Νέα

Έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DON GIOVANNI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Θες να μου πεις ότι ο υπουργός λέει ψέματα; Ναι λέει ψέματα (κυρίως υπερβολές). Τα ίδια και χειρότερα ψέματα λέει και ο Κλασιδιάρης.
Πες μας τώρα που κολλάει το βίντεο με την σημερινή είδηση.
εχει σχεση ρε παπαρα... 18 μηνες συμφωνα με τον υπουργο υπαρχει ευνομια και μετα το βιντεο του Μπαλτακου γινεται το κεντρο του κεντρου Συρια...
τοχο χαζος πια;;; :uglystupid:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
δεν εχουν σχέση αυτά ποτέ με τις εκλογές.
Αυτά είναι για να μένει η είδηδη αυτή στα ψηλά και να ξεπερνιόνται άλλες ειδήσεις πουτρέχουνε εκείνη την ώρα.
απλά είναι.

μπορείτε να δείτε τι άλλο σημαντικό τρέχει και πόσο λίγο θα συζητηθεί

πάντως το θέμα του μπαλτάκου εκ των πραγμάτων το είχαν υποβαθμίσει σχεδόν από την πρώτη ημέρα όλα τα ΜΜΕ αφού εξ αρχής εστίασαν περισσότερο στο γεγονός ότι ο μπαλτάκος συνομιλούσε με την ακροδεξιά παρά στα όσα καταμαρτυρούσε

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
εχει σχεση ρε παπαρα... 18 μηνες συμφωνα με τον υπουργο υπαρχει ευνομια και μετα το βιντεο του Μπαλτακου γινεται το κεντρο του κεντρου Συρια...
τοχο χαζος πια;;; :uglystupid:

Σου είπα, ο υπουργός υπερβάλει. Σίγουρα τον τελευταίο καιρό τα επεισόδια δεν είναι σε τέτοιο βαθμό όσο ήταν στα πρώτα μνημόνια που καιγόταν όλη η αθήνα αλλά ότι δεν έχει πέσει μολότοφ είναι ψέμα, την στιγμή που κάθε τρεις και λίγο μόνο στα εξάρχεια πετάνε μολότοφ στις κλούβες που φυλλάνε τα γραφεία του Πασοκ.  

Αλλά σου είπα επίσης ότι ο Κλασιδιάρης είναι χειρότερος και ότι δεν έχει σχέση το βίντεο με το σημερινό περιστατικό.

Εσύ τώρα βλέπεις σχέση υπόθεσης Μπαλτάκου με σημερινή έκρηξη;  :think: :think: :think:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
πάντως το θέμα του μπαλτάκου εκ των πραγμάτων το είχαν υποβαθμίσει σχεδόν από την πρώτη ημέρα όλα τα ΜΜΕ αφού εξ αρχής εστίασαν περισσότερο στο γεγονός ότι ο μπαλτάκος συνομιλούσε με την ακροδεξιά παρά στα όσα καταμαρτυρούσε

Ναι αλλά έπρεπε να σκάσει και μια βόμβα 75 κιλών μετά από μία εβδομάδα για να την ξεχάσουμε τελείως.  :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Σου είπα, ο υπουργός υπερβάλει. Σίγουρα τον τελευταίο καιρό τα επεισόδια δεν είναι σε τέτοιο βαθμό όσο ήταν στα πρώτα μνημόνια που καιγόταν όλη η αθήνα αλλά ότι δεν έχει πέσει μολότοφ είναι ψέμα, την στιγμή που κάθε τρεις και λίγο μόνο στα εξάρχεια πετάνε μολότοφ στις κλούβες που φυλλάνε τα γραφεία του Πασοκ.  

Αλλά σου είπα επίσης ότι ο Κλασιδιάρης είναι χειρότερος και ότι δεν έχει σχέση το βίντεο με το σημερινό περιστατικό.

Εσύ τώρα βλέπεις σχέση υπόθεσης Μπαλτάκου με σημερινή έκρηξη;  :think: :think: :think:
Ναι.

Επισκέπτης
με τι στοιχεία; το βίντεο του Κλασιδιάρη;  :think: :think:
Δεν πιστευω στις συμπτωσεις. Ασε που δεν πειθομαι ότι ενας τυπος με ένα αμαξι με 75 κιλα εκρηκτικα παρκαρε 5 το πρωι στην Αμερικής, εφηγε τρεχοντας και περιμεναν το μπαμ για να δουν αν είναι αληθεια...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Όπως;;; Γιατί εγώ θυμάμαι πολλές σημαντικές ειδήσεις που παίχτηκαν όσο έπρεπε να παιχτούν.

Αν ο μέσος ηλίθιος δεν καταλαβαίνει οικονομικές-πολιτικές ειδήσεις με νούμερα και οικονομικά μεγέθη και εντυπωσιάζεται-θυμάται μόνο ειδήσεις με πιστόλια, δολοφονίες και αίματα δεν σημαίνει ότι παίχτηκαν μόνο αυτές.
δεν είναι απάντηση αυτό.
όλα τα μέτρα που περνάγανε κατά καιρούς σε πολυνομοσχέδια τα έκαναν εν μέσω άλλων ειδήσεων που αποπροσανατόλιζαν.

και τελος πάντων... άντε να πάμε με τα νερά σου ρε φίλε.
Πες μου εσύ το νόημα της ενέργειας και το σκοπό της.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Δεν πιστευω στις συμπτωσεις. Ασε που δεν πειθομαι ότι ενας τυπος με ένα αμαξι με 75 κιλα εκρηκτικα παρκαρε 5 το πρωι στην Αμερικής, εφηγε τρεχοντας και περιμεναν το μπαμ για να δουν αν είναι αληθεια...

αντιλαμβάνεσαι ότι δεν έχεις το παραμικρό στοιχείο, έτσι;

Επισκέπτης
αντιλαμβάνεσαι ότι δεν έχεις το παραμικρό στοιχείο, έτσι;
Σαν τι στοιχειο θα μπορουσα να εχω ρε φιλε; αληθεια τωρα...
Την γνωμη μου γραφω σε ένα φορουμ όπως και εσυ. Εσυ εχεις στοιχεια ότι δεν εχει σχεση; Και μονο που γινεται εκρηξη δυο τετράγωνα από την βουλη εμενα μου βρωμάει. Αν για σενα δεν λενε τιποτα τοσες συμπτωσεις μαζεμένες...
18 μηνες και ουτε πετρα σε πορεια και ξαφνικα μπουμ στο Συνταγμα μια μερα πριν την Μερκελ και μετα το βιντεο Μπαλτακου. Τι να σου πω;;;

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:rolleyes: ρε παιδιά πότε ψεκάσανε τίς τελευταίες μέρες  :rolleyes: :rockon: :s&m_1: :2funny:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
δεν είναι απάντηση αυτό.
όλα τα μέτρα που περνάγανε κατά καιρούς σε πολυνομοσχέδια τα έκαναν εν μέσω άλλων ειδήσεων που αποπροσανατόλιζαν.

και τελος πάντων... άντε να πάμε με τα νερά σου ρε φίλε.
Πες μου εσύ το νόημα της ενέργειας και το σκοπό της.

Λάθος. Δώσε μου συγκεκριμένα παραδείγματα και όχι γενικόλογα. Ο 'αποπροσανατολισμός των μαζών' ως επιχείρημα χρησιμοποιείται από τότε που θυμάμαι και πάντα από κάποιους που θα ήθελαν να ακούνε τις ειδήσεις όπως θα αποφάσιζαν αυτοί, οι οποίοι εμφανίζονται ως οι πεφωτισμένοι αφυπνιστές των ηλίθιων μαζών που εύκολα αποπροσανατολίζονται και χρείαζονται κάποιους να τους μάθουν τις 'σωστές' ειδήσεις. Από άκρα αριστερά μέχρι άκρα δεξιά οτιδήποτε και αν συμβεί, όσο γελοίο και να είναι, όλο και κάποιος θα βρεθεί να πει ότι πρόκειται για αποπροσανατολισμό της μάζας και θα βρει κάποια σχέση με εκλογές ή κάτι τέτοιο (εννοείται χωρίς το παραμικρό στοιχείο).

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Σαν τι στοιχειο θα μπορουσα να εχω ρε φιλε; αληθεια τωρα...
Την γνωμη μου γραφω σε ένα φορουμ όπως και εσυ. Εσυ εχεις στοιχεια ότι δεν εχει σχεση; Και μονο που γινεται εκρηξη δυο τετράγωνα από την βουλη εμενα μου βρωμάει. Αν για σενα δεν λενε τιποτα τοσες συμπτωσεις μαζεμένες...
18 μηνες και ουτε πετρα σε πορεια και ξαφνικα μπουμ στο Συνταγμα μια μερα πριν την Μερκελ και μετα το βιντεο Μπαλτακου. Τι να σου πω;;;

Μα το ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για αυτά που λες επιβεβαιώνει το γεγονός ότι δεν υπάρχει και σχέση. Τα άλλα που λες ασχολίαστα.

Επισκέπτης
Μα το ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για αυτά που λες επιβεβαιώνει το γεγονός ότι δεν υπάρχει και σχέση. Τα άλλα που λες ασχολίαστα.
Αυτό όμως είναι η γνωμη σου γιατι εγω ετσι και αλλιως δεν θα μπορουσα να εχω τετοια στοιχεια ρε μεγαλε ακομα και αν υπηρχαν.
Μην μου λες παπαριες.. Μια χαρα βολεψε η βομβα. Τα καναλια θα παιζουν βομβα, ο Μπαλτακος θα ξεχαστεί και ο Σαμαρας θα είναι το συμβολο σταθεροτητας... Χεσε μας.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Αυτό όμως είναι η γνωμη σου γιατι εγω ετσι και αλλιως δεν θα μπορουσα να εχω τετοια στοιχεια ρε μεγαλε ακομα και αν υπηρχαν.
Μην μου λες παπαριες.. Μια χαρα βολεψε η βομβα. Τα καναλια θα παιζουν βομβα, ο Μπαλτακος θα ξεχαστεί και ο Σαμαρας θα είναι το συμβολο σταθεροτητας... Χεσε μας.

Ποιος Μπαλτάκος μωρέ και εσύ; Ο Μπαλτάκος ξεχάστηκε ήδη εδώ και μέρες, εδώ και μια εβδομάδα έχουν βγει άλλες πιο σημαντικές ειδήσεις.
Αυτό που γράφω και πιο πάνω... επειδή κάποιοι αποφάσισαν ποια είναι η πιο σημαντική είδηση του εξαμήνου (επειδή τους βολεύει), οτιδήποτε και αν συμβεί θα είναι απλά άλλος ένας αποπροσανατολισμός.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εντωμεταξυ υπερψηφιστηκε ο Αντιρατσιστικος νομος απο τους συνηθεις υποπτους με τον ΣΥΡΙΖΑ να δηλωνει παρων
Φυσικα πιστευω οτι αν δεν εβγαιναν τα κουκια για την ψηφιση του ο Συριζα θα γινοταν δεκανικι !!!!!!!

Αληθεια ποσοι γνωριζουν τι ακριβως προβλεπει αυτος ο νομος ?
Υπαρχει καπου μια σαφη ερμηνεια να ξερουμε ακριβως περι τινος προκειται ?

Αντε το επομενο βημα να ειναι η παραχωρηση δικαιωματων ψηφου στις ορδες των βαρβαρων για να μπει και επισημα ταφοπλακα στην εννοια ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ !!!!!!!

Επισκέπτης

Ποιος Μπαλτάκος μωρέ και εσύ; Ο Μπαλτάκος ξεχάστηκε ήδη εδώ και μέρες, εδώ και μια εβδομάδα έχουν βγει άλλες πιο σημαντικές ειδήσεις.
Αυτό που γράφω και πιο πάνω... επειδή κάποιοι αποφάσισαν ποια είναι η πιο σημαντική είδηση του εξαμήνου (επειδή τους βολεύει), οτιδήποτε και αν συμβεί θα είναι απλά άλλος ένας αποπροσανατολισμός.
Ρε συ Οκ το καταλάβαμε εισαι νεοδημοκράτης και εγω χρυσαυγιτης δεν θα τα βρουμε αλλα τουλάχιστον μην λεμε μαλακιες. Δεν υπαρχει πιο σημαντικη ειδηση από την εμπλοκή της κυβερνησης στην δικαιοσύνη. Οσο και να το περνατε στα ψιλα δεν θα σας κατσει...

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Ρε συ Οκ το καταλάβαμε εισαι νεοδημοκράτης και εγω χρυσαυγιτης δεν θα τα βρουμε αλλα τουλάχιστον μην λεμε μαλακιες. Δεν υπαρχει πιο σημαντικη ειδηση από την εμπλοκή της κυβερνησης στην δικαιοσύνη. Οσο και να το περνατε στα ψιλα δεν θα σας κατσει...

Μα δεν αποδείχθηκε ποτέ κάτι τέτοιο. Αλλά τι λέμε τώρα, χρειάζεσαι εσύ αποδείξεις ή στοιχεία για να πιστεύεις σε κάτι; Και βέβαια όχι.

Επισκέπτης
Μα δεν αποδείχθηκε ποτέ κάτι τέτοιο. Αλλά τι λέμε τώρα, χρειάζεσαι εσύ αποδείξεις ή στοιχεία για να πιστεύεις σε κάτι; Και βέβαια όχι.
και βεβαια ρε μαλακα από τα εδρανα της βουλης εχει ειπωθεί ότι εχουν πεσει τηλεφωνα και καλα για να μαθουν την εξελιξη της υπόθεσης...
Τωρα εσυ λεγε ότι θες.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
και βεβαια ρε μαλακα από τα εδρανα της βουλης εχει ειπωθεί ότι εχουν πεσει τηλεφωνα και καλα για να μαθουν την εξελιξη της υπόθεσης...
Τωρα εσυ λεγε ότι θες.

Αν είχαν σχέση όλα αυτά για ποιο λόγο δεν έβαλαν την βόμβα την ίδια μέρα ή έστω μια-δυο μέρες μετά αλλά αφού ξεφούσκωσε το θέμα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom