Νέα

Νταραβερι με τις υπαλληλους μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pavlik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 428
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Προσωπικά, αν και δουλεύω σε πολυεθνική εταιρεία με πολύ προσωπικό και λόγω θέσης θα μπορούσα να παίξω...  :sunglasses: το αποφεύγω όπως ο διάλος το λιβάνι!
ΠΟΤΕ δεν ανακάτεψα προσωπικές + συναδελφικές γνωριμίες... ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ... :jerking:

Και πολύ καλά κάνεις. Εγώ τα ανακάτεψα και τα έκανα μπουρδέλο!

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
κανένας που να γαμάει υπάρχει; :)
εγώ σύνολο, στην επαγγελματική μου πορεία έχω γαμήσει 3εις και με μία τα είχα και ένα χρόνο μάλιστα.
Στη δουλειά που είμαι τώρα μου την έπεφτε μία άλλα το έπαιξα δύσκολος γιατί είχε πολύ μεγάλο στόμα. Απλά πρέπει να προσέχεις ποιες γαμάς για να μη γίνεις το θέμα της ημέρας.

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Στη δουλειά που είμαι τώρα μου την έπεφτε μία άλλα το έπαιξα δύσκολος γιατί είχε πολύ μεγάλο στόμα. Απλά πρέπει να προσέχεις ποιες γαμάς για να μη γίνεις το θέμα της ημέρας.
Αγαπητέ συναγωνιστή ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι το θέμα, οι γαμεύσιμες και διαθέσιμες έχουν μεγάλο στόμα και δεν το χρησιμοποιούν μόνο για να ρουφάνε! Και υπάλληλος να είσαι αν πηδάς μία παντα βρίσκει τρόπο να το χρησιμοποιεί εναντίον σου (ειδικά όταν είσαι παντρεμένος όπως η περίπτωσή μου), για την διαολιά πάντα βρίσκουν τρόπο!!). Η μόνη λύση είναι να πηδάς στην δουλειά παντρεμένη όπου σας δένει η ΟΜΕΡΤΑ! :cheesy:

s_for_sole

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
1
μεγαλον πακετο, διοτι πολλες φορες απο ενα πηδημα ξεκινας και μετα προκειπτουν ερωτες....και εκει ειναι μεγαλο προβλημα οταν καποιος απο τους δυο ειναι παντρεμενος.....

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
μεγαλον πακετο, διοτι πολλες φορες απο ενα πηδημα ξεκινας και μετα προκειπτουν ερωτες....και εκει ειναι μεγαλο προβλημα οταν καποιος απο τους δυο ειναι παντρεμενος.....
Γιαυτό λέω συναγωνιστή... να είναι παντρεμένοι και οι δυό που λέει το άσμα!

Jason(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Το να γαμάς στην δουλειά σου ειναι η μεγαλύτερη μαλακία. Σίγουρα το πληρώνεις με όσα πιστεύει η γκόμενα ότι έχεις και όχι όσα έχεις. Το να είναι παντρεμένη δεν σε διασφαλίζει. Αν έχεις περισσότερα από τον άντρα της (και για να σου καθήσει θα έχεις) την γάμησες. Εγώ λόγω θέσης, όχι εμφάνισης, όχι πως δεν είμαι ωραίος, αλλά δεν είμαι νεαρός, μου την έχουν πέσει κατά καιρούς, σχεδόν όλες και ειναι πολλές. Δεν έχω ενδώσει. Το έχω κάνει μόνο με πρόσωπα πού έχω γνωρίσει από την δουλειά μου αλλά δεν έχουν σχέση με αυτή. Η γυναίκα όταν είναι μικρή και ανύπαντρη, μπορεί και να ερωτεύεται, ψάχνει γιά αποκατάσταση, οπότε όχι. Όταν μεγαλώνει και δεν έχει παντρευτεί ακόμη, ψάχνει με πανικό, οπότε την γάμησες. Αν έχει παντρευτεί και ξενογαμιέται, δεν γαμιέται τσάμπα. Ειμαι αρκετά μεγάλος γιά να έχω διαπιστώσει ότι το φτηνότερο γαμήσι είναι με την πουτάνα. Μακριά από την δουλειά. Αυτά όταν έχεις διευθυντική θέση. Τώρα αν είσαι χαμηλά στην ιεραρχία και αυτή ειναι θηλυκή, τότε μόνο την καβαλάς και δεν χάνεις, αλλά χάνουν αυτές, γιατί κανένας δεν γαμεί την προϊσταμένη χωρίς να έχει κάτι να ζητήσει. Συνεπώς μάγκες στην δουλειά δε γαμάμε, εκτός αν πουλάμε ζιγκολίκι και πληρονόμαστε σε είδος.

