batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.937
- Πόντοι
- 606
αθηνα ειναι παντως μ εστυλε εμενα σημερα !!!!αλλα δεν επεσε οποτε!!!
100/150 την μελετάω καιρό τώρα ...είναι και πολύ κοντά μου , φαίνεται καύλα τα μάλα πού θα'λεγε και ο Βυζαντινοτέτοιος (λολ)Εδώ γνωρίζει κανείς?
Φαίνεται τεμάχιο δυνατό100/150 την μελετάω καιρό τώρα ...είναι και πολύ κοντά μου , φαίνεται καύλα τα μάλα πού θα'λεγε και ο Βυζαντινοτέτοιος (λολ)
Τώρα μου την θύμισες και το σκέφτομαι μήπως πάω ...
Come to ANO RAHOULA baby100/150 την μελετάω καιρό τώρα ...είναι και πολύ κοντά μου , φαίνεται καύλα τα μάλα πού θα'λεγε και ο Βυζαντινοτέτοιος (λολ)
Τώρα μου την θύμισες και το σκέφτομαι μήπως πάω ...
απο μέγεθος τι λέει μεγάλο ? τις σηκώνετε?Μετά από ένα μήνα που βρίσκεται εδώ έκανα το κασκαντεριλίκι και πήγα.
Τούμπανο όπως στις φωτό .
Μουρλή και καυλωμένη ήθελε εξαρχής να με πηδήξει όπερ και εγένετο, έχυσε κιόλας
(ήμουν ο πρώτος προφανώς στις 12.30το μεσημέρι)
Φιλιά δεν δίνει, πίπα δεν ξέρω αν κάνει ακα δεν πρόλαβα καν να ζητήσω . Αγγλικά ούτε για πλάκα , μόνο τα βασικά: come , fuck κλπ Έδωσα 100€ γιά μισάωρο, βρίσκεται πίσω από την Τροχαία Αθηνών .
Αξίζει η δοκιμή το πιθανότερο είναι πως θα ξαναπάω δεν ξέρω πόσο ακόμα θα μείνει όμως
Αφού με "παιδευε" κανένα 20λεπτο (;) με τί, με πεσμένο;απο μέγεθος τι λέει μεγάλο ? τις σηκώνετε?
Κρίμα ρε φίλε.!!!Επείγουσα ενημέρωση
(πού λέει ο λόγος)
Αποφύγετέ την σαν την πανούκλα.
Έκανα το λάθος να κάνω άλλο ένα κασκαντεριλίκι (μαλακία μου)
100 η μισή 150 η μία ώρα με υποτιθέμενα γλωσσόφιλα
(french kiss) Φτάνω από κάτω και μού'χει γράψει να της πάω τσιγάρα αν μπορώ .Ως gentleman (τρομάρα μου)
ψάχνω στην γειτονιά (Δεριγνύ) και της πάω.
Πάει στο δωμάτιο μού λέει να γδυθώ , πληρώνω και με την μία πάει να βάλει καπότα σε πεσμένο καυλί. Ξενέρωμα . Πάω να φιλήσω, όχι μόνο στα βυζιά λέει , 2ο ξενέρωμα . Τέλος πάντων γλύφω κάπως λίγα τρυπίδι και της λέει να είναι ενεργητική γιατί είχα σπαστεί και προκοπή δεν έβλεπα, μού λέει 200€ (+100 δηλαδή) Whaaat ? Δεν εχω της
λέω, μού λέει 150€ , όχι λέω και σηκώνομαι να φύγω.Της ζητάω τα μισά λεφτά , όχι μου λέει, εγώ έξαλλος μεν αλλά δεν γουσυνα τσακώνομαι αν και θα έπρεπε...
Εν κατακλείδι : 100€ για πίπα σκουφωτή πεντάλεπτη , λίγο βυζογλύψιμο και λίγο γλυφοκώλι .
Βρίστε με ελεύθερα αλλά
αποφύγετέ την πάση θυσία...
Τι να γίνει ...shit happens ,Κρίμα ρε φίλε.!!!
Σε λυπήθηκε η ψυχη μου φιλε…Επείγουσα ενημέρωση
(πού λέει ο λόγος)
Αποφύγετέ την σαν την πανούκλα.
Έκανα το λάθος να κάνω άλλο ένα κασκαντεριλίκι (μαλακία μου)
100 η μισή 150 η μία ώρα με υποτιθέμενα γλωσσόφιλα
(french kiss) Φτάνω από κάτω και μού'χει γράψει να της πάω τσιγάρα αν μπορώ .Ως gentleman (τρομάρα μου)
ψάχνω στην γειτονιά (Δεριγνύ) και της πάω.
Πάει στο δωμάτιο μού λέει να γδυθώ , πληρώνω και με την μία πάει να βάλει καπότα σε πεσμένο καυλί. Ξενέρωμα . Πάω να φιλήσω, όχι μόνο στα βυζιά λέει , 2ο ξενέρωμα . Τέλος πάντων γλύφω κάπως λίγα τρυπίδι και της λέει να είναι ενεργητική γιατί είχα σπαστεί και προκοπή δεν έβλεπα, μού λέει 200€ (+100 δηλαδή) Whaaat ? Δεν εχω της
λέω, μού λέει 150€ , όχι λέω και σηκώνομαι να φύγω.Της ζητάω τα μισά λεφτά , όχι μου λέει, εγώ έξαλλος μεν αλλά δεν γουσυνα τσακώνομαι αν και θα έπρεπε...
Εν κατακλείδι : 100€ για πίπα σκουφωτή πεντάλεπτη , λίγο βυζογλύψιμο και λίγο γλυφοκώλι .
Βρίστε με ελεύθερα αλλά
αποφύγετέ την πάση θυσία...
Ποιο είναι το άλλο το ζώο ;;Τι να γίνει ...shit happens ,
το απόγευμα όμως (πρίν από 1 ώρα δηλαδή ) πήγα στην αγαπημένη Bruna και ίσιωσα δηλ. τήν ίσιωσα, καύλα ως συνήθως ... βέβαια φύγανε 200€ σήμερα και ξέμεινα αλλά χαλάλι ( η Bruna όχι το άλλο το ζώο)
Εννοώ αυτή την Baby Ada πού έγραψα το σχόλιο πιό πάνωΠοιο είναι το άλλο το ζώο ;;
και γω επισης αν μας διαφωτίσει καποιοςKi εγώ ενδιαφέρομαι
Τον μαλάκα μην τον λυπάσαι ... Ας πρόσεχα . Με το που είδα το προφυλακτικό στο χέρι πριν γδυθώ έπρεπε να αρπάξω τα λεφτά από το τραπέζι και να φύγω.Σε λυπήθηκε η ψυχη μου φιλε…