Νέα

Γιατί οι γκόμενες θέλουν να μας ελέγχουν.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Caligularas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι συμβαίνει με τις ρουφιάνες;

• Τους βάραγε ο πατέρα τους μικρές

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.935
Πόντοι
6.946
Μην κουραζεστε τύποι, μόνο ΕΝΑΣ έχει τις απαντήσεις που ψάχνετε, και περιμένουμε όλοι την συμμετοχή του στο νήμα: Σαντμαν.

Συγνώμη, τον τελευταίο καιρό υπάρχει ακόμη ένας Διδάσκαλος, ο Πάπιας.

OP
OP
Caligularas

Caligularas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2022
Κριτικές
21
Like
595
Πόντοι
290
Μην κουραζεστε τύποι, μόνο ΕΝΑΣ έχει τις απαντήσεις που ψάχνετε, και περιμένουμε όλοι την συμμετοχή του στο νήμα: Σαντμαν.

Συγνώμη, τον τελευταίο καιρό υπάρχει ακόμη ένας Διδάσκαλος, ο Πάπιας.
Επικαλεστείτε τον, θελουμε τα φώτα του!:globeos-haha:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ω θεοί, προσταξτε τον @Sub-Zero και τον @Donald-Duck να μας βοηθήσουν, εμάς, των ταπεινων πιστών σας, πάνω στους προβληματισμούς της φύσεως μας.
Έτρωγα παγωτό πριν και αντινετωπιζα επείγοντα περιστατικά σε άλλο νήμα. Ήρθαμε αυτοβούλως να σας σώσουμε. Το μόνο σίγουρο. Όπως ακριβώς είχε κάνει κι ο Γιωργάκης Παπανδρέου χωρίς να ρωτήσει. :2funny:

OP
OP
Caligularas

Caligularas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2022
Κριτικές
21
Like
595
Πόντοι
290
Έτρωγα παγωτό πριν και αντινετωπιζα επείγοντα περιστατικά σε άλλο νήμα. Ήρθαμε αυτοβούλως να σας σώσουμε. Το μόνο σίγουρο. Όπως ακριβώς είχε κάνει κι ο Γιωργάκης Παπανδρέου χωρίς να ρωτήσει. :2funny:
Οι απόψεις διίστανται, ποια είναι η σωστότερη;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Καλά, ποτέ άνοιξε αυτό το νήμα; Κάτσε να δώσω τα φώτα μου. Τις καθημερινές μόνο βραδια με τρώτε στην μαπα. Οι φωκιες λοιπόν θέλουν να μας ελέγχουν διότι όλα τα αδύναμα κι άχρηστα πλάσματα θέλουν να εδραιωθούν νιώθοντας ασφάλεια. Παράλληλα λαμβάνουν επιβεβαίωση και καμαρώνουν όταν τα καταφέρνουν, γνωρίζοντας πόσο τενεκέδες είναι. Και βέβαια φθονούν το πέος διότι έχουν μουνί. Το μουνί δεν χύνει πάντα ως γνωστόν με 100% εγγυηση ενώ ο πουτσος είναι 100% εγγυημένο ότι χύνει πάντα και με πολλούς τρόπους. Μας ζηλεύουν. :rockon:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.079
Πόντοι
3.506
Ανοίγω αυτο το θεμα, όχι ότι θα βγει άκρη με τις ρουφιάνες, αλλά ας δουμε πιο σφαιρικά τι συμβαίνει:grin:. Γιατί λοιπόν οι περισσότερες αν όχι ολες(τουλάχιστον αυτές που έχω εγω συναντήσει)όχι επι πληρωμή γκόμενες μετά από λίγο καιρό σχέσης θέλουν να σε κάνουν σκλάβο του; Και δεν το έχω παρατηρήσει μόνο με μια. Στην αρχη όταν ξεκινάς να τραβιέσαι με μια είναι ολα μέλι γαλα, και μετα αρχίζει το αλυσόδεμα ( άλλαξε τον τροπο που ντύνεσαι, μην βγαίνεις εξω, μην κανεις αυτο μην κανεις το αλλο) Τι κόμπλεξ και ψυχολογικά πιστεύεται κρύβεται πισω από αυτο;
Συναγωνιστή μου κάποιος στο παρελθόν είχε πει '' women are meant to be loved not to be understood'' :hi:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Προσέξτε πόσο πολύ προσβάλλονται όταν τους θίξεις μούρη, κιλά, κτλ. Μέσω του ελέγχου αποφεύγουν αυτή την κριτική. Παρατηρήστε την μάπα σας στον καθρεπτη πόσο έντονα χαρακτηριστικά έχουμε ως άνδρες. Κοιτάξτε σώματα, γραμμές, γεωμετρία, δύναμη κτλ. Αυτές όλη μέρα βάφονται διότι η λειψή τεστοστερόνη που έχουν τους απαγορεύει να έχουν έντονα χαρακτηριστικά. Αν τις δείτε αβαφτες θέλετε να τις φτυσετε μέσα στο στόμα; Γιατί όχι και να ξεράσετε; :rockon:απο τύχη υπάρχουν στον πλανήτη. Έτυχε να γεννηθούν εδώ. Δεν δικαιολογούν την ύπαρξη τους. Υπάρχουν βασικά λόγω μαμάς, μπαμπά και υποτακτικών. Μόνες τους δεν είναι για τίποτα.

OP
OP
Caligularas

Caligularas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2022
Κριτικές
21
Like
595
Πόντοι
290
Προσέξτε πόσο πολύ προσβάλλονται όταν τους θίξεις μούρη, κιλά, κτλ. Μέσω του ελέγχου αποφεύγουν αυτή την κριτική. Παρατηρήστε την μάπα σας στον καθρεπτη πόσο έντονα χαρακτηριστικά έχουμε ως άνδρες. Κοιτάξτε σώματα, γραμμές, γεωμετρία, δύναμη κτλ. Αυτές όλη μέρα βάφονται διότι η λειψή τεστοστερόνη που έχουν τους απαγορεύει να έχουν έντονα χαρακτηριστικά. Αν τις δείτε αβαφτες θέλετε να τις φτυσετε μέσα στο στόμα; Γιατί όχι και να ξεράσετε; :rockon:απο τύχη υπάρχουν στον πλανήτη. Έτυχε να γεννηθούν εδώ. Δεν δικαιολογούν την ύπαρξη τους. Υπάρχουν βασικά λόγω μαμάς, μπαμπά και υποτακτικών. Μόνες τους δεν είναι για τίποτα.
Καλά, ποτέ άνοιξε αυτό το νήμα; Κάτσε να δώσω τα φώτα μου. Τις καθημερινές μόνο βραδια με τρώτε στην μαπα. Οι φωκιες λοιπόν θέλουν να μας ελέγχουν διότι όλα τα αδύναμα κι άχρηστα πλάσματα θέλουν να εδραιωθούν νιώθοντας ασφάλεια. Παράλληλα λαμβάνουν επιβεβαίωση και καμαρώνουν όταν τα καταφέρνουν, γνωρίζοντας πόσο τενεκέδες είναι. Και βέβαια φθονούν το πέος διότι έχουν μουνί. Το μουνί δεν χύνει πάντα ως γνωστόν με 100% εγγυηση ενώ ο πουτσος είναι 100% εγγυημένο ότι χύνει πάντα και με πολλούς τρόπους. Μας ζηλεύουν. :rockon:

Μέγα άρχοντα αληθεια τώρα μου άνοιξες τα ματια και δεν κοροιδευω καθολου…. Δεν το είχα σκεφτεί από αυτήν την οπτική γωνία ….σε παροτρύνω να ανοίξεις διαδικτυακή πλατφόρμα αυτοβελτίωσης τύπου men of style αλλά για top g αρσενικα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μέγα άρχοντα αληθεια τώρα μου άνοιξες τα ματια και δεν κοροιδευω καθολου…. Δεν το είχα σκεφτεί από αυτήν την οπτική γωνία ….σε παροτρύνω να ανοίξεις διαδικτυακή πλατφόρμα αυτοβελτίωσης τύπου men of style αλλά για top g αρσενικα
Συνοδοιπόρε και συμπολεμιστή στα στενά σοκάκια της ακολασίας
τι σχέση έχω εγώ με αυτά τα ναυάγια που δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα και διαρκώς ζητούν λεφτά για συμβουλές σε σεμινάρια όπως διαβάζουμε; Αν ήταν ντόμπροι συναγωνιστές, θα έδιναν τα φώτα τους δωρεάν. Από την άλλη φαντάζει απίστευτο ότι τους ακολουθεί κόσμος με αυτά που λένε. :confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.831
Πόντοι
19.795
Και μου λεει ο αλλος ο πονηρος: Η κωλο-γρια σου παλιωσε, να παρεις καινουργιο μοντελο. Τι λες ρε μαλακα; 40 χρονια προσπαθει να με αλλαξει και να με φερει στα μετρα της και τωρα που βαρεθηκε η, νομιζει οτι τα καταφερε, να την αλλαξω και να παρω αλλη; Αντε παλι αλλα 40 χρονια η αλλη να προσπαθει να με στρωσει. Να μου λειπει.:confused:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Θέλουν να ελενχουν όσους έχουν λεφτά, για να μη χάσουνε την κότα με τα χρυσά αυγά,αν ο άλλος είναι εργάτης άνεργος καμία δεν γυρνάει να τον κοιτάξει,ποσο μάλλον να του κάτσει και να τον ελενχει
Όλοι κι όλες τον δίνουν και τον παίρνουν λιγο η πολύ. Δεν είναι όμως μόνο το σεξ. Είναι κι η κυριαρχία, η εξουσία, η φιγούρα, το θεαθηναι κτλ. Συνεπώς ο έλεγχος υφισταται ως ζητούμενο για όλους από τις φραγκοκοτες.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.491
Πόντοι
456
Γκούγκλαρα αυτό το men of style και έπεσα στο site τους.
Έχουν λέει flirting bootcamp και ακαδημία ντροπαλότητας και κοινωνικών δεξιωτήτων. Στο eshop μία συνεδρία με τους τύπους κοστίζει 200 ευρώ.

Καλά τώρα ποιοι πάνε και τα σκάνε σε αυτούς ;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.849
Πόντοι
3.656
Γκούγκλαρα αυτό το men of style και έπεσα στο site τους.
Έχουν λέει flirting bootcamp και ακαδημία ντροπαλότητας και κοινωνικών δεξιωτήτων. Στο eshop μία συνεδρία με τους τύπους κοστίζει 200 ευρώ.

Καλά τώρα ποιοι πάνε και τα σκάνε σε αυτούς ;

Πάντως για να υπάρχουν ακόμα,μάλλον θα βρίσκουν θύματα

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.294
Πόντοι
2.356
Παπαριές επιστημονικοφανείς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom