Για να λέω την αλήθεια, αυτά είναι αρχές, πού πολλές φορές παραλίγο να τις παραβώ. Αν έχεις μιά μουνάρα 22 χρονών, με πρόσωπο να της πάρεις το κεφάλι επαναλαμβάνω "ΜΟΥΝΑΡΑ" και σου την πέφτει και συ είσαι 50, έλα να μου πεις τι κάνεις. Έφτασα μέχρι το κρεβάτι και 'κεί πριν την της βγάλω το βρακάκι σταμάτησα κι΄άρχισα τις μαλακίες, πως έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, θα μπορούσα να είμαι πατέρας της κλπ πού προφανώς ούτε τα λέω για άλλες, ούτε τα κάνω έξω από την δουλειά. Ήταν στην ουσία φρένο πριν το γκρεμό. Γλύτωσα. Μετά από μένα την έπεσε σε άλλον πιό χαμηλά στην ιεραρχία. Η κοπέλα έψαχνε προστάτη. Ακόμη την πληρώνει και ακριβά μάλιστα. Χώρια πού τον ξεφτιλίζει και καθημερινά. Φαντάσου να ξέρουν όλοι στην δουλειά σου ότι κουμάντο δεν κάνεις εσύ, αλλά το μουνί της Φ....... Αν φυσάς και το χρήμα και είσαι παντρεμμένος, πληρώνεις διπλά, γιατί δεν σε χωρίζει και η γυναίκα σου (ποιός αφήνει τη χρυσοφόρο όρνιθα), που θα σου κοστίσει εφάπαξ, αλλά κάνει το κορόϊδο και σε μαδά κανονικά κι΄αυτή. Εσύ που έχεις τις ενοχές, πληρώνεις σαν μαλάκας. Δυστυχώς έχω πολλά παραδείγματα με άντρες θύματα. Εγώ τα γράφω περισσότερο για να τα εμπεδώνω πιό πολύ γιατί ο διάολος έχει πολλά ποδάρια, κορμιά, στιγμές και μορφές και ελπίζω να συγκρατιέμαι πάντα. ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΕΊΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΕΥΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΟΥΝΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ. Αυτό σκέφταμαι όταν με πλησιάζει ο "πειρασμός". Ειναι ένα ιδιότυπο μαρτύριο σαν τού Αγίου Αντωνίου. Λίγος κόπος παραπάνω σήμερα και γαμάς το μουνί της διπλανής πόρτας και γλυτώνεις να σε γαμήσει αύριο το μουνί της δικής σου. ΑΥΤΑ