Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
2.392
Πόντοι
446
νομίζω ήτανε με άλλο όνομα ,κατι απο F....? φόραγε και κάτι μαντήλια στο κεφάλι (;) αλλά είχανε γράψει οτι ηταν χάλια (;!) πρέπει να έχει κριτική εδώ
το βρήκα

Κρίμα πάντως, γιατί μού βγάζει κάτι ερωτικό. Είχα ανταλλάξει μηνύματα μαζί της πριν μερικά χρόνια, αλλά σε μια φάση άρχισε να υστεριάζει και η συνομιλία έληξε άδοξα.

Αν αψηφήσει κανείς τις αρνητικές κριτικές και πάει, ας πει αν θέλει πώς πήγε, είτε από εδώ, είτε μέσω dm.

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
33
Like
3.879
Πόντοι
1.446
Κρίμα πάντως, γιατί μού βγάζει κάτι ερωτικό. Είχα ανταλλάξει μηνύματα μαζί της πριν μερικά χρόνια, αλλά σε μια φάση άρχισε να υστεριάζει και η συνομιλία έληξε άδοξα.

Αν αψηφήσει κανείς τις αρνητικές κριτικές και πάει, ας πει αν θέλει πώς πήγε, είτε από εδώ, είτε μέσω dm.
Δηλαδή αποστολή αυτοκτονίας

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
2.392
Πόντοι
446
Δηλαδή αποστολή αυτοκτονίας
Όχι απαραίτητα. Μπορεί να περάσει και καλά κάποιος. Πρώτη φορά θα είναι που άλλα λένε οι κριτικές άλλο η ίδια η πράξη; Δυστυχώς, η φάση με τις τρανς είναι πάντα πολύ πιο φλου απ' ό,τι με τις γυναίκες. Με τις τελευταίες δύσκολα να διαβάσει κάποιος εμπειρίες τελείως διαφορετικές μεταξύ τους. Με τις τρανς, εν πολλοίς άστο.

Το κακό είναι πως οι τρανς γενικά ζητούν πολλά συγκριτικά, οπότε κάποιος κάνει πιο δύσκολα το άλμα πίστης να πάει για καταδρομική. Εκτός κι αν ρέει το χρήμα..

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
33
Like
3.879
Πόντοι
1.446
Όχι απαραίτητα. Μπορεί να περάσει και καλά κάποιος. Πρώτη φορά θα είναι που άλλα λένε οι κριτικές άλλο η ίδια η πράξη; Δυστυχώς, η φάση με τις τρανς είναι πάντα πολύ πιο φλου απ' ό,τι με τις γυναίκες. Με τις τελευταίες δύσκολα να διαβάσει κάποιος εμπειρίες τελείως διαφορετικές μεταξύ τους. Με τις τρανς, εν πολλοίς άστο.

Το κακό είναι πως οι τρανς γενικά ζητούν πολλά συγκριτικά, οπότε κάποιος κάνει πιο δύσκολα το άλμα πίστης να πάει για καταδρομική. Εκτός κι αν ρέει το χρήμα..
Σ'αρέσει πολύ η φάτσα της ;
Χωρίς το εμφανές Photoshop

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
2.392
Πόντοι
446
Σ'αρέσει πολύ η φάτσα της ;
Χωρίς το εμφανές Photoshop
Ναι. Έχει κάτι το καυλωτικό. Εξάλλου, έχω δηλώσει προ πολλού πως θέλω τις τρανς να αντροφέρνουν λίγο. Αλλιώς, ας πάω με τις τρου γυναίκες.

Εδώ πχ μου αρέσει αυτό που βλέπω. Βγάζει κάτι τέρμα έκφυλο:

IMG_20250313_180545.jpg

IMG_20250313_180636.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
33
Like
3.879
Πόντοι
1.446
Ναι. Έχει κάτι το καυλωτικό. Εξάλλου, έχω δηλώσει προ πολλού πως θέλω τις τρανς να αντροφέρνουν λίγο. Αλλιώς, ας πάω με τις τρου γυναίκες.

Εδώ πχ μου αρέσει αυτό που βλέπω. Βγάζει κάτι τέρμα έκφυλο:

IMG_20250313_180545.jpg

IMG_20250313_180636.jpg
Μού φαίνεται πως είσαι γκέι (λολολολολοοοοόλλλ)

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
2.392
Πόντοι
446

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
609
Πόντοι
81
Μη γίνεσαι χαζός. Όλοι εδώ μέσα είμαστε άντρακλες πολλά βαρείς. Απλώς μας αρέσει πού και πού ο πούτσος :grin:
Αυτό δεν μας κάνει γκεϊ!!! Άλλο το εργαλείο σε άντρα άλλο σε γυναίκα (άντρα που έχει γίνει γυναικάρα)

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
33
Like
3.879
Πόντοι
1.446
Αυτό δεν μας κάνει γκεϊ!!! Άλλο το εργαλείο σε άντρα άλλο σε γυναίκα (άντρα που έχει γίνει γυναικάρα)
Εννοείται πως δεν είμαστε γκέηδες , βρωμόπουστες είμαστε :2funny:

Εγγρ.
5 Μαρ 2025
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
0
νομίζω ήτανε με άλλο όνομα ,κατι απο F....? φόραγε και κάτι μαντήλια στο κεφάλι (;) αλλά είχανε γράψει οτι ηταν χάλια (;!) πρέπει να έχει κριτική εδώ
το βρήκα
Ευχαριστώ συναγωνιστή....με γλύτωσες μαλλον!!!

Sisfun

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2022
Κριτικές
3
Like
91
Πόντοι
0
Παιδιά ερώτηση γενικά είμαι straight αλλά έχω κάποιες ορέξεις να πάω με τρανς και να είμαι παθητικός. Από αυτούς που έχουν εμπειρία ποια θα προτείνατε;
Να είναι καλή με πρωτάρηδες και πολύ θηλυκή
Να κάνει και παθητικό γιατί αν δεν μου βγει πρέπει να κάνω και λίγο σεξ

poutsarasss

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Like
76
Πόντοι
0
Μα δεν πας στην τρανς γιατι ειναι γυναικάρα και θες να τη γαμήσεις αλλά γιατι έχει πούτσα και θες να σε πηδήξει...άρα αυτο δεν σε κανει στρειτ αλλά γκει που δεν μπορεις να αποδεχτείς οτι εισαι γκέι με το να πηγαίνεις με τρανς κοροιδεύεις τον εαυτο σου μη αποδεχόμενος αυτο που εισαι....

Οταν ένας στρέιτ βλέπει μια γυναικάρα θελει να τη σκισει...αν βλέπει μια γυναικάρα και θέλει να τον πηδήξει τοτε μονο στρειτ δεν ειναι φιλε μου...

JustCuriou$

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2024
Like
94
Πόντοι
0
Μα δεν πας στην τρανς γιατι ειναι γυναικάρα και θες να τη γαμήσεις αλλά γιατι έχει πούτσα και θες να σε πηδήξει...άρα αυτο δεν σε κανει στρειτ αλλά γκει που δεν μπορεις να αποδεχτείς οτι εισαι γκέι με το να πηγαίνεις με τρανς κοροιδεύεις τον εαυτο σου μη αποδεχόμενος αυτο που εισαι....

Οταν ένας στρέιτ βλέπει μια γυναικάρα θελει να τη σκισει...αν βλέπει μια γυναικάρα και θέλει να τον πηδήξει τοτε μονο στρειτ δεν ειναι φιλε μου..
Αδερφούλη έχεις πιει τίποτα ; Σε λάθος φόρουμ τα λες αυτά. , εδώ είμαστε μόνο στρειτ Alfa male

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
609
Πόντοι
81

Οταν ένας στρέιτ βλέπει μια γυναικάρα θελει να τη σκισει...αν βλέπει μια γυναικάρα και θέλει να τον πηδήξει τοτε μονο στρειτ δεν ειναι φιλε μου...
Έλα όμως που ποτέ μα ποτέ δεν ένιωσα έλξη για άντρα!! Και όχι μόνο αυτό αλλά η ιδέα να με ακουμπάει άντρας ακόμα και γιατρός μου προκαλεί ταραχή. Και αυτό πίστεψε με, δεν είναι ούτε ομοφοβια ούτε άρνηση. Μήπως τελικά είναι κάτι άλλο και απλά είναι πολύ εύκολο να βάζουμε την ετικέτα "δεν θέλεις να το παραδεχτείς"; λέω γω τώρα.....

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
33
Like
3.879
Πόντοι
1.446
Έλα όμως που ποτέ μα ποτέ δεν ένιωσα έλξη για άντρα!! Και όχι μόνο αυτό αλλά η ιδέα να με ακουμπάει άντρας ακόμα και γιατρός μου προκαλεί ταραχή. Και αυτό πίστεψε με, δεν είναι ούτε ομοφοβια ούτε άρνηση. Μήπως τελικά είναι κάτι άλλο και απλά είναι πολύ εύκολο να βάζουμε την ετικέτα "δεν θέλεις να το παραδεχτείς"; λέω γω τώρα.....
Και εγώ το ίδιο γαμώτο , θα ήτανε τόσο εύκολο ...ούτε λεφτά σε τράνς ούτε τίποτα !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ που είμαι βήτα πειράζει;
Εγώ είμαι Ωμέγα 3 λιπαρά

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
33
Like
3.879
Πόντοι
1.446
Παιδιά ερώτηση γενικά είμαι straight αλλά έχω κάποιες ορέξεις να πάω με τρανς και να είμαι παθητικός. Από αυτούς που έχουν εμπειρία ποια θα προτείνατε;
Να είναι καλή με πρωτάρηδες και πολύ θηλυκή
Να κάνει και παθητικό γιατί αν δεν μου βγει πρέπει να κάνω και λίγο σεξ
Με το δεξί τον παίζεις και με το αριστερό κρατάς την μπανάνα και την βάζεις στον :assshake: .Εγγύηση :2funny:
Χωρίς πλάκα τώρα...διάβασε κριτικές μου και αν σου κάνει καμμιά βούρ στον πουτσ...πατσά

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
609
Πόντοι
81

Stories

Νέο!