mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
mounitsα τι συντροφο εχεις ;;;;;;;;;; sorry ε;;;;;;;;;
αν θελης μου λες...
δεν καταλαβα.......(το παθαινουμε και μεις οι μεγαλοφυιες καμια φορα αυτο....χαχαχα)
mounitsα τι συντροφο εχεις ;;;;;;;;;; sorry ε;;;;;;;;;
αν θελης μου λες...
Ενα αλλο ερωτημα ειναι...σεξουαλικη ελευθερια η σεξουαλικη ασυδοσια...
Γιατι κατι περι ανοικτων σχεσεων κλπ προσωπικα δεν τα ακουω και πολυ καλα....
Πιστευω οτι οπως σε καθε σχεση ετσι και σε σχεσεις ας μου επιτραπει να πω γάμου ή συμβίωσης μπαινουν καποιοι κανονες.
Ειμαι στοκος....... και δεν καταλαβα........για πες αλλη μια.δεν καταλαβα.......(το παθαινουμε και μεις οι μεγαλοφυιες καμια φορα αυτο....χαχαχα)
Ειμαι στοκος....... και δεν καταλαβα........για πες αλλη μια.
Με ΚΑΛΥΨΕΣ πληρως......... :o :o :o :o :o :o :o :o :o :oδεν καταλαβα τι εννοεις..........τι συντροφο εχω?? δηλαδη?? ονομα ζωο ή πραγμα?
Με ΚΑΛΥΨΕΣ πληρως......... :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Μ΄αρέσει που όλα τα θηλυκά στο site είναι υπεράνω.
Ανώτερα άτομα, έχουν κατακτήσει ένα υψηλότερο επίπεδο ηθικής, σύντομα θα γίνουν και οσίες.
Βρε σε άλλο κόσμο μάλλον ζούμε.
Λες και δεν ξέρουμε ότι "It takes two to tango".
Μάγκες ξυπνάτε.
Μας βάζουν σε ένα ατελείωτο guilt trip πράγμα που όλες ξέρουν να το κάνουν πολύ αποτελεσματικά.
Εσείς μπορεί να έχετε τύψεις, αυτές όταν σας τα φοράνε σίγουρα δεν έχουν ΚΑΜΙΑ.
Σόρρυ καλή μου, αλλά η ζωη ως γυναίκα, ήτοι πουτάνα ( ορμάτε) έχει άλλα σχέδια. Και συνήθως, συνέχεια δηλαδή, δεν περιμένει εμάς να αντιδράσουμε για να πραγματοποιήσει αυτή τα σχέδια της......διαφορετικα αν γουσταρα καποιον αλλο τοοοοοοοοοοοσοοοο πολυ, θα χωριζα πρωτα κ μετα θα σκεφτομουν να κανω τ οτιδηποτε με τον αλλο..
Σόρρυ καλή μου, αλλά η ζωη ως γυναίκα, ήτοι πουτάνα ( ορμάτε) έχει άλλα σχέδια. Και συνήθως, συνέχεια δηλαδή, δεν περιμένει εμάς να αντιδράσουμε για να πραγματοποιήσει αυτή τα σχέδια της.
Σόρρυ καλή μου, αλλά η ζωη ως γυναίκα, ήτοι πουτάνα ( ορμάτε) έχει άλλα σχέδια. Και συνήθως, συνέχεια δηλαδή, δεν περιμένει εμάς να αντιδράσουμε για να πραγματοποιήσει αυτή τα σχέδια της.
Όντως.Έλα ντε.
Έχουμε δει και έχουμε δει.
Τρελλούς έρωτες, ευτυχισμένους γάμους, τέλεια ζευγάρια. Και που καταλήγουν αυτά μιά μέρα;
Κι΄ ας έχουν γράψει οι ποιητές για "όρκους αγάπης παντοτινούς".