iraklispro

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
τα καλυτερα  :knockinb: :knockinb: τα εκανα προ 3 χρονων οταν δουλευα σε ξενοδοχειο 5 αστερων στα μεσογεια  και απο εκει προεκυψε και σχεση που διαλυθηκε προ 6μηνου. και τωρα αν κατσει παλι θα μπω με τα μουτρα

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Γιαυτό λέω συναγωνιστή... να είναι παντρεμένοι και οι δυό που λέει το άσμα!

Έχεις δει πόσες παντρεμένες γράφουν στα περιοδικά για να ρωτήσουν αν η σχέση τους με άλλον παντρεμένο έχει μέλλον;

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Αγαπητέ συναγωνιστή ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι το θέμα, οι γαμεύσιμες και διαθέσιμες έχουν μεγάλο στόμα και δεν το χρησιμοποιούν μόνο για να ρουφάνε! Και υπάλληλος να είσαι αν πηδάς μία παντα βρίσκει τρόπο να το χρησιμοποιεί εναντίον σου (ειδικά όταν είσαι παντρεμένος όπως η περίπτωσή μου), για την διαολιά πάντα βρίσκουν τρόπο!!). Η μόνη λύση είναι να πηδάς στην δουλειά παντρεμένη όπου σας δένει η ΟΜΕΡΤΑ! :cheesy:

+1

Iδανική αντιμετώπιση του ζητήματος.  :sunglasses:

Η Ultimate No-Way-to-Loose-Situation!    :cool2:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Δέν δουλεύω. Όταν δούλευα πέρυσι η μόνη που άξιζε ήταν μια 40αρα προιστάμενος που είχε και ένα-δύο μούλικα. Πού να μπλέξεις τώρα...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Δέν δουλεύω. Όταν δούλευα πέρυσι η μόνη που άξιζε ήταν μια 40αρα προιστάμενος που είχε και ένα-δύο μούλικα. Πού να μπλέξεις τώρα...

Φίλε μου, όπως το δει κανείς.  Αν ήταν χωρισμένη, ΜΑΚΡΥΑ! Αν ήταν παντρεμένη και έπαιξε, κατά την ταπεινή μου γνώμη (και εφ' όσον λες άξιζε) έπρεπε ν' ακολουθήσεις. Όχι να πάρεις πρωτοβουλία βέβαια, λόγω θέσης και μόνο.

surf7

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Να πω και την δική μου εμπειρία. Έχω διευθυντική θέσει και μου την είχε πέσει στην δουλειά μία παντρεμένη (και εγώ παντρεμένος είμαι). Έκανα την ίδια σκέψη με τον συναγωνιστή που πιστέυη ότι άμα τα έχεις με παντρεμένη δεν υπαρχή κίνδυνος. Λάθος, μεγάλο λάθος ! Όταν σταμάτησα την σχέση, για να εκδικηθή, έστειλε ανώνυμες επιστολές στον πρόεδρο του Δ.Σ..  Με  δυσφημούσε ότι έκανα διάφορες ατασθαλίες στην εταιρία. Στην τρίτη επιστολή, μου στείλανε ορκωτούς λογιστές και ελέγξανε τα πάντα. Ευτυχώς δεν βγήκε τίποτα, αλλά πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές.
Πήρα ένα μεγάλο μάθημα, πότε πια πήδημα στην δουλειά !

ANAL_yze THIS

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Το να γαμάς στην δουλειά σου ειναι η μεγαλύτερη μαλακία. Σίγουρα το πληρώνεις με όσα πιστεύει η γκόμενα ότι έχεις και όχι όσα έχεις. Το να είναι παντρεμένη δεν σε διασφαλίζει. Αν έχεις περισσότερα από τον άντρα της (και για να σου καθήσει θα έχεις) την γάμησες. Εγώ λόγω θέσης, όχι εμφάνισης, όχι πως δεν είμαι ωραίος, αλλά δεν είμαι νεαρός, μου την έχουν πέσει κατά καιρούς, σχεδόν όλες και ειναι πολλές. Δεν έχω ενδώσει. Το έχω κάνει μόνο με πρόσωπα πού έχω γνωρίσει από την δουλειά μου αλλά δεν έχουν σχέση με αυτή. Η γυναίκα όταν είναι μικρή και ανύπαντρη, μπορεί και να ερωτεύεται, ψάχνει γιά αποκατάσταση, οπότε όχι. Όταν μεγαλώνει και δεν έχει παντρευτεί ακόμη, ψάχνει με πανικό, οπότε την γάμησες. Αν έχει παντρευτεί και ξενογαμιέται, δεν γαμιέται τσάμπα. Ειμαι αρκετά μεγάλος γιά να έχω διαπιστώσει ότι το φτηνότερο γαμήσι είναι με την πουτάνα. Μακριά από την δουλειά. Αυτά όταν έχεις διευθυντική θέση. Τώρα αν είσαι χαμηλά στην ιεραρχία και αυτή ειναι θηλυκή, τότε μόνο την καβαλάς και δεν χάνεις, αλλά χάνουν αυτές, γιατί κανένας δεν γαμεί την προϊσταμένη χωρίς να έχει κάτι να ζητήσει. Συνεπώς μάγκες στην δουλειά δε γαμάμε, εκτός αν πουλάμε ζιγκολίκι και πληρονόμαστε σε είδος.
Μπράβο...συμφωνώ απόλυτα και επαυξάνω!

Jason(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Για να λέω την αλήθεια, αυτά είναι αρχές, πού πολλές φορές παραλίγο να τις παραβώ. Αν έχεις μιά μουνάρα 22 χρονών, με πρόσωπο να της πάρεις το κεφάλι επαναλαμβάνω "ΜΟΥΝΑΡΑ" και σου την πέφτει και συ είσαι 50, έλα να μου πεις τι κάνεις. Έφτασα μέχρι το κρεβάτι και 'κεί πριν την της βγάλω το βρακάκι σταμάτησα κι΄άρχισα τις μαλακίες, πως έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, θα μπορούσα να είμαι πατέρας της κλπ πού προφανώς ούτε τα λέω για άλλες, ούτε τα κάνω έξω από την δουλειά. Ήταν στην ουσία φρένο πριν το γκρεμό. Γλύτωσα. Μετά από μένα την έπεσε σε άλλον πιό χαμηλά στην ιεραρχία. Η κοπέλα έψαχνε προστάτη. Ακόμη την πληρώνει και ακριβά μάλιστα. Χώρια πού τον ξεφτιλίζει και καθημερινά. Φαντάσου να ξέρουν όλοι στην δουλειά σου ότι κουμάντο δεν κάνεις εσύ, αλλά το μουνί της Φ....... Αν φυσάς και το χρήμα και είσαι παντρεμμένος, πληρώνεις διπλά, γιατί δεν σε χωρίζει και η γυναίκα σου (ποιός αφήνει τη χρυσοφόρο όρνιθα), που θα σου κοστίσει εφάπαξ, αλλά κάνει το κορόϊδο και σε μαδά κανονικά κι΄αυτή. Εσύ που έχεις τις ενοχές, πληρώνεις σαν μαλάκας. Δυστυχώς έχω πολλά παραδείγματα με άντρες θύματα. Εγώ τα γράφω περισσότερο για να τα εμπεδώνω πιό πολύ γιατί ο διάολος έχει πολλά ποδάρια, κορμιά, στιγμές και μορφές και ελπίζω να συγκρατιέμαι πάντα. ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΕΊΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΕΥΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΟΥΝΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ. Αυτό σκέφταμαι όταν με πλησιάζει ο "πειρασμός". Ειναι ένα ιδιότυπο μαρτύριο σαν τού Αγίου Αντωνίου. Λίγος κόπος παραπάνω σήμερα και γαμάς το μουνί της διπλανής πόρτας και γλυτώνεις να σε γαμήσει αύριο το μουνί της δικής σου. ΑΥΤΑ

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Έχω διευθυντική θέση και μου την είχε πέσει στην δουλειά μία παντρεμένη (κι εγώ παντρεμένος είμαι). Όταν σταμάτησα την σχέση, για να εκδικηθεί, έστελνε ανώνυμες επιστολές στον πρόεδρο του Δ.Σ... με  δυσφημούσε ότι έκανα διάφορες ατασθαλίες στην εταιρία...

Συναγωνιστή+συνάδελφε... ΕΠΡΕΠΕ να την ΛΙΩΣΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ... ΠΑΛΙΟΤΣΟΛΙΑ...

epicouros

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
0
Και ποτέ μην προσλαμβάνετε την γκόμενα σας στη δουλειά σας. Γνωστός μου την πήρε στην δουλειά του και αυτή για το καλό που της έκανε τον κεράτωσε, ο τύπος το έμαθε και όπως ήταν φυσικό την απέλυσε, μετά από αυτό η ΚΑΡΙΟΛΑ-ΠΟΥΤΑΝΑ του έστειλε το Ι.Κ.Α το οποίο τον γάμησε μιας και ψάξε-ψάξε όλο και κάτι θα βρεθεί. Δηλαδή και κερατάς και δαρμένος!!!

Επισκέπτης
να πω και εγω την μικρη μου ιστορια........εγω 25 αυτη 33 χωρισμενη με παιδι 12 χρονων......αυτη δουλευει σε μπλιμπλικαδικο και εγω δουλευα σε εταιρεια που πουλουσε και παρειχε service στα μπλιμπλικαδικα..η 33αρα με γουσταρε απο την πρωτη ματια αλλα εγω ημουν πολυ ντροπαλος(τωρα πια οχι τοσο) και δεν ενεδιδα.....καποια στιγμη αυτη εγινε πολυ πιεστικη και αρχισα να καυλωνω ασχημα με τις φοβερες βυζαρες της!!!!!!!!μια μερα που παω στο μαγαζι της......τα ειχε βγαλει ολα εξω και καυλωμενος εγω δεν αντεξα και της εκανα νοημα να ερθει στο υπογειο που ηταν οι τουαλετες..........καταληξη?της τον εδωσα στο στομα και τα φλοκια μου εφτασαν στο κατω μερος του οισοφαγου της!!!!!!!!!!!!!(ειχα να γαμησω ενα μηνα περιπου) και ανεβηκε πανω πρωτα αυτη και μετα εγω!ανταλλαξαμε κινητα και βγηκαμε εξω για καφε...εκει να δειτε τι καυλωμενες ειναι οι γυναικες που ξερουν ομως τι εχουν αναμεσα στα ποδια τους......καθομαστε για καφε και η πρωτη κινηση που κανει μπροστα σε ολο τον κοσμο που εν τω μεταξυ μας καρφωνε ηταν να βαλει το αριστερο της ποδι πανω στα μπουτια μου........αφου με ρουφηξε στα γλωσσοφιλα και ηπιαμε το καφεδακι μας φευγουμε... εκει που περπαταγαμε λιγο πριν χαιρετηθουμε βλεπει ενα παγκακι στο κεντρο της πλατειας(στην καισαριανη το σκηνικο) και μου λεει ελα λιγο να κατσουμε...καθεται με ανοικτα τα ποδια πανω μου και αρχιζει να με ρουφαει ενω ταυτοχρονα μου ετριβε ολα τα οργανα με απταιστη μαεστρια.....σε καποια φαση της αρπαζω τις βυζαρες και τις βγαζω εξω ρουφωντας τες.....και τι κανει αυτη? μου τον πεταει εξω και μου αρχιζει ενα τσιμπουκι οπου η καταληξη ηταν παλι στον οισοφαγο της.........δεν μου εκανε το χατηρι να δω τη μαπα της χυμενη αλλα μου εξηγησε οτι δεν ηθελε να λερωθει!!!!!!!!!τελικα το σταματησα το σκηνικο μαζι της και ουτε την γαμησα γιατι εφυγα απο τη δουλεια λιγο αργοτερα και μετα ειπα οτι δεν ειχε νοημα να συνεχιστει αυτο σαν πρωτη σχεση........βεβαια τις επαφες τις εχω ακομη(αλλωστε αυτη με θελει σαν παλαβη αλλα δεν με πιεζει τοσο οσο στην αρχη...).παντως δεν την γαμησα,αλλωστε δεν ειχε καλο κωλο ρε πουστη μου.......παντως μια μερα που την πηρα και της ειπα να παμε σε ξενοδοχειο μου αρνηθηκε γιατι μου ειπε οτι θελει σχεση μαζι μου και οτι δεν ειναι η πουτανα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!τα συμπερασματα δικα σας...

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
να πω και εγω την μικρη μου ιστορια........εγω 25 αυτη 33 χωρισμενη με παιδι 12 χρονων......αυτη δουλευει σε μπλιμπλικαδικο και εγω δουλευα σε εταιρεια που πουλουσε και παρειχε service στα μπλιμπλικαδικα..

Τι είναι τα μπλιμπλικάδικα ρε παιδιά;

η 33αρα με γουσταρε απο την πρωτη ματια αλλα εγω ημουν πολυ ντροπαλος(τωρα πια οχι τοσο) και δεν ενεδιδα.....καποια στιγμη αυτη εγινε πολυ πιεστικη και αρχισα να καυλωνω ασχημα με τις φοβερες βυζαρες της!!!!!!!!μια μερα που παω στο μαγαζι της......τα ειχε βγαλει ολα εξω και καυλωμενος εγω δεν αντεξα και της εκανα νοημα να ερθει στο υπογειο που ηταν οι τουαλετες..........καταληξη?της τον εδωσα στο στομα και τα φλοκια μου εφτασαν στο κατω μερος του οισοφαγου της!!!!!!!!!!!!!(ειχα να γαμησω ενα μηνα περιπου) και ανεβηκε πανω πρωτα αυτη και μετα εγω!ανταλλαξαμε κινητα και βγηκαμε εξω για καφε...εκει να δειτε τι καυλωμενες ειναι οι γυναικες που ξερουν ομως τι εχουν αναμεσα στα ποδια τους......καθομαστε για καφε και η πρωτη κινηση που κανει μπροστα σε ολο τον κοσμο που εν τω μεταξυ μας καρφωνε ηταν να βαλει το αριστερο της ποδι πανω στα μπουτια μου........αφου με ρουφηξε στα γλωσσοφιλα και ηπιαμε το καφεδακι μας φευγουμε... εκει που περπαταγαμε λιγο πριν χαιρετηθουμε βλεπει ενα παγκακι στο κεντρο της πλατειας(στην καισαριανη το σκηνικο) και μου λεει ελα λιγο να κατσουμε...καθεται με ανοικτα τα ποδια πανω μου και αρχιζει να με ρουφαει ενω ταυτοχρονα μου ετριβε ολα τα οργανα με απταιστη μαεστρια.....σε καποια φαση της αρπαζω τις βυζαρες και τις βγαζω εξω ρουφωντας τες.....και τι κανει αυτη? μου τον πεταει εξω και μου αρχιζει ενα τσιμπουκι οπου η καταληξη ηταν παλι στον οισοφαγο της.........δεν μου εκανε το χατηρι να δω τη μαπα της χυμενη αλλα μου εξηγησε οτι δεν ηθελε να λερωθει!!!!!!!!!

Όλα αυτά έγιναν στο κεντρικό παγκάκι της πλατείας της Καισαριανής; Τότε θα έπρεπε οι διερχόμενοι α.- να σας είχαν δώσει στο "100" για να σας μπουζουριάσουν, β.- να πλησίαζαν και να της τα πετούσαν και τα δικά τους φλόκια, ή γ.- να σας πετούσαν τίποτα δί-ευρα για το δημόσιο ζωντανό θέαμα που προσφέρατε στο φιλοθεάμον κοινό και στην κοινωνία.

Ε ρε πούστη μου, τι διαβάζουμε εδώ μέσα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom