You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νικητής Αντώνης - η επόμερη μέρα στην ΝΔ...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 60K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
τι λες μωρεεεεεεεεεεΕρώτηση κουίζ απλής λογικής: αν η Ντόρα όντως είναι βουτηγμένη στα σκατά, πως γίνεται να την ψηφίζουν κυρίως οι νέοι άνθρωποι? ... που υποτίθεται ότι είναι πιο ανοιχτόμυαλοι (σε σχέση με τους πατεράδες και τους παππούδες τους), και υποτίθεται ότι είναι αυτοί που έχουν φέρει ένα νέο αέρα στην πολιτική πέρα από τις αφισοκολλήσεις και τους ξυλοδαρμούς (των πατεράδων και των παππούδων τους)
εχεις περασει απο απθ
να δεις δαπιτικους ξυλοδαρμους...
Ερώτηση κουίζ απλής λογικής: αν η Ντόρα όντως είναι βουτηγμένη στα σκατά, πως γίνεται να την ψηφίζουν κυρίως οι νέοι άνθρωποι?
Δεν έχω εικόνα όσον αφορά στο προφίλ των εν δυνάμει ψηφοφόρων της Κορούλας. Επομένως δέχομαι αυτό που λες
Ενδεχομένως οι "νέοι" αυτοί να βλέπουν στην κορούλα μια ευκαιρία να αποκατασταθούν. Έτσι απλά
Τι γίνεται στον κόσμο γνωρίζεις?ΔΑΠίτες γνωρίζεις?
Αυτά με τους φοιτητές δεν τελειώνουν ποτέ ... αλλά αργά-αργά και εκεί τα πράγματα ψιλοβελτιώνονται.
Το θέμα είναι ότι αυτά γίνονταν παντού και για ψύλου πήδημα παλιότερα .... ακόμα και στο στρατό μέσα πλακώνονταν!!!
Απάντα λοιπόν στην ουσία της ερώτησης, και ασε την σημειολογία...
Θα σε καλύψει απάντηση που έδωσα ανωτέρω...τι λες μωρεεεεεεεεεε
εχεις περασει απο απθ
να δεις δαπιτικους ξυλοδαρμους...
Ωραία ... αλλά τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ΟΛΟΙ οι νέοι θα αποκατασταθούν με την Ντόρα?Δεν έχω εικόνα όσον αφορά στο προφίλ των εν δυνάμει ψηφοφόρων της Κορούλας. Επομένως δέχομαι αυτό που λες
Ενδεχομένως οι "νέοι" αυτοί να βλέπουν στην κορούλα μια ευκαιρία να αποκατασταθούν. Έτσι απλά
Ίσα ίσα αν το δεις ωφελιμιστικά (για να μην πω πλεόν και δημοσκοπικά-καιροσκοπικά) καλύτερα να επιλέξεις πλευρά ... παίζοντας μεν την νίκη αλλά μειώνοντας των αριθμό των νικητών...
Επισκέπτης
να μας πει η τάλω πού βρήκε τότε τα λεφτά ο Σαμαράς να έχει περισσότερα εκλογικά κέντρα ως ΠΟΛ.ΑΝ. από την Νέα Δημοκρατία.......
Βασικά ο Μητσοτάκης πριν πέσει είχε βάλει πρόστιμο 10δις σε λαθρέμπορο/εκδότη.
Με το που βγήκε ο Ελ Σιντ Ανδρέας , το πρόστιμο σβήστηκε.
Ο λαθρέμπορος/εκδότης γλύτωσε τα 10δις του προστίμου , αλλά κάτι έπρεπε να δώσει στα παληκάρια που τον γλύτωσαν , το Συμπολίδη και το Σαμαρά. Σε τέτοιες περιπτώσεις κανόνας της πιάτσας είναι ότι ένα 10% - 20% του προστίμου που γλυτώνεις , καλό είναι να το δώσεις στα υπαλληλάκια που σε έσωσαν.
Ο λαθρέμπορος/εκδότης τωρα μαντέψτε ποιόν υποστηρίζει με την κωλοφυλάδα του , ιστορική εφημερίδα του δεξιού χώρου , που έγινε μπουρδέλο αφότου πέρασε από τα χέρια μεγαλοαπατεώνα .......
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
σιρτιμιδ
ολα ειναι σχεση δουναι και λαβειν
και φυσικα εχουν εξομαλυνθει οι καταστασεις
και πριν απο τα πλακωματα στον στρατο
σφαζονταν με το κονσερβοκουτι
σε λιγο δεν θα κουνιεται ρουπι
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
επί της ουσίας για τον φίλο μας που ξέρει τι γίνεται στον κόσμο
εγώ δεν ξέρω τι γίνεται στον κόσμο, έχω περιοριστεί στα αμφιθέατρα
απολογούμαι για την ανεπάρκειά μου που κρίνω από την ακαθημαϊκή νεολαία και μόνο
απολογούμαι για την ανεπάρκειά μου που κρίνω από την ακαθημαϊκή νεολαία και μόνο
Ωραία ... αλλά τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ΟΛΟΙ οι νέοι θα αποκατασταθούν με την Ντόρα?
Η κορούλα όπως και τα κόμματα εμπορεύεται ελπίδα. Δε διορίζονται όλοι οι ψηφοφόροι ενός κόμματος. Το 95% όμως ΕΛΠΊΖΕΙ
Ίσα ίσα αν το δεις ωφελιμιστικά (για να μην πω πλεόν και δημοσκοπικά-καιροσκοπικά) καλύτερα να επιλέξεις πλευρά ... παίζοντας μεν την νίκη αλλά μειώνοντας των αριθμό των νικητών...
Η αγέλη ποτε δε σκέφτεται. Λειτουργεί με το ένστικτο και πάει με τη μεριά εκείνου που θεωρεί πιο ισχυρό. Και μέχρι πρότινος η πιο ισχυρή ήταν η κορούλα
Επισκέπτης
Ο Λάος θα τα βρει σκούρα μετά την όποια εκλογή ή θα φύγει κόσμος και θα δυναμώσει,άραγε;!
Αμήν!σιρτιμιδ
Επισκέπτης
Δεν έχω εικόνα όσον αφορά στο προφίλ των εν δυνάμει ψηφοφόρων της Κορούλας.
Το προφίλ των ψηφοφόρων της κορούλας??
Χμμμμμ!! Νεοδημοκράτες.
Θες κι άλλα?
Ο Λάος θα τα βρει σκούρα μετά την όποια εκλογή ή θα φύγει κόσμος και θα δυναμώσει,άραγε;!
Οποια αλλαγή και να γίνει θα είναι δείγμα υγείας
Κακό θα είναι να μη γίνει καμια αλλαγή. Που σημαίνει ότι θα υπάρχουν εκβιαζόμενοι και εκβιαστές.
Ακριβώς όπως με την προηγουμενη "κυβέρνηση" ΝΔ
Εντάξει...Η κορούλα όπως και τα κόμματα εμπορεύεται ελπίδα. Δε διορίζονται όλοι οι ψηφοφόροι ενός κόμματος. Το 95% όμως ΕΛΠΊΖΕΙ
Η αγέλη ποτε δε σκέφτεται. Λειτουργεί με το ένστικτο και πάει με τη μεριά εκείνου που θεωρεί πιο ισχυρό. Και μέχρι πρότινος η πιο ισχυρή ήταν η κορούλα
Παρ' όλα αυτά δεν καταλαβαίνω γιατί την ελπίδα αυτή την εμπορεύεται καλύτερα η Ντόρα.
Θα περίμενε κανείς το αντίθετο ... όχι μόνο από τα γεροντάκια(με την νοοτροπία που κουβαλούν) που συρρέουν στον Σαμαρά αλλά και από το ότι ο ίδιος δείχνει να έχει σαν πρωταρχικό ρόλο την συσπέιρωση των παραδοσιακών (μέσω τι άραγε? ... στην Ελλάδα ζούμε μην ξεχνάμε!) αντί το άνοιγμα προς ανευξερεύνητες χώρες...
Σου απάντησε ήδη άλλος αντί για μένα.επί της ουσίας για τον φίλο μας που ξέρει τι γίνεται στον κόσμο
Πάντως από απάντηση είσαι ανεπαρκής...
Επισκέπτης
¨Οποια αλλαγή και να γίνει θα είναι δείγμα υγείας
Κακό θα είναι να μη γίνει καμια αλλαγή. Που σημαίνει ότι θα υπάρχουν εκβιαζόμενοι και εκβιαστές.
Ακριβώς όπως με την προηγουμενη "κυβέρνηση" ΝΔ
Ωστόσο έτσι τι εκτίμας/τε;;;
Aς το παίξουμε λίγο πολιτικοί αναλυτές!!!
Εχούμε την Ντόρα να έχεις καλή γνώμη με το θέμα των Σκοπίων και τον Σαμαρά από τα λίγα που ξέρω πιο θετικό στα άκρα της δεξιάς....
πασπ εακκ και πκς ολους σας γαμαει η δαπνδφκ???
καλα τι λενε τα μαλακισμενα?
δεν το πιστευα οτι η νεολαια εχει φτασει σε τετοια επιπεδα μαλακιας και πολιτικης ανυπαρξιας..
τωρα εξηγειται γιατι επιασε πατο η Νδ.
Η νεολαια της ειχε πιασει πολιτικο και ηθικο πατο εδω και πολυ καιρο. ;)
δεν το πιστευα οτι η νεολαια εχει φτασει σε τετοια επιπεδα μαλακιας και πολιτικης ανυπαρξιας..
Επισκέπτης
Το τραγικό:είναι η πλειοψηφία των φοιτητών!!! :-πασπ εακκ και πκς ολους σας γαμαει η δαπνδφκ???
Δες και στο youtoube όλες οι παρατάξεις φωνάζουν σαν στο γήπεδο αλλά οι Δαπ δεν αφήνουν πρόταση χωρίς να έχει βρισίδια μέσα......
Εντάξει...
Παρ' όλα αυτά δεν καταλαβαίνω γιατί την ελπίδα αυτή την εμπορεύεται καλύτερα η Ντόρα.
Σου απάντησα σε αυτό. Γιατί μέχρι πρότινος ήταν η πιο ισχυρή. Και άρα το άλογο στο οποιο θα ποντάριζε κάποιος. Ο τρόπος που λειτούργησε στο Υπεξ (το οποιο εξευτέλισε) ήταν ενδεικτικά των δυνατοτήτων που θα είχαν οι "φίλοι" της κορούλας
Θα περίμενε κανείς το αντίθετο ... όχι μόνο από τα γεροντάκια(με την νοοτροπία που κουβαλούν) που συρρέουν στον Σαμαρά αλλά και από το ότι ο ίδιος δείχνει να έχει σαν πρωταρχικό ρόλο την συσπέιρωση των παραδοσιακών (μέσω τι άραγε? ... στην Ελλάδα ζούμε μην ξεχνάμε!) αντί το άνοιγμα προς ανευξερεύνητες χώρες...
Αυτή ήταν και η μονη στρατηγική που μπορούσε να ακολουθήσει ο σαμαράς. Δεν είχε να πουλήσει κάτι άλλο.
Και αυτό που πουλάει σίγουρα αγοράζεται από άτομα χαμηλού επιπεδου.
Σαμαρά όμως ψηφίζουν και άλλοι, που τους προσέβαλε η συμπεριφορά της κορούλας, η αλαζονεία της και το γεγονός ότι εξέθεσε το κόμμα αλλα και τη χωρα βάζοντας μπροστά από όλα το εγώ της.
Υπάρχει στην ισορροπία Κορούλας/ Σαμαρά ένα κρίσιμο σημείο.
Εκτιμώ με το φτωχό μου μυαλό ότι αν ο Σαμαράς πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα τότε θα υπάρξει μετακίνηση προς τη μεριά του πιθανότερου νικητή. Και τότε όλοι οι "νέοι" που στηρίζουν την κορούλα, μαζί με τα αφεντικά των ΜΜΕ θα περάσουν στην άλλη όχθη.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 22