Εκασκαντεριλίκεψα γιά μία ακόμη φορά , γιά σάς δουλεύω βρε ...
Οι φωτό κανονικές όπως και οι τιμές (100/150) , η καύλα είναι αστέρι - όχι μαλακίες - ότι βλέπετε ,απο υπηρεσίες : ήταν αγουροξυπνημένη (ο παππούς πάει πρωί πρωί - στη 1 το μεσημέρι- ΛΟΛ) έχυσε παίζοντάς τον αφού την περιποιήθηκα λίγο , φιλιά έδινε με ανοιχτό στόμα όχι όμως γλώσσα - ωραία αίσθηση χειλιών - δεν πήδηξα , γλυφοκωλοοτρυπίδιασα ,δεν ήμουν σε ενεργητική φάση ούτε και ζήτησα απ΄'αυτην αφού μόλις είχε χύσει - πολύ λίγο λόγω ορμονών - πίπα δεν πήρε , δεν της ζήτησα γιά κάποιο περίεργο λόγο ...το κορμί θανατηφόρο : βυζιά ,κωλάρα ,λιλί λεπτό μικρόμεσαίο θα την έκανε την δουλειά αν της το είχα πεί εξαρχής , έχυσα ενώ μού χάιδευε μπαλάκια και έγλυφε αριστερό βυζί .[*]
Μετά ξάπλωσε δίπλα μου , ούτε να βιάζεται να φύγω ούτε τίποτα , αγκαλίτσα τύπου νυστάζω κλπ μού έδειχνε πόσα σχόλια έχει στα πόστς της στο Ινστα κλπ κλπ Θα ξαναπάω ; Ιδού η απορία ...Ισως αν μείνει καιρό και βρίσκομαι σε καλύτερη φόρμα ας μην ξεχνάμε ότι επιστρέφει η YARA σε λίγι καιρό και θα κατέβει από την Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται τώρα η Sandra Carvalho (μόνο επιτυχίες μαζί της...)
[*]
Θα με ρωτήσετε τι έκανες βρε μαλάκα , για να τον παίξεις μόνο ; Απάντηση : Mόνο και μόνο πού χούφτωνα αυτό το κορμί δεν ξέρω μού έφτασε (σάυτή τη φάση)