You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νιώθετε τύψεις όταν απατάτε την/τον σύντροφό σας;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 196
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ηθελα να ξερω αν κ ποσοι σαν κ εμενα νιωθουν τυψεις οταν απατανε την συντροφο τους.
τύψεις ? what the fack is τύψεις ?
σε λίγο θα ρωτήσεις αν έχουμε και συνείδηση ...
Ηθελα να ξερω αν κ ποσοι σαν κ εμενα νιωθουν τυψεις οταν απατανε την συντροφο τους.
Σε συνεύρεση με γκόμενα εννοείς? Γιατί με πουτάνα δεν είναι απάτη! ;)
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Σε συνεύρεση με γκόμενα εννοείς? Γιατί με πουτάνα δεν είναι απάτη! ;)
να το πεις στη γκομενα σου αυτο να το συζητησετε πολιτισμενα
εκτος αν τα εχετε ξεκαθαρισει αυτα οποτε παω πασο....αλλα τις ντεμεκ μαγκιες οχι στα φορουμ....στις γυναικες σας ;)
να το πεις στη γκομενα σου αυτο να το συζητησετε πολιτισμενα
εκτος αν τα εχετε ξεκαθαρισει αυτα οποτε παω πασο....αλλα τις ντεμεκ μαγκιες οχι στα φορουμ....στις γυναικες σας ;)
Εχεις το μοναδικό προτέρημα να χαλάς threads που μάλλον δεν σε αφορούν. Απάντησε αν ένοιωσες τύψεις όταν απάτησες το γκόμενό σου και τελειώνει η συνεισφορά σου εδώ. Εγώ σε 10 χρόνια γάμου ξενοπήδηξα μόνο μία φορά (και συγκεκριμένα φέτος το καλοκαίρι).
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Εχεις το μοναδικό προτέρημα να χαλάς threads που μάλλον δεν σε αφορούν. Απάντησε αν ένοιωσες τύψεις όταν απάτησες το γκόμενό σου και τελειώνει η συνεισφορά σου εδώ. Εγώ σε 10 χρόνια γάμου ξενοπήδηξα μόνο μία φορά (και συγκεκριμένα φέτος το καλοκαίρι).
εγω απαντησα φιλτατε.........δεν εχω απατησει ποτε........
γιατι δε με αφορα το θρεντ ακριβως? λεει τον/την συντροφο σας.......ή κανω λαθος? εγω ως "συντροφος" και ολες οι "συντροφισσες" που ξερω το μπουρδελο το θεωρουμε κερατο....γιαυτο ξαναλεω λοιπον οτι αυτες τις ιντερνετικες μαγκιες να πατε να τις πειτε στις γυναικες σας και εαν επιβιωσετε τοτε τα ξαναλεμε.....
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 71.110
- Πόντοι
- 12.056
Και πολυ αργησες...
Μην της δίνεις αναφορά ρε φίλεΕχεις το μοναδικό προτέρημα να χαλάς threads που μάλλον δεν σε αφορούν. Απάντησε αν ένοιωσες τύψεις όταν απάτησες το γκόμενό σου και τελειώνει η συνεισφορά σου εδώ. Εγώ σε 10 χρόνια γάμου ξενοπήδηξα μόνο μία φορά (και συγκεκριμένα φέτος το καλοκαίρι).
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Μην της δίνεις αναφορά ρε φίλε
δουλεια σου εσυ δε σου μιλησε κανεις
Μην ψαρεύεις άδικα δεν τσιμπάω.δουλεια σου εσυ δε σου μιλησε κανεις
Και πολυ αργησες...
Το ξέρω.... αλλά ότι έγινε, έγινε. Αν μπορέσω θα προλάβω το χαμένο χρόνο τώρα στα 40.....!
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Μην ψαρεύεις άδικα δεν τσιμπάω.
οπως εχει μαθει κανεις
δεν εχω τη διαθεση να τσιμπησεις οτιδηποτε....ουτε καν το μαγουλο μου....
για καλο και για κακο ομως πανε τοιχο τοιχο μη σου ρθει τιποτα αξαφνα ;)
οπως εχει μαθει κανεις
δεν εχω τη διαθεση να τσιμπησεις οτιδηποτε....ουτε καν το μαγουλο μου....
για καλο και για κακο ομως πανε τοιχο τοιχο μη σου ρθει τιποτα αξαφνα ;)
Ούτε με ζιγκολο να ξερεις...Σε συνεύρεση με γκόμενα εννοείς? Γιατί με πουτάνα δεν είναι απάτη! ;)
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Ούτε με ζιγκολο να ξερεις...
εννοειται
σουηδια παιδι μου.......πολιτισμος.........ευρωπη εχουμε γινει
πετρο δεν ασχοληθηκε κανεις μαζι σου in the first place γιαυτο σταματα να προσπαθεις να κερδισεις τις εντυπωσεις γινεσαι γραφικος
εννοειται
σουηδια παιδι μου.......πολιτισμος.........ευρωπη εχουμε γινει
πετρο δεν ασχοληθηκε κανεις μαζι σου in the first place γιαυτο σταματα να προσπαθεις να κερδισεις τις εντυπωσεις γινεσαι γραφικος
Προσπαθώ να αποφύγω να κάνω αυτό που δεν θα ήθελα να μου κάνει η σύντροφός μου.Ηθελα να ξερω αν κ ποσοι σαν κ εμενα νιωθουν τυψεις οταν απατανε την/τον συντροφο τους.
Αν το θέλω και το θέλει, αλλάζει το πραμα.
Ούτε με ζιγκολο να ξερεις...
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Προσπαθώ να αποφύγω να κάνω αυτό που δεν θα ήθελα να μου κάνει η σύντροφός μου.
Αν το θέλω και το θέλει, αλλάζει το πραμα.
μα δε μιλαμε για αλλα πραγματα οπως αυτα που εννοεις........αν μιλαγαμε για τετοια θα βλεπες ολοι αυτα τα δηθεν τυπακια ποσο παραδοσιακα θα γινονταν ξαφνικα......και κατα ποσον θα αλλαζαν αποψη για τα μπουρδελα και τα ζιγκολο......αλλα το θεμα ειναι οτι προκειται για θλιβερη καθημερινοτητα τελικα εξ ου και το βλεπουν ετσι ;)
σιγα μη δεχονταν κανεις τους τριο ή ζευγαρια ή Swinging ή οτιδηποτε αλλο......
υ.γ. που σαι ρε παλιε να δεις τους ακομπλεξαριστους καθημερινους ελληνες
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 18K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 159
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις