Με τέτοια ορθογραφία που πήρες διευθυντική θέση ρε γίγαντα;
Τι πρόβλημα έχεις ? Δεν με πληρώνουν (καλά) για να γράφω χωρίς ορθογραφικά λάθη, (υπάρχουν οι γραμματείς γιαυτό), αλλά για να κλείνω δουλειές με κέρδος για την εταιρία.
Με τέτοια ορθογραφία που πήρες διευθυντική θέση ρε γίγαντα;
Τι είναι τα μπλιμπλικάδικα ρε παιδιά;
Όλα αυτά έγιναν στο κεντρικό παγκάκι της πλατείας της Καισαριανής; Τότε θα έπρεπε οι διερχόμενοι α.- να σας είχαν δώσει στο "100" για να σας μπουζουριάσουν, β.- να πλησίαζαν και να της τα πετούσαν και τα δικά τους φλόκια, ή γ.- να σας πετούσαν τίποτα δί-ευρα για το δημόσιο ζωντανό θέαμα που προσφέρατε στο φιλοθεάμον κοινό και στην κοινωνία.
Ε ρε πούστη μου, τι διαβάζουμε εδώ μέσα...
Τι είναι τα μπλιμπλικάδικα ρε παιδιά;
συμφωνω απολυτως!!!!Oχι...Ποτε...Κανονας...Ποτε πηδημα κ δουλεια μαζι...Παντα ακολουθουν μπλεξιματα...(οπως κ αν παρεις στη δουλεια σου ενα συγγενη-φιλο κλπ...)!!!
κοιτα επειδη μπορει εσυ και αλλοι να μην πιστευετε σε αυτα που γραφει ο καθενας εδω μεσα δεν σημαινει οτι πρεπει να τον χλευαζεις κιολας........και η μεγαλυτερη μαλακια που εγραψες ηταν το β)να την πλησιαζαν και να της πετουσαν τα δικα τους φλοκια! μαλλον απλα θα ευχοσουν να ζησεις κατι τετοιο γιατι στην πραγματικοτητα μαλλον τον ξεροπαιζεις στα 37 σου!!!!!!!!
Για την ακρίβεια, ψιλή πλακίτσα έκανα περισσότερο, παρά αμφισβητούσα πόσο αληθινή είναι η ιστορία που έγραψες φιλαράκο. Από την έκρηξή σου και μόνο όμως, φαίνεται ότι τελικά είσαι μεγάάάάάάλη Μούφα.
Φίλε μου, όπως το δει κανείς. Αν ήταν χωρισμένη, ΜΑΚΡΥΑ! Αν ήταν παντρεμένη και έπαιξε, κατά την ταπεινή μου γνώμη (και εφ' όσον λες άξιζε) έπρεπε ν' ακολουθήσεις. Όχι να πάρεις πρωτοβουλία βέβαια, λόγω θέσης και μόνο.