Νέα

Νταραβερι με τις υπαλληλους μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pavlik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 428
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

puroteen

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
πολλές και διαφορετικές απόψεις.
Εγω προσωπικά μια φορα εκανα κάτι στην δουλειά και την χρεώθηκα για 7 χρόνια.
Αν και στην δουλειά μου εγω πολλές επαφές με πελάτες και μερικες φορες υπήρχαν καποιες ευκαιρίες δεν επαιξε τίποτα γιατί φοβόμουν το μετά, πως θα με βλέπαν επαγγελματικά και μην μαθευτεί.Βέβαια δεν ηταν πολύ καλα μωρα, αν ηταν κανα τρελό μωρό δεν ξέρω τι θα εκανα.
Τώρα μέσα στην εταιρεια για χρόνια οι λίγες γυναίκες που ειχαμε,καθως ειμαστε ανδροκρατούμενη εταιρεια λόγω παροχής υπηρεσιων κυρίως,ηταν για τα μπάζα "για να μην μας αποσπούν την προσοχή" οπως έλεγε το αφεντικό.Τα τελευταία χρόνια καθως διευριθήκαμε ηρθε νεο αίμα και καλό.Υπάρχει ενα που θα ηθελα πολυ να κουτουπώσω αλλα κρατιέμαι καθως και οι δυο παντρεμένοι και δεν ξέρω πως να της το φέρω.Θα την στριμώξω σε καμιά γωνία....
Πίσω μου σ'εχω >:cheesy:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
βοηθησε με συναδελφε διευθυντη στο interview τι τη ρωτας?
"τα καταπινεις ή τα φτυνεις?"

χαχαχα ρε τι θυμηθηκα τώρααα!
Λοιπόν... πριν χρόνια, έψαχνα για καινούργια γραμματέα Δ/νσεως.
Αρχικά συνέταξα τις προδιαγραφές, έφτιαξα μια τριμελή επιτροπή, δημοσιεύσαμε την προκύρηξη... για να μην τα πολυλογώ, λάβαμε περίπου 900 βιογραφικά, από τα οποία τα 500 πληρούσαν τα τυπικά προσόντα, όπότε ακολούθηκε μια επιλογή βάση των επιπλέον προσόντων τους, μετά μια τηλεφωνική συνέντευξη και η Επιτροπή κατέληξε να μου προτείνει 10 που αντικειμενικά η μια ήταν καλύτερη από την άλλη!
Αρχισα λοιπόν να τις βλέπω εγώ... και μεταξύ των άλλων μπαίνει στο γραφείο μου μια αεράτη κοπέλα... πανέξυπνη και αστέρι!
Ξεκινάμε με τα τυπικά... και φτάνοντας στο τέλος της συνέντευξης την ρωτάω: "γιατί νομίζετε ότι θα πρέπει να προτιμήσω εσάς, ένταντι των υπολοίπων ισάξιων υποψηφίων σας". Τότε με κοιτάει στα μάτια και μου απαντάει αγέρωχα: "γιατί εγώ εκτός από το να κάνω καλά την δουλεία μου, ξέρω και πως πρέπει να σας χαλαρώνω από το άγχος της ημέρας" !!!
Την κοιτάζω με νόημα και την ξαναρωτάω: "Αυτό μπορεί να το πει η οποιαδήποτε"
"Ισως" μου απαντάει, "αλλά εγώ μπορώ να σας το αποδείξω" και σηκώνεται, αρχίζοντας να βγάζει τα ρούχα της! Μένει μ'ένα ΦΟΒΕΡΟ σετ εσώρουχα, έρχεται πίσω από το γραφείο μου, γονατίζει μπροστά μου, ξεκουμπώνει το παντελόνι κι αρχίζει να μου κάνει ένα από τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ τσιμπούκια που μου έχουν πάρει στη ζωή μου! Φυσικά μετά από λίγο δεν άργησα να χύσω... τα πήρε ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ και συνέχισε να με ρουφάει! Μόλις ξανακάβλωσα, πήρε την τσάντα της, έβγαλε προφυλακτικό, μου το έβαλε με το στόμα κι έκατσε επάνω !!! ΑΠΙΘΑΝΟ ΓΑΜΗΣΙ... μετά την έστησα πάνω στο γραφείο και την ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ... μέχρι που τελικά την ξαναέχυσα στο πρόσωπο! Αφού λοιπόν είχαμε τελειώσει με το γαμήσι... και συμαζεύαμε τα ρούχα μας κλπ (έχω ιδιαίτερο μπάνιο με ξεχωριστή πόρτα στο γραφείο μου) καθώς σκουπιζόταν με κοιτάει μ' ένα αυθάδικο βλέμμα και μου λέει "Δεν είχα δίκιο; Πότε ξεκινάω λοιπόν;" όμως ήταν η σειρά μου να την στείλω... "Μάλλον παρανοήσατε την αγγελία μας Δ/νής" της είπα. "Γραμματέα Δ/νεως αναζητούμε, όχι βίζιτα πολυτελείας! Ντυθήτε παρακαλώ και πηγαίνετε"... και την έδιωξα ενώ με κοίταζε με το στόμα ανοιχτό, ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ !!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.257
Πόντοι
12.056
Ετσι μπραβο Duracel ...
Βραχος ηθικης...δεν πρεπει η καριολες να μας τραβουν απο την τσουτσου  :dancing: :dancing:
Πιανο γαλλικα ηξερε τουλαχιστον?? :2funny: :2funny:

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1
Ωραια η φαντασιωση σου Duracel!Την δουλεψες καλα στο μυαλο σου πριν μας την γραψεις!Πολυ καλη αν και ειχε καποιες υπερβολες σε καποια σημεια!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ετσι μπραβο Duracel ...
Βραχος ηθικης...δεν πρεπει η καριολες να μας τραβουν απο την τσουτσου  :dancing: :dancing:
Πιανο γαλλικα ηξερε τουλαχιστον?? :2funny: :2funny:

Γαλλικά ήξερε! Για πιάνο δεν ξέρω... πάντως κλαρίνο έπαιζε τέλεια!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ωραια η φαντασιωση σου Duracel!Την δουλεψες καλα στο μυαλο σου πριν μας την γραψεις!Πολυ καλη αν και ειχε καποιες υπερβολες σε καποια σημεια!

Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει, όμως η ιστορία είναι αληθινή 100% (και δεν είναι η μόνη ωραία φάση που μου έχει συμβεί σε εργασιακό χώρο τόσα χρόνια στο κουρμπέτι) ;)

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
χαχαχα ρε τι θυμηθηκα τώρααα!
Λοιπόν... πριν χρόνια, έψαχνα για καινούργια γραμματέα Δ/νσεως.
Αρχικά συνέταξα τις προδιαγραφές, έφτιαξα μια τριμελή επιτροπή, δημοσιεύσαμε την προκύρηξη... για να μην τα πολυλογώ, λάβαμε περίπου 900 βιογραφικά, από τα οποία τα 500 πληρούσαν τα τυπικά προσόντα, όπότε ακολούθηκε μια επιλογή βάση των επιπλέον προσόντων τους, μετά μια τηλεφωνική συνέντευξη και η Επιτροπή κατέληξε να μου προτείνει 10 που αντικειμενικά η μια ήταν καλύτερη από την άλλη!
Αρχισα λοιπόν να τις βλέπω εγώ... και μεταξύ των άλλων μπαίνει στο γραφείο μου μια αεράτη κοπέλα... πανέξυπνη και αστέρι!
Ξεκινάμε με τα τυπικά... και φτάνοντας στο τέλος της συνέντευξης την ρωτάω: "γιατί νομίζετε ότι θα πρέπει να προτιμήσω εσάς, ένταντι των υπολοίπων ισάξιων υποψηφίων σας". Τότε με κοιτάει στα μάτια και μου απαντάει αγέρωχα: "γιατί εγώ εκτός από το να κάνω καλά την δουλεία μου, ξέρω και πως πρέπει να σας χαλαρώνω από το άγχος της ημέρας" !!!
Την κοιτάζω με νόημα και την ξαναρωτάω: "Αυτό μπορεί να το πει η οποιαδήποτε"
"Ισως" μου απαντάει, "αλλά εγώ μπορώ να σας το αποδείξω" και σηκώνεται, αρχίζοντας να βγάζει τα ρούχα της! Μένει μ'ένα ΦΟΒΕΡΟ σετ εσώρουχα, έρχεται πίσω από το γραφείο μου, γονατίζει μπροστά μου, ξεκουμπώνει το παντελόνι κι αρχίζει να μου κάνει ένα από τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ τσιμπούκια που μου έχουν πάρει στη ζωή μου! Φυσικά μετά από λίγο δεν άργησα να χύσω... τα πήρε ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ και συνέχισε να με ρουφάει! Μόλις ξανακάβλωσα, πήρε την τσάντα της, έβγαλε προφυλακτικό, μου το έβαλε με το στόμα κι έκατσε επάνω !!! ΑΠΙΘΑΝΟ ΓΑΜΗΣΙ... μετά την έστησα πάνω στο γραφείο και την ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ... μέχρι που τελικά την ξαναέχυσα στο πρόσωπο! Αφού λοιπόν είχαμε τελειώσει με το γαμήσι... και συμαζεύαμε τα ρούχα μας κλπ (έχω ιδιαίτερο μπάνιο με ξεχωριστή πόρτα στο γραφείο μου) καθώς σκουπιζόταν με κοιτάει μ' ένα αυθάδικο βλέμμα και μου λέει "Δεν είχα δίκιο; Πότε ξεκινάω λοιπόν;" όμως ήταν η σειρά μου να την στείλω... "Μάλλον παρανοήσατε την αγγελία μας Δ/νής" της είπα. "Γραμματέα Δ/νεως αναζητούμε, όχι βίζιτα πολυτελείας! Ντυθήτε παρακαλώ και πηγαίνετε"... και την έδιωξα ενώ με κοίταζε με το στόμα ανοιχτό, ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ !!!
Φίλε Duracell,

Καταρχάς, καλά που την έστειλες γιατί στο κοντινό μέλλον αν κρίνω από την έλλειψη αναστολών από μέρους της τύπισσας, μάλλον θα κατέληγε με αγωγή  για σεξουαλική παρενόχληση..

Κατά δεύτερον ίσως η σωστή θέση του ποστ να είναι ''ερωτικές ιστορίες ''.

Σκέψου το..

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
παραθέτω την εμπειρία μου από την άλλη πλευρά του στρατοπέδου..

Στην προηγούμενη δουλειά μου, ξεκινήσαμε μια ιστοριούλα με ένα συνάδερφο. Εγώ τότε 22, αυτός 38 παντρεμένος με παιδί. Ήλπιζα (εξ αυτών), να παρέμενε ιστοριούλα για να κάνουμε τα γούστα μας και να τελειώνουμε..
Έλα στο τρίμηνο πάνω μου το γύρισε στους έρωτες...
Και "θα χωρίσω την Ελένη", "περιμένω να μεγαλώσει λίγο το παιδί να καταλάβει τον πατέρα του", "να παντρευτούμε να μείνουμε μαζί, να φύγουμε από την Αθήνα να γλιτώσουμε την κοινωνική κατακραυγή" και άλλα κουλά...
Δε λέω, καλά περάσαμε, ταξίδια μαζί (αυτός τεχνικό τμήμα εγώ pr), σεξ σε εκθέσεις (μετά το κλείσιμο), αλλά όχι να γίνω και αντροχωρίστα.
Μετά από μια μεγάααααλη κουβέντα το διαλύσαμε με κλάμματα από μεριάς του, αλλά για καιρό με κοίταζε στο γραφείο σα δαρμένος σκύλος.

Δεν νομίζω ότι είχα πολλές επιλογές.
Άσε που γλύτωσα την ξεφτίλα στο τσακ γιατί σε γιορτή της εταιρείας, μπροστά στη γυναίκα του, πίτα μεθυσμένος, μου έκανε κάτι σκηνικά που ήταν όλα δικά μου...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
εντελως ζωη απο διαφημιση..

virusam

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Κυριοι
η δικία μου ιστορία κρατάει εως σήμερα. Γνώρισα το ωραιότερο μωρό της καριέρας μου στο γραφείο, μας είδαν έξω, το εμαθαν όλοι, και σήμερα δουλεύουμε και οι δύο αλλού. Φύγαμε μόνοι μας βέβαια, γιατί όλοι μας κοίταγαν κάπως. Άντρες συνάδελφοι απορούσαν πως τα κατάφερα, πόσο μάλλον που κάποιοι προσπαθούσαν καιρό, και εγω με το που πήγα νέος, την πήρα αμμέσως. Περνάω πάντως την ωραιότερη φάση, και μαζι θυμόμαστε τα ατελίωτα βράδια εκει μέσα. πάντως δεν ήταν υφηστάμενή μου. Ήταν από άλλο τμήμα.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Ειμαι σίγουρος οτι ο Duracell πεταει με Agean (απο 39€ χωρις φόρους)!!!

οσο για την ιστορια της Nina ωραιο τελος θα ηταν

"με αποκορυφωμα σε γιορτη της εταιρειας μεθυσμενος να με γνωρισει στη γυναικα του Agent_Nina απο εδω η γυναικα μου η ΔΗΜΗΤΡΑ"

ΥΓ Ενναλακτικα "αποεδω η Ελενη που ειναι εγγυος στο 1ο μας παιδί!!!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Για να επιστρέψουμε στο κλίμα που θεμελίωσε ο ντούρα

Είμαι που λέτε στο γραφείο και μπαίνει μια Ρωσίδα μέσα και ζητάει να με δει. Η γραμματέας με παίρνει τηλ και λέει είναι εδω κάποια κυρία να σας δει. Ε, ας περάσει.

Περνάει μέσα το μωρό και είναι μια στρίππερ, 19 ετών η οποία με είδε στη μηχανή (αυτή στο αμάξι) και έπαθε πλάκα παρα το ότι φοραγα κράνος. Απο την πινακίδα βρήκε που μένω και μέσω του φαν κλαμπ που διατηρώ βρήκε και που δουλεύω.

Εντάξει της λέω, δεν είσαι και η πρώτη που παθαίνει πλάκα με την πάρτη μου οπότε μην αισθάνεσαι άσχημα και γδύσου.

Αρχίζει τα έτσι και τα αλλιώς και έρχεται σε οργασμό 7 φορές. Ευτυχώς δε φώναζε πολύ και δε μας πήραν χαμπάρι.

Οταν ντύθηκε της λέω και τώρα πηγαίνετε δεσποινίς. Την επόμενη φορά να είστε πιο σεμνα ντυμένη παρακαλώ, ορίστε μας, τα πετάξαμε όλα έξω σα δε ντρεπόσαστε. Κάτι σαν εσάς διαλύουν σπίτια και χαλάνε οικογένειες.

Με το που έφυγε η Ρωσίδα, μπήκε η γραμματέας και πέφτει στα γόνατα και με παρακαλάει να την πηδήξω. Τις λέω φτιάξε μου ένα καφέ και θα σε βολέψω και σένανε.

Και ενω έπινα τον καφέ που μου έφτιαξε, αυτή άρχισε τα δικά της. Σιγά της λέω θα μου χύσεις τον καφέ. Και τσαντίζομαι και την πετάω έξω με τις κλωτσιες.

Σταδιάλα, ουτε ενα καφε δηλαδή να μη μπορεί να πιει κανείς

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
@troueno

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
έχεις δίκιο, τώρα που την ξαναδιαβάζω κι εγώ βρίσκω ότι θέλει λίγο σουλουπωματάκι!
ίσως κάποιο φονικό..

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16

Είμαι που λέτε στο γραφείο και μπαίνει μια Ρωσίδα μέσα και ζητάει να με δει. Η γραμματέας με παίρνει τηλ και λέει είναι εδω κάποια κυρία να σας δει. Ε, ας περάσει.

Περνάει μέσα το μωρό και είναι μια στρίππερ, 19 ετών η οποία με είδε στη μηχανή (αυτή στο αμάξι) και έπαθε πλάκα. Απο την πινακίδα βρήκε που μένω και μέσω του φαν κλαμπ που διατηρώ βρήκε και που δουλεύω.

Εντάξει της λέω, δεν είσαι και η πρώτη που παθαίνει πλάκα με την πάρτη μου οπότε μην αισθάνεσαι άσχημα και γδύσου.

Αρχίζει τα έτσι και τα αλλιώς και έρχεται σε οργασμό 7 φορές. Ευτυχώς δε φώναζε πολύ και δε μας πήραν χαμπάρι.

Οταν ντύθηκε της λέω και τώρα πηγαίνετε δεσποινίς. Την επόμενη φορά να είστε πιο σεμνα ντυμένη παρακαλώ, ορίστε μας, τα πετάξαμε όλα έξω σα δε ντρεπόσαστε. Κάτι σαν εσάς διαλύουν σπίτια και χαλάνε οικογένειες.

Με το που έφυγε η Ρωσίδα, μπήκε η γραμματέας και πέφτει στα γόνατα και με παρακαλάει να την πηδήξω. Τις λέω φτιάξε μου ένα καφέ και θα σε βολέψω και σένανε.

Και ενω έπινα τον καφέ που μου έφτιαξε, αυτή άρχισε τα δικά της. Σιγά της λέω θα μου χύσεις τον καφέ. Και τσαντίζομαι και την πετάω έξω με τις κλωτσιες.

XA!XA!XA! πολυ καλυτερη απο του duracel!! και πιο αληθινη μου κανει...

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Εγώ πριν μερικές μέρες, ενώ ήμουν στο γραφείο μου όπως τώρα, στον Πύργο Αθηνών στον τελευταίο όροφο, μπαίνει μια κοπέλα που είχα ραντεβού. Ηταν αντιπρόσωπος μιας γνωστής τράπεζας, διευθύντρια, κι ενώ συζητάγαμε και είχα ανάψει ένα Cohibas μου λέει

"Πρέπει να συνεργαστούμε γιατί είναι μια ευκαιρία για μένα να ανέβω ένα σκαλοπάτι στη δουλειά..."

και της απαντάω....

"αν ανέβεις στον πούτσο μου, θα πας μπροστά, να είσαι σίγουρη....."

Η γκόμενα μουνάρα, ξανθιά με τεράστιους βύζους στητούς και άπαιχτη κωλάρα, Εκεί που μου τραβά ισπανική την ρωτάω..
"Εχεις κανα ξεκωλάκι φίλη σου να την βρούμε beautiful?"

και μου απαντά "Αμε!".....Τσουπ, σε 20 λεπτά σκάει μύτη μια άλλη μούναρος αλλά με τον γκομενό της....Να μην τα πολυλογώ γάμησα και τις δύο μουνάρες, αφού κάνανε λεσβιακό, και μετά και τον γκόμενο της μιας.....

Τελικά τους είπα "Εγώ με τέτοια στελέχη δεν μπορω να συνεργαστώ.....πάντως σας έκανα κωλόφαρδους".........

Μετά φύγανε αλλα έκτοτε γαμάω την ξανθιά ανα 2 μέρες γιατί λέει την γαμάω ωραία..... :jerking: :jerking: :jerking:

Μετά έχει κόλλημα και κανουμε μπάνιο στην εσωτερική πισίνα που έχω και φυσικά πάντα έχω μαζί μου το αδιάβροχο laptop για να μπορώ να σας γράφω.  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16

Περνάει μέσα το μωρό και είναι μια στρίππερ, 19 ετών η οποία με είδε στη μηχανή (αυτή στο αμάξι) και έπαθε πλάκα παρα το ότι φοραγα κράνος. Απο την πινακίδα βρήκε που μένω και μέσω του φαν κλαμπ που διατηρώ βρήκε και που δουλεύω.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε συ......Enforcer....τώρα γίνεσαι κακός....!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom