Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

poutsarasss

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Like
62
Πόντοι
0
εγώ πάντως ρε φίλε, για κάποιο λόγο καυλώνω με τραβέλια, αλλά να τα γαμάω. Δεν έχω υπάρξει ποτέ παθητικός, μόνο γαμάω κώλους. Εγώ τι είμαι ;
εντάξει εσυ τουλάχιστον γαμάς δεν χάνεις τον ρολο του άντρα :wanker:....το να παίρνεις ομως πουτσους από τραβέλια και να θες να λέγεσαι και άντρας ε πάει πολυ νομιζω :D:...

οταν θέλει κάποιος να τον πηδάνε τραβέλια περισσοτερο προς ΚΑΡΑ-γκέι τεινει...παθητικια μποτομιέρα...δυστυχώς ή ευτυχώς αυτη ειναι η αλήθεια...

οποιος θέλει βέβαια να κοροιδεύει τον ευαυτο του και να νομιζει οτι ειναι και άντρας στρέιτ με το να στηνεται στα 4 και να δέχεται πουτσους στον κώλο του δικαιωμά του :eyebrows:

Τελευταία τροποποίηση:

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
2.273
Πόντοι
446
εντάξει εσυ τουλάχιστον γαμάς δεν χάνεις τον ρολο του άντρα :wanker:....το να παίρνεις ομως πουτσους από τραβέλια και να θες να λέγεσαι και άντρας ε πάει πολυ νομιζω :D:...

οταν θέλει κάποιος να τον πηδάνε τραβέλια περισσοτερο προς ΚΑΡΑ-γκέι τεινει...δυστυχώς ή ευτυχώς αυτη ειναι η αλήθεια...

οποιος θέλει βέβαια να κοροιδεύει τον ευαυτο του και να νομιζει οτι ειναι και άντρας στρέιτ με το να στηνεται στα 4 και να δέχεται πουτσους στον κώλο του δικαιωμά του :eyebrows:
Σωστά.

Για πες μας τώρα: αυτός που έχει μπροστά του κώλο στημένο με τον πούτσο και τα αρχίδια να κρέμονται και του σηκώνεται, είναι ο σούπερ ντούπερ άντρακλας να 'ούμε, ε;

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
32
Like
3.758
Πόντοι
1.446
Σωστά.

Για πες μας τώρα: αυτός που έχει μπροστά του κώλο στημένο με τον πούτσο και τα αρχίδια να κρέμονται και του σηκώνεται, είναι ο σούπερ ντούπερ άντρακλας να 'ούμε, ε;
Είπαμε : Αντρική συζήτηση , όλα κι όλα...

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
32
Like
3.758
Πόντοι
1.446

οταν θέλει κάποιος να τον πηδάνε τραβέλια περισσοτερο προς ΚΑΡΑ-γκέι τεινει...παθητικια μποτομιέρα...δυστυχώς ή ευτυχώς αυτη ειναι η αλήθεια...

Ποιός νοήμων ενήλικος ενδιαφέρεται για ταμπέλες τύπου straight , gay , non binary , και λοιπές μαλακίες ; Γαμάμε, γαμιόμαστε ...η ζωή είναι μικρή για να περιχαρακώνεσαι σε στρατόπεδα σεξουαλικής ταυτότητας . Τίποτα δεν είναι σοβαρό εκτός από τον Θάνατο και τίποτα δεν τον μάχεται περισσότερο απ'ότι ο Έρωτας σε όλες του τις μορφές και εκφάνσεις .

TsAddicted

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2025
Κριτικές
1
Like
25
Πόντοι
0
Αν μπορούν να ανοιχτούν καρτέλες για αυτές τις 2 να σώσουμε κανένα άνθρωπο.

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
563
Πόντοι
81

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
563
Πόντοι
81
FB_IMG_1739397704402.jpg

1080w - 2025-03-15T123203.343.jpg

Η πρώτη είναι γυναίκα και η δεύτερη άντρας. Παρακαλώ να αυτοπροσδιοριστειτε εάν σας αρέσει η πρώτη ή η δεύτερη.

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
32
Like
3.758
Πόντοι
1.446
FB_IMG_1739397704402.jpg

1080w - 2025-03-15T123203.343.jpg

Η πρώτη είναι γυναίκα και η δεύτερη άντρας. Παρακαλώ να αυτοπροσδιοριστειτε εάν σας αρέσει η πρώτη ή η δεύτερη.
Η 1η είναι εξαίρετη ηθοποιός (Danny Trejo) , η 2η είναι σκέτη καύλα

crossakigr21

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
0
Αν μπορούν να ανοιχτούν καρτέλες για αυτές τις 2 να σώσουμε κανένα άνθρωπο.
Για την delavega παντως ειδα βιντεο στο ιντερνετ, μιλάμε για μπλουρι, έσκιζε μια γκομενα πρέπει να την ρήμαξε

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
32
Like
3.758
Πόντοι
1.446

crossakigr21

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
0
Λεω να δοκιμάσω μια των λαρα turbo ή delavega το σαββατοκύριακο αν βολεψει, με προβληματίζει το μέγεθος της delavega για το αν εχει καλη στύση δηλαδή

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
2.273
Πόντοι
446
Αν πας, μοιράσου αν θες την εμπειρία σου, είτε εδώ, είτε σε dm. Το γυφτάκι το έχω βάλει κι εγώ στο μάτι, αν και δεν έχω χάσει και τον ύπνο μου...

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
563
Πόντοι
81
Λεω να δοκιμάσω μια των λαρα turbo ή delavega το σαββατοκύριακο αν βολεψει, με προβληματίζει το μέγεθος της delavega για το αν εχει καλη στύση δηλαδή
Σακούλα να πάρεις γιατί η φάτσα δεν βλέπεται

poutsarasss

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Like
62
Πόντοι
0
Ποιός νοήμων ενήλικος ενδιαφέρεται για ταμπέλες τύπου straight , gay , non binary , και λοιπές μαλακίες ; Γαμάμε, γαμιόμαστε ...η ζωή είναι μικρή για να περιχαρακώνεσαι σε στρατόπεδα σεξουαλικής ταυτότητας . Τίποτα δεν είναι σοβαρό εκτός από τον Θάνατο και τίποτα δεν τον μάχεται περισσότερο απ'ότι ο Έρωτας σε όλες του τις μορφές και εκφάνσεις .
Οφείλουμε να ξέρουμε τι ειμαστε και να μη κοροιδεύουμε τον ευατό μας.....Το να γουστάρει κάποιος πούτσο από τραβέλια δεν ειναι κακό...απλά οφείλει να αποδεχτεί αυτο που ειναι....δεν γινεται να λες θέλω να με γαμάνε και να με χυνουν τραβέλια και να θεωρείσαι "αντρας" στρειτ....αυτο παραπέμπει σε γυναικωτη μποτομιερα....:buck2:

Ο καθένας κανει τις επιλογές του ομως....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom