Νέα

Νταραβερι με τις υπαλληλους μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pavlik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 428
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Σε εταιρία που ήμουν πριν παντρευτώ και ανοίξω δικό μου γραφείο ήταν μια γραμματέας φωτιά. Αυτή παντρεμένη , χώρισε , έφυγε από το γραφείο και τότε χώθηκα και γάμησα και εγώ... Την βλέπω ακόμα και τώρα ( 3 χρόνια μετά ) αλλά δεν τη γαμάω ( είμαι παντρεμένος τώρα και δε θέλει ...) απλώς μου γνωρίζει φίλες της !

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Ολοκληρωμένο σέξ, στο τραπέζι συσκέψεων πάνω μάλιστα, έχω κάνει στο γραφείο μίας τύπισσας, σε ασφαλή μέρα και ώρα επίσης.

Τι μου θύμισες τώρα...
Αίθουσα συσκέψεων: Ξύλινο πάτωμα. Είχε τραπέζι 7χ1,5 m, 18 καρέκλες με ρόδες γύρω-γύρω, χαλί, και 3 πολυθρόνες οι οποίες είχαν η κάθε μια 2 μαξιλάρια (πλάτη-κόλος).
Τα μαξιλάρια γλύστραγαν αν τα έβαζες στο πάτωμα, αλλά ΔΕ γλύστραγαν αν τα έβαζες στο χαλί...
Νύχτα, OFF το συναγερμό του κτιρίου, τα μαξιλάρια στο χαλί, αποτέλεσμα ένα κρεβάτι 1,5 χ 2 m στο πάρωμα...

Παραδίπλα, WC με θερμοσιφωνάκι (δεν ήταν πάντα καλοκαίρι), ΚΑΙ ντουσιέρα (στο γραφείο του προέδρου).

Ο συναγερμός ξανάμπαινε σε λειτουργία όσο ήμουνα εκεί μέσα.

Σημαντικό:
Το κτίριο του γραφείου ήταν 800 m απ το σπίτι μου...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Συναγωνιστές ανοίγω αυτό το Θέμα για ν' ανταλλάξουμε απόψεις για τις γκόμενες :cheesy: που κυκλοφορούν στους χώρους εργασίας μας και τα πιθανά γαμήσια μας... :knockinb:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Προσωπικά, αν και δουλεύω σε πολυεθνική εταιρεία με πολύ προσωπικό και λόγω θέσης θα μπορούσα να παίξω...  :sunglasses: το αποφεύγω όπως ο διάλος το λιβάνι!
ΠΟΤΕ δεν ανακάτεψα προσωπικές + συναδελφικές γνωριμίες... ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ... :jerking:

Επισκέπτης
ʼσε... θίγεις ευαίσθητο θέμα! Θα μπορούσα να τις είχα πάρει σχεδόν όλες μία-μία!!! Αλλά... παντρεμένος γαρ και δεν θέλω τρεχάματα!

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.085
Πόντοι
10.413
έχω πάρει μόνο μία.....
αλλά τι μία....
με ερωτεύτηκε και μου τα πρόσφερε ΟΛΑ.....
παρόλο που ήξερε πως είμαι παντρεμένος....
τώρα έχει φύγει από τη δουλειά (πολυεθνική εταιρεία)....
έφυγε γιατί δεν άντεχε από ένα σημείο και μετά να μην με έχει (την απέφευγα γιατί είχα ψιλοανησυχήσει κιόλας)....
ΜΕΓΑΛΟ ρίσκο...
τώρα που το σκέφτομαι, ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ....
αλλά με έπινε και μου δινόταν απίστευτα....

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Μαγκες , οι ερωτικες σχεσεις σε χωρους Πολυεθνικων , ειναι ενα επικινδυνο παιχνιδι που χρειαζεται μεγαλη προσοχη και σοβαροτητα.
Κι εγω δουλευω σε μεγαλη Πολυεθνικη αλλα στο παρελθον ειχαν γινει κανα δυο φασεις μεταξυ συναδελφων , μαθευτηκε στην Εταιρεια και φυγαν ολοι τους νυχτα!!!!!!( τους εφυγαν για να ακριβολογω).23 χρονια που δουλευω σε πολυεθνικες ποτε δεν εμπλεξα τα επαγγελματικα με τα συναισθηματικα , παρ ολο που πολυ θα ηθελα να ειχα..κουτουπωσει αρκετες!!! Ο φοβος φυλαει τα ..ερημα!!!!

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
.23 χρονια που δουλευω σε πολυεθνικες ποτε δεν εμπλεξα τα επαγγελματικα με τα συναισθηματικα ,

Δε μιλάμε για συναισθηματικά, αλλά για γαμιστικά. Μην τα μπερδεύουμε τα δύο αυτά, λές και είμαστε τίποτα γκόμενες.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ναι δίκιο έχεις meat = κρεατάκι, τσιτσι, μ..νακι,κ..ρακι

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Δε μιλάμε για συναισθηματικά, αλλά για γαμιστικά. Μην τα μπερδεύουμε τα δύο αυτά, λές και είμαστε τίποτα γκόμενες.
Φιλε andra37, εχεις απολυτο δικιο, εννουσα γαμιστικες καταστασεις και οχι συναισθηματικες....

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Ρε παιδια αληθεια δεν σας καταλαβαινω αν και βρισκομαι σε πιο δυσκολη κατασταση απο εσας,ειμαι εργοδοτης 10 ατομων τα 5 ειναι κοριτσια, το μονο που δεν μπορω να κανω ειναι να παιξω μαζι τους γιατι τοτε χαλαει η δουλεια. Αλλα εαν εισαι υπαλληλος δεν βλεπω το λογο αφου η αλλη γουσταρει γιατι να μην της το δωσεις εξαλλου εαν καποιος ειναι παντρεμενος αυτο ειναι σιγουρα γνωστο στην δουλεια του.
Anyway καποια στιγμη περασε και απο δω ενα πουτανακι 26 ετων η οποια θα δουλευε για συγκεκριμενο χρονικο διαστημα λογω σπουδων τοτε εκανα κινηση και πραγματικα δεν το μετανοιωσα.Τελειο βυζι 3αρι αδυνατουλα και γουσταρε μονο να παιρνεις πιπες με την προυποθεση να τελειωνω στο στομα της (περιττο να πω οτι τα επινε ολα) κρατησε ομως μονο 1 μηνα γιατι μετα αρχισαν τα κολοπανεπιστημια και εφυγε για Γιαννενα οπου εκτιμω οτι πιπωνει καποιον αλλο τωρα.!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ρε παιδια αληθεια δεν σας καταλαβαινω αν και βρισκομαι σε πιο δυσκολη κατασταση απο εσας, ειμαι εργοδοτης 10 ατομων τα 5 ειναι κοριτσια, το μονο που δεν μπορω να κανω ειναι να παιξω μαζι τους γιατι τοτε χαλαει η δουλεια.

Συνάδελφε-Εργοδότη ΠΡΟΣΕΧΕ γιατί εκτός ότι χαλάει η δουλειά, με τον καινούργιο νόμο "περί σεξουαλικής παρενόχλησης" αν η υπάλληλος είναι εκτός από ομορφούλα και ξύπνια... μπορεί να σε μπλέξει και να σε τραβάει απ' τ' αρχίδια μετά ζητώντας ΤΡΕΛΛΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ... ;)

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
kosfra πολύ ευχαρίστως να βοηθήσω

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Χρυσός κανόνας....

Ποτέ τις γκόμενες του "στενού" επαγγελματικού χώρου μας, δλδ αυτές στο γραφείο μας...

Των άλλων γραφείων επιβάλλεται όμως....και τα αγοράκια των άλλων γραφείων/εταιριών κλπ, ελεύθερα τις δικές μας.

Και, σαν καλοί συναγωνιστές και συμπαίκτες με τα αγοράκια των άλλων γραφείων, παίζουν ανταλλαγές πληροφοριών, διευκολύνσεις κλπ....

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
yorgos αυτό ακριβώς εννοούσα με τη βοήθεια

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Παντως γενικα καλο θα ηταν οσο λιγοτερα ξερει μια γκόμενα για σενα(που την εχεις για ξεπετα) τοσο καλυτερα.

Επισκέπτης
Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας μάλλον δεν λέει να γαμάς πελάτισσές σου. Πιθανόν να εξαιρείται η περίπτωση των εμπόρων που μπαινοβγαίνουν πολλές στα μαγαζιά τους. Αν παίζει και επαγγελματικός όρκος που να απαγορεύει αυτό το γαμήσι παίζει το ενδεχόμενο να πληρωθεί πολύ ακριβά ένα τέτοιο πήδημα αν η άλλη είναι καργιόλα και σου κάτσει για να σε δαγκώσει αργότερα.

Καλύτερα να λείπει. Τα CG κτλ τι θα κάνουν άλλωστε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom