Νέα

Νταλίκα «έσπειρε» το θάνατο στην Εγνατία Οδό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 414
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Επίσης να γίνεται γενικώς έλεγχος στους αλλοδαπούς γιατί φυσικά οι Έλληνες είναι κορυφαίοι οδηγοί.

θες να σ γνωρισουμε αλλοδαπο να δεις χαρα σ κρεβατι σου?  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

koloteroritas

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
1
θεωρητικα αυτος φταει,αυτος δεν κανει κουμαντο?ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΑΦΟΡΕς ΓΙΑ "ΛΑΔΩΜΑΤΑ " ΚΑΙ ΧΑΤΗΡΙΑ?

Δεν φταίμε εμείς που λαδώνουμε φταίει ο υπουργός που δεν μας πιάνει. Κατάλαβα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.494
Πόντοι
2.606
Το κακό όχημα από που προκύπτει; Έχεις τίποτα πληροφορίες ότι το όχημα είχε πρόβλημα; Πως βγαίνει αυτή η
διάγνωση;
αφου καηκαν τα φρενα ρε παικτη,πως να το γραψω?καλο?

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Tέλοσπάντων το θέμα εδώ που αναδεικνύεται- δεν είναι τα μέτρα ασφαλείας, καθώς σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν ευθύνονται αυτά για το δυστύχημα. Αλλά η ποιότητα των ξένων οχημάτων και οδηγών που εισέρχονται στη χώρα. Γίνεται κανένας έλεγχος σε αυτά? Ή στους οδηγούς?

θελεις και τα λες αυτά τώρα ή κάνεις πλάκα ; σε πολύνεκρο ατύχημα υπάρχουν πάντα ευθύνες

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.494
Πόντοι
2.606
Δεν φταίμε εμείς που λαδώνουμε φταίει ο υπουργός που δεν μας πιάνει. Κατάλαβα.
φταινε τα ποντικια που σε τρωνε το τυρι στο κελαρι και οχι η γατα σου που δεν τα πιανει...μαλιστα...γαμημενα ποντικια!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Επίσης να γίνεται γενικώς έλεγχος στους αλλοδαπούς γιατί φυσικά οι Έλληνες είναι κορυφαίοι οδηγοί.

ελα μορη γκιοσα και εσυ πεταχτηκες να πεις την εξυπναδα σου . Κατα τα αλλα το παιζεις και ευαισθητη που χαθηκαν ζωες και  εγινε το ατυχημα. Πριν απαντησεις με μια νεα μαλακια απαντα αυτο- ελεγχονται η οχι τα οχηματα τεχνικα οταν εισερχονται στη χωρα? Για το αν μπορουν να κυκλοφορουν ελευθερα? Οι οδηγοι? Πας και να μου προσαψεις τωρα και παπαριες που δεν ειπα. Λες και ειμαι ηλιθιος και δε ξερω οτι το οχημα οτι εθνκοτητα και να εχει δε μπορει να καταστει επικινδυνο. Η λες και δεν εγραψα παραπανω οτι οι μισοι ελληνες δε ξερουν να οδηγανε. Αλλα αυτο " δε το ειδες" . Προτιμησες να πεις την παπαρια σου και εσυ. Μη  χασεις.
Αλλα οτι τυχαινει και πολλα σαπια οχηματα προερχονται απο αλλες χωρες δε το βλεπεις για ενα περιεργο λογο η σε πειραζει αν πουμε να ελεγχονται. Αναθεμα και αν μπορει να καταλαβει ενας λογικος ανθρωπος το γιατι τσινατε στην παραπανω προταση. Καθιστε τοτε να σας παρει παραμαζωμα καμια ωρα κανας τσιγγανοβουλγαρος με κανα σαπιο βανακι. Εμενα στα ριπαπα μου.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
θελεις και τα λες αυτά τώρα ή κάνεις πλάκα ; σε πολύνεκρο ατύχημα υπάρχουν πάντα ευθύνες

Για πες λοιπον. Τι οφειλε να γινει , τι δεν εγινε και η οποια παραλειψη πως ευθυνεται για το ατυχημα. Η αν ειχαν γινει οπως οφειλαν ( κατα τη γνωμη σου) πως ακριβως θα απετρεπε το ατυχημα. Οριστε ακουμε.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.506
Πόντοι
206
Τι καραγκιόζης που είσαι ρε αλέκο... τα έχεις τερματήσει όλα τα μαλακιόμετρα !

Κάθε δεκαετία στην Ελλάδα, τα τροχαια κοστίζουν όσο ένας Ελληνοϊταλικός πόλεμος.
Κάθε δεκαετία "σβήνει" από το χάρτη μια ελληνική κωμόπολη σε αριθμούς νεκρών.
Το ΠΑΣΟΚ κι η ΝΔ κυβερνάνε εναλλάξ τη χώρα απο το 74.
Ακριβώς δηλαδη 40 χρόνια = 4 δεκαετίες = 4 ελληνοϊταλικοί πόλεμοι σε αντιστοιχους αριθμούς νεκρων σε τροχαία !

Κανένας πρωθυπουργός ή υπουργός στην Ελλάδα, τα τελευταία 40 χρόνια, δε φταίει για το παραπάνω φαινόμενο ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Όχι ΔΕΝ φταίνε. Έχει να κάνει με τη ΔΙΚΙΑ μας μαλακία. Η πλειοψηφία των ατυχημάτων θα είχε αποφευχθεί αν ήμασταν λιιιιγο πιο προσεκτικοί

Ζω σε μέρος που οι δρόμοι έχουν να συντηρηθούν από τη μέρα που τους έφτιαξε η Χούντα το '70. Δηλαδή 40 χρόνια. Είναι σχεδόν ορεινό με ελάχιστη ορατότητα αλλά μεγάλη κίνηση από νταλίκες. Όταν εγώ που είμαι κότα αφήνω 50 μέτρα απόσταση από τον μπροστινό μου σε δρόμο που ξέρω καλά και έρχεται ο κουραδόμαγκας και κάνει σφήνα τι περιμένεις; Μία αλεπού, μία άγνωστη στροφή και τέλος. Έχουμε γίνει σάντουιτς.

Έχω κάνει δρόμο που τον ξέρω σαν την παλάμη μου το διπλό χρόνο και με έξτρα ανεφοδιασμό λόγω κίνησης. ΝΑΙ θα μπορούσα με μία στραβογκαζιά να κάνω προσπέραση και να χωθώ κάπου. Το θέμα όμως είναι η ΖΩΗ μου. ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ. Και 2 ώρες στο τιμόνι είναι προτιμότερες από μια ζωή στο καροτσάκι ή χειρότερα μια αιωνιότητα στον τάφο.

Κατηγόρησε τους πολιτικούς για άλλα πράγματα. Όχι για τη μαλακία που μας δέρνει στο τιμόνι.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Για πες λοιπον. Τι οφειλε να γινει , τι δεν εγινε και η οποια παραλειψη πως ευθυνεται για το ατυχημα. Η αν ειχαν γινει οπως οφειλαν ( κατα τη γνωμη σου) πως ακριβως θα απετρεπε το ατυχημα. Οριστε ακουμε.

εεεε η αστυνομία θα ήταν παρούσα και με το περιπολικό θα εμβόλιζε την νταλίκα να την πετάξει έξω από τον δρόμο... βέβαια αν σκότωνε τον οδηγό θα είχαμε να λέμε για τις δολοφονικές τάσεις των αστυνομικών που αντί να βάλουν το περιπολικό στις ρόδες του φορτηγού το πετάξανε έξω από τον δρόμο...

τι δεν καταλαβαίνεις ???

ο Θεός ο ίδιος να κατέβαινε το ατύχημα θα γινόταν... μόνο αν ο παπάρας ο οδηγός (αν όπως λέει δεν είχε φρένα) αποφάσιζε να το ρίξει στα χωράφια μπορούσε να αποφευχθεί...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Όχι ΔΕΝ φταίνε. Έχει να κάνει με τη ΔΙΚΙΑ μας μαλακία. Η πλειοψηφία των ατυχημάτων θα είχε αποφευχθεί αν ήμασταν λιιιιγο πιο προσεκτικοί

Ζω σε μέρος που οι δρόμοι έχουν να συντηρηθούν από τη μέρα που τους έφτιαξε η Χούντα το '70. Δηλαδή 40 χρόνια. Είναι σχεδόν ορεινό με ελάχιστη ορατότητα αλλά μεγάλη κίνηση από νταλίκες. Όταν εγώ που είμαι κότα αφήνω 50 μέτρα απόσταση από τον μπροστινό μου σε δρόμο που ξέρω καλά και έρχεται ο κουραδόμαγκας και κάνει σφήνα τι περιμένεις; Μία αλεπού, μία άγνωστη στροφή και τέλος. Έχουμε γίνει σάντουιτς.

Έχω κάνει δρόμο που τον ξέρω σαν την παλάμη μου το διπλό χρόνο και με έξτρα ανεφοδιασμό λόγω κίνησης. ΝΑΙ θα μπορούσα με μία στραβογκαζιά να κάνω προσπέραση και να χωθώ κάπου. Το θέμα όμως είναι η ΖΩΗ μου. ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ. Και 2 ώρες στο τιμόνι είναι προτιμότερες από μια ζωή στο καροτσάκι ή χειρότερα μια αιωνιότητα στον τάφο.

Κατηγόρησε τους πολιτικούς για άλλα πράγματα. Όχι για τη μαλακία που μας δέρνει στο τιμόνι.

επιτέλους και ένας που είπε τα πράγματα με το όνομα τους...

koloteroritas

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
1
αφου καηκαν τα φρενα ρε παικτη,πως να το γραψω?καλο?

Τα φρένα παίχτη μου κάηκαν γιατί ο οδηγός κατέβαινε φορτωμένος την κατηφόρα μαλιοκούβαρα.
Οδηγός που δεν έχει την στοιχειώδη νοημοσύνη να καταλάβει όταν οδηγούμε ένα όχημα συνολικού βάρους
πλέον των σαράντα τόνων σε κατωφέρεια κατεβάζουμε σχέση και χρησιμοποιούμε κλαπέτο ώστε να μην μας
ανάψουν τα φρένα είναι επικίνδυνος. Η αποκλειστική ευθύνη εαν όντως άναψαν τα φρένα ανήκει στον οδηγό.
Τα φρένα θα βγούν off σε τέτοια περίπτωση με μαθηματική ακρίβεια άσχετα εαν το όχημα είναι του κουτιού
ή εαν είναι 50 ετών. Όλα τα πράγματα έχουν κάποιες προδιαγραφές και κάποια όρια τα οποία είναι υποχρεωμένος
ένας επαγγελματίας οδηγός να γνωρίζει.      

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ελα μορη γκιοσα και εσυ πεταχτηκες να πεις την εξυπναδα σου . Κατα τα αλλα το παιζεις και ευαισθητη που χαθηκαν ζωες και  εγινε το ατυχημα. Πριν απαντησεις με μια νεα μαλακια απαντα αυτο- ελεγχονται η οχι τα οχηματα τεχνικα οταν εισερχονται στη χωρα? Για το αν μπορουν να κυκλοφορουν ελευθερα? Οι οδηγοι? Πας και να μου προσαψεις τωρα και παπαριες που δεν ειπα. Λες και ειμαι ηλιθιος και δε ξερω οτι το οχημα οτι εθνκοτητα και να εχει δε μπορει να καταστει επικινδυνο. Η λες και δεν εγραψα παραπανω οτι οι μισοι ελληνες δε ξερουν να οδηγανε. Αλλα αυτο " δε το ειδες" . Προτιμησες να πεις την παπαρια σου και εσυ. Μη  χασεις.
Αλλα οτι τυχαινει και πολλα σαπια οχηματα προερχονται απο αλλες χωρες δε το βλεπεις για ενα περιεργο λογο η σε πειραζει αν πουμε να ελεγχονται. Αναθεμα και αν μπορει να καταλαβει ενας λογικος ανθρωπος το γιατι τσινατε στην παραπανω προταση. Καθιστε τοτε να σας παρει παραμαζωμα καμια ωρα κανας τσιγγανοβουλγαρος με κανα σαπιο βανακι. Εμενα στα ριπαπα μου.
εμπεριστατωμένη κ πλήρης άποψη.συνέχισε τέτοια γνώση περί των αυτοκινήτιστικων ούτε ο Ιαβέρης

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.494
Πόντοι
2.606
Ρε τυπα αν τα φρενα μιας νταλικας η ο οδηγος κοιμηθει, προσπαθησε να καταλαβεις οτι δε μπορει να κανει κατι ο δρομος η το να βαλουν περιπολικα η σημαιακια η σηματα. Δε μπορω να καταλαβω πραγματικα γιατι δε μπορεις να κατανοησεις αυτη την απλη πραγματικοτητα. Δε συσχετιζεται το ενα με το αλλο. Απλο ειναι. Και εσυ ενηλικος με στοιχειωδη και πολυ παραπανω απο στοιχειωδη νοημοσυνη. Ξεκολλα.
:huh: εδω δεν συνεβει ενα τυχαιο γεγονος(δεντρο ,ατυχημα ,καταποντισμος-ασε που επρεπε σε αυτον τον δρομο να υπαρχουν οδοι διαφυγης σε εκτακτη αναγκη)...εδω κλεισανε την εθνικη εδω για δεκα λεπτα,αυτο εγινε μισαωρο ,τα αμαξια σωρευτηκαν,εγινε ουρα και εσκασε ο μαλακας οδηγος με το κακο οχημα καπακι....και ρωταω...κλεινεις την εθνικη οδο προσχεδιασμενα γιατι ειναι απαραιτητο....και τι κανεις για τον φοβο των ιουδαιων,τι κανεις για την ψωλια που παραφυλαει??? ενα μποτιλιαρισμα εκατονταδων αυτοκινητων ακριβως μετα απο στροφη και με δεντρα στο πλαι???καποιοι εγραψαν οτι παρατριχα να πεσουν και αυτοι επανω με τα ιχ τους!!!!

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26

πολύ σωστός  :thumbsup:

koloteroritas

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
1
φταινε τα ποντικια που σε τρωνε το τυρι στο κελαρι και οχι η γατα σου που δεν τα πιανει...μαλιστα...γαμημενα ποντικια!

Εμείς δηλαδή είμαστε τα ποντίκια; Ωραία παρομοίωση! Αφού θέλουμε οπωσδήποτε μπαμπούλα να μας
κυνηγάει σε αυτήν την χώρα για να γίνουμε άνθρωποι και δεν καταλαβαίνουμε ποιο
είναι το σωστό καλά να πάθουμε.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.494
Πόντοι
2.606

ετσι ειναι σε πολυ μεγαλο βαθμο...απολυτο δικιο...συγκεκριμενα ομως εδω τι εφταιγαν αυτοι που ηταν στο μποτιλιαρισμα????ασ τουμπαρε μονο την νταλικα του ο μαλακας...το πραγμα φωναζει...η τραγωδια εσκασε γιατι δεν τηρηθηκαν ΚΑΝΟΝΕΣ...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εεεε η αστυνομία θα ήταν παρούσα και με το περιπολικό θα εμβόλιζε την νταλίκα να την πετάξει έξω από τον δρόμο... βέβαια αν σκότωνε τον οδηγό θα είχαμε να λέμε για τις δολοφονικές τάσεις των αστυνομικών που αντί να βάλουν το περιπολικό στις ρόδες του φορτηγού το πετάξανε έξω από τον δρόμο...

τι δεν καταλαβαίνεις ???

ο Θεός ο ίδιος να κατέβαινε το ατύχημα θα γινόταν... μόνο αν ο παπάρας ο οδηγός (αν όπως λέει δεν είχε φρένα) αποφάσιζε να το ρίξει στα χωράφια μπορούσε να αποφευχθεί...

Αντε δε το καταλαβαινουν και λενε για τους πολιτικους και τους εργολαβους κλπ. Αντε να το καταλαβω. Και το παιδι ο closer εχει δικιο που λεει οτι ναι τα μετρα ασφαλειας πρεπει να ειναι κατι παραπανω απο στην εντελεια και σχολαστικα. Δε παιζουμε με αυτα. Και αν διαπιστωθηκε κατι να τους κοψουν τον κολο παραδειγματικα. Ποιος ειπε οχι? Μια πινακιδα να μη βαλαν.
Αλλα αυτο που ειναι να τρελαινεσαι ειναι οτι οταν τους αναφερεις την πραγματικη ουσιαστικη αιτια για το συγκεκριμενο ατυχημα και που ειναι γενικοτερο φαινομενο, τσινανε!Και θίγονται!!! Εκει δεν εχεις τι αλλο να πεις παρα οτι μιλαμε για εγκεφαλικα αναπηρα ατομα. Και στο συγκεκριμενο ατυχημα και να μη παρθηκαν ολα τα μετρα ασφαλειας, ειναι κατι το αδιαφορο, καθοτι δεν εχει να κανει με αυτο- κατα τα φαινομενα παντα και με επιφυλαξη. Οτι αν δεν εχουν παρθει τα απαραιτητα μετρα ασφαλειας ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να προκληθει ατυχημα, ναι. Και οπως ειπα αν διαπιστωθηκε- με την ευκαιρια του θλιβερου δυστηχυματος- κατι τετοιο να τους κοψουν τον κολο με καθε αυστηροτητα των υπεθυνων.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
και εγώ παρασυρόμουνα καμιά φορά και έτρεχα με το αμάξι....μαλακία μου το ξέρω αν και μου αρέσει αρκετά η ταχύτητα....

μου έτυχε ένα συμβάν και τα είδα όλα...το πήγαινα γαμιώντας ένα πρωί και πήρα μια στροφή με 120-130 σε στενό δρόμο που ήτανε όμως διπλός στην νέα μάκρη...την άλλη μέρα συνειδητοποίησα ότι είχα κάνει μαλακία...πέρναγα από τον ίδιο δρόμο σαν κότα όμως...με 50....και τι είδα ???

ένα λεοφωρείο τίγκα να βγαίνει από την στροφή κλείνωντας όλο τον δρομο !!!!
αν γινότανε αυτό την προηγούμενη μέρα που το πήγαινα γαμιώντας θα είχα στουκάρει στο λεοφωρείο και γάμα τα...

το συμβάν αυτό έχει γίνει εδώ και 5 μήνες περίπου και από τότε εχω καταλάβει πόσο βλάκας ήμουνα...τώρα απλά κάνω την δουλειά μου με το αμάξι για να εξυπηρετηθώ...δεν υπάρχει λόγος για βιασύνες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom