stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.531
- Πόντοι
- 566
εγω πινω μονο εσπρεσσο και οχι και πολυ πρωι!!!!
Ο εσπρεσσο στην υπηρεσία σου σε πλαστικό ποτηράκι κοστίζει 0,80 € έτσι Κλητήρα ΥΕ bodos ???
εγω πινω μονο εσπρεσσο και οχι και πολυ πρωι!!!!
μιλαμε οτι μιλαμε με τον καθηγητη της ρηγιλλης τον ανθρωπο που το μυαλο του δεν μπορει να ξεπερασει το μυαλο ενος 3 χρονου. ξερω οτι εισαι πολυ πικραμενος καραγκιοζακο και γουσταρω να σε κανω να λες ενα σωρο μαλακιες οπως της λετε αλλωστε ολοι οι φασιστες. να σου πω οτι δεν λεγονται αμπουλες μαλακακο αξεστε και μπαναλ φασιστακο αλλα ταμπλετες αλλα για να το ξερεις πρεπει και να τα εχεις ημιμαθει πουσρακο.οσο για το που εχω παρει την εσπρεσιερα εκει που εκανες επιδειξη ταπερ για να βγαλεις το ψωμακι σου λιγουρακο!!!!!εγω για να τελειωνουμε και καλα περναγα και καλα θα περναω γιατι ειμαι απο τους βολεμενους καραγκιοζακο. εσυ θα εισαι ομως απο τους πικραμενους που θα συνεχισεις να λες ενασωρο παπαριες σαν και αυτες που και εσυ ελεγες προεκλογικα αλλα συνεχιζεις και μετεκλογικα. οσο για το επιπεδο σου για να με φτασεις πιστεψε με θες πολυ ακομα...... αλλα μπορεις να λες οτι θες !!!! ο πελατης εχει παντα δικιο φασιστακο!!!καληνυχτα και περαστικα σου!!Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο για ένα άτομο περιορισμένων διανοητικών ικανοτήτων να το καταλάβει, αλλά σου έχω νέα: Υπάρχει και ζωή χωρίς να κουνάς κομματικά σημαιάκια και να γλύφεις κώλους κομματόσκυλων...
Και καθάριζε που και που την εσπρεσιέρα που κέρδισες από τη λοταρία της τοπικής οργάνωσής σου, διότι το πολύ πουρί που έχει μαζευτεί σε έχει πειράξει στον εγκέφαλο...Όχι ότι θα καταλάβεις και διαφορά στη γεύση αφού επειδή δεν έχεις να αγοράσεις αμπούλες βάζεις νες στην εσπρεσιέρα!
τον εσπρεσσο φασιστακο τον φτιαχνω στην εσπρεσιερα που αγορασα απο τις επιδειξεις που κανετε και δεν περνει αμπουλες αλλα ταμπλετες!!!!!!!!βλεπω τις τιμες τις ξερεις καλα πουστρακο γιατι στο τζαμπα πας και πινεις καφεδακι λουστρακο!!!περαστικα σου και εσενα θα συνεχιζεις πολλα χρονια να μπαινεις και να περνεις καφεδακι με 0,80Ο εσπρεσσο στην υπηρεσία σου σε πλαστικό ποτηράκι κοστίζει 0,80 € έτσι Κλητήρα ΥΕ bodos ???
τον εσπρεσσο φασιστακο τον φτιαχνω στην εσπρεσιερα που αγορασα απο τις επιδειξεις που κανετε και δεν περνει αμπουλες αλλα ταμπλετες!!!!!!!!βλεπω τις τιμες τις ξερεις καλα πουστρακο γιατι στο τζαμπα πας και πινεις καφεδακι λουστρακο!!!περαστικα σου και εσενα θα συνεχιζεις πολλα χρονια να μπαινεις και να περνεις καφεδακι με 0,80
εγω για να τελειωνουμε και καλα περναγα και καλα θα περναω γιατι ειμαι απο τους βολεμενους
να σου πω οτι δεν λεγονται αμπουλες μαλακακο αξεστε και μπαναλ φασιστακο αλλα ταμπλετες
εγω ειτε με τον εναν η τον αλλο ο μισθος μου παντα θα μπαινει καθε 1 του μηνος!!!
τον εσπρεσσο φασιστακο τον φτιαχνω στην εσπρεσιερα που αγορασα απο τις επιδειξεις που κανετε και δεν περνει αμπουλες αλλα ταμπλετες!!!!!!!!βλεπω τις τιμες τις ξερεις καλα πουστρακο γιατι στο τζαμπα πας και πινεις καφεδακι λουστρακο!!!περαστικα σου και εσενα θα συνεχιζεις πολλα χρονια να μπαινεις και να περνεις καφεδακι με 0,80
Ενδιαφέρον δεν έχει τόσο πολύ η είδηση ότι ο γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Μενέλαος Δασκαλάκης κοιτάζει να κόψει όπως όπως τα υπηρεσιακά κινητά τηλέφωνα, προκειμένου να εξοικονομήσει, για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας, έστω και λίγα ευρώ, μετά την οικονομική καθίζηση που υπέστη το κόμμα με την πολυδάπανη επικοινωνιακή καμπάνια του στις τελευταίες εκλογές............
Τίποτα πιο αηδιαστικό από ένα Δημόσιο υπάλληλο
Τίποτα πιο εμετικό από ένα δημόσιο υπάλληλο που συνδικαλίζεται
Ο ορισμός της άναδρης επίθεσης...
Ο ορισμός της άναδρης επίθεσης...
Κρίμα γιατί νόμιζα ότι ζω στο 2009 ... ή μάλλον αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα?
Εντάξει καλά τα λες ... αλλά εδώ ξεπεράσανε κάθε όριο ...δημοσιογράφοι - πολιτικοί.
ότι πιο βρώμικο υπάρχει.
απολαμβάνω όταν τρώνε τα μουστάκια τους και κάνουν μηνύσεις ο ένας στον άλλο
σιρτιμιδ εσυ τι βλεπεις αντωνη ή ντορα;Εντάξει καλά τα λες ... αλλά εδώ ξεπεράσανε κάθε όριο ...
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος ανεξαρτήτου τοποθέτησης που γουστάρει αυτού του είδους την κριτική..
Κατά την γνώμη για πολλούς πιο πολύ αβαντάρει εν τέλει την Ντόρα από όσο αποκρουστική προσπαθεί να την κάνει ... λες να τον πλήρωσε να τα γράψει?
Εντάξει καλά τα λες ... αλλά εδώ ξεπεράσανε κάθε όριο ...
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος ανεξαρτήτου τοποθέτησης που γουστάρει αυτού του είδους την κριτική..
Κατά την γνώμη για πολλούς πιο πολύ αβαντάρει εν τέλει την Ντόρα από όσο αποκρουστική προσπαθεί να την κάνει ... λες να τον πλήρωσε να τα γράψει?