Νέα

Νικητής Αντώνης - η επόμερη μέρα στην ΝΔ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός θέλετε να είναι ο επόμενος Αρχηγός ?

• --- (Αβραμόπουλος>Σαμαρά)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μπακογιάννη

• Σαμαράς

• Ψωμιάδης

• Αλλος Δελφίνος... ???

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Επισκέπτης
Αν και Πασοκος  :zombie: εσενα σε συμπαθω...στο εχω ξαναπει (λογο γελιου) :2funny: :2funny:

στο θεμα τωρα..Η αληθεια ειναι παντως οτι οποιος και να βγει ή ΝΔ θα εχει τριγμους
σε αυτο δεν εχεις αδικο.

Ετσι το βλεπω..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το τι θα γινει ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
Ανάστατοι χθες οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες, από μία… τρομερή φήμη που ξεκίνησε από το περιστύλιο της Βουλής, γλίστρησε μέσα στο καφενείο και από ‘κει άρχισε να διεισδύει σε όλα, μα όλα τα πηγαδάκια της Βουλής.

Κανείς δεν τολμούσε να τη δημοσιεύσει και όλοι τη διέψευδαν. Αυτή όμως επέμενε πεισματικά, όπως όλες οι φήμες. Πού ξέρεις; Καμιά φορά μερικές αποδεικνύονται αληθινές…

Πρωταγωνιστές φέρονται να είναι ο Θόδωρος Πάγκαλος και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Τον κρύβανε, τον κρύβανε, αλλά ο επίτιμος τους ξέφυγε και μίλησε για την ταμπακέρα της εκλογής νέου αρχηγού στη Νέα Δημοκρατία, λέει η φήμη.

Τον κάρφωσε ποιος λέτε; Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος σε πηγαδάκι με τρεις δημοσιογράφους στη Βουλή, φέρεται να προέβλεψε ότι κατά την εκτίμησή του ο επόμενος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα είναι ο Αντώνης Σαμαράς!

Και μόλις ήπιε και το καφεδάκι του έριξε και τη «μεγάλη βόμβα», λέει πάντα η υφέρπουσα φήμη: «Α, και να σας πω ότι πρόσφατα συνάντησα τον επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, σε μια εκδήλωση προς τιμήν της Κυβερνήτου του Καναδά και μου είπε ότι «αυτό που προέχει είναι να μη διαταραχθεί η ενότητα του κόμματος, καθώς, αν βγει ο Σαμαράς, οδηγούμαστε σε διάσπαση!».

Κουφάθηκαν από το θόρυβο οι δημοσιογράφοι! Και πράγματι, λίγο αργότερα, τόσο το περιβάλλον του επίτιμου, όσο και του κ. Πάγκαλου, διέψευδαν μετά βδελυγμίας το γεγονός, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι οι δημοσιογράφοι είχαν στ΄ αλήθεια κουφαθεί. Ήταν ισχυρή η έκρηξη…! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:και ακομα δεν εχεις δει τιποτα. πουτανα θα τα κανει ο δρακουμελ ετσι και βγει ο λεγομενος προδοτης :zfuck:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
ρε παιδι του σωληνα εκτος απο πουστρακος εισαι και βλαμενος αλλωστε στα εχω ξαναγραψει. αυτο που δεν εχεις καταλαβει οτι εγω ειτε με τον εναν η τον αλλο ο μισθος μου παντα θα μπαινει καθε 1 του μηνος!!!εσενα ομως η πουτσα θα εξακολουθει να ειναι στο κωλαρακι σου για πολλα χρονια και αυτο θα σε πειραζει. συνεχισε να μας λες τωρα για το ποσο μεγαλος ηγετης ειναι ο σαμαρας και αλλες μαλακιες οπως εκανες και προεκλογικα. μαλακακο μην εξαφανιστεις οταν η διαφορα φτασει στις 30 :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Μικρή λουλού εγώ δεν εξαρτώμαι από το Δημόσιο. Υποστηρίζω τη ΝΔ για καθαρά ιδεολογικούς λόγους, ενώ εσύ για να φας κανα κομμάτι ψωμί, όπως άλλωστε όλοι οι λιγούρηδες - τρωκτικά του ΠΑΣΟΚ που λυμαίνονται το Δημόσιο. Δεν έχεις καταλάβει ότι ο gap δεν μπορεί να δώσει όπως ο Τσοβόλας....    

...είναι αλήθεια πρασινοφρουρέ ότι ο gap θα σου δώσει αύξηση 2% για το 2010 ??? :2funny:  

Επισκέπτης
Ω, ναι...υπάρχουν και ζουν ανάμεσά μας...
Και έχουν πάει κοκομπλόκο από τις εξαγγελίες γκιόργκο περί ασεπ παντού, από τη διαδικασία επιλογής γραμματέων, από τις επιλογές υπουργών κτλ- το έδειξαν άλλωστε στις εκλογές γραμματέα του κόμματος...
Αν ο γκιόργκο δεν κινηθεί γρήγορα, θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με αυτούς κάποια στιγμή, εκτός εάν αποφασίσει να τα βρει καθότι το αίμα νερό δεν γίνεται...
Τώρα κάποια παιδάκια που μιλάνε με ποδοσφαιρικούς όρους (σας ρίξαμε, σας γαμησαμε κτλ) ελπίζω να εχουν ήδη διοριστεί και μάλιστα σε καλοπληρωμένη θέση διότι διαφορετικά τόσος αυτοεξευτελισμός δεν δικαιολογείται...

Επί του θέματος...
Σε μεγάλο βαθμό με εκφράζει το μότο της υπογραφής μου...Τη δρακουλιάρα δεν την θέλω καθότι στο δήμο αθηναίων ήταν επιεικώς μέτρια και στο υπεξ άμπαλη, έχει τεράστιους επικοινωνιακούς μηχανισμούς (και εγώ θέλω πολιτικό ηγέτη και όχι relationship manager) και άλλα πολλά...
Από την άλλη, δεν ξεχνώ ότι κάποτε φώναζα "αλήτη- προδότη- σαμαρά" (και ας ήμουν μόλις 15) και αρκετές ενέργειές του δείχνουν ότι δεν είναι τόσο "αγνός" όσο θέλει να παρουσιαστεί...
μπραβο εσυ καλα τα λες οσο για τις συμβουλες σου κρατα τες για τον ευατο σου θα σου χρειστουν σιγουρα στο αμεσο μελλον ;)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
μπραβο εσυ καλα τα λες οσο για τις συμβουλες σου κρατα τες για τον ευατο σου θα σου χρειστουν σιγουρα στο αμεσο μελλον ;)

Λες να στείλω βιογραφικό για θέση διοικητή οργανισμού;  :2funny:  :2funny:  :2funny:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Μικρή λουλού εγώ δεν εξαρτώμαι από το Δημόσιο. Υποστηρίζω τη ΝΔ για καθαρά ιδεολογικούς λόγους, ενώ εσύ για να φας κανα κομμάτι ψωμί, όπως άλλωστε όλοι οι λιγούρηδες - τρωκτικά του ΠΑΣΟΚ που λυμαίνονται το Δημόσιο. Δεν έχεις καταλάβει ότι ο gap δεν μπορεί να δώσει όπως ο Τσοβόλας....    

...είναι αλήθεια πρασινοφρουρέ ότι ο gap θα σου δώσει αύξηση 2% για το 2010 ??? :2funny:  

Στεκας αν βγει ο Σαμαρας τι πιστευεις οτι θα γινει απο μερια Ντορας ?

ποιες θα ειναι πιθανες αντιδρασεις των Μητσοτακηκων..?

Επισκέπτης

ιδεολογικους φασιστακο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: σταματα δεν μπορω αλλο απο τα γελια!!!ρε καραγκιοζακο για πες μας τωρα σοβαρα τη ιδεολογια εχει το κομα που πιστευεις απο τη μια ο σαμαρας ο λεγομενος προδοτης που παλια εθαβε τον καραμανλη και ειχε θεο το μητσοτακη και σημερα θαβει αυτον που τον εφερε στην επιφανεια και εξυμνει τον καραμανλη :2funny: :2funny: ρε σε τη θεο πιστευετε εσεις :jerking: :jerking:ποια ιδεολογια την αλλης της θεοδωρας με τους μηχανισμους και τις ραδιουργιες που εχει μαθει απο τον πατερα της; αποφασισε φασιστακο εσυ που ανηκεις ιδεολογικα στους κωλοτουμπες και τους προδοτες του κοματος η στους ραδιουργους και διαπλεκομενους :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ιδεολογικους φασιστακο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: σταματα δεν μπορω αλλο απο τα γελια!!!ρε καραγκιοζακο για πες μας τωρα σοβαρα τη ιδεολογια εχει το κομα που πιστευεις απο τη μια ο σαμαρας ο λεγομενος προδοτης που παλια εθαβε τον καραμανλη και ειχε θεο το μητσοτακη και σημερα θαβει αυτον που τον εφερε στην επιφανεια και εξυμνει τον καραμανλη :2funny: :2funny: ρε σε τη θεο πιστευετε εσεις :jerking: :jerking:ποια ιδεολογια την αλλης της θεοδωρας με τους μηχανισμους και τις ραδιουργιες που εχει μαθει απο τον πατερα της; αποφασισε φασιστακο εσυ που ανηκεις ιδεολογικα στους κωλοτουμπες και τους προδοτες του κοματος η στους ραδιουργους και διαπλεκομενους :2funny: :2funny:
Φιλελευθερισμός τύπεεεεε!!! :2funny: :2funny:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Στεκας αν βγει ο Σαμαρας τι πιστευεις οτι θα γινει απο μερια Ντορας ?

ποιες θα ειναι πιθανες αντιδρασεις των Μητσοτακηκων..?

Πιστεύω ότι θα λουφάξει, διότι πολύ απλά δεν θα την παίρνει να κάνει κάτι, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη εκλογική αναμέτρηση.... :grin:

Πράσινη σουφραζέτα bodos είσαι Σημιτικός, Ανδρέο Παπανδρεϊκός ή  Γεώργιο Παπανδρεϊκός ???

Πότε θα σου δώσει ο gap την αύξηση 2% για το 2010 ??? Μήπως κατά το Πάσχα ??? θα τα πάρεις αναδρομικά τυχερούλη, (μαζί με κανα κλιμάκιο ?) και θα αγοράσεις καινούργιο δονητή....  

Επισκέπτης
Ολοί εσείς που είστε κατά Giorgou όταν θα μας κάνει Σουηδία να δω τα μούτρα σας,θα ντρέπεστεεεεε που δεν τον ψηφίσατε!!! :dancing:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
εσυ εισαι διορισμενος και ταγμενος στη ρηγιλλης εκει που η αξιοκρατια μεσουρανουσε 6 χρονια.. εσυ ειχες περασει με συνεντευξη :2funny: :2funny:

Τώρα που ο αρχηγός σου έκοψε τις αφισοκολλήσεις, προσπάθησε να βρεις άλλον τρόπο να περνάς την ώρα σου από το να εκτοξεύεις ανοησίες στο ίντερνετ...
Και που' σαι, αύριο σε θέλω νωρίς- νωρίς στο γκισέ και με χαμόγελο- κομμένη η φραπεδούμπα και η αθλητική εφημερίδα υπάλληλε!

Επισκέπτης
Πιστεύω ότι θα λουφάξει, διότι πολύ απλά δεν θα την παίρνει να κάνει κάτι, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη εκλογική αναμέτρηση.... :grin:

Πράσινη σουφραζέτα bodos είσαι Σημιτικός, Ανδρέο Παπανδρεϊκός ή  Γεώργιο Παπανδρεϊκός ???

Πότε θα σου δώσει ο gap την αύξηση 2% για το 2010 ??? Μήπως κατά το Πάσχα ??? θα τα πάρεις αναδρομικά τυχερούλη, (μαζί με κανα κλιμάκιο ?) και θα αγοράσεις καινούργιο δονητή....  
προς το παρον πουστρακο εσυ εχεις πραγματικη πουτσα και οχι δονητες!!αλλωστε εισαι γνωστος πισωγλεντης αρα σου αρεσουν ολα τα αξεσουαρ!!οσο για την αυξηση πιστεψε ειναι τοσα πολλα τα χρηματα που περνω που η αυξηση την εχω γραμμενη στα παπαρια μου!!! να δω τη αλλες μαλακιες μονο θα μας πει μωρη λουγρα τις ιδιες που μας ελεγες προεκλογικα. και κατι αλλο δεν μας ειπες ιδεολογικα σε ποιον απο τους δυο πιστευεις μωρη λουγκρα!!!! στον προδοτη η στην ραδιουργα!!!!!!!!! :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αυτοί οι δύο(Ντόρα-Σαμαράς) έχουν διαφορετική ιδεολογία δηλαδή;! :grin: :think:
Eγώ πίστευα μόνο στο όνομα και στο φύλο αλλάζουν!!! :2funny: :2funny:
Oσο ζεις μαθαίνεις!!! :dancing:

Επισκέπτης
Τώρα που ο αρχηγός σου έκοψε τις αφισοκολλήσεις, προσπάθησε να βρεις άλλον τρόπο να περνάς την ώρα σου από το να εκτοξεύεις ανοησίες στο ίντερνετ...
Και που' σαι, αύριο σε θέλω νωρίς- νωρίς στο γκισέ και με χαμόγελο- κομμένη η φραπεδούμπα και η αθλητική εφημερίδα υπάλληλε!
μου αρεσεις γιατι εσυ τις μαλακιες τις εκτοξευεις με τακτ!!!οσο για τη φραμπεδουμπα δυστυχως αυτην την πινεις εσυ διορισμενε βλαξ στη ρηγιλλης εγω πινω μονο εσπρεσσο και οχι και πολυ πρωι!!!!εσυ δουλε τραβα να υπηρετησεις και να γινεις εφορευτικη εκει που πριν μερικα χρονια εφτυνες και τωρα θα γλυφεις τα σκατα σου!!!ειδες πως γυριζει ο τροχος!!!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Κοιμήσου τώρα Κλητήρα ΥΕ bodos.

Θυμήσου αύριο Δευτέρα, να κολλήσεις καμιά αφίσα της ΠΑΣΚΕ και να κτυπήσεις και τη κάρτα του άλλου πρασινοφρουρού του Βαγγέλη που παίζατε αλλαξοκολιές το Σάββατο....  

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
μου αρεσεις γιατι εσυ τις μαλακιες τις εκτοξευεις με τακτ!!!οσο για τη φραμπεδουμπα δυστυχως αυτην την πινεις εσυ διορισμενε βλαξ στη ρηγιλλης εγω πινω μονο εσπρεσσο και οχι και πολυ πρωι!!!!εσυ δουλε τραβα να υπηρετησεις και να γινεις εφορευτικη εκει που πριν μερικα χρονια εφτυνες και τωρα θα γλυφεις τα σκατα σου!!!ειδες πως γυριζει ο τροχος!!!

Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο για ένα άτομο περιορισμένων διανοητικών ικανοτήτων να το καταλάβει, αλλά σου έχω νέα: Υπάρχει και ζωή χωρίς να κουνάς κομματικά σημαιάκια και να γλύφεις κώλους κομματόσκυλων...
Και καθάριζε που και που την εσπρεσιέρα που κέρδισες από τη λοταρία της τοπικής οργάνωσής σου, διότι το πολύ πουρί που έχει μαζευτεί σε έχει πειράξει στον εγκέφαλο...Όχι ότι θα καταλάβεις και διαφορά στη γεύση αφού επειδή δεν έχεις να αγοράσεις αμπούλες βάζεις νες στην εσπρεσιέρα!

Επισκέπτης
Κοιμήσου τώρα Κλητήρα ΥΕ bodos.

Θυμήσου αύριο Δευτέρα, να κολλήσεις καμιά αφίσα της ΠΑΣΚΕ και να κτυπήσεις και τη κάρτα του άλλου πρασινοφρουρού του Βαγγέλη που παίζατε αλλαξοκολιές το Σάββατο....  
πουστρακο στεκα το ξερω οτι δεν μπορεις να το ξεπερασεις. αλλωστε μας εδειξες ποσο αντρας εισαι μετα τις εκλογες ειχαμε να δουμε τη σουφριτσα σου αρκετο καιρο. το ξερω οτι ηταν χοντρο και σκληρο αν και εσενα κατι τετοια σου αρεσουν αλλα μην εξαφανιζεσαι οι μαλακιες που μας λες μας κανουν και γελαμε. παντως ιδεολογος και πουστης πρωτη φορα το ακουω. ακομα και στην πουτσα που τρως εχεις μια ιδεολογια :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!τωρα πηγαινε για πισωγλεντια με τον αντωνακη και επεται και συνεχεια :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom