tsakonas13
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
συμβουλη που την ακολουθησα σε ολες τις δουλειες που πηγα ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗ ΨΩΛΗ ΣΟΥ
Λαχειοπωληςτι δουλειά κάνεις?
Λαχειοπωλης
ε, εσύ αν κάνεις σεξ στη δουλειά, θα είναι πραγματικά λαχείο!!!
Πολλές φορές. Ευτυχώς οι "πελάτισσες" μου είναι αρκετά εύκολες.
Πολλές φορές. Ευτυχώς οι "πελάτισσες" μου είναι αρκετά εύκολες.
εσύ τι δουλειά κάνεις???
Γραφείο τελετών έχω.
Γραφείο τελετών έχω.
εκτός εάν φορμάρει τον ίδιο τον "πελάτη"χαχαχαχα!
Στις 9 του μακαρίτη ε???
χαχαχαχα!!!
εκτός εάν φορμάρει τον ίδιο τον "πελάτη"
στις μέρες μας η βαλίτσα πάει και πιο μακριά μερικές φορέςαπαπαπα!
εσύ την πήγες μακριά τη βαλίτσα!!!
στις μέρες μας η βαλίτσα πάει και πιο μακριά μερικές φορές
τι δουλεια κανεις ρε;Τη πρωτη φορα περασε χαλαρα αν και μαθευτηκε τη δευτερη αναγκαστηκα να φυγω και απο τη δουλεια... ,ευτυχως σε βαθος χρονου μου βγηκε σε καλο..
Ειχα 4 αφεντικα ,οι 3 παντρεμενοι και ο 4ος ελευθερος και ειμασταν ηλικιακα κοντα,ειχε σχεση χρονια με μια τσουπα (ωραιο απλα) καναμε παρεα,η γκομενα κολλησε ,ηθελε συννεχεια να τα λεμε πιο πολυ μονοι μας καταληξαμε με τα πολλα να με στο αμαξι της δωρο του αφεντικου (ουτε αμαξι δεν ειχα τοτε) καποια στιγμη βγηκαν βρωμες στη δουλεια αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο και τη σκαπουλαρα με ενα απλο παγωμα των σχεσεων με το αφεντικο και η γκομενα βρηκε αλλο χορηγο..
Περασαν τα χρονια και στη δουλεια ηρθε μια γυναικαρα που εκαναν ουρα οι αντρες για χαρη της..Αντιζηλος μου κιολας,μου εφαγε τη θεση (σταματησα να ειμαι προισταμενος) και υπηρχε μια παγωμαρα στις σχεσεις μας.
Με τα πολλα και επειδη υπηρχαν αρκετες ωρες κοινης βαρδιας πιασαμε κουβεντα και τελικα ενα βραδυ καταληξαμε σπιτι της να .
Για κανα 4 μηνο βρισκομασταν σχεδον καθε βραδυ και ολα καλα με πολυ , ωσπου καμποια μερα και αφου ειχα δει μια παγωμαρα στις σχεσεις μου με το μεγαλο αφεντικο ,σταματησε να μου μιλαει η γκομενα την ωρα που ηταν το μεγαλο αφεντικο εκει ,ουτε τα τυπικα ,μου πεταξε και μια ατακα το αφεντικο που με εβαλε σε σκεψεις και τη πιεσα και μου τα ξερασε ολα στο ιδιο βραδυ στο σπιτι..
Το αφεντικο παντρεμενο και αυτη του πουλαγε ερωτα ενω μαζι μου.την επομενη μερα παραιτηθηκα απο τη δουλεια διαολοστειλα και τη γκομενα ,ηρθε με βρηκε το αφεντικο που ειπε οτι ηταν ερωτευμενος μαζι της ,του ειπα κι εγω οτι γινοταν (καλος ανθρωπος) και πως πλεον δε μπορουμε να ειμαστε ολοι στον ιδιο χωρο εργασιας..
Ακομα η γκομενα δουλευει εκει ,πρεπει να τη ακομα το αφεντικο..
Το ολο σκηνικο μου βγηκε σε καλο γιατι βρηκα μια καλυτερη δουλεια οπου την κανω ακομα με μελλον και καλυτερα λεφτα..
Οποτε ισως να την ξαναεκανα τη
και τι λεει ο ποινικος κωδικας;Άποψή μου: να πηγαίνει μέχρι εκεί που επιτρέπει ο ποινικός κώδικας!!!
να υποθέσω πως τουλάχιστον να είναι ενήλικος - ενήλικη και να μπορεί να περπατάει όπως και να κυκλοφορεί το αίμα στις φλέβες ακόμακαι τι λεει ο ποινικος κωδικας;