε με την ΝΔ...
Νομιζετε με το επιπεδο σας οτι θα επιβιωνατε στην Ναζιστικη Γερμανια των Αρειων του Χιτλερ... κακομοιρα μαυροτσουκαλα ουτε για να καθαριζετε τους φουρνους στο Αουσβιτς δεν θα σας ειχε ο Αδολφος που νομιζετε οτι ειστε και η περιουσια φυλη.
Οσο υπαρχουν ακομη μπατσοι που δεν εχουν κρεμαστει απο τα εντερα του τελευταιου παπα δεν θα γινει τιποτε σε αυτο τον κοσμο.
Αλλα ισως αυτος ο κοσμος και ειδικα αυτος ο τοπος των λαμογιων και των αγραμματων δεν το αξιζει!

Δειτε αυτο το αποσπασμααπο το Κορανι και δειτε οτι ολοι οι θρησκειολαγνοι στα ιδια πιστευουν και με τα ιδια ταιζουν τον κοσμακη... [size=10pt][size=10pt]Κοροιδα[/size][/size]

OP
OP
rafman

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
[size=15pt]Θέλοντας μονό να υπενθυμίσω  κάποια πράγματα του φίλου και συναγωνιστή  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Pouranger έχω να πω τα εξής …[/size]

Τις εξυπναδούλες δεν τις κατασκευάζω εγώ νομίζω ότι κάποιος που διαβάζει λίγο το
Thread αντιλαμβάνεται πως «οι εξυπναδούλες γεννιούνται» αγαπητέ.

Μετά το DNA αυτού το Site (Bourdela.tv)  κρύβει Τζερζελε (Enforcer) και αντιπαραθέσεις τις οποίες προσωπικά αποδέχομαι και συμμετάσχω.  ΧΩΡΙΣ να ΧΑΦΙΕΔΙΖΩ..

ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ nick !!!

Μετά όσον αφορά τον εθνικό διχασμό Εκεί συγνώμη puranger αλλά είπες μαλακία…ΧΟΝΤΡΗ διότι ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΙΧΑΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ούτως η άλλως για  γέλια  είναι είναι τα πεπραγμένα του σφυροδρέπανου και εγώ απλά κάνω χαβαλέ και COPY-PASTE όπως λετε.. Και τα λέω Τσιγκλώντας κάποιους..χεχεχεχε

Κάπου μπορεί να ξεφεύγει λίγο αλλά οφείλετε να αναγνωρίσετε ότι δεν
Ξέφυγα πολύ. Και ειχαμε και καλο ΧΑΒΑΛΕ

Το θέμα που θα πρέπει να ΨΑΞΕΙΣ Pouranger είναι ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ !!!….
Και αν όλα είναι σκέψεις και ιδεασμοί ενός συφιλιδικού όπως τον ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΣ.

Αρχικά με χλευάζατε γιατί υποτίθεται ότι τα έκανα όλα copy paste και μάζευα τα σκουπίδια του διαδικτύου… Προσπαθώντας λοιπόν να με μειώσετε τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ κάθε μέρα γίνονταν ολο και πιο HARDCORE   μέχρι που έφτασα στην πηγή σας (CORE) και σας έσκασα την βόμβα…..ΛΑΖΑΡΙΔΗ που ηταν συγκρατούμενος του ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ

Εκει αποχωρησατε....

Επειδή όμως στον πόλεμο του 1940 δεν τα καταφέρνατε καλά  έχει ως συνέπεια να μην τα καταφέρνετε και στον μοντέρνο ΠΟΛΕΜΟ καλά.

Πάντως pouranger για να σου πλέξω λίγο το εγκώμιο σου λέω το εξής:
Ήσουν καλός πολεμιστής αλλά ΛΙΓΟΣ διότι ο ΛΕΟΝΤΑΣ-ΡΑΦΜΑΝ ο γιος του ΛΕΩΝΙΔΑ έχει πολεμική παράδοση 2549 ετών … από το 540π.χ

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ..

[size=16pt]Πάντως κρίμα που χάνετε την ψυχραιμία σας τόσο εύκολα.[/size]

Τέλος να σας πω ότι εμένα σιγά σιγά η ΑΠΟΣΤΟΛΗ μου τελειώνει και θα πάω να βρω τον ΦΙΛΟ και Συνέλληνα  HOTSCORPIOS τον οποίο Χαφιεδίσατε. Και προσωπικά δεν μου άρεσε γιατι περναγα καλα και στο thread του:

«Αριστεριστές και Λαθρομετανάστες δολοφονούν την κοινωνία»

Αλλά πριν αποχωρήσω στην ΠΑΝΘΗΡΗΚΗ ΑΓΕΛΗ ΜΟΥ έχω μερικά ακόμη άπλυτα
Και μετα θα ξανασχοληθω με την παλιά γνώριμη παρέα της TΑΥΛΑΝΔΗΣ γιατι σε λιγο
καιρο πεταω παλι....

Με εκτίμηση
[size=19pt]ΛΕΩΝ - ΡΑΦΜΑΝ[/size]

Επισκέπτης
Και  αντί  σήμερα  να  φτάσουμε  στη συμφιλίωση  και  να  κοιτάξουμε  να  πάει μπροστά  ο κωλότοπος  , έχουμε  τα  φασιστάκια  να  μας  διχάζουνε .

Έ  όχι  ρε  φίλε  ο διχασμός  δεν θα  περάσει !
Θα  σας  τσακίσουμε  πριν  σηκώσετε  κεφάλι !
Πριν  δηλητηριάσετε  την  κοινωνία !

Ναι ευτυχως που οι διαφοροι κοκουεδες και οι αριστερατζες σκοτωνονται για την εθνικη ομοψυχια :jerking: :jerking: :jerking:

street_of_dreams

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Κλείνω  εδώ  τη  συμμετοχή  μου  , αφού  δε  θα  κάτσω  να  βάλω  μυαλό στον κάθε συφυλιδικό !

΄Αργησες πολύ, φίλε, ν' ακολουθήσεις τη μόνη στάση και συμπεριφορά που αξίζει σε χαμένα κορμιά, κακέκτυπα των συνεργατών των Γερμανών και δοσιλόγων:την περιφρόνηση.Αν εξαρχής του "γυρίζατε την πλάτη" και τον αφήνατε στο παραλήρημά του, θα τόχε βουλώσει από μέρες!
Όσοι πάλι θέλουν να παρακολουθούν όψιμους θλιβερούς βρυκόλακες (επί αντιπαροχή...), άξιοι της μοίρας τους είναι.Το αντάλλαγμα για τον "πόλεμο" πούδωσε ο ..απόγονος του Λεωνίδα τόσες μέρες ενάντια στις "αριστεράντζες" το απεκάλυψε ο ίδιος: σεξοτάξιδο στην Ταϋλάνδη!...Και πολύ ακριβά τους κοστίζει...

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
6
Σωστα κανει ο ΡΑΦΜΑΝ γιατι τα κατωτερα φυλετικα οντα ( ασιατες, ερυθροι υποσημιτες, μαλαιοι κτλ) ειναι καταληλοι μονο για υπηρετες η εργατες του σεξ. Οποτε αφηνει την διαιωνιση του Ελλαδικου πλυθησμου στους αλβανους και σπαταλαει το Ιχωρ του
σε Ταυλανδες. Αλλα ουπς ετσι δεν εκανε κοι ο Μεγας Αλεξανδρος με την Περσιδα Ρωξανη? 'Αν δεν ειχε πεθανει στην Πενταποταμια θα ειχε φτασει μεχριΠαταγια... σωστα ΛΕΩΝ-ΑΛΕΞ-ΡΑΦΜΑΝ???

OP
OP
rafman

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Σωστα κανει ο ΡΑΦΜΑΝ γιατι τα κατωτερα φυλετικα οντα ( ασιατες, ερυθροι υποσημιτες, μαλαιοι κτλ) ειναι καταληλοι μονο για υπηρετες η εργατες του σεξ. Οποτε αφηνει την διαιωνιση του Ελλαδικου πλυθησμου στους αλβανους και σπαταλαει το Ιχωρ του
σε Ταυλανδες. Αλλα ουπς ετσι δεν εκανε κοι ο Μεγας Αλεξανδρος με την Περσιδα Ρωξανη? 'Αν δεν ειχε πεθανει στην Πενταποταμια θα ειχε φτασει μεχριΠαταγια... σωστα ΛΕΩΝ-ΑΛΕΞ-ΡΑΦΜΑΝ???

Σωστα τα λες.... (μονο μην με μπερδεψεις με τον Sir το Alex Ferguson)
Αλλα δεν παω μονο για σεξ παω και για Muay Thai..
Οσο για το ΣΕΞ..
Εχω βαρεθει να γαμαω ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΡΙΕΣ του ανατολικου ΜΠΛΟΚ και ειπα να αλαξω
λιγο το φαι... γιατι ξερεις και το ΠΟΥΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΦΕΙ ΠΡΕΠΕΙ Να αλαζει ντην ΤΡΟΦΗ.....
Το ιδιο ισχυει και για τον ΛΕΩΝ-ΡΑΦΜΑΝ..

Εσυ αμα εχεις ΑΓΑΜΙΕΣ και Κομπλεξ δεν φταιει για ολα ΛΕΩΝ-ΡΑΦΜΑΝ
Ξεκομπλεξαρισου και κουνα τα κολομερια σου να δεις πως ειναι παραεξω απο το Ελλαδισταν
και μετα μπορουμε να μιλησουμε περισοτερο...

Φιλουρες

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ξεκομπλεξαρισου και κουνα τα κολομερια σου να δεις πως ειναι παραεξω απο το Ελλαδισταν
και μετα μπορουμε να μιλησουμε περισοτερο...

καλά..έχεις χάσει κάθε αίσθηση

έχεις καταντήσει ο γελοίος που γίνειται ακόμα πιο γελοίος

εσύ που έχεις πάει και έχεις βγει εκτος ελλάδας λουστράκο? Τρίκαλα? Βόνιτσα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom