Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
παιχτη εγω ουτε για εξουσια εγραψα ουτε για πολιτικη ..οι νεκροι δεν θα υπηρχαν σημερα αν δεν εκλειναν το δρομο για μιση και πλεον ωρα αντι για δεκα λεπτα που ειχαν σχεδιασει...το πολυ πολυ η νταλικα να διπλωνε σε καμια στροφη...ΚΑΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ -ΚΑΚΟ ΟΧΗΜΑ- ΣΚΑΤΑ ΔΡΟΜΟΣ- ΚΑΚΙΑ ΣΤΙΓΜΗ -ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ......ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ..ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ,ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ,ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ,ΚΑΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ,ΚΑΚΟ ΟΧΗΜΑ....ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ...
Δεν αναφερθηκα σε σενα. Αλλα γενικοτερα. Δεν εχεις να μου επιστρεψεις τιποτα παντως γιατι δεν ανεφερα κατι στο συγκεκριμενο ζητημα ουτε θελησα να κανω τον εξυπνο πανω σε ενα θεμα που ειχε νεκρους. Αυτα να τα πεις σε οσους το κανουν αυτο.
Απλα θελησα να δω τι στον πουτσο πραγματικα πηγε στραβα και τι πραγματικα φταιει. Και αυτο με τις αμφιβολου προελευσεως νταλικες και γενικα οχηματα που κυκλοφορουν ανεξελεγκτα ειναι γενικο.Διαφορα επικινδυνα βανακια με γυφτοβουλγαρους κλπ κλπ που κυκλοφορουν ανα πασα ωρα και στιγμη θα προκαλεσουν κακο.
Ο δρομος μπορει για διαφορους λογους να κλεισει. Και οχι μιση ωρα. Και 5 ωρες να κλεισει. Τι παει να πει οτι πρεπει ο αλλος να καρφωθει επανω του?
Αν κατι δεν ειχε γινει καλα, θα χε πεσει προ πολλου κανα αλλο οχημα επανω. δε θελει και πολυ με τις ταχυτητες που υπαρχουν εκει. Οπως θα χε γινει και σε αλλες περιπτωσεις.
Αλλα δεν εχει γινει ποτε. Επομενως κακως αναδυκνειετε και ωρυεστε για μετρα ασφαλειας κλπ. Εφοσον δε τιθεται τετοιο θεμα. Και το πραγματικο θεμα δε το θετετε . Ξαναλεω δεν ειπα για σενα. Ουτε σε παρεθεσα. Αν φυσικα νοιωθεις οτι σε πιανει και σενα η μπαλα αυτα που ειπα τοτε ειναι θεμα δικο σου. Εγω παντως αυτα ειπα