Επισκέπτης
μέχρι το 2007 ΝΔ......ΜΕΤΆ ΒΕΡΓΗ......και βλέπουμε.....
Σου μιλάω συγκεκριμένα για το '93.
Καταλαβαίνω λοιπόν ότι ψήφισες ΝΔ και όχι ΠΟΛ.ΑΝ σωστά?
μέχρι το 2007 ΝΔ......ΜΕΤΆ ΒΕΡΓΗ......και βλέπουμε.....
σωστά....Σου μιλάω συγκεκριμένα για το '93.
Καταλαβαίνω λοιπόν ότι ψήφισες ΝΔ και όχι ΠΟΛ.ΑΝ σωστά?
1] πρώτα απ όλα είμαι είμαι ΝΔ
2]άσχετα αν ψήφισα βεργή στις εκλογές γιατί τους σιχάθηκα
3] πιστεύω ότι τα τζάκια πρέπει να πάρουν τον πούλο απ την πολιτική σκηνή
4] πιστεύω ότι με τον σαμαρά θα πάμε καλλίτερα...όχι ότι βάζω το χέρι μου στην φωτιά, άμα δεν δω δεν πιστεύω τίποτις....
5] ικανοποιήθηκες ή να σου τραβήξω άλλο ένα μανίκι?.......
σίγουρα.....το συζητήσαμε προχθές με τον αντώνη και είμαι σίγουρος....θα φέρει τον φέργκυ μου είπε......λες ο Σαμαράς να διώξει επιτέλους τον δεκαπούστη;
Έλα ρε Uri!!!εισαι με τους ηττημενους δηλαδη....
σωστά....
για ποτε το βλεπεις να πρωθυπουργευει συντροφε γιουρι;Έλα ρε Uri!!!
Πιθανόν, δεν ξέρω ... αλλά είμαι με αυτή που το μυαλό μου λέει ότι θα πάει την Ελλάδα μπροστά! ;)
Συνεπώς γνωρίζεις φαντάζομαι το ρόλο του Σαμαρά την περίοδο εκείνη.
Ξέρεις...ανατροπή κυβέρνησης με Συμπιλίδη κλπ.
Τελικά έχεις πειστεί για τις αγαθές προθέσεις του Σαμαρά εκείνη την περίοδο?
Γιατί αν ναι μπορώ να σου παραθέσω συγκεκριμένα γεγονότα τα οποία έχω ζήσει από κοντά εκείνη την περίοδο με συγκεκριμένα πρόσωπα και την μετέπειτα εξέλιξή τους που εμένα προσωπικά για κάθε άλλο παρά αγαθές προθέσεις με πείθουν.
να μας πει η τάλω πού βρήκε τότε τα λεφτά ο Σαμαράς να έχει περισσότερα εκλογικά κέντρα ως ΠΟΛ.ΑΝ. από την Νέα Δημοκρατία.......
να μας πει η τάλω πού βρήκε τότε τα λεφτά ο Σαμαράς να έχει περισσότερα εκλογικά κέντρα ως ΠΟΛ.ΑΝ. από την Νέα Δημοκρατία.......
Δεν ξέρω, πιθανόν και ποτέ ...για ποτε το βλεπεις να πρωθυπουργευει συντροφε γιουρι;
μπας και εδωσες και συ;να μας πει η τάλω πού βρήκε τότε τα λεφτά ο Σαμαράς να έχει περισσότερα εκλογικά κέντρα ως ΠΟΛ.ΑΝ. από την Νέα Δημοκρατία.......
συγνώμη παίδες, αλλά με πιάνουν τα γέλια όταν βλέπω υποστηρικτές του δρακουμελοσογιού να κατηγορούν άλλες οντότητες (πρόσωπα, ομάδες κλπ) για μη αγνές προθέσεις
όχι...μπορεί και να τα πη΄ρε απο παντού.....αλλά η αγία οικογένεια είναι άμεμπτη?....από τον μπαμπά μέχρι τον γιό......δεν με νοιάζει τι έγινε κάποτε απ όλους..με νοιάζει το τώρα....και δεν θέλω μια αρχηγό κακιά,εκδικητική,ποιό αμερικάνα απ τους αμερικάνους,με μηχανισμούς τρομερούς και παλιά νοοτροποία...σε στύλ μπαμπά.....αν πάλι ο σαμαράς με απογοητευσει έχω την λύση....βεργής.....πλέον θα ψηφίζω μόνο αυτούς που νοιάζονται για την ελλάδα....μέχρι να βρεθεί ο ΕΝΑΣ ...που θα μου κάνει απόλυτα.....
όχι μη χείρον...απλά πιστεύω ότι ο σαμαράς θα καθαρίσει την ΝΔ απο τις αμαρτίες του παρελθόντος και θα της δώσει νέα ώθηση.....και νέο όραμα....αν όχι, πάμε παρακάτω......