You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νταραβερι με τις υπαλληλους μου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pavlik
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 428
- Εμφανίσεις 36K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
TheTester
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 73
- Like
- 8.567
- Πόντοι
- 21.585
Anal_Hunter εκπληκτικό. Γελάω δέκα λεπτά με την περιπέτεια σου και την περιγραφή!!!!!!!!!!!
και εγω
μαματο !
Επισκέπτης
να τις εκδώσουμε και σε περιοδικό στο μικρή μου καυλιάρα συναδέλφισα.Μπράβο παιδιά μου έχετε φτιάξει το κέφι, γαμάτες ιστορίες... πολύ γέλιο...
tsakonas13
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
η δικια μου ειναι αληθινη ενετι 1998 ,ημουν 18 χρονων.πηγαινα σε σχολη του οαεδ πρωι δουλεια απογευμα σχολη .ηταν μια καυλιτσα που ηταν καψουρα με μενα.κυνηγαγα να τη πηδηξω χωρις ερωτες και μαλακιες.εκεινη ηθελε ερωτες αισθημα κλπ κλπ .μια μερα παω να τηβρω στο γραφειο της ηταν μονη μπαινω μεσα και αρχιζω να τη χαμουρευω .εκεινη εχει αρχισει το φραπε και με το που παει να τον παρει στο στομα ανοιγει η πορτα και μπαινει η μεγαλη γραμματεας[η δικια μου ηταν βοηθος] εγω την εκανα αμεσως αλλα εκεινη μονο που δεν εκλαιγε .την επομενη μερα την αλλαξανε γραφειο και μενα τμημα.αργοτερα τη ξεκολιασα και η τυπισσα πηδιοτανε καλα .τη γαμουσα μεχρι λιγο πριν παντρευτω εκμεταλλευομενος τη δεκαετη καψουρα της
tsakonas13
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
αλλα κατα την αποψη μου πιστευω υπαρχει κανονας ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗ ΨΩΛΗ ΣΟΥ
nikos111969
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
αλλα κατα την αποψη μου πιστευω υπαρχει κανονας ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗ ΨΩΛΗ ΣΟΥ
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Κανονας απαραβατος αυτος....ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗ ΨΩΛΗ ΣΟΥ
Swordmaster
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
ποτε δεν μπλεκο την πουτσα μου με γυναικες απο την δουλεια, γυναικες-γκομενες φιλων και συγγενεις.
δοξα τον θεο υπαρχουν παααααρα πολλες αξιαγαμητες γυναικες εκει εξω
δοξα τον θεο υπαρχουν παααααρα πολλες αξιαγαμητες γυναικες εκει εξω
Photographer
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
Εγώ από τις λίγες ιστορίες που διάβασα ένα κατάλαβα.
Η περισσότεροι εδώ είναι Διευθυντικά στελέχη στην εταιρεία που εργάζονται, έχουν το λιγότερo ένα μπάνιο στο γραφείο τους, έχουν προσωπική γραμματέα και μάλλον δεν είναι τυχαίο που όλες που έχουν γαμήσει στην δουλειά είναι "θεωμουνα". ))
Η περισσότεροι εδώ είναι Διευθυντικά στελέχη στην εταιρεία που εργάζονται, έχουν το λιγότερo ένα μπάνιο στο γραφείο τους, έχουν προσωπική γραμματέα και μάλλον δεν είναι τυχαίο που όλες που έχουν γαμήσει στην δουλειά είναι "θεωμουνα". ))
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Μην μπλεκετε την δουλεια με το πηδημα γιατι στην παραμικρη στραβη θα σας πηδηξουν ολοκληρωτικα....
Το πηδημα καλο ειναι να γινεται εκτος εργασιακου χωρου, γιατι ποτε δεν μπορεις να ξερεις τι μυαλα κουβαλαει ο καθενας και η καθεμια .....
Το πηδημα καλο ειναι να γινεται εκτος εργασιακου χωρου, γιατι ποτε δεν μπορεις να ξερεις τι μυαλα κουβαλαει ο καθενας και η καθεμια .....
fideboras
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 204
- Πόντοι
- 36
Μην μπλεκετε την δουλεια με το πηδημα γιατι στην παραμικρη στραβη θα σας πηδηξουν ολοκληρωτικα....
Σωστός δεν μπερδεύουμε ποτέ τις μπίζνες με την διασκέδαση.
Σωστόςςςςςςςςςςςςς +1000000000000000000000
Εγώ από τις λίγες ιστορίες που διάβασα ένα κατάλαβα.
Γιατί μονο αυτό σου κάνει εντύποση εδω μέσα;;;;;
Βρε εδώ ειμαστε όλοι φραγκάτοι, εφοπληστες-μεγαλομετοχοι-μεγαλοεργολάβοι κλπ
Από βίστιο πάμε στα μπουρδέλα-στουντιο-κολγκερλ-σιτιτουριτσιες.
Εμένα με παρακαλάνε να τις , ξέρεις ποιός ειμαι εγώ;;;;;
Ο ΓΚΑΜΑΩ ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Τελικα φιλε μου αναρωτιεμαι ποσο λαθος ειναι να εισαι, η να προσπαθεις εστω να εισαι σωστος σε αυτον τον κοσμο......Σωστόςςςςςςςςςςςςς +1000000000000000000000
Θυμαμαι μια κουβεντα που ειχε πει καποτε μια πολυ καλη φιλη και επι σειρα ετων πελατισσα μου....
- Δημητρη προσπαθησε να μην βλεπεις ολα τα στραβα του κοσμου γιατι δεν θα βγαλεις ακρη και θα τρελαθεις....
- Δεν μπορεις να κανεις κατι γιαυτα Δημητρη δυστυχως....
Τελικα αναρωτιεμαι μηπως πρεπει να ειμαστε ζαμανφου ?
Antigoni367
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2011
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Τελικα φιλε μου αναρωτιεμαι ποσο λαθος ειναι να εισαι, η να προσπαθεις εστω να εισαι σωστος σε αυτον τον κοσμο......
Θυμαμαι μια κουβεντα που ειχε πει καποτε μια πολυ καλη φιλη και επι σειρα ετων πελατισσα μου....
- Δημητρη προσπαθησε να μην βλεπεις ολα τα στραβα του κοσμου γιατι δεν θα βγαλεις ακρη και θα τρελαθεις....
- Δεν μπορεις να κανεις κατι γιαυτα Δημητρη δυστυχως....
Τελικα αναρωτιεμαι μηπως πρεπει να ειμαστε ζαμανφου ?
τι δουλειά κάνεις?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 151
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 83