Νέα

Νικητής Αντώνης - η επόμερη μέρα στην ΝΔ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός θέλετε να είναι ο επόμενος Αρχηγός ?

• --- (Αβραμόπουλος>Σαμαρά)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μπακογιάννη

• Σαμαράς

• Ψωμιάδης

• Αλλος Δελφίνος... ???

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Δε θέλω να επεκταθώ απλά επειδή δε θέλω να ψάχνω τώρα

Από αυτά που θυμάμαι
1. Ο γιόκας της τι δουλειά είχε στο Υπεξ? Η συμπεριφορά του μάλιστα σχολιάστηκε αρνητικά

2. Δημιούργησε γραφείο τύπου το οποιο το οποιο προέβαλε την υπουργό και όχι το υπουργείο! Το οποιο φυσικά στελεχώθηκε από τους διαφορους "νέους"

3. Απέτυχε παταγωδώς στο ρολο της, έχοντας μηδενικές επιτυχίες, αλλα πολλές και σημαντικές αποτυχίες.

Ο δε πρεσβευτής τον οποιο απέπεμψε κατά παράβασιν του κανονισμού του Υπεξ θα τη σύρει τώρα στα δικαστήρια έχοντας σοβαρές πιθανότητες να δικαιωθε

Στο Υπεξ δε φτάνει να έχεις μεγάλο ΕΓΏ. Πρέπει να έχεις και μυαλό. Aλλο ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και άλλο ο Γκιούλ.
Ωραία... και εγώ σου ότι αν και εφόσον όντως γίνανε αυτά που λες (δυστυχώς καθόλου πρωτόγνωρα πολλές φορές ακόμα και για τις δυτικο-ευρωπαικές χώρες που τόσο θαυμάζω) ....σκέφτηκες ίσως ότι ίσως να μην έχεις καλύτερη επιλογή?
Σκέφτηκες τι θα έκανε στην θέση της ο Σαμαράς?

Για να μην πω ότι αυτά που έκανε ίσα-ίσα που αγγίζουνε συμπεριφορές "περιόδου Οτσαλάν"!!! ;)

Επισκέπτης
το μονο που ξερεις να αναφερεις ΠΟΥΣΤΑΚΙ της Δαπ νδφκ ειναι μερικα stage που χωθηκαν τα δαπιτακια φιλοι σου,οπως και
αδικιες στα μεταπτυχιακα, οσο υπηρχε νδ. και μερικα κονε σε φιλους.
παρτε τωρα την πουτσα και περαστε στην αφανεια και στην πεινα.
οσο για τους πρασινοφορουρους αλλοι παπαρες κι αυτοι κοιταζουν να χωσουν τους δικους τους τωρα.
αρκετα σας ανεχτηκα τοσα χρονια στο πανεπιστημιο.
καμμενα φλωρακια. ;)
Οι παρατάξεις είναι κατάντια των πανεπιστημίων,βασικά αναγκαίο κακό...... :-

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
το μονο που ξερεις να αναφερεις ΠΟΥΣΤΑΚΙ της Δαπ νδφκ ειναι μερικα stage που χωθηκαν τα δαπιτακια φιλοι σου,οπως και

αδικιες στα μεταπτυχιακα, οσο υπηρχε νδ. και μερικα κονε σε φιλους.

παρτε τωρα την πουτσα και περαστε στην αφανεια και στην πεινα.

οσο για τους πρασινοφορουρους αλλοι παπαρες κι αυτοι κοιταζουν να χωσουν τους δικους τους τωρα.

αρκετα σας ανεχτηκα τοσα χρονια στο πανεπιστημιο.

καμμενα φλωρακια. ;)
Προφανώς τραβάς ζόρι ... με τα όσα αναφέρεις ε?

Πως το βλέπεις ... θα την βγάλεις μέχρι τα Χριστούγεννα?

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Δεν έζησα τότε και δεν μπορώ να μιλήσω χωρίς να ξέρω και να έχω κατανοήσει καλά τα λεγομενά σου,αν θες εξηγήσε το λίγο παραπάνω να κατανοήσω ακριβώς.....

Υ.Γ.Μου αρέσει που Ραφμαν και Μεμονσαν σε χαρακτήρισαν ΚΚΕ αν θυμάμαι καλά,που να σε δουν εδώ,πανηγύρια θα κάνουν!!! :cheesy:
Είμαι σε κάθε πεδίο της ανθρώπινης δραστηριότητας φιλελεύθερος μέχρι σημείου παρεξηγήσεως από τον ίδιο μου τον εαυτο!
Φιλελεύθερος αλά Γαλλική Επανάσταση, ο Βολταίρος ο ίδιος (με την εξαίρεση του ντέισμου).
Μερικές φορές μου αρέσει και ο "δεξιός αναρχισμός"...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Είμαι σε κάθε πεδίο της ανθρώπινης δραστηριότητας φιλελεύθερος μέχρι σημείου παρεξηγήσεως από τον ίδιο μου τον εαυτο!
Φιλελεύθερος αλά Γαλλική Επανάσταση, ο Βολταίρος ο ίδιος (με την εξαίρεση του ντέισμου).
Μερικές φορές μου αρέσει και ο "δεξιός αναρχισμός"...
προσεχε μην σου καψει την μερσεντες κανας οπαδος του αριστερου αναρχισμου μονο....

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ωραία... και εγώ σου ότι αν και εφόσον όντως γίνανε αυτά που λες (δυστυχώς καθόλου πρωτόγνωρα πολλές φορές ακόμα και για τις δυτικο-ευρωπαικές χώρες που τόσο θαυμάζω)

Είναι λίγο περίεργο να τα ξέρω εγώ που ζω εκτος ελλάδας εδώ και χρονια, και όχι εσύ που ζεις και εργάζεσαι εκεί.

Εν πάση περιπτώσει, αποτελούν πληροφορίες που μπορεί κανεις εύκολα να διασταυρώσει από δημοσιεύματα του τύπου της εποχής

Θα ήθελα επίσης να σου θυμίσω τη μεγιστη ίσως μαλακια που έκανε - τις δηλώσεις της για την πυραυλική ασπίδα, λίγες ώρες πριν υπογραφει η συμφωνία για το αέριο.

Όταν κάποιος έσκυψε στο αυτή του Πούτιν και του είπε τις δηλώσεις τις κορούλας, και εκείνος ρώτησε τον Καραμανλή αν ξέρει κάτι. Και εκείνο το αθώο παιδί είπε ότι δεν ξέρει..γιατί δεν ήξερε.

Εκείνη τη στιγμή ο καραμανλής αποφάσισε ότι στη συνοδο του ΝΑΤΟ στο βουκουρέστι θα πάει ΜΑΖΊ με την κορούλα και ότι θα μιλήσει ΑΥΤΌΣ

Τέλος, διαφωνώ μαζί σου ότι τέτοια καραγκιοζιλίκια γίνονται στις χώρες τις Δυτικής Ευρώπης μιας και ζω σε μια από αυτές.

....σκέφτηκες ίσως ότι ίσως να μην έχεις καλύτερη επιλογή?

Υπάρχουν καλύτερες επιλογές. Απλά δεν έχουν το κατάλληλο όνομα

Σκέφτηκες τι θα έκανε στην θέση της ο Σαμαράς?

Δεν τον γνωρίζω τον κύριο

Για να μην πω ότι αυτά που έκανε ίσα-ίσα που αγγίζουνε συμπεριφορές "περιόδου Οτσαλάν"!!! ;)

Κανεις πλακα το ξέρω. Απλά γιατί ποτε το Υπεξ δεν είχε την ανυποληψία που είχε επί κορούλας. Τέτοιο συνδυασμό ανικανότητας και φουσκωμένου εγώ μονο ο Aris Σπηλιωτόπουλος

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Και τώρα που το σκέφτομαι, προτιμώ να κερδίσει ο σαμαράς

Η κορούλα είναι αποδεδειγμένα ανίκανη (και τη βρίσκω αντιπαθέστατη)

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Και τώρα που το σκέφτομαι, προτιμώ να κερδίσει ο σαμαράς

Η κορούλα είναι αποδεδειγμένα ανίκανη (και τη βρίσκω αντιπαθέστατη)
Ας μην πολυλογούμε...

Τον Γιωργάκη το έχεις για καλύτερο? ... τον Βενιζέλο?

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ας μην πολυλογούμε...

πολυλογούμε; Μπα

Δεν ήθελα να σε φέρω σε δύσκολη θέση ώστε να προσπαθήσεις να αλλάξεις κουβέντα με αυτόν τον τρόπο

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
πολυλογούμε;

Δεν ήθελα να σε φέρω σε δύσκολη θέση ώστε να προσπαθήσεις να αλλάξεις κουβέντα με αυτόν τον τρόπο
Όχι ρε μεγάλε.. αλλά ειλικρινά έχω σοβαρή δουλειά (και δεν ξεκολάω ο μαλάκας), απαντάω σε παραπάνω από έναν και παρακολούθώ και άλλα ταυτόχρονα...

Επισκέπτης
εμενα παλι οσοι ηταν στη δαπ,μονο ενας εχει αξιοπρεπη δουλεια.ολοι οι αλλοι ειναι ανεργοι.

αντιθετα οι συναδελφοι τους στις αλλες παραταξεις ειτε εχουν μπει στο δημοσιο,ειτε

δουλευουν για μεγαλες εταιριες

Έχουμε πει πολλές φορές , ότι στις μεγάλες "ιδιωτικές" "εταιρείες" , δηλ. στην ΙΝΤΡΑΚΟΜ , ΑΚΤΩΡ , ΑΤΕΜΚΕ κτλ κτλ κτλ διορίζονται τα υψηλά αμειβόμενα στελέχη αποκλειστικά μέσω του κομματικού μηχανισμού της ΠΑΣΠ.
Και φυσικά είναι ΠΑΣΟΚοι 1ης γραμμής.

Εσύ τώρα τα έμαθες;

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ποιος από τους 2 δείχνει πιο αρρενωπός?

Συνημμένα

• Photo 1.jpg
    Photo 1.jpg
    26,8 KB · Εμφανίσεις: 36

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Ας μην πολυλογούμε...

Να σου πω λίγο για μένα...
Τι να λέμε τώρα, ότι είμαι σοσιαλιστής?
Κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει πλέον Έλληνας σοσιαλιστής ... όπως δεν υπάρχει και Έλληνας χριστιανός ... αυτές οι ιδεολογίες είναι ασύμβατες με την ανθρώπινη ψυχολογία ... αυτές οι διαπιστώσεις είχαν γίνει ήδη από τον 19ο αι. αλλά ήταν για τους ανοιχτόμυαλούς ... τελείως προβλέψιμα σιγά-σιγά ξοδεύτηκαν για αυτό τον λόγο και ψυχοραγούν παγκοσμίως σίγά-σιγά.
Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα εξαφανιστούν.Δεν ξέρω...
Αλλά η φιλελεύθερη ιδεολογία θριαμβεύει και ο καπιταλισμός το ίδιο,προσαρμόζονται πανεύκολα (το μεγάλο πλεονέκτημα) και φαίνονται μη αναστρέψιμα τα πράγματα ιδίως για την πρώτη...

Εμένα μου αρέσουν οι απόψεις του Γιωργάκη π.χ. για τα ναρκωτικά ... αλλά γιατί κάνει την πάπια?

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Δεν το αμφισβητώ

Δεν είσαι όμως και ο μονος που έχει σοβαρή δουλειά

Τα λέμε όταν θα υπάρχει χρόνος και από τις 2 πλευρές
Εγώ τον ελεύθερο μου χρόνο τον έχω ήδη ξοδέψει ...... προκαταβολικά!!!

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Να σου πω λίγο για μένα...
Τι να λέμε τώρα, ότι είμαι σοσιαλιστής?
Κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει πλέον Έλληνας σοσιαλιστής ... όπως δεν υπάρχει και Έλληνας χριστιανός ... αυτές οι ιδεολογίες είναι ασύμβατες με την ανθρώπινη ψυχολογία ... αυτές οι διαπιστώσεις είχαν γίνει ήδη από τον 19ο αι. αλλά ήταν για τους ανοιχτόμυαλούς ... τελείως προβλέψιμα σιγά-σιγά ξοδεύτηκαν για αυτό τον λόγο και ψυχοραγούν παγκοσμίως σίγά-σιγά.
Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα εξαφανιστούν.Δεν ξέρω...
Αλλά η φιλελεύθερη ιδεολογία θριαμβεύει και ο καπιταλισμός το ίδιο,προσαρμόζονται πανεύκολα (το μεγάλο πλεονέκτημα) και φαίνονται μη αναστρέψιμα τα πράγματα ιδίως για την πρώτη...

Εμένα μου αρέσουν οι απόψεις του Γιωργάκη π.χ. για τα ναρκωτικά ... αλλά γιατί κάνει την πάπια?

ΦΡΥΓΔΗΝΜΙΓΔΗΝ βαρας χασισακι ή θελεις να εχεις γλαστρα στο μπαλκονι σου ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom