Νέα

Νικητής Αντώνης - η επόμερη μέρα στην ΝΔ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός θέλετε να είναι ο επόμενος Αρχηγός ?

• --- (Αβραμόπουλος>Σαμαρά)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μπακογιάννη

• Σαμαράς

• Ψωμιάδης

• Αλλος Δελφίνος... ???

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
πασπ εακκ και πκς ολους σας γαμαει η δαπνδφκ???

καλα τι λενε τα μαλακισμενα?

δεν το πιστευα οτι η νεολαια εχει φτασει σε τετοια επιπεδα μαλακιας και πολιτικης ανυπαρξιας..

τωρα εξηγειται γιατι επιασε πατο η Νδ.

Η νεολαια της ειχε πιασει πολιτικο και ηθικο πατο εδω και πολυ καιρο. ;)
Ενώ οι άλλες νεολαίες...

Πάντως στον δικό μου κύκλο όλοι όσοι προκόψανε και γίναν καλοί επιστήμονες και επαγγελματίες είναι σχεδόν αποκλειστικά ΝΔ.
Οι του ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ είναι συνήθως αμόρφωτοι, που με τα βίας περάσαν τις τάξεις στο σχολείο ... με δουλειές του ποδαριού και της λαμογιάς...

Εκφράζουν δλδ. απόλυτα τις ιδεολογίες τους!

Επισκέπτης
Δαπ=γκόμενες,ποτό,γαμήσι!!! :idiot: :uglystupid:
ΠΑΣΠ,ΠΚΣ,ΕΑΑΚ έχουν και την ιδεολογία τους μέσα + τα παραπάνω αλλά όχι μόνο τα παραπάνω!!! :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δαπ=γκόμενες,ποτό,γαμήσι!!! :idiot: :uglystupid:
ΠΑΣΠ,ΠΚΣ,ΕΑΑΚ έχουν και την ιδεολογία τους μέσα + τα παραπάνω αλλά όχι μόνο τα παραπάνω!!! :headbang:
τα σος θεματα για τις εξετασεις ξεχασες.... :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Ενώ οι άλλες νεολαίες...
Πάντως στον δικό μου κύκλο όλοι όσοι προκόψανε και γίναν καλοί επιστήμονες και επαγγελματίες είναι σχεδόν αποκλειστικά ΝΔ.
Οι του ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ είναι συνήθως αμόρφωτοι, που με τα βίας περάσαν τις τάξεις στο σχολείο ... με δουλειές του ποδαριού και της λαμογιάς...
Πότε αποφοιτήσατε αγαπητέ(αν θέλετε απαντάτε φυσικά);! :think:
Μέσα στα πράγματα είμαι τώρα,η Δαπ μπορεί να ήταν καλύτερη κάποτε,πάντως τώρα παρακμή,έχω επαφές με όλους και πιστεύω  αντικειμενική ματιά όσο μπορώ!!! :rockon:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Σου απάντησα σε αυτό. Γιατί μέχρι πρότινος ήταν η πιο ισχυρή. Και άρα το άλογο στο οποιο θα ποντάριζε κάποιος. Ο τρόπος που λειτούργησε στο Υπεξ (το οποιο εξευτέλισε) ήταν ενδεικτικά των δυνατοτήτων που θα είχαν οι "φίλοι" της κορούλας

Αυτή ήταν και η μονη στρατηγική που μπορούσε να ακολουθήσει ο σαμαράς. Δεν είχε να πουλήσει κάτι άλλο.

Και αυτό που πουλάει σίγουρα αγοράζεται από άτομα χαμηλού επιπεδου.

Σαμαρά όμως ψηφίζουν και άλλοι, που τους προσέβαλε η συμπεριφορά της κορούλας, η αλαζονεία της και το γεγονός ότι εξέθεσε το κόμμα αλλα και τη χωρα βάζοντας μπροστά από όλα το εγώ της.

Υπάρχει στην ισορροπία Κορούλας/ Σαμαρά ένα κρίσιμο σημείο.

Εκτιμώ με το φτωχό μου μυαλό ότι αν ο Σαμαράς πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα τότε θα υπάρξει μετακίνηση προς τη μεριά του πιθανότερου νικητή. Και τότε όλοι οι "νέοι" που στηρίζουν την κορούλα, μαζί με τα αφεντικά των ΜΜΕ θα περάσουν στην άλλη όχθη.

Εντάξει...

Αλλά τι ακριβώς εννοείς με τον όρο "εξευτέλισε"?
Για εκείνο τον παπάρα που τις ξέφυγε μέσα από τα χέρια στο εξωτερικό?

Γιατί σε σχέση με άλλες πολιτικές (Ίμια, Οτσαλάν κλπ.) ήταν άριστη θα έλεγα...

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Ενώ οι άλλες νεολαίες...

ετσι σας λενε στην δαπ-νδφκ? :2funny: :2funny:

ερε καταντια.

εμενα παλι οσοι ηταν στη δαπ,μονο ενας εχει αξιοπρεπη δουλεια.ολοι οι αλλοι ειναι ανεργοι.

αντιθετα οι συναδελφοι τους στις αλλες παραταξεις ειτε εχουν μπει στο δημοσιο,ειτε

δουλευουν για μεγαλες εταιριες ειτε συνεχιζουν για μεταπτυχιακα στο εξωτερικο. ;)

επαθες τωρα..αλλα τι να κανουμε ..ξυδι.

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Πότε αποφοιτήσατε αγαπητέ(αν θέλετε απαντάτε φυσικά);! :think:
Μέσα στα πράγματα είμαι τώρα,η Δαπ μπορεί να ήταν καλύτερη κάποτε,πάντως τώρα παρακμή,έχω επαφές με όλους και πιστεύω  αντικειμενική ματιά όσο μπορώ!!! :rockon:
Δεν θα σου απαντήσω πότε αποφοίτησα.
Πάντως στον δικό μου (ευρύτερο ή στενότερο) κύκλο αυτό που λέω ισχύει ... για τους άλλους δεν γνωρίζω!
Λογικό εν μέρει ... οι πατεράδες τους ήταν ψιλοαγράμματοι μεροκαματιάρηδες, αλλά αυτό για μένα δεν είναι δικαιολογία...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ενώ οι άλλες νεολαίες...

δεν ποσταρεις και μια φωτο του κυκλου σου; :think: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πάντως στον δικό μου (ευρύτερο ή στενότερο) κύκλο αυτό που λέω ισχύει ... για τους άλλους δεν γνωρίζω!
Λογικό εν μέρει ... οι πατεράδες τους ήταν ψιλοαγράμματοι μεροκαματιάρηδες, αλλά αυτό για μένα δεν είναι δικαιολογία...
εισαι θλιβερος....κριμα γιατι καλυτερα το χες ξεκινησει..

Επισκέπτης
Eτσί μόνο μπορώ να βρω λογική,τώρα που όλοι έγιναν λίγο πολύ ίσοι (π.χ. ο Κνίτης δεν είναι το χωριό πια) τα πράγματα άλλαξαν....
Πάντως η φιλοσοφία της Δαπ πλέον είναι:να φάμε να πιούμε λεφτά και να γαμάμε....
Με τους άλλους κουβεντιάζεις και για άλλα πράγματα!!!
Εκ πείρας μιλάω,ξέρω από όλες τις παρατάξεις άτομα και αρκετά καλά.

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
ετσι σας λενε στην δαπ-νδφκ? :2funny: :2funny:

ερε καταντια.

εμενα παλι οσοι ηταν στη δαπ,μονο ενας εχει αξιοπρεπη δουλεια.ολοι οι αλλοι ειναι ανεργοι.

αντιθετα οι συναδελφοι τους στις αλλες παραταξεις ειτε εχουν μπει στο δημοσιο,ειτε

δουλευουν για μεγαλες εταιριες ειτε συνεχιζουν για μεταπτυχιακα στο εξωτερικο. ;)

επαθες τωρα..αλλα τι να κανουμε ..ξυδι.
Πάλι ο βλάκας...

ΤΙ ΝΑ ΠΑΘΩ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ!!! .... ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥΣ ... ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΩ!!! :jerking: :jerking: :jerking:

Μπουμπούνα ... ξέχασες τον γνωστό πρασινορουφιάνο επιστήμονα??? :2funny: :2funny: :2funny: ... επιστήμονα της μαλακίας και του καθησιού (με ολίγον ...Καντάφι) :2funny:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Εντάξει...

Αλλά τι ακριβώς εννοείς με τον όρο "εξευτέλισε"?

Δε θέλω να επεκταθώ απλά επειδή δε θέλω να ψάχνω τώρα

Από αυτά που θυμάμαι
1. Ο γιόκας της τι δουλειά είχε στο Υπεξ? Η συμπεριφορά του μάλιστα σχολιάστηκε αρνητικά

2. Δημιούργησε γραφείο τύπου το οποιο το οποιο προέβαλε την υπουργό και όχι το υπουργείο! Το οποιο φυσικά στελεχώθηκε από τους διαφορους "νέους"

3. Απέτυχε παταγωδώς στο ρολο της, έχοντας μηδενικές επιτυχίες, αλλα πολλές και σημαντικές αποτυχίες.

Ο δε πρεσβευτής τον οποιο απέπεμψε κατά παράβασιν του κανονισμού του Υπεξ θα τη σύρει τώρα στα δικαστήρια έχοντας σοβαρές πιθανότητες να δικαιωθε

Στο Υπεξ δε φτάνει να έχεις μεγάλο ΕΓΏ. Πρέπει να έχεις και μυαλό. Aλλο ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και άλλο ο Γκιούλ.

Επισκέπτης
εισαι θλιβερος....κριμα γιατι καλυτερα το χες ξεκινησει..
Οχί έχει ένα δίκιο,είναι γεγονός οτί υπήρχε καλύτερο επίπεδο μόρφωσης στο παιδί του σαλονιού της Δαπ στην αρχή της πανεπιστημιακής ζωής έναντι των άλλων,ότι προκόψαν παραπάνω οι Δαπίτες γνωστοί του/της σχολής του(δεν κατάλαβα καλά) έναντι άλλων όπως είπε,μάλλον είναι τυχαίο και όχι γενικό.
Λαμογιές έκανε,κάνει και θα κάνει πάντα περισσότερες ΝΔ=Δαπ....
Μα 20 χρόνια Πασόκ και σε 5 ΝΔ διπλασίασαν το έλλειμα!!!

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Eτσί μόνο μπορώ να βρω λογική,τώρα που όλοι έγιναν λίγο πολύ ίσοι (π.χ. ο Κνίτης δεν είναι το χωριό πια) τα πράγματα άλλαξαν....
Πάντως η φιλοσοφία της Δαπ πλέον είναι:να φάμε να πιούμε λεφτά και να γαμάμε....
Με τους άλλους κουβεντιάζεις και για άλλα πράγματα!!!
Εκ πείρας μιλάω,ξέρω από όλες τις παρατάξεις άτομα και αρκετά καλά.
Θα το δεχτώ αυτό που λες...

Άλλα μοιάζει παράταιρο διότι εδώ και πάρα πολύ καιρό η κουλτουριάκη διαννόηση κάνει δεξιά στροφή ...

Δεν είναι όπως παλιά που όλοι σχεδόν οι διαννοούμενοι (τελείως λανθασμένα κατά την γνώμη μου) γράφονταν στα αριστερά κόμματα, και σχεδόν όλοι μετά τα εγκατέλειπαν ή αποβάλλονταν ... βλέποντας τις παπαριές που ουσιαστικά πρεσβεύαν...

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Πάλι ο βλάκας...

ΤΙ ΝΑ ΠΑΘΩ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ!!! .... ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥΣ ... ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΩ!!! :jerking: :jerking: :jerking:

Μπουμπούνα ... ξέχασες τον γνωστό πρασινορουφιάνο επιστήμονα??? :2funny: :2funny: :2funny: ... επιστήμονα της μαλακίας και του καθησιού (με ολίγον ...Καντάφι) :2funny:

το μονο που ξερεις να αναφερεις ΠΟΥΣΤΑΚΙ της Δαπ νδφκ ειναι μερικα stage που χωθηκαν τα δαπιτακια φιλοι σου,οπως και

αδικιες στα μεταπτυχιακα, οσο υπηρχε νδ. και μερικα κονε σε φιλους.

παρτε τωρα την πουτσα και περαστε στην αφανεια και στην πεινα.

οσο για τους πρασινοφορουρους αλλοι παπαρες κι αυτοι κοιταζουν να χωσουν τους δικους τους τωρα.

αρκετα σας ανεχτηκα τοσα χρονια στο πανεπιστημιο.

καμμενα φλωρακια. ;)

Επισκέπτης
Θα το δεχτώ αυτό που λες...
Άλλα μοιάζει παράταιρο διότι εδώ και πάρα πολύ καιρό η κουλτουριάκη διαννόηση κάνει δεξιά στροφή ...
Δεν είναι όπως παλιά που όλοι σχεδόν οι διαννοούμενοι (τελείως λανθασμένα κατά την γνώμη μου) γράφονταν στα αριστερά κόμματα, και σχεδόν όλοι μετά τα εγκατέλειπαν ή αποβάλλονταν ... βλέποντας τις παπαριές που ουσιαστικά πρεσβεύαν...
Δεν έζησα τότε και δεν μπορώ να μιλήσω χωρίς να ξέρω και να έχω κατανοήσει καλά τα λεγομενά σου,αν θες εξηγήσε το λίγο παραπάνω να κατανοήσω ακριβώς.....

Υ.Γ.Μου αρέσει που Ραφμαν και Μεμονσαν σε χαρακτήρισαν ΚΚΕ αν θυμάμαι καλά,που να σε δουν εδώ,πανηγύρια θα κάνουν!!! :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom