You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νταραβερι με τις υπαλληλους μου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pavlik
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 428
- Εμφανίσεις 36K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
α να χαθείτε ρε....κοροιδεύετε τον κόσμο....γι αυτό και εγώ δεν σας γράφω τι συνέβη στο παράρτημα των γραφείων της εταιρείας μου στο μονακό , κατά την διάρκεια του ραλλύ F1 , στην προεδρική σουίτα που έχω φτιάξει δίπλα από το γραφείο για να ξεκουράζομαι μετά τα διάφορα meetings με τον αλβέρτο,γιατί θα μου πείτε ότι λέω ψέμματα.....εκεί να σκάσετε από περιέργεια....
Διαισθάνομαι ότι τα ποστ έχουν μπει σε χρονική αταξία ..
Κοινώς και άκρως λογικά :
Πρώτα ο φίλος Enforcer έστειλε για βρούβες την Ρωσίδα ή οποία από τον καημό της έμαθε καλά ελληνικά και θέλησε να μπει στο δημόσιο με πρόεδρο επιτροπής τον φίλο Duracell….και αφού γαμήθηκε και με τον πρόεδρο χωρίς προκοπή ..Ταξίδεψε στο μακρινό Μονακό με Eagean (39 €) και ..
Κατέληξε να την παίρνουν τρενάκι ο talos43 με τον πρίγκιπα Αλβέρτο…
Ουφφφ…Μπήκε σειρά…
Πρώτα ο φίλος Enforcer έστειλε για βρούβες την Ρωσίδα ή οποία από τον καημό της έμαθε καλά ελληνικά και θέλησε να μπει στο δημόσιο με πρόεδρο επιτροπής τον φίλο Duracell….και αφού γαμήθηκε και με τον πρόεδρο χωρίς προκοπή ..Ταξίδεψε στο μακρινό Μονακό με Eagean (39 €) και ..
Ουφφφ…Μπήκε σειρά…
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
Διαισθάνομαι ότι τα ποστ έχουν μπει σε χρονική αταξία ..
Ουφφφ…Μπήκε σειρά…
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.. τι λε ρε ????
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
χαραμιζεστε βρε παιδακια
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
Εγω μια μερα μπαινω στο γραφειο πεταω την τραγιασκα στον καλογερο και μου λέει η Miss Moneypenny James σε θέλει ο Μ στο γραφειο του με τον πρωθυπουργο........
Αλλα τι σας τα λέω αφου τα εχετε δει στις ταινιες μου!!!!!!
ΥΓ προς αυτον με το αδιαβροχο laptop. Μαλλον εχει μπασει νερα γιατι καθε φορα που ποσταρεις μου ερχονται μπουρμπουληθρες στην οθονη!!!!!!!
Αλλα τι σας τα λέω αφου τα εχετε δει στις ταινιες μου!!!!!!
ΥΓ προς αυτον με το αδιαβροχο laptop. Μαλλον εχει μπασει νερα γιατι καθε φορα που ποσταρεις μου ερχονται μπουρμπουληθρες στην οθονη!!!!!!!
dimitrisathina
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
γιατί δεν μου δίνετε κι εμένα απ' αυτό που πίνετε ???????
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
μεγάλε ass τα σέβη μου...έτσι είναι το σωστό..έβαλες τα πράγματα στην θέση του...χρονικά....αδελφέ γελάω μισή ώρα τώρα και δεν μπορώ να σταματήσω...πανάξιος....χαχαχαχα....ωχ η κοιλιά μου από τα γέλια......Διαισθάνομαι ότι τα ποστ έχουν μπει σε χρονική αταξία ..
Ουφφφ…Μπήκε σειρά…
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
είναι ειδική παραγγελία για κουνημένους σαν και εμάς....γιατί δεν μου δίνετε κι εμένα απ' αυτό που πίνετε ???????
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Ποσο φιδεμπορες ειναι μερικοι ρε πουστη μου εδω μεσα
Παλι καλα που ειμαστε παλιοι και εχουμε μαθει τι κουμασια ειναι
Εγω που λετε, μια φορα στη δουλεια, γαμησα το αφεντικο μου. Ηταν μαγκες ενας μουνος ξανθος δυο μετρα, γαλανα ματια, σιελ βλεφαριδες, φρυδια με το χρωμα του παγου, φτερνες σαν του Αχιλλεα ( η μια ειχε και την τρυπα απο το βελος μαλιστα ), δαχτυλακια σαν της Bellucci, οπως και τα βυζια της.
Ενταξει και της λεω στο χυμα σε εχω δει που ξερογλειφεσαι με την παρτη μου τοσο καιρο, και της πεταω τον γρυλο εξω και αυτη για να μην γινει βουκινο ( και καλα οτι φανηκε ο πουτσος μου εν ωρα εργασιας ) επεσε στα τεσσερα και αρχισε να τον παιρνει στο στομα της. Απο την καβλα που ειχα, τον εκανε deepthroat και προς στιγμην της ειχα δημιουργησει ενα τριτο βυζι, αναμεσα στα αλλα δυο.
Τελειωνω γυρω στις 4 φορες απανωτα μαγκες, και ολα αυτα χωρις η γκομενα να εχει παρει ΔΕΥΤΕΡΗ ανασα, και μετα την γυρναω στα τεσσερα με την κωλαρα εμπρος μου, και την γαμουσα για ενα 10ωρο ασταματητα. Στο τελος η τυπισσα ειχε παθει αφυδατωση απο τον ιδρωτα που εχυσε, και μου ειπε να σταματησω. Της λεω "μωρη μαλακω στα μισα με κοβεις?" - "Τι να κανω, δεν αντεχω αλλο" μου λεει.
Ε και ετσι οπως ειμαι ρε μαγκες την παραταω και φευγω, παραιτουμαι και μετα απο κανα μηνα απο τη δουλεια γιατι μου ειχε πρηξει τα αρχιδια να την γαμησω, και πλεον την βλεπω ετσι για κανα καφε και κανα γαμησακι που και που.
Καριολες.
Παλι καλα που ειμαστε παλιοι και εχουμε μαθει τι κουμασια ειναι
Εγω που λετε, μια φορα στη δουλεια, γαμησα το αφεντικο μου. Ηταν μαγκες ενας μουνος ξανθος δυο μετρα, γαλανα ματια, σιελ βλεφαριδες, φρυδια με το χρωμα του παγου, φτερνες σαν του Αχιλλεα ( η μια ειχε και την τρυπα απο το βελος μαλιστα ), δαχτυλακια σαν της Bellucci, οπως και τα βυζια της.
Ενταξει και της λεω στο χυμα σε εχω δει που ξερογλειφεσαι με την παρτη μου τοσο καιρο, και της πεταω τον γρυλο εξω και αυτη για να μην γινει βουκινο ( και καλα οτι φανηκε ο πουτσος μου εν ωρα εργασιας ) επεσε στα τεσσερα και αρχισε να τον παιρνει στο στομα της. Απο την καβλα που ειχα, τον εκανε deepthroat και προς στιγμην της ειχα δημιουργησει ενα τριτο βυζι, αναμεσα στα αλλα δυο.
Τελειωνω γυρω στις 4 φορες απανωτα μαγκες, και ολα αυτα χωρις η γκομενα να εχει παρει ΔΕΥΤΕΡΗ ανασα, και μετα την γυρναω στα τεσσερα με την κωλαρα εμπρος μου, και την γαμουσα για ενα 10ωρο ασταματητα. Στο τελος η τυπισσα ειχε παθει αφυδατωση απο τον ιδρωτα που εχυσε, και μου ειπε να σταματησω. Της λεω "μωρη μαλακω στα μισα με κοβεις?" - "Τι να κανω, δεν αντεχω αλλο" μου λεει.
Ε και ετσι οπως ειμαι ρε μαγκες την παραταω και φευγω, παραιτουμαι και μετα απο κανα μηνα απο τη δουλεια γιατι μου ειχε πρηξει τα αρχιδια να την γαμησω, και πλεον την βλεπω ετσι για κανα καφε και κανα γαμησακι που και που.
Καριολες.
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Τι είναι αυτό?
Όταν έπιασα δουλεία στην εταιρία που είμαι όλοι πηδιώντουσαν . ,ενεργό παράδειγμα ο πρόεδρος
[το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι]
Έλεγα αμάν να έρθει και η σειρά μου.
Παρά ότι έιχαν πιάσει ορισμένα άτομα και τα έιχαν στείλει εκτός ως πρός παραδειγματισμό, το πήδημα εξακολουθούσε να είναι στο μυαλό όλων μέσα στην εταιρία.
Κάποια στιγμή είχαμε αρχίσει και τις ψιλό κόντρες και καταλήξαμε να πηδάνε εκέι που είχε χύση ο άλλος και δεν είχε κρυώσει ακόμη.
Απολογισμός,
πρωταθλητής ο συνάδελφος με 10 γαμηένες ,τις οποίες όμως έβγαλε πρόγραμμα και έτσι τελείωσε άδοξα η τύχη του στην εταιρία,ως πρός το γαμήσι,έφυγε αργότερα εθελούσια.
Εγώ είχα πηδήξει 3, δεν μπορούσα να πηδήξω στα χύσια του συναδέλφου και ας είμασταν φίλοι.
Ακόμη τώρα ορισμένες το θέλουν αλλά έχω βρεί το μουνάκι μου.
[το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι]
Έλεγα αμάν να έρθει και η σειρά μου.
Παρά ότι έιχαν πιάσει ορισμένα άτομα και τα έιχαν στείλει εκτός ως πρός παραδειγματισμό, το πήδημα εξακολουθούσε να είναι στο μυαλό όλων μέσα στην εταιρία.
Κάποια στιγμή είχαμε αρχίσει και τις ψιλό κόντρες και καταλήξαμε να πηδάνε εκέι που είχε χύση ο άλλος και δεν είχε κρυώσει ακόμη.
Απολογισμός,
πρωταθλητής ο συνάδελφος με 10 γαμηένες ,τις οποίες όμως έβγαλε πρόγραμμα και έτσι τελείωσε άδοξα η τύχη του στην εταιρία,ως πρός το γαμήσι,έφυγε αργότερα εθελούσια.
Εγώ είχα πηδήξει 3, δεν μπορούσα να πηδήξω στα χύσια του συναδέλφου και ας είμασταν φίλοι.
Ακόμη τώρα ορισμένες το θέλουν αλλά έχω βρεί το μουνάκι μου.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 151
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις