Επισκέπτης
δεν ξερω μωρη καπιταλα..εγω ενα σφιγκο εχω & λεω να το δοκιμασω αυριο..Με SECTOR γίνεται??
Γιατί την έχω κουράσει πολύ την πούτσα μου ο ανίδεος
δεν ξερω μωρη καπιταλα..εγω ενα σφιγκο εχω & λεω να το δοκιμασω αυριο..Με SECTOR γίνεται??
Γιατί την έχω κουράσει πολύ την πούτσα μου ο ανίδεος
δεν ξερω μωρη καπιταλα..εγω ενα σφιγκο εχω & λεω να το δοκιμασω αυριο..
ενας κουκος δεν.....Καλό βόλι.....
Αν δε γίνει δουλειά κατέβασε τον κούκο απ'τον τοίχο...............
πανεραι εχετε κυριε???ρε μαλακες έλειψα 3 ώρες και γράψατε 10 σελίδες?
Aντε τώρα να διαβάσω...
Τι παίχτηκε με τερυ χρυσό όμως? Ανησυχώ (είμαι fan του και θέλω να ξέρω)
Γιατί εγώ έχω και είμαι απόλυτα αριστούχος.
Και έχω συνεχή επαφή με τέτοια θέματα μέσω επαγγελματικών και ακαδημαικών επαφών.
Έχω παραπάνω από ένα πτυχία ΑΕΙ (δεν θα σου πω πόσα), πολλές και συνεχείς μεταπτυχιακές σπουδές ενώ δεν κάνω διδακτορικό (αν και όλοι με πιέζουνε) γιατί είμαι ήδη καλοβολεμένος...
πανεραι εχετε κυριε???
δεν ξερω..αλλα αν δεν εχεις ο πτυχιουχος μας ειπε οτι δεν γαμας..ήταν παραπάνω από 3 ώρες?
Χάλασε το γαμημένο το ωρολόγιο λες?
Ε και?
κάνεις λάθος.....
και το στίγμα σου μπορεί να βρεθεί και η πόλη και η περιοχή σου.
τα πακέτα που δέχεσαι/στέλνεις... και πολλά άλλα.
η άγνοια όμως... σε κάνει να νομίζεις ότι είσαι ασφαλής.
περαστικά
Έψαξα Καίσαρη, μετά πήγα διαδοχικά Φλωρεντία,Βερολίνο και Μόντρεαλ ... τίποτα!!!
Και εγώ...Δε θα σχολιάσω το γιατί αισθάνθηκες την ανάγκη να γράψεις όσα έγραψες
Aλλα σε λυπάμαι
Εεεε... δεν έχω τόσα εκλεπτυσμένο γούστο όσο εσύ, να γνωρίζω τα καλά "μαγαζά"...Αφού από τα τρίκαλα είσαι, γιατί δεν έψαξες στο Σαράφη?
Ήδη στο ποστ μου είχα αναφέρει ότι λόγω της σπουδαιότητας της εργασίας μου ξοδεύω όλο μου τον χρόνο μεταξύ Αθήνας και Θεσ/κης, αλλά γενικά με στέλνουν να "ξελασπώσω" σε όλη την Ελλάδα θα έλεγα...
αααα τώρα τα γυρίζεις αλλιώς... μία λες ότι είσαι ασφαλής και ότι δεν σε ενδιαφέρει.Ε και?
Έτσι και αλλιως παραμιλάω...
Συγνώμη που δεν με απασχολούν τόσο σημαντικά θέματα όσο να κατασκοπεύω άλλους.
Κάτι για get a life έλεγα , αλλά δυστυχώς κάποιοι ψάχνουν να βρουν την δική τους στις ζωές άλλων.
Αλήθεια γιατί να κάνει κάτι τέτοιο?
Πολύ απλά γιατί δεν έχει δική του...
Θες να πεις ότι κάποιος από τους συνομιλητές μου είναι τόσο κατεστραμμένος? ... μάλλον πρέπει να τους ζητήσεις συγνώμη που τους προσβάλεις!
Αλλά έχεις και ένα δίκιο ... άμα δεν περνάς(ή γαμάς) καλά τότε ξεσπάς στον γάιδαρο του άλλου που είναι πιο όμορφος από τον δικό σου... κόμπλεξ το λένε, δεν είναι κάτι κρυφό...
ps. Συγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα για πολύ, έχει τρελό γέλιο...
Επίσης ποιος λέει ,αφού "παραμιλάω" είπαμε, ότι εγώ δεν έχω "φακελώσει" όσους ήθελα από τα ποντικάκια μου...
Για να δούμε...
Εεεε... δεν έχω τόσα εκλεπτυσμένο γούστο όσο εσύ, να γνωρίζω τα καλά "μαγαζά"...
πσσσσσσσς... αμα αρχισει περιοδεια απο την καλαματα ή την ευρυτανια να τον παραδεχτω......Είχατε, δεν είχατε, το γαμήστε το νήμα.
Κι'όχι τίποτε άλλο, αλλά ουδείς σχολιάζει την περιοδεία που ξεκίνησε ο Πανίκας στη Βόρεια Ελλάδα.
το φοβομουν...ολοι οι μηχανισμοι ειναι εναντιον του ...Έχει κλείσει τα Τέμπη το κράτος των Αθηνών γιατί φοβάται τη δυναμική του.