Νέα

Νικητής Αντώνης - η επόμερη μέρα στην ΝΔ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιός θέλετε να είναι ο επόμενος Αρχηγός ?

• --- (Αβραμόπουλος>Σαμαρά)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μπακογιάννη

• Σαμαράς

• Ψωμιάδης

• Αλλος Δελφίνος... ???

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
1] πρώτα απ όλα είμαι είμαι ΝΔ
2]άσχετα αν ψήφισα βεργή στις εκλογές γιατί τους σιχάθηκα
3] πιστεύω ότι τα τζάκια πρέπει να πάρουν τον πούλο απ την πολιτική σκηνή
4] πιστεύω ότι με τον σαμαρά θα πάμε καλλίτερα...όχι ότι βάζω το χέρι μου στην φωτιά, άμα δεν δω δεν πιστεύω τίποτις....
5] ικανοποιήθηκες ή να σου τραβήξω άλλο ένα μανίκι?....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

λες ο Σαμαράς να διώξει επιτέλους τον δεκαπούστη;

Επισκέπτης

Συνεπώς γνωρίζεις φαντάζομαι το ρόλο του Σαμαρά την περίοδο εκείνη.
Ξέρεις...ανατροπή κυβέρνησης με Συμπιλίδη κλπ.
Τελικά έχεις πειστεί για τις αγαθές προθέσεις του Σαμαρά εκείνη την περίοδο?
Γιατί αν ναι μπορώ να σου παραθέσω συγκεκριμένα γεγονότα τα οποία έχω ζήσει από κοντά εκείνη την περίοδο με συγκεκριμένα πρόσωπα και την μετέπειτα εξέλιξή τους που εμένα προσωπικά για κάθε άλλο παρά αγαθές προθέσεις με πείθουν.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Έλα ρε Uri!!! :2funny:

Πιθανόν, δεν ξέρω ... αλλά είμαι με αυτή που το μυαλό μου λέει ότι θα πάει την Ελλάδα μπροστά! ;)
για ποτε το βλεπεις να πρωθυπουργευει συντροφε γιουρι; :headbang: :headbang: :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Συνεπώς γνωρίζεις φαντάζομαι το ρόλο του Σαμαρά την περίοδο εκείνη.
Ξέρεις...ανατροπή κυβέρνησης με Συμπιλίδη κλπ.
Τελικά έχεις πειστεί για τις αγαθές προθέσεις του Σαμαρά εκείνη την περίοδο?
Γιατί αν ναι μπορώ να σου παραθέσω συγκεκριμένα γεγονότα τα οποία έχω ζήσει από κοντά εκείνη την περίοδο με συγκεκριμένα πρόσωπα και την μετέπειτα εξέλιξή τους που εμένα προσωπικά για κάθε άλλο παρά αγαθές προθέσεις με πείθουν.

να μας πει η τάλω πού βρήκε τότε τα λεφτά ο Σαμαράς να έχει περισσότερα εκλογικά κέντρα ως ΠΟΛ.ΑΝ. από την Νέα Δημοκρατία.......

Επισκέπτης
να μας πει η τάλω πού βρήκε τότε τα λεφτά ο Σαμαράς να έχει περισσότερα εκλογικά κέντρα ως ΠΟΛ.ΑΝ. από την Νέα Δημοκρατία.......

Μπορώ να σου τα πώ εγώ ένα προς ένα.
Με συγκεκριμένα ονόματα (χωρίς να αναφέρω ονόματα αλλά περιγραφικά κι έπειτα γκουγκλάροντας βρίσκεις τα πάντα)
Θέλω όμως πρώτα μία απάντηση για το αν ο Σαμαράς έχει καταφέρει να πείσει τους νεοδημοκράτες για το αγαθό των προθέσεών του.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Ρε μαλάκα, εσύ ήσουν δίπλα μου όταν σπάζαμε τα εκλογικά κέντρα της πολαν το '93 φωνάζοντας "αλήτη- προδότη- σαμαρά" ;
Και έλεγα που σε ήξερα!  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
συγνώμη παίδες, αλλά με πιάνουν τα γέλια όταν βλέπω υποστηρικτές του δρακουμελοσογιού να κατηγορούν άλλες οντότητες (πρόσωπα, ομάδες κλπ) για μη αγνές προθέσεις

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
όχι...μπορεί και να τα πη΄ρε απο παντού.....αλλά η αγία οικογένεια είναι άμεμπτη?....από τον μπαμπά μέχρι τον γιό......δεν με νοιάζει τι έγινε κάποτε απ όλους..με νοιάζει το τώρα....και δεν θέλω μια αρχηγό κακιά,εκδικητική,ποιό αμερικάνα απ τους αμερικάνους,με μηχανισμούς τρομερούς και παλιά νοοτροποία...σε στύλ μπαμπά.....αν πάλι ο σαμαράς με απογοητευσει έχω την λύση....βεργής.....πλέον θα ψηφίζω μόνο αυτούς που νοιάζονται για την ελλάδα....μέχρι να βρεθεί ο ΕΝΑΣ ...που θα μου κάνει απόλυτα.....

Επισκέπτης
συγνώμη παίδες, αλλά με πιάνουν τα γέλια όταν βλέπω υποστηρικτές του δρακουμελοσογιού να κατηγορούν άλλες οντότητες (πρόσωπα, ομάδες κλπ) για μη αγνές προθέσεις

Αν αυτό απευθυνόταν σε μένα σε πληροφορώ ότι είσαι πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μακριά!
Μιλάμε όμως για πάαααααααααααααααααααααααρα πολύυυυυυυυυυυυυυυυ μακριά!

Επισκέπτης
όχι...μπορεί και να τα πη΄ρε απο παντού.....αλλά η αγία οικογένεια είναι άμεμπτη?....από τον μπαμπά μέχρι τον γιό......δεν με νοιάζει τι έγινε κάποτε απ όλους..με νοιάζει το τώρα....και δεν θέλω μια αρχηγό κακιά,εκδικητική,ποιό αμερικάνα απ τους αμερικάνους,με μηχανισμούς τρομερούς και παλιά νοοτροποία...σε στύλ μπαμπά.....αν πάλι ο σαμαράς με απογοητευσει έχω την λύση....βεργής.....πλέον θα ψηφίζω μόνο αυτούς που νοιάζονται για την ελλάδα....μέχρι να βρεθεί ο ΕΝΑΣ ...που θα μου κάνει απόλυτα.....

Ουσιαστικά δλδ πορεύεσαι με τη λογική του "μη χείρον βέλτιστον".
Μόνο που στην περίπτωση αυτή νομίζω ότι η βρωμιά που βαραίνει και τους δύο και στη "παλάτζα" να τη βάλεις δε θα γείρει καθόλου!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
όχι μη χείρον...απλά πιστεύω ότι ο σαμαράς θα καθαρίσει την ΝΔ απο τις αμαρτίες του παρελθόντος και θα της δώσει νέα ώθηση.....και νέο όραμα....αν όχι, πάμε παρακάτω......

Επισκέπτης
όχι μη χείρον...απλά πιστεύω ότι ο σαμαράς θα καθαρίσει την ΝΔ απο τις αμαρτίες του παρελθόντος και θα της δώσει νέα ώθηση.....και νέο όραμα....αν όχι, πάμε παρακάτω......

Πως να καθαρίσει φίλε μου τις αμαρτίες του παρελθόντος,όταν ο ίδιος αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες?
Να το πιάσουμε από το "Ασπρονήσι"(όχι αυτό του Γαλάτη)?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Συνεχίζω να γελάω και απολογούμαι πάλι, που προσπαθείτε να δείτε ποιος πολιτικός είναι πιο καθαρός από τον άλλον.

Sorry!

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Ερώτηση κουίζ απλής λογικής: αν η Ντόρα όντως είναι βουτηγμένη στα σκατά, πως γίνεται να την ψηφίζουν κυρίως οι νέοι άνθρωποι? ... που υποτίθεται ότι είναι πιο ανοιχτόμυαλοι (σε σχέση με τους πατεράδες και τους παππούδες τους), και υποτίθεται ότι είναι αυτοί που έχουν φέρει ένα νέο αέρα στην πολιτική πέρα από τις αφισοκολλήσεις και τους ξυλοδαρμούς (των πατεράδων και των παππούδων τους) :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom