Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.919
Πόντοι
17.085
Λοιπόν επειδή σε λίγο καιρό θα φύγω για δουλειά και μετά δεν ξέρω πότε θα ξαναβρεθώ με κοπέλα του χώρου, θέλω αν γίνεται να ανοιχτεί καρτέλα για την Jacklyn,
αλλά και για την Κατερίνα αυτή εδώ για να γράψω κριτικές.

TsAddicted

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2025
Κριτικές
3
Like
129
Πόντοι
0
Ναι είναι μια χαρά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σήμερα το απόγευμα θα γράψω και για τις 2..

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
575
Πόντοι
2.297

Εδω εμπειρια κανεις ;

TsAddicted

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2025
Κριτικές
3
Like
129
Πόντοι
0
Θα μπορούσε να ανοιχτεί και μια καρτέλα για αυτές τις 2?

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
35
Like
4.206
Πόντοι
1.446

Εδω εμπειρια κανεις ;
Νομίζω πως κάποιος είχε γράψει ότι ήταν χάλια
Δεν είμαι σίγουρος όμως... νομίζω ο satriani33 ?
Κάτι σε στυλ αγόρι με περούκα ή/και κάτι χειρότερο (!;)

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
5.021
Πόντοι
606
Νομίζω πως κάποιος είχε γράψει ότι ήταν χάλια
Δεν είμαι σίγουρος όμως... νομίζω ο satriani33 ?
Κάτι σε στυλ αγόρι με περούκα ή/και κάτι χειρότερο (!;)
μην μ πεις οτυ εσυ βλεπεις γυναικα ????

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
5.021
Πόντοι
606
Θα μπορούσε να ανοιχτεί και μια καρτέλα για αυτές τις 2?
πηγες ????

TsAddicted

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2025
Κριτικές
3
Like
129
Πόντοι
0
Ναι, η 1η πάρα πολύ καλή. Από τις λίγες φορές που πήγα 2 φορές κιόλας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η 2η να είμαι ειλικρινής πολύ ευγενική, αλλά δεν μου άρεσε.. Πρέπει να γράψω κριτικές και όλο κάτι μου τυχαίνει..

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
35
Like
4.206
Πόντοι
1.446
Ναι, η 1η πάρα πολύ καλή. Από τις λίγες φορές που πήγα 2 φορές κιόλας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η 2η να είμαι ειλικρινής πολύ ευγενική, αλλά δεν μου άρεσε.. Πρέπει να γράψω κριτικές και όλο κάτι μου τυχαίνει..
Άρα η Celine είχε δίκιο πού μού είχε πει γι'αυτην...

Incog123

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
154
Πόντοι
0
Κανείς πρόσφατη εμπειρία ως ζευγάρι? Προσπαθώ να ψήσω την δικιά μου εμμέσως αλλά θηλυκή που να πηδάει και γυναίκες δύσκολο φαίνεται...

• Like
Αντιδράσεις: Y13

Trhunter

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
256
Πόντοι
21
Κανείς πρόσφατη εμπειρία ως ζευγάρι? Προσπαθώ να ψήσω την δικιά μου εμμέσως αλλά θηλυκή που να πηδάει και γυναίκες δύσκολο φαίνεται...
Επειδή είναι στην ίδια φάση με εσένα νομίζω μόνο η λιζυ Λόπεζ.μπορει να ανταποκριθεί σε αυτό

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
2
Like
780
Πόντοι
81
Επειδή είναι στην ίδια φάση με εσένα νομίζω μόνο η λιζυ Λόπεζ.μπορει να ανταποκριθεί σε αυτό
Και ξέρεις τι θα γίνει μετά ε; μόλις τον φάει από την lopez δεν θα θέλει το δικό σου γιατί θα της φαίνεται μικρό... Και μετα θα αρχίσει να πηγαίνει μόνη της στη lopez...

Trhunter

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
256
Πόντοι
21
Και ξέρεις τι θα γίνει μετά ε; μόλις τον φάει από την lopez δεν θα θέλει το δικό σου γιατί θα της φαίνεται μικρό... Και μετα θα αρχίσει να πηγαίνει μόνη της στη lopez...
Αν έχει τα λεφτά ας.παει

Spring.co

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2013
Κριτικές
8
Like
385
Πόντοι
301
Άλλη μια επίσκεψη στη Jaqueline. Αυτή την φορά μόνη της! Μιλάμε για μουναρα με εργαλειο για χοντρά γούστα! Εχει την ικανότητα να σε κάνει να νιώσεις άνετα να γουστάρεις και μετά να σε ξεκωλιασει! 10! Άψογη

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
2
Like
780
Πόντοι
81
Εν το μεταξύ και εγώ στο παρελθόν προσπάθησα να ψήσω μια γκομενα να πάμε lopez. Και μου λέει "μα καλά είσαι γκεϊ; πας με άντρες;" και την ρωτάω εάν θέλει να ζήσει την εμπειρία. Και μου δίνει την επική απάντηση "δεν είμαι λεσβια, δεν μου αρέσουν οι γυναίκες". Αντε βγάλε άκρη...

Incog123

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
154
Πόντοι
0
Εν το μεταξύ και εγώ στο παρελθόν προσπάθησα να ψήσω μια γκομενα να πάμε lopez. Και μου λέει "μα καλά είσαι γκεϊ; πας με άντρες;" και την ρωτάω εάν θέλει να ζήσει την εμπειρία. Και μου δίνει την επική απάντηση "δεν είμαι λεσβια, δεν μου αρέσουν οι γυναίκες". Αντε βγάλε άκρη...

Με γυναίκα έχουμε κάνει τρίο μερικές φορές και της αρέσει αλλά δεν έχω αρκετή ελευθερία κινήσεων όπως θα ήθελα. Απλά επειδή έχει αναφέρει ότι είχε ως φαντασίωση τα δυο ματσούκια μαζί και έχω ξεκαθαρίσει ότι με άντρα δε θα γίνει ποτέ αλλά με τρανς γουστάρω την ιδέα γιατί όχι. Δηλαδή εφόσον σε ελκύουν και τα δύο γιατί να μη το δοκιμάσεις; Άλλες φορές θέλει αυτή να γαμησει τη γυναίκα άλλες να την γαμησει αυτή, τι συμπεράσματα να βγάλεις. Γυναίκες.

Βέβαια που να ξέρε πόσο τρανσάκιας ήμουν πριν κάνουμε σχέση…και την Lopez την είχα πάρει πριν χροοονια, ας πάμε και ας ερωτευτεί το ματσούκι της. Εγώ έχω βαρέσει κόκκινο που έχω να πάω τόσο καιρό!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom