Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
2.440
Πόντοι
446

crossakigr21

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
72
Πόντοι
0
ketlen είναι video creator, λογικό να εχει αυτη την τιμή... οι τιμές δεν θα πέσουν, αν θα πεσουν απλα θα πεσει και η ποιότητα, θα έρχονται χαμηλότερου επιπέδου βραζιλιανες κολομβιανες κλπ... θα σας πω με τρανς τοπ που μίλησα πριν μήνες και την ρωτησα αν θα ξαναερθει Ελλάδα, μου είπε οτι της αρεσει παρα πολυ αλλα εκει που ηταν έπερνε 400-500 την ωρα και ειναι ποσό που δεν μπορει να ζητήσει στην Ελλάδα... οποτε λογικό ειναι ολες να πηγαίνουν εκει που μπορουν να ζητησουν περισσότερα χρήματα.

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
2.440
Πόντοι
446
ketlen είναι video creator, λογικό να εχει αυτη την τιμή... οι τιμές δεν θα πέσουν, αν θα πεσουν απλα θα πεσει και η ποιότητα, θα έρχονται χαμηλότερου επιπέδου βραζιλιανες κολομβιανες κλπ... θα σας πω με τρανς τοπ που μίλησα πριν μήνες και την ρωτησα αν θα ξαναερθει Ελλάδα, μου είπε οτι της αρεσει παρα πολυ αλλα εκει που ηταν έπερνε 400-500 την ωρα και ειναι ποσό που δεν μπορει να ζητήσει στην Ελλάδα... οποτε λογικό ειναι ολες να πηγαίνουν εκει που μπορουν να ζητησουν περισσότερα χρήματα.
Ας καθίσει εκεί που της δίνουν τόσα λοιπόν. Δε θα μας λείψει.

Πάντως, οι κώλοι έχουν αρχίσει να σφίγγουν και στη Δυτική Ευρώπη. Πολύ. Για να δούμε πού θα πάει όλο αυτό.

Και όχι, λογικό (sic) να ζητά τόσα δεν είναι. Βαριά - βαριά αναμενόμενο. Λογικό με τπτ.

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
34
Like
3.978
Πόντοι
1.446
Ούτε η Manu Lopes απαντάει
Έχει κανείς εμπειρία;
Είχα στείλει εγώ όταν πρωτοήρθε, μού είχε απαντήσει αμέσως 100/150 και μάλιστα νομίζω ή είμαι σχεδόν σίγουρος πώς έχει τον ίδιο "γραμματέα" με Yara , Cammy κλπ κλπ ...

RockTh

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2025
Like
94
Πόντοι
0
Είχα στείλει εγώ όταν πρωτοήρθε, μού είχε απαντήσει αμέσως 100/150 και μάλιστα νομίζω ή είμαι σχεδόν σίγουρος πώς έχει τον ίδιο "γραμματέα" με Yara , Cammy κλπ κλπ ...
Κατάλαβα
Με Manu Bittencourt υπάρχει εμπειρία;

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
34
Like
3.978
Πόντοι
1.446
Όσο είναι εδώ η παρέα τής θεάς (Yara κλπ ) ας έρθει όποιο καρακατσουλαριό θέλει και ας ζητάει και 1000 το μισάωρο...ζμπούτσα μας
:2funny::jerking::rockon:

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.948
Πόντοι
606
καλα ποιος δυνει 100/150/200 ρε πατε καλα !!!!!

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.948
Πόντοι
606
μουτρο στ κανε σεχ ψαχνεις κροσακια τσαμπα κ απο αυτα εχω φαει αρκετα πολυ ξερουν απο κ κ π οτυ ειναι εχω αναφερθει πολες φορες το τ κ τ πως και γενηκα αναφερομαι δεν τ κραταω για μενα οπως κ ν χει εγω 100 δεν θ εδηνα ποτε μονο αμα πεσω στ δυχτια καμιας :grin::grin::grin::grin:

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
657
Πόντοι
81
μουτρο στ κανε σεχ ψαχνεις κροσακια τσαμπα κ απο αυτα εχω φαει αρκετα πολυ ξερουν απο κ κ π οτυ ειναι εχω αναφερθει πολες φορες το τ κ τ πως και γενηκα αναφερομαι δεν τ κραταω για μενα οπως κ ν χει εγω 100 δεν θ εδηνα ποτε μονο αμα πεσω στ δυχτια καμιας :grin::grin::grin::grin:
Εμείς που δεν θέλουμε κροσια και ψάχνουμε για κάτι πιο θηλυκό πρέπει να δώσουμε περισσότερα λεφτά. Αλλά όχι 200αρες.

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
566
Πόντοι
2.297

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
657
Πόντοι
81
Κι εγώ κουάξ θα πάω σε αυτήν τη θέλω όλη πανέμορφη
Της κάθομαι ακα και να με φιλάει
Ωνσγ κουκλα
Τιμή όμως ξέρουμε ;
Πανέμορφη;; χμμμ..... Βέβαια περί ορέξεως.... Δηλαδή εάν αυτή είναι πανέμορφη η παρακάτω τι είναι;

Screenshot_2025-01-27-14-23-37-648_com.google.android.apps.photos.jpg

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.948
Πόντοι
606

το πλασμα ειναι αρκετα ψιλο οι φωτο την κολακευουν αρκετα απο κοντα κανει μπαν οτυ ειναι κροσακι
απο 150 καταλιξαμε στ 70 και απο διαθεση καλη προσχαρη αλλα ως εκυ εντελυ δεν αξιζε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom