Νέα

Νταραβερι με τις υπαλληλους μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pavlik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 428
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Που ξέρεις με τι άνθρωπο τα είχε; Το σχόλιο ήταν γενικό

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
καλα ειναι λογικη αυτη?κ με τον γιαγκουλα ναταχε,ασ χώριζε κ μετα να την εχυναν απο παντου,θα σαρεσε να στο κανε μια μακροχρονια σχεση σου?

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Εγω εχω γραμματέα πάντα η οποία πρέπει να εχει πληρη καθηκοντα. Δεν παίρνω γραμματεα αμα δεν την γαμάω!!!

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.567
Πόντοι
21.585
Λοιπόν δεν μπορώ να καταλάβω εν έτι 2007 γιατί επιμένετε ότι η άλλη άμα θέλει να γαμηθεί είναι πουτάνα.
Πουτάνα είναι, αν θέλετε τη γνώμη μου, αν έχει έναν άντρα που τη φροντίζει και εν αγνοία του πηδιέται με άλλους δέκα. Ακόμα και σε μια όχι σοβαρή σχεσή, που αυτό δεν είναι αμοιβαία κατανοητό :cheesy: . Και φυσικά για χρήματα. Το αν πηδιέται συνεχώς χωρίς να πειράξει κανένα, έχει να κάνει με την ποιότητα του ανθρώπου και όχι με τη πουτανιά

θα συμφωνησω!

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.567
Πόντοι
21.585
Εγω εχω γραμματέα πάντα η οποία πρέπει να εχει πληρη καθηκοντα. Δεν παίρνω γραμματεα αμα δεν την γαμάω!!!

βοηθησε με συναδελφε διευθυντη στο interview τι τη ρωτας?
"τα καταπινεις ή τα φτυνεις?"

:think: :think: :think:

8anasis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
η κοπελιά τα είχε με μια χαρά παιδί. Μετά από ένα χρόνο συναντήθηκα με ένα παλιό συνάδελφο και μου είπε ότι και αυτός τη πήδηξε. Φυσικά μόνο μία φορά αυτός και μόλις του είπα ότι εμένα με έγλειψε κι'ολας, άφρισε από τη ζήλια του γιατί άλλα του είπε... :p

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
ποτε στα 27 χρόνια που δουλεύω.. ακολουθώ την βασική αρχή never get meat where you get your bread (δεν τρώω κρέας εκαί που βγάζω το ψωμί μου) για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.εχω πολλά παραδείγματα φίλων οι οποίοι αφού πήδηξαν μία φορά τους καβαλήσανε οι πηδηγμένες.. και κάναν ότι θέλανε
χαχαχαχα και απο γαμικουλες εγινανε  :jerking:  :jerking:  :jerking: αβερτα ρε μπορντελμαν
χαχαχα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ποτε στα 27 χρόνια που δουλεύω.. ακολουθώ την βασική αρχή never get meat where you get your bread (δεν τρώω κρέας εκαί που βγάζω το ψωμί μου) για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.εχω πολλά παραδείγματα φίλων οι οποίοι αφού πήδηξαν μία φορά τους καβαλήσανε οι πηδηγμένες.. και κάναν ότι θέλανε

Καλά λες. Τουλάχιστον δύο όροφους μακριά

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
καλα ειναι λογικη αυτη?κ με τον γιαγκουλα ναταχε,ασ χώριζε κ μετα να την εχυναν απο παντου,θα σαρεσε να στο κανε μια μακροχρονια σχεση σου?

Αυτό που λέω είναι, που ξέρεις τι έκανε ο άλλος. Άμα ήταν εντάξει μαζί της είναι καργιόλα, άμα δεν ήταν, ποιος την κατηγορεί. Γενικό το σχόλιο όπως είπα

gamikulas

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Γαμάτε όσο μπορείτε παίδες

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο!!
Εκεί που είμαι τώρα έχω βάλει στο μάτι μια milf!!
Σε κουβεντούλα που είχαμε για να δω τι παίζει, κατάλαβα πως θα ήθελε ή στην ηλικία της ή λίγο μεγαλύτερό της, για τα φράγκα μάλλον!!

Eatme

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Απάντηση με αφορμή το σχόλιο του Heelover, αλλά και γενικώτερα. - Συγγνώμη για το deviation από το βασικό θέμα.

Φαντάζομαι ότι θα μπορούσε κανείς να με χαρακτηρίσει ως milf. Είμαι 39, συνήθως με περνάνε αρκετά νεώτερη, και με φλερτάρουν έντονα πολλοί νέοι έως και νεώτατοι άνδρες (εικοσάρηδες), για τους οποίους πάντα σκέφτομαι ότι τους λείπει η μαμά τους.

Μου είναι αδύνατον να δω ερωτικά έναν νέο άντρα, δηλ, για μένα και ένας 45άρης είναι οριακά από άποψη ηλικίας, ο δε μεγάλος έρωτας της ζωής μου, με τον οποίο παρεπιμπτόντως εργαζόμασταν μαζί,  με περνούσε 27 ολόκληρα χρόνια, - ίσως εμένα να μου λείπει ο μπαμπάς μου!
Πάντως, με τα λεφτά δεν παίζει τίποτα. Είμαι από ευκατάστατη οικογένεια, έχω δική μου δουλειά, οι έξοδοι πληρώνονται μία ο ένας μία ο άλλος (επιμένω σ'αυτό) και δώρα δεν δέχομαι ποτέ προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.

Και για να προλάβω περαιτέρω καυστικά σχόλια ορισμένων, το forum το διαβάζω εδώ και κάποιους μήνες όταν θέλω να χαλαρώσω γιατί σπάω πλάκα με τα πιο πολλά θέματα, βλέπω πώς σκέφτονται οι άντρες (μ'αρέσει) και παίρνω και κάποιες πληροφορίες.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Απάντηση με αφορμή το σχόλιο του Heelover, αλλά και γενικώτερα. - Συγγνώμη για το deviation από το βασικό θέμα.

Φαντάζομαι ότι θα μπορούσε κανείς να με χαρακτηρίσει ως milf. Είμαι 39, συνήθως με περνάνε αρκετά νεώτερη, και με φλερτάρουν έντονα πολλοί νέοι έως και νεώτατοι άνδρες (εικοσάρηδες), για τους οποίους πάντα σκέφτομαι ότι τους λείπει η μαμά τους.

Μου είναι αδύνατον να δω ερωτικά έναν νέο άντρα, δηλ, για μένα και ένας 45άρης είναι οριακά από άποψη ηλικίας, ο δε μεγάλος έρωτας της ζωής μου, με τον οποίο παρεπιμπτόντως εργαζόμασταν μαζί,  με περνούσε 27 ολόκληρα χρόνια, - ίσως εμένα να μου λείπει ο μπαμπάς μου!
Πάντως, με τα λεφτά δεν παίζει τίποτα. Είμαι από ευκατάστατη οικογένεια, έχω δική μου δουλειά, οι έξοδοι πληρώνονται μία ο ένας μία ο άλλος (επιμένω σ'αυτό) και δώρα δεν δέχομαι ποτέ προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.

Και για να προλάβω περαιτέρω καυστικά σχόλια ορισμένων, το forum το διαβάζω εδώ και κάποιους μήνες όταν θέλω να χαλαρώσω γιατί σπάω πλάκα με τα πιο πολλά θέματα, βλέπω πώς σκέφτονται οι άντρες (μ'αρέσει) και παίρνω και κάποιες πληροφορίες.

Κυρία μου....
Το μόνο που έχω να πώ είναι το εξής :
(Αν η περιγραφή του εαυτού σας ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα)

Μακάρι να ήταν έτσι και οι υπόλοιπες !
Η πλειονότητα....κάνει και απαιτεί....τα ακριβώς αντίθετα !

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Oρθότατον. Μακριά. Εμένα ποτέ δεν μου βγήκε σε καλό, τη μία φορά μάλιστα παντρεύτηκα. Αφήστε τα γκομενικά έξω από τις δουλειές, εγώ προσωπικά εδώ και χρόνια αντιμετωπίζω τις γυναίκες συναδέλφους σαν άντρες. Νομίζω πως έτσι σε αντιμετωπίζουν και αυτές αλλιώς, πιο ξηγημένα.

Απολύτως ομοιοπαθής κι εγώ θα συμφωνήσω 100%.

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765

Δεν το νομίζω. Το πιο μητρικό πράγμα που θα ήθελαν, είναι να πάρουν το στηθος σου στο στόμα τους. Τα υπόλοιπα, ίσως να τα έκαναν με την ξαδέρφη τους (δες και το ανάλογο thread "sex με συγγενή") αφού θέλουμε να παραμείνουμε στο οικογενειακό πλαίσιο.

Στα υπόλοιπα, αποτελείς πρότυπο.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Tο forum το διαβάζω εδώ και κάποιους μήνες όταν θέλω να χαλαρώσω γιατί σπάω πλάκα με τα πιο πολλά θέματα, βλέπω πώς σκέφτονται οι άντρες (μ'αρέσει) και παίρνω και κάποιες πληροφορίες...

Kαλά κάνεις! θα μπορούσες όμως να προτείνεις το site και σε κάποιες άλλες ανοιχτόμυαλες φίλες σου (κατηγορίας MILF ή και μικρότερες)... για να μεγαλώνει η παρέα μας ;)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.269
Πόντοι
12.056

Ναι καλα αυτα που λες..αλλα δεν μας ειπες επι του θεματος...Σεξ στην δουλεια κανεις?? :think: :P

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66

καλώς μας ήλθες....να ακούμε και γνώμες από γυναίκες άνω των 35 που έχουν μια αρκετά μεγάλη πείρα, και μάλλον σπάνιο ακούγεται να μην αρέσουν οι μικρότεροι σε τέτοιες ηλικίες, ευτυχώς δηλαδή γιατί σε λίγο εμέις οι 45άρηδες θα ψάχναμε για γυναίκα με το φανάρι του διογένη...οι περισσότερες που ξέρω για μικρότερους ψάχνουν....τέλος πάντων να σε διαβάζουμε συχνίτερα ελπίζω.....και περιμένω άποψη για το σεξ στην δουλειά....εγώ πάντως είμαι κατά...παλιότερα το πλήρωσα ακριβά και από τότε έβαλα μυαλό..μακρυά.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom