Νέα

Έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DON GIOVANNI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
όχι ρε συ τυχαια 18 μηνες δεν γινεται τιποτα και ξαφνικα ένα πρωι σκανε 75 κιλα εκρηκτικα στο κεντρο του κεντρου της αθηνας...

ο Σαμαρας φιλε ειναι ικανος μεχρι και σε ατυχημα να παρει μερος και να του βγαλουν και το αλλο ματι ,για να παρει τις εκλογες.........μεχρι τις εκλογες να δεις που ο Σαμαρας θα επικαλεστει και θεμα υγειας ,τα κλασικα "ενιωσε μια αδιαθεσια ο ανθρωπος "κλπ κλπ και πηγε σε νοσοκομειο ..... αμα το ακουσω και αυτο,θα παω να παιξω λοττο!!!

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
ο Σαμαρας φιλε ειναι ικανος μεχρι και σε ατυχημα να παρει μερος και να του βγαλουν και το αλλο ματι ,για να παρει τις εκλογες.........μεχρι τις εκλογες να δεις που ο Σαμαρας θα επικαλεστει και θεμα υγειας ,τα κλασικα "ενιωσε μια αδιαθεσια ο ανθρωπος "κλπ κλπ και πηγε σε νοσοκομειο ..... αμα το ακουσω και αυτο,θα παω να παιξω λοττο!!!

Α ναι το είχα ξεχάσει και αυτό. Και το πρόβλημα υγείας και η εγχείρηση στο μάτι, κόλπο ήταν και αυτό. Τίποτα δεν είχε ο άνθρωπος...  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
θα σε μαλώσω... ξέχασες να βάλεις εβραίους, μασώνους και Ελ στην σούπα σου...
ο ελληνας τραμουντανα δεν φταιει ποτε. ΠΑΝΤΑ φταινε οι μασονοι οι εβραιοι ο ομπαμα η μερκελ ο σαμαρας οι εξωγήινοι. ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΤΣΑ ΤΟΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ...

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
μπορεις να δεις τα πρωτα δευτερόλεπτα του βιντεο και να μας πεις τι λεει ο υπουργος προστασιας του λαθρομεταναστη;;;

Που κολλάει αυτό το βίντεο; Βρήκατε ευκαιρία να κάνετε επίδειξη βλακείας και στο συγκεκριμένο τόπικ; Δεν σας έφτανε αυτό της ΧΑ;

Επισκέπτης
Που κολλάει αυτό το βίντεο; Βρήκατε ευκαιρία να κάνετε επίδειξη βλακείας και στο συγκεκριμένο τόπικ; Δεν σας έφτανε αυτό της ΧΑ;
θες να μου πεις τι λεει ο υπουργος η θες να σου απαντησω στο ιδιο υφος; Μην εισαι τοσο ανεξάρτητος και μας μπερδευεις ρε τυπε :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
όχι ρε συ τυχαια 18 μηνες δεν γινεται τιποτα και ξαφνικα ένα πρωι σκανε 75 κιλα εκρηκτικα στο κεντρο του κεντρου της αθηνας...
οτι ήταν 75 κιλά ακριβώς και όχι 70 ή 60 πού το ξέρουνε;

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
θες να μου πεις τι λεει ο υπουργος η θες να σου απαντησω στο ιδιο υφος; Μην εισαι τοσο ανεξάρτητος και μας μπερδευεις ρε τυπε :2funny: :2funny:

Θες να μου πεις ότι ο υπουργός λέει ψέματα; Ναι λέει ψέματα (κυρίως υπερβολές). Τα ίδια και χειρότερα ψέματα λέει και ο Κλασιδιάρης.
Πες μας τώρα που κολλάει το βίντεο με την σημερινή είδηση.

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Α ναι το είχα ξεχάσει και αυτό. Και το πρόβλημα υγείας και η εγχείρηση στο μάτι, κόλπο ήταν και αυτό. Τίποτα δεν είχε ο άνθρωπος...  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ενταξη ρε φιλε .....σιγα το προβλημα με το ματι....τοσος κοσμος κανει εγχειρησεις ,του σαμαρα ηταν η δυσκολοτερη περιπτωση και ειχε γινει θεμα και αυτο....κι εν παση περιπτωση δεν ειπα οτι ηταν μουφα το προβλημα με το ματι του....απλα θα εκμεταλευτει και την υγεια του ,μπας και τον λυπηθει κανεις να τον ψηφισει !!! Μονο μην μπερδεψει ποιο απο τα δυο ματια θα εχει προβλημα προεκλογικο....ελπιζω να εχει ακουστικο να του τα λενε οταν θα δινει συνεντευξη ....εδω ο μπαλτακος ειπε τα απιστευτα για τον σαμαρα ,στο ματι θα κολλησει ????

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
ενταξη ρε φιλε .....σιγα το προβλημα με το ματι....τοσος κοσμος κανει εγχειρησεις ,του σαμαρα ηταν η δυσκολοτερη περιπτωση και ειχε γινει θεμα και αυτο....κι εν παση περιπτωση δεν ειπα οτι ηταν μουφα το προβλημα με το ματι του....απλα θα εκμεταλευτει και την υγεια του ,μπας και τον λυπηθει κανεις να τον ψηφισει !!! Μονο μην μπερδεψει ποιο απο τα δυο ματια θα εχει προβλημα προεκλογικο....ελπιζω να εχει ακουστικο να του τα λενε οταν θα δινει συνεντευξη ....εδω ο μπαλτακος ειπε τα απιστευτα για τον σαμαρα ,στο ματι θα κολλησει ????

Παραλίγο να πάθει αποκόλληση. Το ίδιο είχε πάθει και κάποιος συγγενής μου, μπορείς άνετα να χάσεις το μάτι σου από αυτό. Αλλά όχι, έπρεπε να κάτσει να το χάσει, προεκλογικές εγχειρήσεις δεν επιτρέπονται... Εξάλλου τι είναι ένα μάτι όταν 'ο κόσμος πεινάει;'...  :headbang: :headbang: :headbang:

Μα πόση βλακεία υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο τελικά;

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
οτι ήταν 75 κιλά ακριβώς και όχι 70 ή 60 πού το ξέρουνε;

εχεις δει την ταινια με τον τομ κρουζ ,που εχει εναν υπολογιστη που προβλεπει το εγκλημα προτου γινει και πανε και πιανουν τον εγκληματια προτου διαπραξει το εγκλημα  ??? Ε, λοιπον η κυβενρηση Σαμαρα εχει απο τουτο το μηχανακι και ξερει ολες τις λεπτομερειες προτου συμβουν !!! τι ρωτησες και εσυ τωρα ???

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
18 μήνες δεν γίνεται τίποτα; Πλάκα κάνεις ε;

δολοφονία φύσσα, δολοφονία χρυσαυγιτών, φυλάκιση και επερχόμενη δίκη χρυσαυγιτών, νέες συμφωνίες με την τρόικα, έξοδος στις αγορές και 850 άλλες σημαντικές πολιτικο-οικονομικές ειδήσεις ήταν ΟΛΑ στημένα για τις εκλογές που εν τω μεταξύ δεν είναι καν εθνικές...  :headbang: :headbang: :headbang:

άβυσσος η ψυχή του χρυσαυγίτη.
δεν εχουν σχέση αυτά ποτέ με τις εκλογές.
Αυτά είναι για να μένει η είδηδη αυτή στα ψηλά και να ξεπερνιόνται άλλες ειδήσεις πουτρέχουνε εκείνη την ώρα.
απλά είναι.

μπορείτε να δείτε τι άλλο σημαντικό τρέχει και πόσο λίγο θα συζητηθεί

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
δεν εχουν σχέση αυτά ποτέ με τις εκλογές.
Αυτά είναι για να μένει η είδηδη αυτή στα ψηλά και να ξεπερνιόνται άλλες ειδήσεις πουτρέχουνε εκείνη την ώρα.
απλά είναι.

μπορείτε να δείτε τι άλλο σημαντικό τρέχει και πόσο λίγο θα συζητηθεί

Όπως;;; Γιατί εγώ θυμάμαι πολλές σημαντικές ειδήσεις που παίχτηκαν όσο έπρεπε να παιχτούν.

Αν ο μέσος ηλίθιος δεν καταλαβαίνει οικονομικές-πολιτικές ειδήσεις με νούμερα και οικονομικά μεγέθη και εντυπωσιάζεται-θυμάται μόνο ειδήσεις με πιστόλια, δολοφονίες και αίματα δεν σημαίνει ότι παίχτηκαν μόνο αυτές.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Στον μπουτσο μας ρε φιλε .....εχει προκαλεσει μεγαλυτερο κακο στην ελλαδα απο οτι το ματι του που μας τσαμπουνας !!! εδω αλλοι δεν εχουν λεφτα ουτε ασπιρινη να αγορασουν .....το ματι του σαμαρα σε ενοιαξε ??? ή πρπει να αρχισουμε να λεμε ολοι τι εγχειρησεις εχουμε κανει ο καθενας μας ,εδω περα !!! και εγω εχω κανει εγχειρηση ,και σοβαροτερη μαλιστα.......τι θες να κανουμε τωρα ??? να αναψουμε κερακι για το ματι του σαμαρα ???

Όσο πάει γίνεται και καλύτερο.  :2funny: :2funny: :2funny:

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Παραλίγο να πάθει αποκόλληση. Το ίδιο είχε πάθει και κάποιος συγγενής μου, μπορείς άνετα να χάσεις το μάτι σου από αυτό. Αλλά όχι, έπρεπε να κάτσει να το χάσει, προεκλογικές εγχειρήσεις δεν επιτρέπονται... Εξάλλου τι είναι ένα μάτι όταν 'ο κόσμος πεινάει;'...  :headbang: :headbang: :headbang:

Μα πόση βλακεία υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο τελικά;

Στον μπουτσο μας ρε φιλε .....εχει προκαλεσει μεγαλυτερο κακο στην ελλαδα απο οτι το ματι του που μας τσαμπουνας !!! εδω αλλοι δεν εχουν λεφτα ουτε ασπιρινη να αγορασουν .....το ματι του σαμαρα σε ενοιαξε ??? ή πρπει να αρχισουμε να λεμε ολοι τι εγχειρησεις εχουμε κανει ο καθενας μας ,εδω περα !!! και εγω εχω κανει εγχειρηση ,και σοβαροτερη μαλιστα.......τι θες να κανουμε τωρα ??? να αναψουμε κερακι για το ματι του σαμαρα ???

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Όπως;;; Γιατί εγώ θυμάμαι πολλές σημαντικές ειδήσεις που παίχτηκαν όσο έπρεπε να παιχτούν.

Αν ο μέσος ηλίθιος δεν καταλαβαίνει οικονομικές-πολιτικές ειδήσεις με νούμερα και οικονομικά μεγέθη και εντυπωσιάζεται-θυμάται μόνο ειδήσεις με πιστόλια, δολοφονίες και αίματα δεν σημαίνει ότι παίχτηκαν μόνο αυτές.

Δεν μου λες ?? στην Συγγρου σε πληρωνουν μονο μισθο οκταωρου ή παιρνεις και υπερωριες περαν του ωραριου ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom