Dokimastis99
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Στη θεση σου ισως να ήμουν καπου εδω..εγω ενεργητικο τυπε..
Στη θεση σου ισως να ήμουν καπου εδω..εγω ενεργητικο τυπε..
εγω ενεργητικος τυπε..
Την επισκέπτηκα το μεσημέρι και μπορώ να πω οτι έχω πάθει σοκ! Δεν είναι απλά τόσο όμορφη και θηλυκή που δε θα πήγαινε ποτέ το μυαλό σου ότι είναι τρανς, είναι ίσως η πιο όμορφη γυναίκα έχω δει. Απίστευτο σώμα, πανέμορφο πρόσωπο και άψογη συμπεριφορά και συμμετοχή. Το εργαλείο μετρίου μεγέθους αλλά σηκώθηκε στο προκαταρκτικά και δεν έπεσε ποτέ. Αν πρέπει να πω κάτι αρνητικό, είναι ότι δε μιλάει γρι αγγλικά, όπως οι περισσότερες βραζιλιάνες. Από ότι μου είπε θα μείνει όλο το καλοκαίρι. Νομίζω ήρθε η ώρα η βασίλισσα Μπιάνκα να παραδώσει το στέμα της!
αν πας τυπε γραψε μας κριτικη...ασχετο εχεις δοκιμασει ποτε την nick big cock?Μεγάλη κουβέντα η τελευταία φίλε και βαθύς ο προβληματισμός!
Προγραμματίζω άμεση επίσκεψη...
Την επισκέπτηκα το μεσημέρι και μπορώ να πω οτι έχω πάθει σοκ! Δεν είναι απλά τόσο όμορφη και θηλυκή που δε θα πήγαινε ποτέ το μυαλό σου ότι είναι τρανς, είναι ίσως η πιο όμορφη γυναίκα έχω δει. Απίστευτο σώμα, πανέμορφο πρόσωπο και άψογη συμπεριφορά και συμμετοχή. Το εργαλείο μετρίου μεγέθους αλλά σηκώθηκε στο προκαταρκτικά και δεν έπεσε ποτέ. Αν πρέπει να πω κάτι αρνητικό, είναι ότι δε μιλάει γρι αγγλικά, όπως οι περισσότερες βραζιλιάνες. Από ότι μου είπε θα μείνει όλο το καλοκαίρι. Νομίζω ήρθε η ώρα η βασίλισσα Μπιάνκα να παραδώσει το στέμα της!
περιοχή που βρίσκεται;Την επισκέπτηκα το μεσημέρι και μπορώ να πω οτι έχω πάθει σοκ! Δεν είναι απλά τόσο όμορφη και θηλυκή που δε θα πήγαινε ποτέ το μυαλό σου ότι είναι τρανς, είναι ίσως η πιο όμορφη γυναίκα έχω δει. Απίστευτο σώμα, πανέμορφο πρόσωπο και άψογη συμπεριφορά και συμμετοχή. Το εργαλείο μετρίου μεγέθους αλλά σηκώθηκε στο προκαταρκτικά και δεν έπεσε ποτέ. Αν πρέπει να πω κάτι αρνητικό, είναι ότι δε μιλάει γρι αγγλικά, όπως οι περισσότερες βραζιλιάνες. Από ότι μου είπε θα μείνει όλο το καλοκαίρι. Νομίζω ήρθε η ώρα η βασίλισσα Μπιάνκα να παραδώσει το στέμα της!
Παγκράτιπεριοχή που βρίσκεται;
Παγκράτι
Tα γνωστά, 100€ το μισάωρο, 150€ η ώρακαι ποσα ζηταει ?
αν πας τυπε γραψε μας κριτικη...ασχετο εχεις δοκιμασει ποτε την nick big cock?
Αγαπητε τα πραγματα ειναι απλα.Οταν θελεις να γραψεις μια κριτικη και δεν υπαρχει η αναλογη καρτελα στο σαιτ στελνεις ενα π.μ στον αντισθενη οπου του ζητας να φτιαξει καρτελα για το συγκεκριμενο προσωπο.Βαζεις και ενα λινκ για να βρει ο αντισθενης φωτογραφιες και περιμενεις.
Τι έχει πάρει κάποιος συναγωνιστής¿??
τι χάνω ρ γαμωτο μουλίγο μπαμπάτσικη που λένε και οι Νότιοι Μακεδόνες, όμως καταπληκτική και πολύ πρόθυμη
(εννοείται ότι χάνω χιούμορ για το Νότιοι Μακεδόνες)
Μεγάλη κουβέντα είπες και θα βάλεις πολύ κόσμο σε σκέψεις!Νομίζω ήρθε η ώρα η βασίλισσα Μπιάνκα να παραδώσει το στέμα της!
Άκρως ερωτεύσιμη η εν λόγω κυρια, παραδινομαι με χαρα στα χέρια τηςΜεγάλη κουβέντα είπες και θα βάλεις πολύ κόσμο σε σκέψεις!
ειναι πιο ακριβει απο τις αλλες, ζηταει 150 μιση ωρα, 200 μιαΆκρως ερωτεύσιμη η εν λόγω κυρια, παραδινομαι με χαρα στα χέρια της