Νέα

Νταραβερι με τις υπαλληλους μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pavlik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 428
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

surf7

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Με τέτοια ορθογραφία που πήρες διευθυντική θέση ρε γίγαντα;  :headbang:

Τι πρόβλημα έχεις ? Δεν με πληρώνουν (καλά) για να γράφω χωρίς ορθογραφικά λάθη, (υπάρχουν οι γραμματείς γιαυτό), αλλά για να κλείνω δουλειές με κέρδος για την εταιρία.

Επισκέπτης
Τι είναι τα μπλιμπλικάδικα ρε παιδιά;

Όλα αυτά έγιναν στο κεντρικό παγκάκι της πλατείας της Καισαριανής; Τότε θα έπρεπε οι διερχόμενοι α.- να σας είχαν δώσει στο "100" για να σας μπουζουριάσουν, β.- να πλησίαζαν και να της τα πετούσαν και τα δικά τους φλόκια, ή γ.- να σας πετούσαν τίποτα δί-ευρα για το δημόσιο ζωντανό θέαμα που προσφέρατε στο φιλοθεάμον κοινό και στην κοινωνία.

Ε ρε πούστη μου, τι διαβάζουμε εδώ μέσα...

κοιτα επειδη μπορει εσυ και αλλοι να μην πιστευετε σε αυτα που γραφει ο καθενας εδω μεσα δεν σημαινει οτι πρεπει να τον χλευαζεις κιολας........και η μεγαλυτερη μαλακια που εγραψες ηταν το β)να την πλησιαζαν και να της πετουσαν τα δικα τους φλοκια!  μαλλον απλα θα ευχοσουν να ζησεις κατι τετοιο γιατι στην πραγματικοτητα μαλλον τον ξεροπαιζεις στα 37 σου!!!!!!!!

Επισκέπτης
Τι είναι τα μπλιμπλικάδικα ρε παιδιά;

περιεργο παντως που δεν τα ξερεις τα μπλιμπλικαδικα γιατι μου φαινεσαι για ΑΤΙΑ πρωτου μεγεθους......αλλα που εβγαινες μικρος? η σαββατιατικη εξοδος σου πριν 20 χρονια ποια ηταν?να πας στο πικολο στη συγγρου?δεν εξηγειται αλλιως!

Επισκέπτης
Oχι...Ποτε...Κανονας...Ποτε πηδημα κ δουλεια μαζι...Παντα ακολουθουν μπλεξιματα...(οπως κ αν παρεις στη δουλεια σου ενα συγγενη-φιλο κλπ...)!!!
Ομως αν θελω πηδαω χαρη στη δουλεια μου...αλλα δν το κανω...:):):):):)!!!

Blue25

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΠΗΔΗΜΑ ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ!! Το εκανα σε εταιρεια που δουλευα στις Βρυξελλες και παρολο που οι κοινωνιες εκει ειναι πιο φιλελευθερες εντουτοις η γκομενα εφαγε κολλημα και εμπλεξα ασχημα οταν αρχισε να εχει απαιτησεις για διαφορετικες συμπεριφορες στον χωρο εργασιας και ειδικα στις αξιολογησεις.  Κρατηστε το εργαλειο μεσα στο παντελονι στο χωρο εργασιας γιατι μονο κακος συμβουλος μπορει να ειναι. Γκομενες υπαρχουν παντου αλλα για φαντασου μετα το πηδημα εχεις την πολυτελεια να φυγεις ενω στη δουλεια σου δεν θα πας να παραιτηθεις...

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
κοιτα επειδη μπορει εσυ και αλλοι να μην πιστευετε σε αυτα που γραφει ο καθενας εδω μεσα δεν σημαινει οτι πρεπει να τον χλευαζεις κιολας........και η μεγαλυτερη μαλακια που εγραψες ηταν το β)να την πλησιαζαν και να της πετουσαν τα δικα τους φλοκια!  μαλλον απλα θα ευχοσουν να ζησεις κατι τετοιο γιατι στην πραγματικοτητα μαλλον τον ξεροπαιζεις στα 37 σου!!!!!!!!

Για την ακρίβεια, ψιλή πλακίτσα έκανα περισσότερο, παρά αμφισβητούσα πόσο αληθινή είναι η ιστορία που έγραψες φιλαράκο. Από την έκρηξή σου και μόνο όμως, φαίνεται ότι τελικά είσαι μεγάάάάάάλη Μούφα.  :dancing:

Επισκέπτης
Για την ακρίβεια, ψιλή πλακίτσα έκανα περισσότερο, παρά αμφισβητούσα πόσο αληθινή είναι η ιστορία που έγραψες φιλαράκο. Από την έκρηξή σου και μόνο όμως, φαίνεται ότι τελικά είσαι μεγάάάάάάλη Μούφα.  :dancing:

αν εκανες πλακιτσα σορρυ για το βρισιμο.....απλα δεν το εξελαβα εγω ως πλακα,αλλα δεν μπορω παρα να την αποδεκτω.......οκ?και σε διαβεβαιωνω οτι η ιστορια αυτη ειναι περα για περα αληθινη και εγινε βραδυ κατα τις 00.00 οποτε και πολυ λιγο κοσμο ειχε(παραμονη θυμαμαι 25ης μαρτιου ηταν) και ψωλοκρυο!!!!!!!!!για αυτο μαλλον και ηθελε να ζεσταθει......παντως ειναι η μοναδικη μου εμπειρια απο μεγαλη γυναικα δυστυχως....

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.197
Πόντοι
506
Α! Εσείς δε βάζετε μυαλό. Είπαμε το καλύτερο είναι το πληρωμένο. Δώστε κάτι γι να'χετε το κρφάλι σας ήσυχο. Αλλιώς θα σας ζητάνε άλλα, χειρότερα. Όλες οι γυναίκες για να το κάνουν ζητάνε αντάλλαγμα.

gianiss

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
ακομα και οι γυναικες σας δεν σας το δινουν τσαμπα :cheesy: :dancing: :'(

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Φίλε μου, όπως το δει κανείς.  Αν ήταν χωρισμένη, ΜΑΚΡΥΑ! Αν ήταν παντρεμένη και έπαιξε, κατά την ταπεινή μου γνώμη (και εφ' όσον λες άξιζε) έπρεπε ν' ακολουθήσεις. Όχι να πάρεις πρωτοβουλία βέβαια, λόγω θέσης και μόνο.

Κοίτα δέν έπαιξε. Ίσως θα μπορούσε αλλα δέν έγινε κάτι και εγώ δέν ήθελα αφού, δέν ήταν κάτι τρελλο (ήταν απλά καλύτερη απο τις άλλες) και το γεγονός οτι ήταν παντρεμένη μου έβαζε τύψεις. Δέν νομίζω οτι θα ήθελε και αυτή. Αν ήταν κάποια άλλη κοπέλα απο το γραφείο στον πούτσο μου θα την γαμούσα άνετα. Αλλα οι άλλες ήταν φλώμπες.

nelos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
1
στη δικια μου δουλεια δυστυχως οχι διοτι ολες το παιζουν δυσκολες.

nikes

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Εμπειρειες απο σχέσεις αλλά και sex στο χώρο της  δουλειας ....με συναδελφισες .

nikes

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Ριψοκίνδυνο αλλά απολαυστικό ..Παντα βρίσκεις τελικά τον χρόνο , και το κατάλληλο σημείο ..πότε στα γρήγορα  πότε βασανιστικά ,πότε αβολα αλλα πάντα ηδονικά ...με πολλούς κινδύνους ,αλλά ειναι κομμάτι της ζωής  σου που αν ολα πανε καλα το θυμασαι με καμάρι ...

gourouNikos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ανοιγω αυτο το θεματακι για το οποιο ομιζω οτι οι περισσοτεροι απο μας θα εχουμε κατι να "καταθεσουμε".
Ας αρχισω λοιπον εγω λεγοντας οτι στην προηγουμενη εταιρια που ημουν για σχεδον 4 χρονια προεκυψε 3 φορες μετα τα 2,5 χρονια να πηδηχτω με συναδελφισες. Και εννοω με 3 διαφορετικες σε διαφορετικες χρονικες περιοδους. Και οι 3 ηταν διαφορετικες μεταξυ τους και σωματικα και οσον αφορα το χαρακτηρα τους, οπως επισης και οι τρεις ηξεραν οτι ειμαι παντρεμενος. Τελος ομολογω οτι και οι τρεις ηταν πολυ -πολυ θελκτικες και οπως αποδειχτηκε εξαιρετικες και "κανω τα παντα" στο κρεβατι, αυτοκινητο, ασανσερ, τουαλετες...
Αν καποιος αλλος συναγωνιστης εχει να καταθεσει κατι παρομοιο ευπροσδεκτος...

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

8anasis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
εγώ μετά από ένα χρόνο δουλειάς μου την έπεσε μία με 4χρονη σχέση. Τρεις φορές "βρεθήκαμε" και δε ζήτησε τίποτα παραπάνω.

Επισκέπτης
Α ρε antisthenis... με κάνεις και τα ξαναγράφω γιατί τα συγχώνεψες και χάθηκε το post μου!!!

Σε αυτή την δουλειά που είμαι θα μπορούσα να είχα πάρει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3-4 χωρίς προσπάθεια καν. Μου κάνουν τα γλυκά ματάκια και μου πετάνε σπόντες κι εγώ κάθομαι σαν μαλάκας και τα δέχομαι. Καμιά φορά, απαντάω κι εγώ "πικάντικα" αλλά μέχρι εκεί... δεν το προχωράω... οικογενειάρχης άνθρωπος είμαι, δεν κάνω μαλακίες!!!

Καλύτερα με άγνωστες λοιπόν (κι ας μην ξέρω καν το όνομά τους!!!) :cheesy:

Στις προηγούμενες 2 εταιρίες που ήμουν ελεύθερος, είχα ξεκωλιάσει αρκετά πορνίδια. Μικρούλες κυρίως (22-25) αλλά και κάποιες MILF. Αλλά όλα αυτά κομμένα τώρα!!! :-

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
απαντησεις σαν αυτη,θαναση με κανουν και ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ διαπιστωνω ποσο ΚΑΡΙΟΛΕΣ εχουν γίνει αυτα τα ζώα που λέγονται γυναίκες..

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Λοιπόν δεν μπορώ να καταλάβω εν έτι 2007 γιατί επιμένετε ότι η άλλη άμα θέλει να γαμηθεί είναι πουτάνα.
Πουτάνα είναι, αν θέλετε τη γνώμη μου, αν έχει έναν άντρα που τη φροντίζει και εν αγνοία του πηδιέται με άλλους δέκα. Ακόμα και σε μια όχι σοβαρή σχεσή, που αυτό δεν είναι αμοιβαία κατανοητό :cheesy: . Και φυσικά για χρήματα. Το αν πηδιέται συνεχώς χωρίς να πειράξει κανένα, έχει να κάνει με την ποιότητα του ανθρώπου και όχι με τη πουτανιά

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
διαβασεσ την απαντηση του θαναση?θα θελεσ η γκομενα σου να το κανει?θα την ελεγεσ ΑΓΙΑ αν τοκανε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom