Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Audir8

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
14
Like
550
Πόντοι
2.297

Κάποιος να μας πει για αυτήν παρακαλούμε

turbinatos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές, να αλλάξω λίγο θέμα ;
για πείτε μου παρακαλώ, γιατί δεν έρχονται Ελλάδα ωραία ασιατικά ladyboys όπως αυτά που βρίσκω στο Λονδίνο;
Αλλά μας έρχονται μόνο οι Βραζιλιάνες, οι περισσότερες αντρουά, 1μ80 και πάνω με κάτι παλαμάρια μεγάλα (που στις περισσότερες δεν σηκώνονται κιόλας) ;
Ενώ τα Ταιλανδά ή τα φιλιπίνα είναι κορίτσια κανονικά, με λεπτά κορμάκια, ωραίο χαμόγελο, μανιτζέβελα, έχουν και το εργαλείο τους το κανονικό (12-15πόντους) και το δουλεύουν. Επίσης, άλλο να τελειώνεις και να βλέπεις ένα μουτράκι να σε κοιτάει με χάρη κι άλλο να βλέπεις τον (περίπου) μπετατζή τον κακοξυρισμένο...
Καταλαβαίνω ότι σε ορισμένους (αρκετούς;) από δω μέσα, αρέσουν οι αντρογυναίκες. Υπάρχουμε όμως και οι υπόλοιποι που δεν μας έλκει το ανδρικό φύλο αλλά το "γυναικωτό", το απαλό (κι ας έχει μαντζαφλάρι κάτω)

Ακούω απόψεις και γνώμες
Feminine Trans 6943090918

Δικός μας είσαι. Αυτή εδώ πρέπει να σου κάνει.

turbinatos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Αυτή είναι η Μόνικα και είναι Ελληνο-Ολλανδέζα ...
Από το ποστ του φίλου κατάλαβα ότι αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο είναι το σουλούπι, αυτή η θηλυκότητα, παρά η εθνικότητα. Μπορεί να κάνω και λάθος. Όπως και να 'χει η συγκεκριμένη φαίνεται πολύ όμορφη και ελπίζω αυτός να μην είναι ένας λόγος για να πάσχει από το σύνδρομο της ντίβας.

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
215
Πόντοι
21
Από το ποστ του φίλου κατάλαβα ότι αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο είναι το σουλούπι, αυτή η θηλυκότητα, παρά η εθνικότητα. Μπορεί να κάνω και λάθος. Όπως και να 'χει η συγκεκριμένη φαίνεται πολύ όμορφη και ελπίζω αυτός να μην είναι ένας λόγος για να πάσχει από το σύνδρομο της ντίβας.
Κάπου είχα διαβάσει ότι το δυστυχώς το έχει καβαλήσει το καλάμι και αυτή

• Like
Αντιδράσεις: BATMAN

Giorgos69.

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
126
Πόντοι
0
Ο Σωλονας είναι κ δυστυχώς το χει καβαλήσει το καλάμι κ έχει γίνει πολύ ντιβαρα...

• Like
Αντιδράσεις: BATMAN

andrikos1992

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
8
Πόντοι
0
Συναγωνιστές το ΣΚ έρχεται οι ορέξεις αυξάνονται και το πορτοφόλι αδιεάζει!
Είμαι ανάμεσα σε ΚΑΚΑΟ, ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΣΙΝΤ, TAYLA ΚΑΙ ΜΑΡΣΕΛΑ....
Οι τιμές είναι οι γνωστές βραζιλιάνικες...αλλά τα πάθη πληρώνονται!

Έχετε κάποια πρόσφατη εμπειρία με τις άνωθεν κυρίες για να μην πετάξω το 100ρικό μου στα σκουπίδια??!!

Υ.Γ1. Είμαι ενεργητικός.
ΥΓ.2. Είδα πρόσφατες καλές κριτικές για την Μαρσέλα, αλλά δεν έχω δει για τις άλλες 3 κυρίες.

Ευχαριστώ!
φιλαράκο , που έχεις διαβάσει για τη Μαρσέλα μπορείς να στείλεις ιστοσελιδα; η καμία παράθεση άρθρου; ευχαριστω

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
30
Like
3.024
Πόντοι
1.436

andrikos1992

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
8
Πόντοι
0
Η Μαρσέλα φίλε δεν βρίσκεται στην Ελλάδα τώρα !
Νομίζω πως εξαφανίστηκε γιατί στο ΤΣ δηλώνει Αθήνα ενώ στο Ντιστιντας Ιστοσελίδα είναι διαγραμμένο το προφίλ, τα τηλέφωνα ελληνικά + αριθμός Ισπανίας δεν λειτουργούν ...

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
30
Like
3.024
Πόντοι
1.436
Νομίζω πως εξαφανίστηκε γιατί στο ΤΣ δηλώνει Αθήνα ενώ στο Ντιστιντας Ιστοσελίδα είναι διαγραμμένο το προφίλ, τα τηλέφωνα ελληνικά + αριθμός Ισπανίας δεν λειτουργούν ...
Εγώ βλέπω τις αναρτήσεις τις στο Instagram

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom