Νέα

Νικητής Αντώνης - η επόμερη μέρα στην ΝΔ...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιός θέλετε να είναι ο επόμενος Αρχηγός ?

  • --- (Αβραμόπουλος>Σαμαρά)

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μπακογιάννη

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Σαμαράς

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ψωμιάδης

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αλλος Δελφίνος... ???

    Ψήφοι: 0 0,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Επισκέπτης
τι μαπετ σοου,μπενι χιλ,μιστερ μπιν & μαλακιες..
αυτα τα κακομοιρα εχουν σπασει ολα τα ρεκορ λεμε..
ζητω τα χαζομαλακισμενα εθνικια..
 

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Μηνύματα
1.469
Like
0
Πόντοι
16
ειναι ερωτησεις αυτες που κανεις ρε ενφορσερ?για κοιτα το τι χρημα εκανε η οικογενεια μητσοτακη εκεινες τις εποχες.για κοιτα ποσο αυξηθηκε η περιουσια του γιου της ντορας του κυριακου,αλλα και ολων οσων ηταν στην κυβερνηση εκεινη την εποχη.
 

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Μηνύματα
2.399
Like
0
Πόντοι
16
τι μαπετ σοου,μπενι χιλ,μιστερ μπιν & μαλακιες..
αυτα τα κακομοιρα εχουν σπασει ολα τα ρεκορ λεμε..
ζητω τα χαζομαλακισμενα εθνικια..
Για αυτο σου λεω...μην τους βριζεις τοσο...θα αρχισουν τα κλαματα και θα φυγουνε...ειδες ο λαλακης...εξαφανιστηκε...και αυτος ειχε πολυ γελιο... :headbang:
 

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Μηνύματα
1.469
Like
0
Πόντοι
16
τι μαπετ σοου,μπενι χιλ,μιστερ μπιν & μαλακιες..
αυτα τα κακομοιρα εχουν σπασει ολα τα ρεκορ λεμε..
ζητω τα χαζομαλακισμενα εθνικια..
ζητω ο χαζομαλακας εσυ.γιαννακη παλι μονος εισαι ρε?
 

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Μηνύματα
4.037
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τον άνθρωπο που βίασε την παράταξη παρά φύσιν  το 1993 πάμε να τον κάνουμε αρχηγό...

Τόσο κοντή μνήμη έχουμε?

Ή μήπως ήρθε η ώρα να ανταμειφθεί(από άγνωστα ξένα και ντόπια κέντρα αποφάσεων) για το '93,όπου για όσους θυμούνται έριξε την κυβέρνηση όχι για το Σκοπιανό-όπως ψευδώς ισχυρίζεται τώρα- αλλά για τον ΟΤΕ...

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: MONIMEΣ ΣTHΛEΣ Hμερομηνία δημοσίευσης: 12-11-09



Το φάσμα της δικαίωσης του 1993
Tου Στεφανου Κασιματη

Καθώς έχω αρχίσει να καταλαβαίνω ότι, από το περασμένο Σάββατο, η εκστρατεία του Αντώνη Σαμαρά παρουσιάζει δυναμική, αναλογίζομαι τι θα εσήμαινε το ενδεχόμενο να κερδίσει την εκλογή ο τέως υπουργός Πολιτισμού. Αν συμβεί αυτό, τότε ό,τι εκλαμβάνεται από τους πολλούς ως ιδεολογικό υπόβαθρο της σύγκρουσης του 1993 και το οποίο εκφράζεται σήμερα μέσω παγιωμένων ιδεολογικών κρίσεων (π.χ., ότι ο Σαμαράς είναι περισσότερο εθνικόφρων από την Ντόρα) θα έχει δικαιωθεί. Αν νικήσει ο Σαμαράς, η πολιτική στο όνομα της οποίας συγκρούστηκε με τον Μητσοτάκη, θα έχει κερδίσει τον πόλεμο έπειτα από 16 ολόκληρα χρόνια.

Αν ο παρατηρητής κοιτάξει την εικόνα από ακόμη μεγαλύτερη απόσταση, ίσως πει ότι η νίκη του Αντώνη Σαμαρά θα σημαίνει την τελική αποτυχία της προσπάθειας πολιτικού εκσυγχρονισμού της ελληνικής Δεξιάς, που επεχείρησε ο Μητσοτάκης. (Η πρώτη μεταρρυθμιστική προσπάθεια, μετά το 1974, ήταν του Κωνσταντίνου Καραμανλή, με τη λύση που έδωσε στο πολιτειακό και την ένταξη της χώρας στην τότε ΕΟΚ.) Παρά την αντιφατικότητα του ιδίου και την παροιμιώδη φρίκη που προκαλεί στους εχθρούς του, ο Μητσοτάκης πράγματι επιχείρησε να στρέψει τη Δεξιά σε πολιτικές περισσότερο συμβατές με τον σύγχρονο κόσμο των διεθνών σχέσεων και της οικονομίας. Πολιτικές οι οποίες όμως απομάκρυναν τη Ν.Δ. από τα θέσφατα της εθνικής ιδεολογίας και τις οποίες οι παραδοσιακοί ψηφοφόροι ποτέ δεν χώνεψαν.

Ο Μητσοτάκης απέτυχε μεν ως πρωθυπουργός, ωστόσο –καλώς ή κακώς– η ατζέντα που έθεσε τότε παραμένει ακόμη επάνω στο τραπέζι. Ακόμη μιλάμε, λ.χ., για περιστολή του αντιπαραγωγικού δημόσιου τομέα. Αν όμως το εκλογικό σώμα κρίνει ότι η αποχώρηση του Αντ. Σαμαρά από την τότε κυβέρνηση, καθώς και η ίδρυση εν συνεχεία δικού του κόμματος, βαραίνουν λιγότερο από τις προσδοκίες που αντιπροσωπεύει σήμερα ο ίδιος για την αναστήλωση της Ν.Δ., στην περίπτωση αυτή, το εκσυγχρονιστικό εγχείρημα Μητσοτάκη θα έχει αποδειχθεί παρένθεση, η οποία έκλεισε με την εκλογή του Σαμαρά. Ο νικητής θα είναι στα μάτια των οπαδών το εξόριστο πριγκιπόπουλο, που επέστρεψε από τα ξένα για να σώσει την πατρίδα. Η δε Ν.Δ. θα έχει περάσει πλέον στην περίοδο Τυδώρ και ο Ερρίκος Μπόλινμπροουκ –γνωστότερος ως Ερρίκος VII– θα μπορεί να πλάσει τον μύθο του...

ΥΓ.: Το ζήτημα του τι θα ακολουθήσει την εκλογή της μιας ή τους άλλου υποψηφίου στη Ν.Δ. είναι το φλέγον θέμα συζήτησης στους κύκλους όσων προσπορίζονται τα προς το ζην από παρόμοιες συζητήσεις. Συλλέγοντας τις διαθέσιμες απόψεις, καταλήγω ότι, στην περίπτωση εκλογής της Ντόρας, οι χαμένοι –σαν τα ορφανά που η κακιά μητριά δεν μπορεί να τα διώξει από το σπίτι τους, επειδή το θεωρούν περισσότερο δικό τους, παρά δικό της– θα παραμείνουν στη Ν.Δ. Αν εκλεγεί ο Αντώνης, με τους όρους που περιγράφω παραπάνω, εκτιμάται ότι η ενότητα του κόμματος θα υποστεί ισχυρότερο κλονισμό...

Γονική συναίνεση απαραίτητη

Με την κακώς νοούμενη (και, δυστυχώς, πολύ διαδεδομένη...) αντίληψη περί οικειότητας, διακεκριμένος δημοσιογράφος πλησιάζει αναποφάσιστο βουλευτή της Ν.Δ. και του λέει πονηρά: «Κάτι κουφάλες μου είπανε ότι εσύ το έχεις δίπορτο...». Ο ερωτηθείς, με την ανησυχία του ειλικρινούς ενδιαφέροντος έκδηλη στο βλέμμα, του λέει: «Γνωρίζουν οι γονείς σου ότι κάνεις παρέα με κουφάλες»;

Cherchez la femme

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών δρ Δρ. Δρούτσας (τον τίτλο δικαιούται ως γερμανοτραφής κάτοχος δύο διδακτορικών τίτλων σπουδών) αποκάλυψε χθες στους πρεσβευτές των χωρών–μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης ότι η κυβέρνηση αναζητεί γυναίκα για τη θέση του Ελληνα επιτρόπου στις Βρυξέλλες. Προσωπικώς, δεν μου πέφτει λόγος, αλλά τυχαίνει να έχω υπ’ όψιν μία ώριμη κυρία με λαμπρές σπουδές στις ΗΠΑ, εμπειρία διεθνών οργανισμών και υπουργική πείρα! Μικρή μεν η πείρα, αλλά ουδόλως ευκαταφρόνητη, λαμβανομένου υπ’ όψιν του μεγέθους των έως τώρα επιπτώσεών της...

Περαστικά!

Οι ευχές της στήλης απευθύνονται ολοψύχως στον Γιώργο Καρατζαφέρη, σε τούτες τις δύσκολες ώρες που περνάει. Ας οπλισθεί με τον χριστιανικό στωικισμό των Πατέρων και είναι βέβαιο ότι θα αντέξει και την τωρινή, δεινή δοκιμασία του και ότι, στο τέλος, θα εξέλθει ψυχικώς ενδυναμωμένος με την βαθύτερη κατανόηση της χριστιανικής αγάπης. Κουράγιο, πρόεδρε! (Ως γνωστόν, εδώ και λίγες ημέρες ο Γιώργος Καρατζαφέρης προσεύχεται υπέρ της Ντόρας Μπακογιάννη. Διότι αν ανοίξει ο Σαμαράς «σούπερ μάρκετ» δίπλα στο μαγαζάκι του Καρατζαφέρη, ουαί κι αλίμονο!..)

Τα νέα του Πάκη

Επειδή γνωρίζω πόσο τον αγαπήσατε και πόσο σας λείπει, σας ενημερώνω ότι δεν πρέπει να ανησυχείτε. Είναι καλά και κάνει αυτό που πάντοτε έκανε, αυτό που γνωρίζει καλύτερα: προσφέρει ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του στον αγώνα για την προκοπή του τόπου, ως απλούς εργάτης. Συγκεκριμένα, με πληροφορούν «κρητικοί κύκλοι» ότι ο καθηγητής γράφει σχέδια ομιλιών για την Ντόρα. Κατόπιν τούτου, καθίσταται προφανές ότι αναθεωρείται η ιστορική δέσμευσή του ότι θα αποχωρήσει από την πολιτική μαζί με τον Καραμανλή – θα αποχωρήσει μαζί με την Ντόρα... Καημένη Ντόρα. Να κρύβεις τον μπαμπά στο υπόγειο, να έχεις και τον Πάκη αμανάτι! (Αμανάτι, κατά τον Δημητράκο, είναι παν το διαπεπιστευμένον προς φύλαξιν ή μεταβίβασιν...)

 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
φιλε μου κανοντας αυτην την πραξη ο σαμαρας εσωσε την ελλαδα απο την καταστροφη.αν ειχε συνεχισει λιγο ακομη ο μητσοτακης τωρα θα ειμασταν μεταναστες στην αλβανια.

α μάστα...
οπότε με την πράξη του γιόμισε η ελλαδα μετανάστες από την Αλβανία κι όλα πρίμα.............

Ο Αντωνάκης ο Σπαρτιάτης με τα γυαλάκια θα γίνει πρόεδρας της Νου Δου η οποία μετά τη διάσπαση θα μετονομαστεί σε Ε.Ρ.Ε. και ο Αντωνάκης θα αποκαλείται πλέον τρελλαντώνης.
 

prowler7

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Μηνύματα
3.630
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.007
......ο    Αντωνακης  ο ανθρωπος  που  ηρθε  απο  τα  αζητητα   ηταν αυτος που   εριξε   την  ΝΔ   το   1993    ,  πολλοι  λενε  με    χρηματοδοτηση   απο  τον  Κροκους..................
ασχετο...αλλα τον αντωνη τοτε ο αλαφουζος του ταχωνε..κανενας ''κροκους''...κατι ξερει κι ο κακαουνακης,ο ρουφιανος 30φυλλοπουλος κι αλλοι που τσεπωσαν χοντρα πακετα τοτε...
 

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Μηνύματα
2.976
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Για πότε μιλάμε?
Γιατί εγώ πέταξα το Μάη με Eagle Air (Σλοβακία) και το πλήρωμα σήκωνε μουνοθύελα!

κ, σεβαστο

Παντως TAROM και CSA που 'παιρνω' συχνα τα τελευταια 4 χρονια, ειναι πολυ μετρια...
 

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
22.251
Κριτικές
3
Like
1.423
Πόντοι
566
[size=16pt]ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ [/size] :rockon: :rockon: :rockon:

Ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε στη Χαλκίδα, σε κομματική εκδήλωση και στη συνέχεια σε εκδήλωση στο Μενίδι.

Ο κ. Σαμαράς έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη ανάδειξης της ιδεολογίας της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας ότι πρέπει να σταματήσει ο ιδεολογικός αφοπλισμός.

«Το ρυάκι γίνεται ποτάμι» είπε ο κ. Σαμαράς αναφερόμενος στη δυναμική της υποψηφιότητάς του, και πρόσθεσε πως όταν η βάση μιλά οι μηχανισμοί σιωπούν.

Ο κ. Σαμαράς επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ και στην πολιτική της κυβέρνησης λέγοντας ότι αρχίζει και θυμίζει σιγά, σιγά το παλιό ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε ότι αυτό δεν είναι ευχάριστο για τη νέα κυβέρνηση.

Επίσης διαβεβαίωσε ότι είτε εκλεγεί ο ίδιος είτε η Ντόρα Μπακογιάννη είτε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, θα είναι όλοι στη Νέα Δημοκρατία την επόμενη ημέρα μια γροθιά. :think:

από Newsroom ΔΟΛ
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.160
Like
32
Πόντοι
366
Ξεκάθαρο προβάδισμα του Αντώνη Σαμαρά, δύο εβδομάδες πριν από την εκλογή νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία, δείχνει δημοσκόπηση της Public Issue που δημοσιεύεται στην «Καθημερινή» της Κυριακής.
Η διαφορά μεταξύ των δύο βασικών υποψηφίων, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, έχει διευρυνθεί, δίνοντας «αέρα» νίκης στον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος προηγείται έναντι της Ντόρας Μπακογιάννη με 8 ποσοστιαίες μονάδες.
Μεταξύ των ψηφοφόρων της ΝΔ που δηλώνουν ότι θα προσέλθουν στις κάλπες της 29ης Νοεμβρίου, ο Αντώνης Σαμαράς προηγείται με 43%, έναντι 35% της Ντόρας Μπακογιάννη και 18% του Παναγιώτη Ψωμιάδη.
Στην παράσταση νίκης, ωστόσο, οι δύο βασικοί διεκδικητές της ηγεσίας εμφανίζονται σχεδόν ισοδύναμοι, ενώ από την έρευνα προκύπτει ότι το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι η εκλογή να κριθεί στο δεύτερο γύρο.
Ε ρε γλέντια!  :2funny:
 

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Μηνύματα
5.099
Like
2
Πόντοι
66
ποιος ειναι πιο πιθανο να ριξει το πασοκ?

ο σαμαρας η η μπακογιαννη?

κι αφηστε τα γκαλοπ καμμια σημασια δεν εχουν.
 

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Μηνύματα
15.504
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ο αλμούνια
 

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Μηνύματα
5.099
Like
2
Πόντοι
66


ωραια.

και ο συνεργατης του στην ελλαδα ποιος θα ειναι?

ο σαμαρας η η μπακογιαννη ειναι καλυτερη για να ριξει το πασοκ?

χεστε τα γκαλοπ.δεν μας απασχολουν για αυτο το ερωτημα.
 

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
22.251
Κριτικές
3
Like
1.423
Πόντοι
566
Στον Κυριακάτικο Τύπο τρεις δημοσκοπήσεις δίνουν προβάδισμα του Αντώνη Σαμαρά.

Σε γκάλοπ της Alco για το Πρώτο Θέμα, ο κ. Σαμαράς εμφανίζεται να προηγείται με 6,5 ποσοστιαίες μονάδες της Ντόρας Μπακογιάννη κατά τον πρώτο γύρο και με 9,1 μονάδες κατά τον δεύτερο γύρο.

Με 45,3% προηγείται ο κ. Σαμαράς, έναντι 41,1% της Ντ.Μπακογιάννη και 10,5% του Π. Ψωμιάδη σύμφωνα με δημοσκόπηση της Marc για το Έθνος της Κυριακής. Στην παράσταση νίκης οι δύο βασικοί διεκδικητές εμφανίζονται σχεδόν ισοδύναμοι.

Σε έρευνα της Public Issue για την Καθημερινή, ο κ. Σαμαράς εμφανίζεται με προβάδισμα οκτώ ποσοστιαίων μονάδων ανάμεσα σε όσα μέλη της Νέας Δημοκρατίας δηλώνουν ότι θα συμμετάσχουν στην εκλογή του νέου προέδρου.

Newsroom ΔΟΛ


 

I love brunettes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Μηνύματα
389
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Στον Κυριακάτικο Τύπο τρεις δημοσκοπήσεις δίνουν προβάδισμα του Αντώνη Σαμαρά.

Σε γκάλοπ της Alco για το Πρώτο Θέμα, ο κ. Σαμαράς εμφανίζεται να προηγείται με 6,5 ποσοστιαίες μονάδες της Ντόρας Μπακογιάννη κατά τον πρώτο γύρο και με 9,1 μονάδες κατά τον δεύτερο γύρο.

Με 45,3% προηγείται ο κ. Σαμαράς, έναντι 41,1% της Ντ.Μπακογιάννη και 10,5% του Π. Ψωμιάδη σύμφωνα με δημοσκόπηση της Marc για το Έθνος της Κυριακής. Στην παράσταση νίκης οι δύο βασικοί διεκδικητές εμφανίζονται σχεδόν ισοδύναμοι.

Σε έρευνα της Public Issue για την Καθημερινή, ο κ. Σαμαράς εμφανίζεται με προβάδισμα οκτώ ποσοστιαίων μονάδων ανάμεσα σε όσα μέλη της Νέας Δημοκρατίας δηλώνουν ότι θα συμμετάσχουν στην εκλογή του νέου προέδρου.

Newsroom ΔΟΛ
η μόνη λύση στο κρύο σκηνικό είναι ο ξάδελφος του μπάμπη του αγγουράκη πίκος απίκος
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom